FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samogrbavica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samogrbavica » 19 jul 2015, 16:39

Razmisljam i ja da idem na Tajland pa nikako...
KHAJ PRICE

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 19 jul 2015, 16:40

pile87 je napisao/la:
Enemy00 je napisao/la:Svi klubovi to rade u evropi pa sta fali da i Zeljo to pocne. Ne mogu se raspravljati dalje.
Sve sto ti mogu reci da se razmisljalo o tome u saradnji sa nekim sponzorima da li ce sta biti ne znam tacno. Nesto vise organizaciono se nazalost tek moze ocekivati u narednom periodu jer ce biti uposleno jos par ljudi na mjestima gdje skripi tako da treba biti strpljiv sada dok to ne krene sto se tice takvih stvari...
Hvala na informaciji Pile :clap:

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 19 jul 2015, 16:42

:rol:
samogrbavica je napisao/la:Razmisljam i ja da idem na Tajland pa nikako...
Ma idi u neku stvar bolje ti je :guz:

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 19 jul 2015, 16:46

Ako upali ovo za memiju ne treba nam sponzor narednih 5 godina aBd

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 19 jul 2015, 16:48

Hahahhaha jao golmana standarda :D

Ako prodemo Madjare prolazimo ovaj standard :salut:
SWRA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 jul 2015, 16:56

manijakinho je napisao/la:Ako upali ovo za memiju ne treba nam sponzor narednih 5 godina aBd
Jedino ako Memija ide za 3. miliona € !

Inace nam itekako treba sponzor ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 19 jul 2015, 16:57

Za Dinu Merlina ce se imati para, za DJ Fatimu, Kemala Malovcica i slicno, a za Zelju je problem dat dvije marke viska... Kolko god da nas bude, šou cemo napraviti i prolazimo u trece pretkolo aBd...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jul 2015, 16:57

Raja znal iko hocel mađaraima igrat Lamaha? da nije neko procito negdje ?
=\_1921_/=

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 19 jul 2015, 16:59

Minjore je napisao/la:Za Dinu Merlina ce se imati para, za DJ Fatimu, Kemala Malovcica i slicno, a za Zelju je problem dat dvije marke viska... Kolko god da nas bude, šou cemo napraviti i prolazimo u trece pretkolo aBd...

Odlicno receno bravo

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 19 jul 2015, 17:01

salle86 je napisao/la:
acab je napisao/la:Kako vas nije stid da mi je znati!?
Svi lafo pričate o toj ljubavi,neke donacije spominjete lafo,hoćete pojačanja,hoćete sponzora,hoćete boljeg i jačeg Želju,a teško vam dati 7,10,15 maraka za klub koji "volite"..
Proklet smo mi narod,realno,niko nam ugoditi ne moze.Ne kažem ja da je situacija u drzavi odlična,da se ima para,da se može,al' valjda možete dodati te **** dvije marke i doci,doći podržati Želju,svakako se poslije ove tekme opet vraćamo u realnost i igramo u tamo nekom Kaknju,nekom Vitezu,Bijeljini,**** materinoj.Nažalost,tako je.
Zato,prestanite srati o cijeni karata,dajte malo pozitivne priče,neki dan ste svi bili **** radosni i ponosni na našeg Želju,dajte pozitive braćo,za par dana je tekma,trgnite se,potrebni smo mu više nego ikad'!
Volim te Željo!
neko ranije reče da je ovo najgora generacija željinih navijača
tužno ali morao bih se složiti sa tim
danas hoće svi stadion a da klub javno izađe i kaže 1.augusta počinje akcija gradnje istoka, svi kojima je željo u srcu da pomognu (fizički) sumnjam da bi se odazvalo 50 ljudi
ovi drugi bi naravno imali "neodloživog" posla
a kad je srati...e onda "nas" ima najviše u državi
:(
Tuga burazeru,više volim Želji dati te 2 marke,nego kafu otići popiti.Evo,primjera radi,neki dan sam otiš'o u Budimpeštu sa 5 sendviča i 2 flase vode,bez marke sam krenuo,al' eto,opet nismo svi isti..
Kad' je trening sutra, zna li neko?

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 19 jul 2015, 17:02

invincible1921 je napisao/la:Raja znal iko hocel mađaraima igrat Lamaha? da nije neko procito negdje ?
Danas imaju utakmicu kod Haladasa pa se nadamo da ce biti povreda :)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 jul 2015, 17:04

Vozdra raja, kakvo je raspolozenje i jeli vas strah?

