FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

IvanOsim
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la IvanOsim » 19 jul 2015, 17:41

FKZ1921 je napisao/la:Kvesa ima priliku kakvu više nikad neće imati...
Znamo svi da je dva puta peoduzavao ugovor. Od toga,jednom u situaciji kad mu je isti istekao i kad je imao ozbiljnu ponudu da predje na Koševo.
Drugi put kad je bila saga oko Tome...On je bio korektan,pristao na ono što mu je ponuđeno i produžio ugovor.
Jasno je da bi bilo bolje imati ga i u ovoj sezoni,ali podržavam odluku kluba da ga pusti.
Igracemo bez Kvese, ali ne i sa igračem manje.
Treba poslati svima jasnu poruku. Klub će znati cijeniti one koji prema klubu pokažu korektnost,lojalnost...

Upravo tako.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 jul 2015, 17:45

FKZ1921 je napisao/la:Kvesa ima priliku kakvu više nikad neće imati...
Znamo svi da je dva puta peoduzavao ugovor. Od toga,jednom u situaciji kad mu je isti istekao i kad je imao ozbiljnu ponudu da predje na Koševo.
Drugi put kad je bila saga oko Tome...On je bio korektan,pristao na ono što mu je ponuđeno i produžio ugovor.
Jasno je da bi bilo bolje imati ga i u ovoj sezoni,ali podržavam odluku kluba da ga pusti.
Igracemo bez Kvese, ali ne i sa igračem manje.
Treba poslati svima jasnu poruku. Klub će znati cijeniti one koji prema klubu pokažu korektnost,lojalnost...
Jel cijena Kvesica ona za koju se prica.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 19 jul 2015, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 19 jul 2015, 17:50

evo ti janjeta haha :P
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 19 jul 2015, 17:51

Sretni su oni roditelji koji imaju sina kao što je Josip Kvesić. Na terenu i van njega uzor mladima, kulturan momak, lijepo vaspitan, nije problematican, šuti, i radi ono što najbolje zna. Gdje god da ode i šta god da radi, navijači Želje će uvijek biti uz njega..
Josip Kvesić jedan je od nas !
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 19 jul 2015, 17:53

Evo za one koji nmg doci na stadion bice prenos na face tv

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 19 jul 2015, 17:57

ChWilla je napisao/la:nije.
pa kada ce biti zvanicno????
51%--------49%

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jul 2015, 17:58

kad bude :mrgreen:

hebiga, nisam ja potpisnik, ali mislim da će biti i da nije šuplja.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 19 jul 2015, 18:09

Pred kraj utakmice iz sveg glasa skandirati ime koje nekoliko godina ponosno nosi ovaj dres, koji je produžio ugovor i kada je mogao ići, koji je pokazao kako se ostavlja srce na terenu i da nekad nema te neke pravde prema momcima koji zaslužuju da je ima. Povreda je ovog momka već unazadila u karijeri, znam da on još uvijek može napraviti dobru karijeru ali do sada je već mogao daleko dogurati te se polako penjati prema većoj stepenici njegove karijere. Ljudina kako na terenu tako i van njega, nije podlegao pritisku nekih alkoholičara sa kojim je igrao već je marljivo radio svjestan svog talenta i svog kvaliteta. Nikada mi iz glave neće izaći onaj video kada sa oboljelim dječakom pjeva pjesmu posvećenu Đildi. Ako ode ovaj momak a najiskrenije se nadam da hoće jer momak je mnogim svojim postupcima vratio klubu bar pola onoga što je njemu klub pružio, a to je danas rijedak slučaj, želim ovoj ljudini svu sreću svijeta. Josip Kvesić !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 19 jul 2015, 18:20

Ajzea je napisao/la:Pred kraj utakmice iz sveg glasa skandirati ime koje nekoliko godina ponosno nosi ovaj dres, koji je produžio ugovor i kada je mogao ići, koji je pokazao kako se ostavlja srce na terenu i da nekad nema te neke pravde prema momcima koji zaslužuju da je ima. Povreda je ovog momka već unazadila u karijeri, znam da on još uvijek može napraviti dobru karijeru ali do sada je već mogao daleko dogurati te se polako penjati prema većoj stepenici njegove karijere. Ljudina kako na terenu tako i van njega, nije podlegao pritisku nekih alkoholičara sa kojim je igrao već je marljivo radio svjestan svog talenta i svog kvaliteta. Nikada mi iz glave neće izaći onaj video kada sa oboljelim dječakom pjeva pjesmu posvećenu Đildi. Ako ode ovaj momak a najiskrenije se nadam da hoće jer momak je mnogim svojim postupcima vratio klubu bar pola onoga što je njemu klub pružio, a to je danas rijedak slučaj, želim ovoj ljudini svu sreću svijeta. Josip Kvesić !
:thumbup:

Mislim da bi trebalo i kakav transparent napraviti za Kvesu.
Ovaj momak nas je sve zadužio

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 jul 2015, 18:28

Nisam dugo bio na forumu pa ne znam da li je neko već postavljao.

[youtube][/youtube]

Da ne pametujem previše, vjerujem da je sve rečeno, ali ono što je sigurno je da treba vjerovati Odoviću jer bukvalno sve što je uradio od kad je došao bilo je ispravno. Tako da treba njega pustiti da se brine o ekipi i protivnicima, naše je da kupimo člansku i bodrimo Želju.
Velika bi stvar bila kad bi prošli dalje.

Kvesiću sve najbolje. :thumbup:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 19 jul 2015, 18:30

Ovo mi je stvarno jedna od dražih generacija Želje i nekoliko puta sam spomenuo to da su ovi momci znači isključivo igrači zaslužili titulu, mi navijači smo pali na velikom broju ispita i kao takvi ne zaslužujemo one ratnike na terenu. Stvarno Zorana i Nedu gotivim zbog njihove blentavosti, mi smo valjda općenito takvi da nas kupuju klizeći startovi, svađa te prozivke protivničkih igrača te mnoge druge stvari koje se baš ne tiču terena. Ako smo Urdinovu, koji je ruku na srce najviše posla obavljao fizičkim kontaktom sa igračima protivničke ekipe, mogli dizati parolu onda to definitivno zaslužuje i Kvesa, čak i dosta više. Ne želim da čujem samo skandiranje imena koji nas kupe nekim potezima koji i nisu baš fudbalski, želim da čujem skandiranja te pružanje podrške našoj djeci. Hoću da čujem da ori stadion kada se Bajić proziva, Dženis, Amir, Kerim, Dado, Enis, Kvesa jer to ovim momcima definitivno znači, moramo im dati do znanja da smo im mi podrška i da ćemo ih pjesmom uvijek gurati naprijed.. A ne da ovim momcima nabijamo dodatni pritisak psovkama sa tribina npr. Još jednom spominjem da Zorana i Nedu opasno gotivim ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 19 jul 2015, 18:40

Hvala Kvesi za ove 4 godine, na terenu uvijek davao sve od sebe, van istog korektan, bio uvijek za Zelju i ovo je najmanja stvar koju je zasluzio, da aBd dodje do velikih svjetskih klubova i da malo i nas promovise po svijetu :mrgreen:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 jul 2015, 18:43

[youtube][/youtube]

TOP 10 stadiona u svijetu koje trebate posjetiti u svom životu. COPA 90. Grbavica na drugom mjestu. Pogledati od 3.40 :bih:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 19 jul 2015, 18:48

anonimni je napisao/la:Hvala Kvesi za ove 4 godine, na terenu uvijek davao sve od sebe, van istog korektan, bio uvijek za Zelju i ovo je najmanja stvar koju je zasluzio, da aBd dodje do velikih svjetskih klubova i da malo i nas promovise po svijetu :mrgreen:

smjesna cifra sto se navodi za takvog igraca, zeljo je mogao i trebao puno bolje proci...

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 19 jul 2015, 18:51

bob je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Hvala Kvesi za ove 4 godine, na terenu uvijek davao sve od sebe, van istog korektan, bio uvijek za Zelju i ovo je najmanja stvar koju je zasluzio, da aBd dodje do velikih svjetskih klubova i da malo i nas promovise po svijetu :mrgreen:

smjesna cifra sto se navodi za takvog igraca, zeljo je mogao i trebao puno bolje proci...
Mogao je i da ne potpise ugovor pa ko i Tomica ode bez dinara obestecenja.Zeljo je kvdje itekako dobro prosao.Hvala Josipu na izuzetnoj korektnosti i svemu sto je dao klubu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2015, 18:54

Hvala Kvesi na svemu što je uradio za naš klub, zaslužio je ovaj transfer i želim mu svu sreću ovog svijeta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 19 jul 2015, 18:56

Neko je pitao hoce li igrati Lamah kod madzara. Upravo je bio strijelac vodeceg gola na gostovanju kod Haladas-a. Igraju u punom sastavu. Napad Bode iza njega Hajnal. Trenutno im je formacija sa dva zadnja vezna. Jedan od njih je Gera.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 19 jul 2015, 18:59

slika

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 19 jul 2015, 19:01

Da Bog da se danas umorili pa im noge bile teške nakon pola sata na Koševu. S druge strane ovo im dođe kao priprema jer igraju u istom terminu kao protiv nas.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 19 jul 2015, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.

Almir9
Kontakt:

Post Postao/la Almir9 » 19 jul 2015, 19:05

tm8782 je napisao/la:Neko je pitao hoce li igrati Lamah kod madzara. Upravo je bio strijelac vodeceg gola na gostovanju kod Haladas-a. Igraju u punom sastavu. Napad Bode iza njega Hajnal. Trenutno im je formacija sa dva zadnja vezna. Jedan od njih je Gera.
Izgleda da je Ramirez povrijeđen, nema ga ni na klupi što je dobro po nas, bio je opasan do povrede.

Prema **** Somalia im igra beka, izgleda da im je slaba rotacija na lijevom beku jer je ovaj inače krilo :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.