FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

laki
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la laki » 10 maj 2011, 11:33

Romariooo je napisao/la:braco katalonci koliko vidim vec je krenula frka oko transfera, neki klubovi su vec dogovorili transfere, nadam se da i nasa uprava vec uveliko radi na tome kako drugi ne bi razgrabili sve sto valja na trzistu.

koliko sam mogao procitati u katalonskom sportu, klub je odredio imena koja ce pokusati dovesti a to su bale, cesc, neymar i alexis sanchez, sto je jako lijep spisak i otprilike odgovara i zeljama nas navijaca koji smo ovdje uglavnom pisali kako bi ovi igraci bili prava pojacanja. vjerovatnocemo od ove cetvvorice dovesti barem dvojicu, i to je nekako i taman

bale se neki dan teze povrijedio, al bice spreman na ljeto, totenham je ispao iz trke za ligu prvaka, sam bale je rekao da mu je prioritet igrati ligu prvaka i da ne bi imao nista da promijeni zemlju, sto mi nekako vuce da bi mogli dovesti upravo njega sto bi bilo genijalno za lijevu stranu, vjerovatno najbolji moguci igrac kojeg bi mogli dovesti, za nekih 30 miliona bi ga pustili sigurno

gledao sam neku vece utakmicu santosa i neymar me odusevio, nevjerovatan talanet, samo 19 godina a majke mi skoro kao messi igra, neodoljivo podsjeca i na ronaldinja, kako bi nam on tek sjeo, jeste da je skup ali mali je wonderkind, i ako bi skauti procijenili da bi se psihicki uklopio u nasu igru, imali bi nevjerovatan napad, momak se svojom igrom savrseno uklapa u nas sistem

sto se tice cesca, najbolje bi bilo ne dovoditi ga uopste i dati priliku tiagu
slazem se bas sa svim...od ova 4 igraca da dodju bale, neymar i sanchez...predobro! cesc manje vise.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 maj 2011, 11:41

laki je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:braco katalonci koliko vidim vec je krenula frka oko transfera, neki klubovi su vec dogovorili transfere, nadam se da i nasa uprava vec uveliko radi na tome kako drugi ne bi razgrabili sve sto valja na trzistu.

koliko sam mogao procitati u katalonskom sportu, klub je odredio imena koja ce pokusati dovesti a to su bale, cesc, neymar i alexis sanchez, sto je jako lijep spisak i otprilike odgovara i zeljama nas navijaca koji smo ovdje uglavnom pisali kako bi ovi igraci bili prava pojacanja. vjerovatnocemo od ove cetvvorice dovesti barem dvojicu, i to je nekako i taman

bale se neki dan teze povrijedio, al bice spreman na ljeto, totenham je ispao iz trke za ligu prvaka, sam bale je rekao da mu je prioritet igrati ligu prvaka i da ne bi imao nista da promijeni zemlju, sto mi nekako vuce da bi mogli dovesti upravo njega sto bi bilo genijalno za lijevu stranu, vjerovatno najbolji moguci igrac kojeg bi mogli dovesti, za nekih 30 miliona bi ga pustili sigurno

gledao sam neku vece utakmicu santosa i neymar me odusevio, nevjerovatan talanet, samo 19 godina a majke mi skoro kao messi igra, neodoljivo podsjeca i na ronaldinja, kako bi nam on tek sjeo, jeste da je skup ali mali je wonderkind, i ako bi skauti procijenili da bi se psihicki uklopio u nasu igru, imali bi nevjerovatan napad, momak se svojom igrom savrseno uklapa u nas sistem

sto se tice cesca, najbolje bi bilo ne dovoditi ga uopste i dati priliku tiagu
slazem se bas sa svim...od ova 4 igraca da dodju bale, neymar i sanchez...predobro! cesc manje vise.

ne mora ni sanchez, bale i neymar bi bili tip top, al onda bi doveli vjerovatno i jos jednog jeftinijeg igraca, jer nasa politika zadnjih godina otprilike je tako dovodjenje tri igracam, i to bude kombinacija skupog i jeftinog

s obzirom kako strasnu akademiju imamo, kad dovodimo pojacanja, trebalo bi dovoditi malo ali super kvalitetno. neymar ima tek 19 godina, bale tek 21, dakle vrlo mladi igraci koji bi godinama branili nase boje, i takve i treba dovoditi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 maj 2011, 11:51

Vidim ne spominje se neki stoper jer Puyol = pemzija G.Milito nogatrans...Bale bi bio idealno riješenje za lijevu stranu,Fabregas nije potreban kao ni Sanchez a cijena je astronomska (30-35 mil),Neymar talenat gledao sam ga par puta strašan igrač legao bi Barci kao budali šamar.. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 10 maj 2011, 12:02

Saurman je napisao/la:Vidim ne spominje se neki stoper jer Puyol = pemzija G.Milito nogatrans...Bale bi bio idealno riješenje za lijevu stranu,Fabregas nije potreban kao ni Sanchez a cijena je astronomska (30-35 mil),Neymar talenat gledao sam ga par puta strašan igrač legao bi Barci kao budali šamar.. :)
Stoper vise manje i netreba, mozda jedan bas iskusan ono na godinu dvije.Puyol, Pique, Abidal, Fontas , po potrebi Masccherano i Biskvit.Dovoljno ;)
Fabregas dabogda nikad ne doso.Thiaga pustiti da igra bice on vele sila.Za godinu dvije u malom Jonathanu ce se roditi cudo od igraca kao i novi Ronaldinho u Gerrard Deleoufe tako nekako :D
Zahvalio bi se Militu,Maxvellu(Koji je strasno los u zadnje vrijem kad igra) , Jeffrenu i ove saposudbe sve razdjelio za solidne pare.Doveo jednog od 2 napadaca Villareala.Za manje pare tog stopera i pkusao sa tim Neymarom jer momak je fkt nehuman talenat.Rodjen za Barcelone.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 maj 2011, 12:11

i ja mislim a vjerovatno i nadlezni ljudi u klubu da nemamo potrebu dovoditi stopera nekog. pujol jeste pred penziju to stoji, ali zato imamo strasan dokazan tandem pike abidal, pujol kao rezerva mozejos dvije godine igrati, i to je i najbolja i najpouzdanija zamjena, imamo tu i nadolazeceg fontasa, a sve i da nemamo nikoga imamo maskerana koji je na poziciji stopera odigrao najbitnije utakmice u ovoj sezoni, i odigrao je vrhunski, tako opet ako bas bude pehova moze on to sjajno popuniti

lijevog beka ako dovedemo, bale-a ili nekog drugo vrhunskog, to bi bilo idealno, imali bi u odbrani polivalentne igrace i sve bi bilo pokriveno, a da se opet ne stvara guzva

desnog beka mogu igrati alves, adriano i puyol

lijevi bek bale(ili neko drugo pojacanje), moze odigrati to i abidal, adriano i puyol

stoperi pike, abidal, puyol, fontas, maskerano

dakle sve je fino popunjeno, sa sve ima po tri alternative, i mogao bi pep fino da kombinuje igrace u odbrani da se fino i odmaraju, kapiten puyol je tu kralj jer moze popuniti bilo koju poziciju, a milito i maxwel bi mogli komtotno na prodaju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 10 maj 2011, 13:52

Romariooo je napisao/la:i ja mislim a vjerovatno i nadlezni ljudi u klubu da nemamo potrebu dovoditi stopera nekog. pujol jeste pred penziju to stoji, ali zato imamo strasan dokazan tandem pike abidal, pujol kao rezerva mozejos dvije godine igrati, i to je i najbolja i najpouzdanija zamjena, imamo tu i nadolazeceg fontasa, a sve i da nemamo nikoga imamo maskerana koji je na poziciji stopera odigrao najbitnije utakmice u ovoj sezoni, i odigrao je vrhunski, tako opet ako bas bude pehova moze on to sjajno popuniti

lijevog beka ako dovedemo, bale-a ili nekog drugo vrhunskog, to bi bilo idealno, imali bi u odbrani polivalentne igrace i sve bi bilo pokriveno, a da se opet ne stvara guzva