Ja sam radostan i ponosan zbog rezultata ali ipak jos uvijek cvrsto na zemlji jer sam svjestan da su madjari i dalje favoriti iz razloga sto nikakvo iznenadjenje nebi bilo kada bi nas pobijedili ovde. Ipak, vjerujem cvrsto u nase momke i strucni stab da ce uciniti sve kako bi presli ovu prepreku.
Ono sto mi moramo uciniti je da im pomognemo, da damo sve od sebe citavih 90 minuta, da im vjerujemo i podrzavamo pjesmom, nosimo do pobjede.
Manite se price o cijenama, terminu,, sokovima i ostalim, u ovom trenutku nebitnim stvarima.
Bitno je samo da damo sve od sebe, kako igraci na terenu tako i mi na tribinama. Nagrada ce biti prolaz sto je velika stvar i na sportskom i na finansijskom planu.
Napravimo paklenu atmosferu, noc za pamcenje.

Zeljeznicar za zivot cijeli!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jul 2015, 17:05

ZaZelju je napisao/la:Hajmo da se maknemo malo od cijena karata. Ja se nadam da ce nas ako Bog da biti bar 20,000 svakako.
Nego, šta ćemo sad kad ostanemo bez Kvesića? Je li uprava morala da napravi ovaj potez? Mi nemamo ni lijevog krila kako treba, sad ostadosmo i bez lijevog beka. Meni ne postoji valjan i opravdan razlog Kvesićevog prodavanja za 115,000 eura, osim ako on nije vršio pritisak da ga pustimo, a naši mu onda učinili uslugu radi njegovih ranijih zasluga.
otprilike je tako i bilo. vidjeli ste da je menadžer i preko ljigate gurao. nezadovoljstvo se kod nas jako brzo prenese i na ostale u svlačionici, a momak je odradio svoje i bolje je uzeti i to nego ništa. dovedena je ciljana zamjena o kojoj mi navijači ne znamo ništa, ali kad se vidi kako je oda ubo sa blagojevićem treba mu vjerovati.

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 19 jul 2015, 17:12

Neandertalac je napisao/la:Vozdra raja, kakvo je raspolozenje i jeli vas strah?

Ja sam radostan i ponosan zbog rezultata ali ipak jos uvijek cvrsto na zemlji jer sam svjestan da su madjari i dalje favoriti iz razloga sto nikakvo iznenadjenje nebi bilo kada bi nas pobijedili ovde. Ipak, vjerujem cvrsto u nase momke i strucni stab da ce uciniti sve kako bi presli ovu prepreku.
Ono sto mi moramo uciniti je da im pomognemo, da damo sve od sebe citavih 90 minuta, da im vjerujemo i podrzavamo pjesmom, nosimo do pobjede.
Manite se price o cijenama, terminu,, sokovima i ostalim, u ovom trenutku nebitnim stvarima.
Bitno je samo da damo sve od sebe, kako igraci na terenu tako i mi na tribinama. Nagrada ce biti prolaz sto je velika stvar i na sportskom i na finansijskom planu.

Ovome se nema šta ni dodati ni oduzeti.Sve je u našim rukama.
I ZATO SVI NA HADISON I POMOZIMO NAŠOJ SVETINJI:VOLIM TE ŽELJO :salut:

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 19 jul 2015, 17:23

Neandertalac je napisao/la:Vozdra raja, kakvo je raspolozenje i jeli vas strah?

sta ima za janje je li to fakat suplja ili ne??
51%--------49%

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 jul 2015, 17:25

zeka_tm87 je napisao/la:sta ima za janje je li to fakat suplja ili ne??
Da nam je proci mađare pa i neka bude suplja, da je sta trebalo biti ostvarilo bi se do sada. Za pet dana pocinje liga i to je kraj price.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 jul 2015, 17:32

Bice gutavo.Samo provocirat i udarat nedat da disu.Niko ovdje nespomenu Bogdanovica on je meni bio igrac utakmice.Kad poljubi Antolovica .Frajer voli Zelju pravo.

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 19 jul 2015, 17:33

ima li trening danas

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 19 jul 2015, 17:37

Kvesa ima priliku kakvu više nikad neće imati...
Znamo svi da je dva puta peoduzavao ugovor. Od toga,jednom u situaciji kad mu je isti istekao i kad je imao ozbiljnu ponudu da predje na Koševo.
Drugi put kad je bila saga oko Tome...On je bio korektan,pristao na ono što mu je ponuđeno i produžio ugovor.
Jasno je da bi bilo bolje imati ga i u ovoj sezoni,ali podržavam odluku kluba da ga pusti.
Igracemo bez Kvese, ali ne i sa igračem manje.
Treba poslati svima jasnu poruku. Klub će znati cijeniti one koji prema klubu pokažu korektnost,lojalnost...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 jul 2015, 17:38

arena je napisao/la:ima li trening danas
neko rece da je bio jutros, da nema veceras
Željeznicar za život cijeli !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino i 8 gostiju.