Sto ćemo dizat hajku ?12345678922 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 19:57Ne vidim da ste digli hajku za penal nad Hirošem kao što se znali, ne vidim da ste digli hajku na startu Kvržića, ne vidim da ste digli hajku na crveni Kuprešaka, ne vidim da pišete saopštenja…
Zbog čega ?
Da pokušamo promijenit nešto pa da vi sjednete s Vicom i Colpom da prepravite statut ?
Šta smo dobili hajkama , oduzimanje bodova i sezonu gdje u nam ukrali 10 bodova najnormalnije ?
Dace dragi Bog da se nekad uključite u borbu za nešto pa vas iskasape. Da uložite pare pa da vam ne svirne 3-4 penala sigurna, da vam isključuju igrače onako, da vam pored vara ne priznaju vise golove.
Ba izašlo poi svjetskim portalima poništen gol Renana zbog faula nekakvog. Neću da se nerviram.
Tebi tvoje meni moje. Ti misli da je namješteno. Vico mrzi Sarajevo toliko da je spreman namjestat nebitnoj ekipi trofej samo da ga Sarajevo ne uzme. Jer smo mu mi suštinski jedina prepreka na putu ka tome da ovo bude liga gdje je uvijek Borac prvak. I gdje se on sve pita. Vi ostali šutite. A šutite jer vam ne mijenja ništa. Željezničar je jednu tekmu bio zakinut i to 2:3 kad ste dobili Radnika. Nama je to u 75% utakmica bilo tako. Edit zakinuti ste i protiv Zrinjskog na Grbavici. Oba puta kad ste pokazali bilo kakvu ozbiljnost. Odmah zakini. Kažem dace Bog da dodjete u poziciju da se borite za trofej.
I evo nas opet tu smo , u igri za kup. Dosta. Bolje nije ni moglo.