Da se prisjetimo kako smo osvojili

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Za igrace ne znam, ali po Zekicevim izjavama i ponasanju ja bi rekao da se njemu itekako ostaje. Ne znam zasto bi pricao u futuru da nije tako. Ili ti imas neke druge informacije?jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:29Ma meni se čini da se nikom ne ostaje. Ni treneru ni igračima. Ne bih da crnjacim ali očigledno je tako. Na korak smo bili od kontinuiteta i ovo je već 10 put u našoj historiji da sve uništimo bez ikakvog valjanog razloga.
Nevezano za informacije kakve ja imam jer to nije relevantno. Imaš intevrju , gdje na pitanje o ostanku odgovara sa : Učinit ćemo šta je najbolje za klub iako imam podršku uprave. Mislim da ostaješ rekao bi ostaješ. Nema tu ucinit ćemo najbolje za klub.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:31Za igrace ne znam, ali po Zekicevim izjavama i ponasanju ja bi rekao da se njemu itekako ostaje. Ne znam zasto bi pricao u futuru da nije tako. Ili ti imas neke druge informacije?jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:29Ma meni se čini da se nikom ne ostaje. Ni treneru ni igračima. Ne bih da crnjacim ali očigledno je tako. Na korak smo bili od kontinuiteta i ovo je već 10 put u našoj historiji da sve uništimo bez ikakvog valjanog razloga.
Nisam upratio tu izjavu, sjecas li se mozda gdje je to rekao? Govorim o njegovim istupima nakon kupa, meni se cini da mu se ostaje.jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:34Nevezano za informacije kakve ja imam jer to nije relevantno. Imaš intevrju , gdje na pitanje o ostanku odgovara sa : Učinit ćemo šta je najbolje za klub iako imam podršku uprave. Mislim da ostaješ rekao bi ostaješ. Nema tu ucinit ćemo najbolje za klub.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:31Za igrace ne znam, ali po Zekicevim izjavama i ponasanju ja bi rekao da se njemu itekako ostaje. Ne znam zasto bi pricao u futuru da nije tako. Ili ti imas neke druge informacije?jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:29Ma meni se čini da se nikom ne ostaje. Ni treneru ni igračima. Ne bih da crnjacim ali očigledno je tako. Na korak smo bili od kontinuiteta i ovo je već 10 put u našoj historiji da sve uništimo bez ikakvog valjanog razloga.
Sto ne bi ostali? Imaju uslove kakvih ima u mozda 5-10 ekipa u EX-Yu. U velikom i ambicioznom klubu igraju iz kojeg se mogu fino prodati. Još sljedeće godine idemo napad na dva trofeja sigurno. Nadam se i većoj podršci sa tribina da nam bude prosjek neki 8-9k minimalno na tribinama. Na njima je da ostanu i zapnu da sljedeće godine slavimo duplu krunu, a bukvalno im je sve po ps-u u klubu.jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:29Ma meni se čini da se nikom ne ostaje. Ni treneru ni igračima. Ne bih da crnjacim ali očigledno je tako. Na korak smo bili od kontinuiteta i ovo je već 10 put u našoj historiji da sve uništimo bez ikakvog valjanog razloga.
Ako želimo nešto napraviti iduce sezone ne smije biti vise od 5 odlazaka odnosno 3/4 nova igraca . Sve preko je opet novi tim ,trenera neću ni da spominjem Zekic mora ostati.jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:29Ma meni se čini da se nikom ne ostaje. Ni treneru ni igračima. Ne bih da crnjacim ali očigledno je tako. Na korak smo bili od kontinuiteta i ovo je već 10 put u našoj historiji da sve uništimo bez ikakvog valjanog razloga.
Kome će biti zamjena/klupa?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:36Ja bi Soldu ostavio barem za rotacije,Roga razumijem nece da bude na klupi
Od svih ovih bi ostavio Rogića kao rezervu i Ploču na posudbu.Haksss je napisao/la: ↑16 maj 2025, 16:11Ugovor istice
Lovre Rogic -31 maj
Vinko Soldo -31 maj
Besim Serbecic -31 maj
Balta -30 jun
Karlo Lulic -30 jun
Domagoj Pavicic -30 jun
Mirza Mustafic -30 jun
Gordezijani -30 jun
Harun Ploco -31 decembar
A od igraca koji su na posudbi
Durakovic Elvir -30 jun
Bakir Nurkovic -31 jun
– Moram naglasiti da zaista imam podršku kluba i svih oko kluba. Ali hajdemo pričekati da se svi skupa smirimo i da donesemo najbolje odluke za budućnost kluba jer je to zapravo najbitnije.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:37Nisam upratio tu izjavu, sjecas li se mozda gdje je to rekao? Govorim o njegovim istupima nakon kupa, meni se cini da mu se ostaje.jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:34Nevezano za informacije kakve ja imam jer to nije relevantno. Imaš intevrju , gdje na pitanje o ostanku odgovara sa : Učinit ćemo šta je najbolje za klub iako imam podršku uprave. Mislim da ostaješ rekao bi ostaješ. Nema tu ucinit ćemo najbolje za klub.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:31
Za igrace ne znam, ali po Zekicevim izjavama i ponasanju ja bi rekao da se njemu itekako ostaje. Ne znam zasto bi pricao u futuru da nije tako. Ili ti imas neke druge informacije?
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, deda, rimljanin90, SamoDaKazeem, samoFKS, Seipronto i 53 gosta.