FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Batistuta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Batistuta » 20 nov 2010, 17:55

Colorado je napisao/la:
rtm86 je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:Klub je njihov,igrači su njihovi,transferi igrača su njihovi,jednostavno ljudi od Sarajeva žive,imaju lagodan život,što mogu uzeti uzimaju,ne daju ništa klubu,navijači ih ne interesuju,glas javnosti takođe,imaju svoje medije i potplatljive novinare koji napišu šta im se kaže(tačno se mogu poznati takvi članci) a mi bolesnici kluba koji dajemo sveje živote,novac,vrijeme njih ne interesuju.Da se ne lažemo takav je slučaj i u Veležu,Slobodi,Čeliku,i u Želji ali to Osim malo vadi zadnjih godina a i to do trenutka dok njihovim lopovima odgovara.To je ostatak rata kod nas,takvi likovi su se nakotili i teško ih je istjerati,pogledajte i savez koji je vrhunac svega takvog.
Problem je u nama, sto smo takvi kakvi jesmo, samo nesto trpimo. Treba se malo ogledati na francuze il grke npr, njihove proteste. Kad im nesto ne stima, onda sve gori. Nisam tip nasilnika, al nekada bi javni linč takvih osoba bio jedino rješenje...
ee upravo tako slazem se sa tobom , i ja bi iskreno volio da se org neki protest nesta .. da se vise stane u kraj lopovima u klubu :!: :evil:
Borba protiv uprave traje godinama i protesti su svakodnevno na tribinama i bori se svim legalnim sredstvima.Te vrste protesta bi samo dovele do toga da se neko hapsi ili nešto gore i ovim čudovištima pomoglo da se navijači proglase huliganima.Ja sam za neki vid peticije svih legalnih članova kluba(sa članskim kartama) sa jasnim zahtjevima,sudskim tužbama za nesavjesno poslovanje i da organi vlasti urade svoj posao i reviziju.Nama treba jedinstvo više nego ikad i angažovanje svih resursa i ljudi da konačno očistimo klub.Ključ svega je mjenjanje statuta,i da se jasno iznese kako se poslovalo sa svakom tačkom i zarezom.Imamo sad dugu pauzu i treba se jasno odrediti i smjernice napraviti,pa eto ako hoćete i na ulicu izaći.

alibi

Post Postao/la alibi » 20 nov 2010, 18:02

Hladne glave treba stvari postaviti na svoje mjesto.MORAMO podrzavati ekipu i kad ide i kada ne.Igrac koji nosi sveti dres na terenu za onih 90 min MORAJU imati podrsku.E sad je druga stvar van terena i situacija u klubu.MORAMO otjerati parazite koji ako ne sami onda cemo ih MORATI na neki nacin "ispratiti" iz kluba.Dovesti ljude koji MORAJU raditi za interese FK SARAJEVA a ne za svoje licne.Pred nama je pauza i te se stvari MORAJU rijesiti.Za bolje SARAJEVO.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 20 nov 2010, 18:03

Komšije vadite se iz tih govana što prije pa da derbiji opet budu kao što su nekad bili :D
FK Željezničar
Chelsea FC

Colorado

Post Postao/la Colorado » 20 nov 2010, 18:05

Keenan.- je napisao/la:Komšije vadite se iz tih govana što prije pa da derbiji opet budu kao što su nekad bili :D
ee de nam ti reci , da nam ti nisi rekao ne bi nista znali :roll:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 20 nov 2010, 18:11

ado-hz je napisao/la:Opet mi na virslama pobjedjuemo....sta bi bilo da pojedu samo jedan kiwi :D :D ...eh evo jedan zanimljiv tekst o Blekicu pa kome nije mrsko neka procita....samo nemoj da neki kaze da je montiran jer je ovo tekst iz 2009god kad nije bio ni u pjesmi nekoj za predsjednika Sarajeva...dok svi ne skontamo da nam ne treba ni Baljak,ni Alihodzic ni Merdanovic....a takodje ni Blekic i Varesanovic nema nam napretka.....svi nabrojani su lopovi na svoj neki naco...neki kradu pare...neki peru pare preko klupa....dok su neki zalutali u svom poslu....al dzaba je nama govoriti kad smo slijepi kod ociju....al haj ko hoce da procita procitace

http://www.ambasador.ch/site/film/236-zijad-bleki-
nek si nam ti pecaninov clanak postavio haha vrlo dobro upuceniji znaju ko je taj jad i cemer od covjeka

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 20 nov 2010, 18:29

Najgora stvar Senada Pecanina je sto govori istinu i sto smeta lopovima i tajkunima. Ali to je politika a mi imamo problem "samo" sa kriminalcima bez politicke pozadine.

ado-hz,
"dok svi ne skontamo da nam ne treba ni Baljak,ni Alihodzic ni Merdanovic....a takodje ni Blekic i Varesanovic nema nam napretka.....svi nabrojani su lopovi na svoj neki naco...neki kradu pare...neki peru pare preko klupa....dok su neki zalutali u svom poslu....al dzaba je nama govoriti kad smo slijepi kod ociju....al haj ko hoce da procita procitace

"

Super post - svaka cast.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 nov 2010, 18:35

samo sarajevo je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Opet mi na virslama pobjedjuemo....sta bi bilo da pojedu samo jedan kiwi :D :D ...eh evo jedan zanimljiv tekst o Blekicu pa kome nije mrsko neka procita....samo nemoj da neki kaze da je montiran jer je ovo tekst iz 2009god kad nije bio ni u pjesmi nekoj za predsjednika Sarajeva...dok svi ne skontamo da nam ne treba ni Baljak,ni Alihodzic ni Merdanovic....a takodje ni Blekic i Varesanovic nema nam napretka.....svi nabrojani su lopovi na svoj neki naco...neki kradu pare...neki peru pare preko klupa....dok su neki zalutali u svom poslu....al dzaba je nama govoriti kad smo slijepi kod ociju....al haj ko hoce da procita procitace

nek si nam ti pecaninov clanak postavio haha vrlo dobro upuceniji znaju ko je taj jad i cemer od covjeka

Tebi izgleda da svi valjaju pa ih vodi kuci od Baljka do Blekica....zato smo ovako i bjedni sto nas covjek sa 3 psovke kupio...da ti kaze rvoj tata(babo) da su svi do jednog lopovi ti bi vjerovao recimo u ovom slucaju Blekicu jer jer opsovao 3 puta i to se tebi svidilo..ono super je lik...evo nije sada Pecanin pisao tekst pa sjedi lijepo citaj....polako red po red....pa kad procitas mozda skontas koga zelis za predsjednika kluba....a jos da dodam ma kako ti se cinilo ludo ja Blekica znam licno i personalno i u lice sam mu rekao da znam njegove namjere koje su jasne a to je pranje para....evo uzivaj sada u ovom tekstu...a da ne mislis da sam samo protiv Blekica...jos vise sam protiv lopova Baljka...Alihodzica i Merdanovica....porodice Fazlagic....dajidja...amidjica...rodica i rodjaka....umalo da zaboravim da postavim link

http://www.biznis.ba/index.php?option=c ... &Itemid=59

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 20 nov 2010, 19:26

ado-hz je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:

