Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ako sam dobro istrazio na internetu, Hasic je igrao i desetke i lijevog i desnog krila za svoj klub u protekloj sezoni.
Moglo bi biti koristi od njega u buducnosti.
Jos nije debitovao za A tim.
Moglo bi biti koristi od njega u buducnosti.
Jos nije debitovao za A tim.
Neće Vladan braniti niti treba da brani. branio je Vasilj, na tvoju žalost. Braniće i Jurkas. A i dalje ćeš gledati Šunjića i Jovu u ekipi. I krepavat od muke, bolesniče nacionalistički.Diadora je napisao/la: ↑19 jul 2026, 18:10Znaci priznas da te ciganska dronfulja nije okotila prije 2009te cim nisi svjestan sta je misimovic napravio?Daduli je napisao/la: ↑19 jul 2026, 11:30Ti si, BOLESNIČE NEPISMENI, školski primjer teške BIA/SDA indoktrinacije i lik koji pati od hroničnog nedostatka kiseonika u mozgu kad su ti "dronfulje" i "incesti" jedini argumenti u raspravi. Kad ti ponestane činjenica, odmah udaraš po familiji ko zadnji ulični klošar koji je jučer naučio šta je tastatura na kojoj ne znaš razlikovati č i ć pa ih izbjegavaš.Diadora je napisao/la: ↑19 jul 2026, 06:20
Da mi je vidjeti tu cigansku dronfulju sto te okotila nakon sto ju je silovao rodjeni brat I jos pet rodjaka pa da joj se popisam u ona smrdljiva usta zato sto te nije pobacila. Ti si definitivno najveci retard na ovom forumu, bez premca.
Fgr bolidi su hvala bogu izumirajuca vrsta ali ima ih jos nazalost, takvi nisu branili drzavu nego su se krili po podrumima. Sta je tacno, krembilu, fasisticki u mojim stavovima? Zato sto ne zelim u repci komsijski otpad Koji igra za nas samo zato sto nije mogao za maticu?
To sto je barbarez odstranio srbe je jedan od razloga zbog kojih smo otisli na svjetsko ali ne jedini. Kad spominjes misimovica, pretpostavljam da se ne sjecas baraza protiv portugala I revansa u zenici kad je pi.ka glumio povredu,ostavio nas na cjedilu,a trebao nam je ko ozeblo sunce. 3 Dana nakon toga bez ikakvih problema odigrao 90 minuta za Wolfsburg protiv nurnberga.
Sjecas se nemanje supica kojem je skandirala citava tribina da bi par godina nakon toga otvoreno podrzavao sratka pampersa?
Sjecas se odlucujuce utakmice protiv srbije za svjetsko 2006te kad je do tada standardni vladan Grujic dobio project pola sata prije tekme? Vjerovatno ne sjecas jer te ciganska dronfulja jos nije okotila. Tebi je ok da ti psihopate poput vranjesa igraju za repku? Ti fakat mozes navijati I podrzavati repku znajuci da taj dole u nasem dresu mrzi bosnu iz dna duse? Eno ti krunic pjeva boze pravde, u 90 posto utakmica za repku je izgledao kao hodajuci mrtvac.
Na svjetsko prvenstvo te vodi kvalitet ali I nacionalni naboj I ova ekipa je tipicni primjer toga.
Tebi je retardu vladan kovacevic vrhunski golman? Lik odigrao jednu sezonu standardno u championshipu, **** repku kad je najvise nam trebao jer je htio igrati za srbiju I ti bi ga nazad repku? Shvatas li ti I vi koji ga zelite nazad koliko je to narusavanje principa do kojeg se drzalo koliko toliko I koliko bi to unistilo moral ovim kljucnim igracima tipa Tarik, dedic,demirovic,Kola itd koji su tada bili Dio reprezentacije kad je prirodni odlucio da ide matici?
Ti stvarno ocekujes da ce neki cisti srbin iz bl i prijedora Koji iole ima kvalitet izabrati nas prije srbije I imati taj nacionalni naboj Koji imaju ovi kljucni igraci? Imati na terenu propalitete I njihove odpadke poput sanicanina, kovacevica je tebi pobjeda ove drzave?
Ti si retardu operisan od realnosti I zivis u nekom paralelnom univerzumu sto nije ni cudo jer si proizvod incesta.
Fascinantno je kako tvoj mini-mozak, opterećen teorijama zavjere, uspijeva povezati boravak ljudi u Sarajevu i Tuzli pod granatama sa "skrivanjem po podrumima". Dok su ti ljudi jeli rižu na vodi i organizovali državu pod opsadom, tvoji su vjerovatno švercovali naftu i brojali tuđe stanove. Šta je fašističko u tvojim stavovima? Pa to što bi ti, degeneriku, uvodio rasne zakone i etničke filtere u sport, nesposoban da shvatiš da se reprezentacija jedne države ne selektuje na osnovu genetskog koda nego na osnovu pasoša i kvaliteta.
Hvataš se za Misimovića i utakmicu protiv Portugala iz 2009. godine kao da si ti tada uopšte bio svjestan postojanja. Izvladao si tu jednu poluinformaciju iz neke kafanske teorije i sad je furaš ovdje. Misimović je za ovu državu napravio više nego što će tvoja čitava loza za narednih pet koljena, a ti ga pljuješ zbog jedne utakmice dok slaviš plasman na Svjetsko prvenstvo koji je izgrađen i na njegovom direktnom sportskom naslijeđu. Što ne spomeneš asistencije Litvaniji, golove Grčkoj (odlučujućoj - pobijedili 3:1, Vranješ bio jedan od najboljih igrača u toj utakmici), stotine kilometara koje je pretrčao dok su tebi slični psovali s kauča?
Slučaj Nemanje Supića i Vranješa samo pokazuje da si funkcionalno nepismen. Niko ovdje ne brani njihove izljeve šovinizma nakon što su otišli iz reprezentacije ili Vranješove tetovaže. Poenta koju tvoj zakržljali intelekt ne može da procesuira jeste da su oni, dok su bili na terenu u tom dresu, donosili bodove. Fudbal je surovi profesionalizam, a ne selekcija za najmoralnijeg građanog godine po tvom ukusu. Ti bi radije gledao Saničanina u životnoj formi na klupi, a da ti igra neki trećeligaški amater iz federalne lige samo zato što ima "ispravno" ime i prezime i pati od "nacionalnog naboja". S takvim razmišljanjem se ne ide na Svjetsko prvenstvo, s takvim razmišljanjem se igra termin iza zgrade.
A priča o Vladanu Kovačeviću i "narušavanju morala" Tariku, Dediću i Demiroviću je tek vrhunac tvoje šizofrenije. Ti stvarno misliš da profesionalni fudbaleri iz Bundeslige i Serije A plaču u svlačionici jer bi selektor pozvao golmana koji može spasiti čist zicer? Njih zaboli stvar za tvoje forumske moralne visine, oni hoće da pobjede i da zarade premije. Apsolutno sam protiv Kovačevića jer ima i boljih, a samo bi zauzimao mjesto Jurkasu npr.
Ti si taj koji živi u paralelnom univerzumu i toru koji si sam sebi ogradio. Tvoj nazovi "patriotizam" je obični, jadni, provincijski šovinizam koji se hrani mržnjom jer nemaš ništa drugo u životu čime bi se ponosio. Dok god takvi kao ti budu krojili pravila ko smije, a ko ne smije da igra za Bosnu i Hercegovinu, ova zemlja će tapkati u mjestu. Na svu sreću, Barbarez i ekipa imaju malo više mozga od tebe, pa gledaju teren, a ne tvoje fašističke spiskove podobnih. Produži dalje i liječi te komplekse na nekom drugom mjestu.
Degenericni psu, takvi Kao ti savijaju kicmu vec 35 godina I upravo je taj ponizni pickasti mentalitet razlog zato je Bosna tu gdje jeste. Nema tog naguza koji ti mozes napraviti a da ce to promjeniti bilo sta u njihovim glavama. Samo sto si ti mentalno retardiran da to shvatis.
Sutra kad bi igrali protiv srbije vladan bi ofirno pustao golove ili bi odbio da igra.
Glory Glory Man United
- Beduin
- Kontakt:
Nikad vise potencijalnih reprezentativaca i talentovane djece, ali je i cinjenica da vecina njih nece napraviti skoro pa nikakvu karijeru, ali par njih da uspije u tome i zaigraju za nas mi smo na konju.
Lijepo je vidjeti da ne gubimo toliko igrace kao ranijih decenija.
Lijepo je vidjeti da ne gubimo toliko igrace kao ranijih decenija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Što se tiče golmana tu se nema šta puno razmišljati, ukoliko Salko Hamzić bude prvi golman Tirola koji igra Austrijsku prvu ligu odma ga zovi.
Za sad mu karijeru pametno vode.
- akisarajevo92
- Kontakt:
austrijska liga u par deka sa HNL-om, neka onda bude Zlomislic starter 
Don't believe the hype.
Zlomislic ima 28 godina i presao je u Qarabag, sigurno bolje momka od 19 forsirati. Hamzic i Jurkas umjesto Zlomislica i Hadzikicaakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 22:47austrijska liga u par deka sa HNL-om, neka onda bude Zlomislic starter![]()
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
Hansestadt
- Kontakt:
Nodi se uvjek na kraju zadnji smije. Covjek ima potencijalne igrace u malom prstu.
wow. ma je l de. Tirola???SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 20:42Što se tiče golmana tu se nema šta puno razmišljati, ukoliko Salko Hamzić bude prvi golman Tirola koji igra Austrijsku prvu ligu odma ga zovi.
Glory Glory Man United
Zaboravio si mu opsovat materDaduli je napisao/la: ↑20 jul 2026, 00:49wow. ma je l de. Tirola???SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 20:42Što se tiče golmana tu se nema šta puno razmišljati, ukoliko Salko Hamzić bude prvi golman Tirola koji igra Austrijsku prvu ligu odma ga zovi.
Objasnio ti je nodi, bolje je dati priliku mlaðima sa potencijalom.Daduli je napisao/la: ↑20 jul 2026, 00:49wow. ma je l de. Tirola???SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 20:42Što se tiče golmana tu se nema šta puno razmišljati, ukoliko Salko Hamzić bude prvi golman Tirola koji igra Austrijsku prvu ligu odma ga zovi.
Nisam, tebi ću. I ostale ženske članove familije, mrtve i žive.eleGancy je napisao/la: ↑20 jul 2026, 00:55Zaboravio si mu opsovat materDaduli je napisao/la: ↑20 jul 2026, 00:49wow. ma je l de. Tirola???SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 20:42Što se tiče golmana tu se nema šta puno razmišljati, ukoliko Salko Hamzić bude prvi golman Tirola koji igra Austrijsku prvu ligu odma ga zovi.
I još jednom- treba iz Tirola, koji je u rangu Gorice ili Rudeša da nam bude golman.
hahaha objasnio mi je nodi
Glory Glory Man United
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Smijesna je prica da se u kontekstu reprezentacije preskace namjerno, a samo jer je branio za FK Zeljeznicar, jedan Vedad Muftic. Decko je presao u AEK i zasluzuje poziv. 

-
Hansestadt
- Kontakt:
Muftic nema stelu, sve je sam postigao jer je uporan. Istina, ima te limitacije, ali ima taj karakter/mentalitet da napreduje. Nije mala stvar iz domace lige dobaciti to AEK sa Kipra, ako se isto uzme u obzir da nema niti jednog nastupa u mladim selekcijama, znaci ima nesto.
Kakav bolan Muftić, presmiješan golman, za njega možeš napraviti kompilaciju primljenih golova sa 30 metara, pa gdje ga ljudi lobuju na liniji, pa mu zabiju iz mrtvog ugla, pa mu ispadne lopta, pa sam sebi smjesti loptu u mrežu...
Smiješan golman
Smiješan golman
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ma klasicna skola PL BiH, isto Vasilj. Iz te propale lige je izasao jedan ozbiljan igrac a to je Dzeko. Ostali ce te ukopat svaki put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
tek sad vidim da je 186cm, smijesna je to visina u modernom fudbalu
Ja ne znam sta vama toliko znači ako je neki igrač igrao u vašem omiljenom timu pa kao da ga forsirati toliko za reprezentaciju? Meni je svejedno da li je igrač iz mog omiljenog tima ili ije igrao za njega. Važno da igraju najbolji za reprezentaciju jer je ona iznad svih.Hansestadt je napisao/la: ↑20 jul 2026, 01:38Muftic nema stelu, sve je sam postigao jer je uporan. Istina, ima te limitacije, ali ima taj karakter/mentalitet da napreduje. Nije mala stvar iz domace lige dobaciti to AEK sa Kipra, ako se isto uzme u obzir da nema niti jednog nastupa u mladim selekcijama, znaci ima nesto.
Muftic igrama u našoj ligi prošle sezone nije ispred jurkasa, a to što je prešao u neki klub ni za jednog igrača ne znači ništa.
Na osnovu prošlogodišnje igre, Jurkas ima prednost. Ali ako Jurkas ode u NEC i bude rezervni golman, a Muftic bude igrao redovno, sasvim je logično da Muftic bude pozivan ispred njega.
Medjutim, mi još ne znamo ni da li će Muftic biti prvi golman AEKa jer koliko sam vidio samo po rezultatima nije baš toliko ni oduševio u tim prijateljskim. Barem za sada.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
KockarVicin007
- Kontakt:
-
Hansestadt
- Kontakt:
Ja uopste ne forsiram Muftica u reprezentaciju, niti sam napisao da ga treba zvati, bilo sta u tom kontekstu. Samo sam rekao da je svojim radom nesto napravio ako poredimo sa drugim mladim igracima iz domace lige. Vise puta sam pisao da je Jurkas dobar potencijal i branio odlicno za u21.DeeWa je napisao/la: ↑20 jul 2026, 08:55Ja ne znam sta vama toliko znači ako je neki igrač igrao u vašem omiljenom timu pa kao da ga forsirati toliko za reprezentaciju? Meni je svejedno da li je igrač iz mog omiljenog tima ili ije igrao za njega. Važno da igraju najbolji za reprezentaciju jer je ona iznad svih.Hansestadt je napisao/la: ↑20 jul 2026, 01:38Muftic nema stelu, sve je sam postigao jer je uporan. Istina, ima te limitacije, ali ima taj karakter/mentalitet da napreduje. Nije mala stvar iz domace lige dobaciti to AEK sa Kipra, ako se isto uzme u obzir da nema niti jednog nastupa u mladim selekcijama, znaci ima nesto.
Muftic igrama u našoj ligi prošle sezone nije ispred jurkasa, a to što je prešao u neki klub ni za jednog igrača ne znači ništa.
Na osnovu prošlogodišnje igre, Jurkas ima prednost. Ali ako Jurkas ode u NEC i bude rezervni golman, a Muftic bude igrao redovno, sasvim je logično da Muftic bude pozivan ispred njega.
Medjutim, mi još ne znamo ni da li će Muftic biti prvi golman AEKa jer koliko sam vidio samo po rezultatima nije baš toliko ni oduševio u tim prijateljskim. Barem za sada.