FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
P.s ni ja ne podrzavam ovakvo suđenje, da se razumijemo
GalileoGalilei je napisao/la: ↑18 maj 2025, 18:10- Pustiš Veleža, eventualno gurbeti završe ispred tebe - "majku vam ebem, loša sezona, imamo više para a ispred nas gurbeti".
- Dobiješ Veleža, eventualno obezbjediš treće mjesto - "klošari šta ste sad zapeli, treba pustiti Veleža to je bratski klub".
Pitar..![]()

Jedino objasnjenje je da je halka upeco se da je dogovoreno pa stavio kucu na veleza
Horde jel namjestamo utakmice, narkomani
-
- Kontakt:
Jel bio crveni?
- MokraKifla
- Kontakt:
Bravo roga
-
- Kontakt:
Sramota i gubit 1-2 sa ovakvim sudjenjem...de ih pustite 
Meni je kod BH Liga mrtav prenos pa da znate da ima na Arena Sport 4 HR.
Jel i protiv borca namjesteno kao ova?
Samo nase Sarajevo kad namjesta utakmice uvijek po 2-3 igraca manje sljedece kolo, kakvi smo mi samo uh
-
- Kontakt:
E ne vjerujem kakvo sudjenje ...
Ovo suđenje nema veze sa Veležom, SDA bot nas priprema za sljedeću tekmu sa Radnikom kome je danas Vico aminovao opstanak.
Narkomani i kreteni, da hoce debili barem uraditi nesto korisno, da npr halkicu razbiju glavumosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 18:26Ma zamisli u sezoni gdje te ovako kasape oni ono napisu da nas jos vise iskasape. Hocel napisat saopstenje za pvu lakrdiju danas?
- MokraKifla
- Kontakt:
Prije cu docekat da zeljo osvoji titulu nego da horde prismrde nekom sudijiboki86 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 18:32Narkomani i kreteni, da hoce debili barem uraditi nesto korisno, da npr halkicu razbiju glavumosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 18:26Ma zamisli u sezoni gdje te ovako kasape oni ono napisu da nas jos vise iskasape. Hocel napisat saopstenje za pvu lakrdiju danas?
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sta kazu horde za ovu namjestenu tekmu. **** ih usta odvratna poklase nas sudije i danas i oni saopstenje zbog sirokog. I jeste za tog kaveza
-
- Kontakt:
Ekipa sa najvise kartona,svaku tekmu nas uniste sa kartonima al vazno je da onaj faul za zatvora u Listici nije za karton. Vazno je da nas unistavaju sudije a da mi pisemo saopstenja nekakva i pomazemo Vicku i ostalim zlocincima.,odron od lige je ovo.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 18 maj 2025, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i Butića, valjda se neće opet ozljediti. Hajde Mehmedoviću valjaj malo loptu i jedi minute.