Drug nisi u pravu 100%. Ovo je neviđeno do sada. Pomagali su i Zelju kad su s Osimom uzimali titule, Zrinjski isto, nas najmanje ali ovo je da poludiš. Nemoguće igrati. Njegomirovic bi Barcelonu ubio
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: 10.Skoro, dana/u 23 apr 2025, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Mi nikada odustati necemo...
Apsolutno se jasno vidi da ofsajd linije nisu paralelne s linijama 16-erca i 5-erca. Ako vi znate i šta znači riječ "paralelno".
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- jurisicduska
- Kontakt:
Sliku koji je Virtual postavio nije odgovarajući frejm ovdje je lopta već upucenaY. Cicali su tako kad izadje snimak postavit ću ja sliku. Nije bio čovjek u offsideu dajem život svoj na to.
Plus su stoperu s početka ramena povukli liniju a Lagumdžiji sa rukava sa lakta s nečeg. Bas su se potrudili.
Plus su stoperu s početka ramena povukli liniju a Lagumdžiji sa rukava sa lakta s nečeg. Bas su se potrudili.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 23 apr 2025, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Sa ovim komentarom mozes postati predmet sprdnje na forumu. Moras shvatiti kako perspektiva funkcionise.
Sad Njegomirovic pusta doktore, smjeska se, sad nije nervozan i ne dize ruke da se nastavi igrati 
Na stranu zajebancija, ali sami smo krivi ovome sto se dogadja
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 23 apr 2025, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ma crveni za Kvrzica, hodace Stanic po studiju da dokaze, 100%
Sad šalu na stranu, ubi ih Njegomirović svojim odlukama. Jest da njegove odluke ne utiču na rezultat ali…
Nikad poraz, samo lekcija.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
El Hrid izrazio zabrinutost
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nije crveni, ali nije faul u napadu. Odabrao si losu odluku da nesto filozofiras. Mali ga dotakao nije, Kvrzic njega rukom odgurnuo.MikiPirs je napisao/la: ↑23 apr 2025, 22:16Ma crveni za Kvrzica, hodace Stanic po studiju da dokaze, 100%![]()
Regularna tekma, sta pjenite.
3v2 u zutim kartonima.
Kad te kradu imas 10 zutih i 20 faula svirano u korist prcije.
3v2 u zutim kartonima.
Kad te kradu imas 10 zutih i 20 faula svirano u korist prcije.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Bolje su bile one sezone kad si znao da će domaći svi dobiti a kad gost uzme bod smatralo se čudom 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Sto kod Zeljeznicara nema Boljevica i Krpica?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- invincible1921
- Kontakt:
Nerealno..ovo je pa ne znam ni kako da nazovem vise..znas da svi vide, nemos se vadit da si u trenutku preusdio jer si uredno otiso i pogledo ..i opet dosudis pogresnoPendulum je napisao/la: ↑23 apr 2025, 22:12Možda je to i bila ideja na početku međutim, ukazale se pare od grupne faze i sve ostalo je historija. Barem do 2029.invincible1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 22:09Ja sam se fkt nadao da dolaskom vara makar ove ocigledne odluke nece imat obraza da donose pogresno jer znas da svi vide sto i to...ali eto zayebo sam se ocigledno
Hajde eto yebo ga fudbal, svirni im neki sumnjiv penal sve i da nije na snimku..al situacije poput ove u proslom kolu protiv sarajeva ili ono ode pogleda jel penal kontra borca, ruka ko vrata ...i lik se lud napravi...
Ne znam sta bi vise reko...bez zayebancije ja mislim da ovo nije zabiljezeno u evropskom fudbalu da neko ovako bezobrazno i toliko dugl i cesto provodi lakrdije
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 23 apr 2025, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
-
EastMadness
- Kontakt:
Koliko god se mi prepucavali, kad bi zajedno stali u svemu , ovome bi dosao kraj. Kad smo u ratu mogli rame uz rame sad je jos lakse
Zivjela Bosna
Zivjela Bosna
El zeljo hrid je podrzao sve ovo i rekli su da su zadovoljni sa ovakvim sudjenjem .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA