HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Juniorska LP
Group 3
FC Zürich (SUI)
Sparta Praha (CZE)
Viitorul (ROU)
FC Salzburg (AUT)
Sheriff Tiraspol (MDA)
Zrinjski Mostar (BIH)
Vardar (MKD)
Mladost Podgorica (MNE)
Sve su to prvaci svojih drzava i stvarno ne bih znao reci tko bi bio najbolji izbor. Mozda Mladost iz Podgorice. Zurich, Sparta, RBS imaju renome i njihovi juniori su sigurno jaci. Viitorul dolazi iz prilicno velike sredine, puno vece nego li je to Mostar, a jos kad pomislis da u ligi imaju Steauu, Dinamo, Rapid itd., sigurno nije lako tu biti prvak pa su jos jedan klub za zaobici.
Sheriff ima strasne uslove za treniranje, takve nemaju svi klubovi u BiH zajedno. Malo me pecka to sto nisu bili prvaci prosle sezone pa bih rekao da nisu bas dominantni u jednoj Moldaviji koja nije nogometna zemlja. Mislim da ih se ne treba plasiti.
Vardar ulaze jako puno novca u infrastrukturu, takodjer imaju uslove koje bi pozelio svaki nas klub, ali ne znam koliko su im omladinci dominantni. Vardar je sad bio prvak, ali ne znam tko je bio sezonu prije. Mislim da je cak bolje dobiti Sheriff nego njih.
Mladost na kraju po meni najbolji izbor. Ne vjerujem da crnogorci ulazu vise od ovih gore navedenih i mislim da su najlaksi protivnik. Mozda su jaci od Zrinjskog, ali u tom slucaju mislim da je Zrinjski jednostavno slabiji od svih.
Takodjer, ovo su moguci protivnici i za drugo kolo.
Group 3
FC Zürich (SUI)
Sparta Praha (CZE)
Viitorul (ROU)
FC Salzburg (AUT)
Sheriff Tiraspol (MDA)
Zrinjski Mostar (BIH)
Vardar (MKD)
Mladost Podgorica (MNE)
Sve su to prvaci svojih drzava i stvarno ne bih znao reci tko bi bio najbolji izbor. Mozda Mladost iz Podgorice. Zurich, Sparta, RBS imaju renome i njihovi juniori su sigurno jaci. Viitorul dolazi iz prilicno velike sredine, puno vece nego li je to Mostar, a jos kad pomislis da u ligi imaju Steauu, Dinamo, Rapid itd., sigurno nije lako tu biti prvak pa su jos jedan klub za zaobici.
Sheriff ima strasne uslove za treniranje, takve nemaju svi klubovi u BiH zajedno. Malo me pecka to sto nisu bili prvaci prosle sezone pa bih rekao da nisu bas dominantni u jednoj Moldaviji koja nije nogometna zemlja. Mislim da ih se ne treba plasiti.
Vardar ulaze jako puno novca u infrastrukturu, takodjer imaju uslove koje bi pozelio svaki nas klub, ali ne znam koliko su im omladinci dominantni. Vardar je sad bio prvak, ali ne znam tko je bio sezonu prije. Mislim da je cak bolje dobiti Sheriff nego njih.
Mladost na kraju po meni najbolji izbor. Ne vjerujem da crnogorci ulazu vise od ovih gore navedenih i mislim da su najlaksi protivnik. Mozda su jaci od Zrinjskog, ali u tom slucaju mislim da je Zrinjski jednostavno slabiji od svih.
Takodjer, ovo su moguci protivnici i za drugo kolo.
Naši juniori će igrati sa FC Zurich,prva utakmica u Mostaru 28. rujna,a uzvrat 19. listopada u Švicarskoj.
Sto se juniora tice tesko je nesto procjeniti o snazi protivnika ali je jasno da na zalost nasi ovogodisnji juniori su ustvati lanjski kadeti i da su mnogo slabiji nego prethodnici.Naravno ekipa nam je puno mladja a u ovom uzeastu svaka godina starosti cini ogromnu razliku i u snazi,izdrzljivosti a samim tim i u igri itd.Ja ne ocekujem puno od ovih juniora Zrinjskog (za sada) osim ako se mozda ne pojacaju na neki nacin a ne znam da li je to trenutno moguce.Ako netko zna nesto vise neka napise.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Zurich je prosle sezone zavrsio prvi dio na cetvrtom mjestu u Svicarskoj ligi koja broji 14 klubova. Nakon prvog kruga, tj. 13 kola iz lige otpadaju 2 kluba, takmicenje nastavlja 12 klubova u dodatnih 11 kola i na kraju toga Zurich je bio tek peti.
U cetvrtfinalu su izbacili Servette koji je sezonu prije osvojio titulu. U polufinalu su bili bolji od Basela nakon penala, a isti taj Basel je bio prvi nakon regularnog dijela. U finalu su bili bolji od Grasshoppera 4-2 nakon produzetaka.
Najveci plus za njih je to sto se u Svicarskoj igra U18 takmicenje i sto ce kompletna generacija koja je osvojila prvenstvo moci u punom sastavu nastupiti u juniorskoj LP koja je U19 takmicenje.
Mislim da su sanse Zrinjskog jako male, ali se ne treba predavati.
U cetvrtfinalu su izbacili Servette koji je sezonu prije osvojio titulu. U polufinalu su bili bolji od Basela nakon penala, a isti taj Basel je bio prvi nakon regularnog dijela. U finalu su bili bolji od Grasshoppera 4-2 nakon produzetaka.
Najveci plus za njih je to sto se u Svicarskoj igra U18 takmicenje i sto ce kompletna generacija koja je osvojila prvenstvo moci u punom sastavu nastupiti u juniorskoj LP koja je U19 takmicenje.
Mislim da su sanse Zrinjskog jako male, ali se ne treba predavati.
Opcenito ,kad je rijec o mladjim uzrastima oni su podlozni oscilacijama sto je i razumljivo.Ja se nadam da ovi nasi nisu toliko losi koliko pokazuju rezultati ovih nekoliko odigranih kola.U svakom skucaju momcima sretno pa kako god bude.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
belosevic28
- Kontakt:
Pozz. Zasto je Arezina otisao? Jel opet ''problemi s glavom'', jer Marinko a i Maka kao pravi profesionalci to ne trpe...?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Otišao je jer nije baš bistar u glavi. Na početku sezone ispao iz prve postave pa odlučio da ne dolazi više na treninge, jer bi on kao trebao imati zagarantirano mjesto u prvih jedanaest. Hvala Bogu da smo ga se riješili samo je unosio nemir u ekipu. Kako sam čuo našao je neki klub u inozemstvu, ali poznavajući njega i njegovu glavu već na zimu će biti slobodan igrač i vratiti se u BH ligu. Sigurno nije mentalni kapacitet za većeg kluba..belosevic28 je napisao/la:Pozz. Zasto je Arezina otisao? Jel opet ''problemi s glavom'', jer Marinko a i Maka kao pravi profesionalci to ne trpe...?
HŠKZ!
-
belosevic28
- Kontakt:
Hvala na odgovoru, pretpostavio sam da je to razlog... Nece vam mnogo nedostajati a takvi igraci samo nemir donose. Jbg, jest talenat al kad je kloc u glavu, k'o Travancic.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- hskzmostar
- Kontakt:
Glupljeg igraca u premijer ligi NEMA!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
hahahahaah ja kralja u pmhskzmostar je napisao/la:Najzesca je izjava kad je udaljen iz momcadi,pita Fico trebam li dolazit na trening posto se meni ne trenira!
![]()
Glupljeg igraca u premijer ligi NEMA!
-
PiazzaGrande
0-0 protiv Splita u Međugorju...ništa, odrađivanje posla....stativa Todora....Miketek nije loš, borben...
Volim te bola'!
Izvinite na upadu, zanima me kakav je ovaj Neven Lastro sto je dosao kod nas u Mladost ??
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Pouzdan i provjeren stoper ...Wolffire je napisao/la:Izvinite na upadu, zanima me kakav je ovaj Neven Lastro sto je dosao kod nas u Mladost ??
