FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 17 avg 2016, 16:31

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Sabinjo kad spomenu prodaju Duljevica, to ne znači da te pare idu u klub. Zavisi kakav je dogovor izmedju vlasnika i uprave, tj. koliki procenat ide u budžet kluba a koliki vlasniku. A po svemu sudeći klubu ide malo ili nimalo novca. Nažalost.
Imacemo priliku da vidimo aBd. Prosle sezone su dovedena zvucna imena, saltalo se puno i potrosilo se puno para zbog toga. ;) Moze biti i opcija da Tan ima namjeru prvo da "namiri" barem dio onoga sto je ulozio ili potpuno, a istovremeno da gura dobro nas tim. :)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 17 avg 2016, 16:32

Evander je napisao/la: Sve je to super sto si napisao, osim sto si izostavio da smo mi prodali klub, a ostali smo haman u istoj kaljuzi u kojoj smo bili i ranije.
Vidjet ces belaja ako ikad stanemo na noge pa pocnemo prodavati igrace za 4,5 miliona, a te pare ne budu ni u sta ulagane.
Ali polako...
Evander, citam tvoje postove, vidim da si protiv uprave i Tana.

Mi nismo u haman istoj kaljuzi, ma ni blizu.

Na stranu kamp i porezna, prema svim uposlenicima i potraziocima su isplacena sva dugovanja.

Dugovalo se skoro svima koji su imali ikakva potrazivanja ikad, igraci, treneri, dobavljaci... Skoro nikome koje imao ikalvu poslovnu vezu sa Sarajevom poslije rata nije isplacena dogovorena suma.
Mozda se ne sjecas da su nas neki na sud dali, neki htjeli...

Sjecas li se da je ova Uprava u novine morala davati poziv povjeriocima da se obrate za svoje potrazivanje, jer za neke u Klubu nije bio pisan trag, a druga strana ga je imala?

Pa svi koji su u Klubi duze od 4 posljednje godine su godisnje potpisivali reprogame sa Klubom da bi mogli dobiti licencu, cak i kamate na potrazivanja oprostili. To ukljucuje i Dzenu, i Hurtica, pa Janjosa (iako nas je na sud htio dati), i ostale trenere i igrace koji su prodefilovali svih ovih godina... Ako ima izuzetaka, vjerovatno se na prste jedne ruke mogu prebrojati.
Da nisu svoje dugove reprogamirali, danas Sarajeva ne bi bilo. I, hvala svakom od njih pojedinacno na tome.

I, zato, nismo ni blizu. Sportski smo mogli bolje, ali ekonomski ne mozemo u istu recenicu.
Nekima poslovna strana nije bitna za fudbalski klub, ali ja pamtim vrijeme virsli i upitnih licenci.
Ako nekom nije bitna ekonomska strana, ne treba ni pricati o budzetima, parama, Tanu...

Podbacili smo sportski, moralo je bolje, ali hvala Bogu da nam je dosao Tan.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 17 avg 2016, 16:34

Pod palicom Mehe i Okić je igrao ekstra. Sjećate li se tekme protiv Zvijezde Gradačac? Prva tekma od dolaska Turkisha i debi Leona. Kad se sjetim po onom blatu, Meho nosio gumenjake, a odigrali smo je vrhunski. Da je bio neko drugi, vadio bi se na teren, vrijeme... Tužno.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 17 avg 2016, 16:35

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 17 avg 2016, 16:37

Igrace treba 100% podrzati!
Prica da bi Meho imao podrsku padaju u vodu, svi mi znamo za koga navijamo, kakve su tribine a narocito istok. Prije nekoliko dana Andjusic je bacen u hladnu vodu protiv Krupe na poziciju koju u zivotu nije igrao, uzimajuci u obzir njegove godine i iskustvo u nasem klubu zaista mu se nije moglo nista zamjerit ali ono sto se culo sa istoka je samo mogu reci SRAMOTA! To je jedan primjer a ima ih previse, toliko je isfrustriranih likova na onom stadionu da ce se uvijek naci dobar broj njih koji moraju da izraze svoje negodovanje.
Kodro je nasa najveca greska, a pod greskom smatram dan kada je otjeran.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 avg 2016, 16:38

kengur je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ja se dobro sjecam da je par nas ovdje pricalo da zelimo da meho ostane cak i po cijenu titule te sezone ali da se izdignemo iznad sljedece.
Isto mislim i sad.
Halalio bih i Evropu ove godine - za Mehu.
Ne do bog
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 avg 2016, 16:40

Kako je majkl isfrustriran sto ga niko ne yebe ni 5% u zadnje vrijeme.