desnog beka mogu igrati alves, adriano i puyol

lijevi bek bale(ili neko drugo pojacanje), moze odigrati to i abidal, adriano i puyol

stoperi pike, abidal, puyol, fontas, maskerano

dakle sve je fino popunjeno, sa sve ima po tri alternative, i mogao bi pep fino da kombinuje igrace u odbrani da se fino i odmaraju, kapiten puyol je tu kralj jer moze popuniti bilo koju poziciju, a milito i maxwel bi mogli komtotno na prodaju
nemoj mi samo maxwella, jest da nije u formi u zadnje vrijeme, al ima tehniku sasvi solidnu i finu za barce :)

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 10 maj 2011, 16:10

slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 10 maj 2011, 19:13

[youtube][/youtube]

pogledajte video,predobar,necete se pokajati... ;) nikad nisam gledao bolji video...
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 maj 2011, 00:27

Sta im radi Alcantara mladji :D

[youtube][/youtube]
Don't hate what you don't understand.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 11 maj 2011, 00:42

xaviesta je napisao/la:Sta im radi Alcantara mladji :D

[youtube][/youtube]
Por Qué? Por Qué? hahahahaha :lol: :lol: :lol:...DOMINACIJA! 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 11 maj 2011, 01:25

Ad0 je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:Sta im radi Alcantara mladji :D

[youtube][/youtube]
Por Qué? Por Qué? hahahahaha :lol: :lol: :lol:...DOMINACIJA! 8-)
situacija kod treceg gola Barce : Ovaj Rafinha sa brojem 9 ide jedan na jedan sa golmanom, ima sansu da postigne hat-trick , ali on nesebicno dodaje svom kolegi na drugu stranu koji pogadja prazan gol !!! Jos jedan dokaz timske igre u svim selekcijama Blaugrane !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 maj 2011, 13:19

Brisi nos Geynaldo
[youtube][/youtube]

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 11 maj 2011, 13:32

slika slika

Sta je ovo pa simpatizeri Messija :cry: fakat pa Ronaldo pichichi de la Liga, sram ga bilo :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 maj 2011, 13:44

Ima Messi vaznijih stvari na umu trenutno.Kao sto je npr: proslava titule u Primeri i spremanje za finale LP.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 maj 2011, 13:49

Los_Blanos2 je napisao/la:slika slika

Sta je ovo pa simpatizeri Messija :cry: fakat pa Ronaldo pichichi de la Liga, sram ga bilo :mrgreen:
slika

Izvagaj :mrgreen:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 11 maj 2011, 13:52

Ali fakat, sram ga bilo :lol: :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 maj 2011, 13:52

Los_Blanos2 je napisao/la:Ali fakat ga sram bilo :lol: :mrgreen:
Sto bi rekli, da majmun ima tastaturu i on bi imao sta reci :D

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 11 maj 2011, 13:55

xaviesta je napisao/la:
:lol: :lol:
Pa ni majmun se nebi na ovo.. ali eto :mrgreen:
Sta se palis :shock: niste Messijevi rodjaci :lol: fakat bolo boli me kita za Ronaldom, a za Messijem jos vise..

Samo kazem sram ga bilo tj. nije to Messi zasluzio a ni njegovi simpatizeri..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 11 maj 2011, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 maj 2011, 14:09

Los_Blanos2 je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:
Kakva pamet.. wow ni majmun se nebi na ovo.. ali eto :mrgreen:
Sta se palis :shock: niste Messijevi rodjaci :lol: fakat bolo boli me kita za Ronaldom, a za Messijem jos vise..
Samo kazem sram ga bilo, nije to Messi zasluzio a ni njegovi simpatizeri..
Ma ne palim se ja, samo me interesuje sta zelis postici ovim komentarima, . Ako imaš višak energije, potroši ga na sport, lupanje glavom u zid il' drkanje. Puno bolje nego ovo što radiš sada.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 11 maj 2011, 14:15

Ma ne palim se ja
Vidim 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.