Dobar stoper, cak i odlican za nasu ligu.. problem ce mu biti sto je bio bez kluba par mjeseci, tako da ce mu sigurno trebati par tjedana da udje u ritamWolffire je napisao/la:Izvinite na upadu, zanima me kakav je ovaj Neven Lastro sto je dosao kod nas u Mladost ??
HŠKZ!
Hvala @ZrinjskiMostar, @mara1905...sretno u nastavku prvenstva.
- hskzmostar
- Kontakt:
Valjalo bi komsije izvuci u kup-u radi dobrih utakmica!jeb...ligu bez derbija!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
-
PiazzaGrande
-
PiazzaGrande
21.09.2016 godine... Kup BiH, Zrinjski-Borac BL....
Je li došlo vrijeme da uzmemo duplu krunu?
Momčad za kup utakmicu protiv Borca:
Vasilj
Čolić-Bogdanović-Radeljić-Stojanović
Miketek-Pehar
Kouadio-Žeravica-Filipović
Mrkaić
Trener: Mario Ivanković
...i ovako do finala.
Je li došlo vrijeme da uzmemo duplu krunu?
Momčad za kup utakmicu protiv Borca:
Vasilj
Čolić-Bogdanović-Radeljić-Stojanović
Miketek-Pehar
Kouadio-Žeravica-Filipović
Mrkaić
Trener: Mario Ivanković
...i ovako do finala.
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Vinko Marinović i Oliver Petrak na pressu uoči utakmice sa Čelikom
Vinko Marinović:"Očekuje nas teška utakmicu u koju ulazimo s maksimalnom ozbiljnošću. Dobro smo radili tijekom reprezentativne pauze i vjerujem da ćemo to pokazati sutra protiv Čelika"....
Zbog tri žuta kartona protiv Čelika neće nastupiti Jasmin Mešanović, a u sastav se vraća Ognjen Todorović....
Pouzdani veznjak Oliver Petrak smatra kako bi sve osim pobjede za Zrinjski u subotu bio neuspjeh....
"Nadam se da ćemo sutra napokon pobijediti Čelik. Dobro smo radili dok je bila pauza, spremili se fizički i psihički za teške utakmice koje nas očekuje. Ostali konkurenti kiksaju na lakšim utakmicama i svaki bod je važan. Sutra nam je jedini cilj pobjeda"....
"Prošle sezone smo osvojili naslov prvaka, ali smatram da ove sezone imamo i jači igrački kadar i kvalitetne igrače na svakoj poziciji, pa je dosta velika borba i konkurencija u momčadi. Na treninzima dajemo sve od sebe, jer znamo da nas samo dobra forma drži u ekipi. Imamo veću konkurenciju u momčadi u odnosu na prošlu sezonu i možemo obraniti naslov prvaka"....
Vinko Marinović:"Očekuje nas teška utakmicu u koju ulazimo s maksimalnom ozbiljnošću. Dobro smo radili tijekom reprezentativne pauze i vjerujem da ćemo to pokazati sutra protiv Čelika"....
Zbog tri žuta kartona protiv Čelika neće nastupiti Jasmin Mešanović, a u sastav se vraća Ognjen Todorović....
Pouzdani veznjak Oliver Petrak smatra kako bi sve osim pobjede za Zrinjski u subotu bio neuspjeh....
"Nadam se da ćemo sutra napokon pobijediti Čelik. Dobro smo radili dok je bila pauza, spremili se fizički i psihički za teške utakmice koje nas očekuje. Ostali konkurenti kiksaju na lakšim utakmicama i svaki bod je važan. Sutra nam je jedini cilj pobjeda"....
"Prošle sezone smo osvojili naslov prvaka, ali smatram da ove sezone imamo i jači igrački kadar i kvalitetne igrače na svakoj poziciji, pa je dosta velika borba i konkurencija u momčadi. Na treninzima dajemo sve od sebe, jer znamo da nas samo dobra forma drži u ekipi. Imamo veću konkurenciju u momčadi u odnosu na prošlu sezonu i možemo obraniti naslov prvaka"....
Volim te bola'!
Prenosi li netko tekmu vecerad,Arena ili .....?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.