A to su najvece bolesti trolova..
Bravo braco samo tako nastavite ;)
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 17 avg 2016, 16:40

KenChoo je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ja se dobro sjecam da je par nas ovdje pricalo da zelimo da meho ostane cak i po cijenu titule te sezone ali da se izdignemo iznad sljedece.
Isto mislim i sad.
Isto mišljenje imam. Sad bih potpisao da dođe Kodro i da dobije potpuno odriješene ruke oko svega, ali da titula ne bude primarni cilj. Hoću sami da vidim da klub naoreduje u svakom pogledu, da mogu sjesti i uživati u utakmici, a ne prebaciti na indijske serije. Da doživim da imamo igru, od noge do noge, pasovi, kombinovanje, fluidnost, uigranost... Da se dovode ciljana dobra pojačanja, pa da počnemo plaćati i odštete. To bi onda i titule donosilo, a ne svake godine ista priča. Dođe jedan na oičetku, obećanja, pripreme, i onda ****. Pa drugi dođe usred sezone i izmotavanja da nema vremena i da mora proći pripreme, pa sve afere... Hoću normalan klub, to je sve, ne moraju biti titule.
Svaka cast.

Kada bude vecina ovako razmisljala onda cemo biti na pravom putu.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 17 avg 2016, 16:47

FrancescoTotti je napisao/la:Kako je majkl isfrustriran sto ga niko ne yebe ni 5% u zadnje vrijeme.

A to su najvece bolesti trolova..
Bravo braco samo tako nastavite ;)
Objavio sam jer je zavrseno ,svi znaju sta znaci kad objavim pjesmu
Nemam namjeru nikog da vrijeđam i sl.
Svi smo tu jer volimo Sarajevo.
Zadnja izmjena: Majkl, dana/u 17 avg 2016, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 17 avg 2016, 16:47

Priča o Kodri me podsjeća na jugonostalgičarsku priču... Gdje je on od otkaza uopšte? Osim toga, fali mu fakinluka za klošare koji ganjaju loptu - osnovni razlog zašto nije uspio.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 avg 2016, 16:49

Majkl je napisao/la:
Hahahaha ko dolazi ? :kralj: :rol: :rol:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 17 avg 2016, 16:51

bordobijeli je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
Hahahaha ko dolazi ? :kralj: :rol: :rol:

slika
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 17 avg 2016, 16:53

Svi mi koji bi pravili djecu Rozgi.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 17 avg 2016, 16:55

bibula je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:
Isto mislim i sad.
Isto mišljenje imam. Sad bih potpisao da dođe Kodro i da dobije potpuno odriješene ruke oko svega, ali da titula ne bude primarni cilj. Hoću sami da vidim da klub naoreduje u svakom pogledu, da mogu sjesti i uživati u utakmici, a ne prebaciti na indijske serije. Da doživim da imamo igru, od noge do noge, pasovi, kombinovanje, fluidnost, uigranost... Da se dovode ciljana dobra pojačanja, pa da počnemo plaćati i odštete. To bi onda i titule donosilo, a ne svake godine ista priča. Dođe jedan na oičetku, obećanja, pripreme, i onda ****. Pa drugi dođe usred sezone i izmotavanja da nema vremena i da mora proći pripreme, pa sve afere... Hoću normalan klub, to je sve, ne moraju biti titule.
Svaka cast.

Kada bude vecina ovako razmisljala onda cemo biti na pravom putu.
Kažem uvijek što mislim, realno. Kad/ako doživim da klub bude organizovan na svakom planu, onda možemo biti konstantni u osvajanju titula. Svi bi bili sretni, i klub i navijači. Imaju sve uslove, samo pameti nemaju, grijeh je ne iskoristiti to. Sa jedne strane razumijem i navijače, muka im je od svega, jer znam da ovdje ima dosta fanatika, koji baš kao i ja, nakon svake tekme imaju knedlu u grlu, budu ljuti, nervozni i razočarani. Muka im je od obećanja i svega, a najgore je to što imamo sve, a svake godine ništa. Treba to promijeniti. :bih:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 avg 2016, 16:57

Steph je napisao/la:Svi mi koji bi pravili djecu Rozgi.
:bale:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 17 avg 2016, 16:59

Sabinho je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Sabinjo kad spomenu prodaju Duljevica, to ne znači da te pare idu u klub. Zavisi kakav je dogovor izmedju vlasnika i uprave, tj. koliki procenat ide u budžet kluba a koliki vlasniku. A po svemu sudeći klubu ide malo ili nimalo novca. Nažalost.
Imacemo priliku da vidimo aBd. Prosle sezone su dovedena zvucna imena, saltalo se puno i potrosilo se puno para zbog toga. ;) Moze biti i opcija da Tan ima namjeru prvo da "namiri" barem dio onoga sto je ulozio ili potpuno, a istovremeno da gura dobro nas tim. :)
:thumbup:

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 17 avg 2016, 17:01

Samo da zahvalim Hilmi sto je dozvolio onom "intelektualcu" gefufni da pise na temi i naziva mene bordo kopitarom. Covjek poznaje kako funkcionise danasnji biznis, kapitalizam itd. i onda dodje ovdje da pita kako je Dino krao. Ko je on uopste da trazi nekakve odgovore od nas navijaca FCS na nasoj temi a nije cak ni simpatizer FCS, kako je sam napisao na pocetku svog pametovanja.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 avg 2016, 17:03

znači dplazi kvržić

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 avg 2016, 17:06

Znaci Dulja ide ?

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 17 avg 2016, 17:08

Neophodan plajmeker. Kreativni vezni.

Sve drugo je u drugom planu.

Valjda ove neznalice shvate to.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, RaymondRed i 15 gostiju.