Tebi izgleda da svi valjaju pa ih vodi kuci od Baljka do Blekica....zato smo ovako i bjedni sto nas covjek sa 3 psovke kupio...da ti kaze rvoj tata(babo) da su svi do jednog lopovi ti bi vjerovao recimo u ovom slucaju Blekicu jer jer opsovao 3 puta i to se tebi svidilo..ono super je lik...evo nije sada Pecanin pisao tekst pa sjedi lijepo citaj....polako red po red....pa kad procitas mozda skontas koga zelis za predsjednika kluba....a jos da dodam ma kako ti se cinilo ludo ja Blekica znam licno i personalno i u lice sam mu rekao da znam njegove namjere koje su jasne a to je pranje para....evo uzivaj sada u ovom tekstu...a da ne mislis da sam samo protiv Blekica...jos vise sam protiv lopova Baljka...Alihodzica i Merdanovica....porodice Fazlagic....dajidja...amidjica...rodica i rodjaka....umalo da zaboravim da postavim link

http://www.biznis.ba/index.php?option=c ... &Itemid=59
Procitaj neke normane clanke imas npr iz Slobodne Bosne i sa jos nekih portala pa onda ih ovdje postavi,i kome si ti babo levatu? Kao drugo raspitaj se zasto Pecanin pljuje i u svoje emisije zove sve da pljuju Blekica a njega nije pozvao,zato jer je duzan ljudima pare,i zato jer nije imo tala u nekim poslovima ako te bas zanima da ti kaze tvoj babuka,i gdje sam ja pisao da mi svi valjaju!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 nov 2010, 20:11

E=mc2 je napisao/la:I kada smo u najgoroj raspadnutoj situaciji od nastanka, umjesto da se borimo za opstanak, mi trenutno imamo poziciju koja vodi u evropu, i imamo pozitivan rezultat kod Veleža. To vam je odlika velikog kluba!
Zaboravio si spomenuti da je par Velež FK Hrenovka blokiran u našim kladionicama a da je kvota na viršla boyse padala u europskim kladionicama. Ovu tvoju tvrdnju bi mogli opovrgnuti recimo sa činjenicom da ste kupili ovu tekmu da bi vam Mirza ostao trener i da se ova uprava nema namjeru tek tako povući ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 nov 2010, 20:17

Megamon je napisao/la:
Zanimljivo da su igraci danas ignorisali nase navijace.Kada smo dali gol otrcali su u zagrljaj mirzi umjesto navijacima.Na kraju su otisli u svlacionicu umjesto da pozdrave navijace :evil:
Evo i ja se čudim. U prošlom prvenstvu ste ih ganjali da ih bijete nakon utamice sa Širokim. U ovoj sezoni ste im se svega naspominjali na utakmici sa Drinom. Stvarno su čudni. Hoćete da ih marišete jednom godišnje a oni tako. Baš su bezveznjaci :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 nov 2010, 20:19

Procitaj neke normane clanke imas npr iz Slobodne Bosne i sa jos nekih portala pa onda ih ovdje postavi,i kome si ti babo levatu? Kao drugo raspitaj se zasto Pecanin pljuje i u svoje emisije zove sve da pljuju Blekica a njega nije pozvao,zato jer je duzan ljudima pare,i zato jer nije imo tala u nekim poslovima ako te bas zanima da ti kaze tvoj babuka,i gdje sam ja pisao da mi svi valjaju![/quote]

Smijesan si lik....bas bi volio da ti mogu uzivo objasniti i pojasniti neke stvari da ti bude jasnije, jer vidim da gledas ko dorat samo pravo :D 8-)

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 20 nov 2010, 20:56

ado-hz je napisao/la:Procitaj neke normane clanke imas npr iz Slobodne Bosne i sa jos nekih portala pa onda ih ovdje postavi,i kome si ti babo levatu? Kao drugo raspitaj se zasto Pecanin pljuje i u svoje emisije zove sve da pljuju Blekica a njega nije pozvao,zato jer je duzan ljudima pare,i zato jer nije imo tala u nekim poslovima ako te bas zanima da ti kaze tvoj babuka,i gdje sam ja pisao da mi svi valjaju!
Smijesan si lik....bas bi volio da ti mogu uzivo objasniti i pojasniti neke stvari da ti bude jasnije, jer vidim da gledas ko dorat samo pravo :D 8-)[/quote]
moze i uzivo da mi objasnis ovo u vezi ovog babe na pm da ne spamamo

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 nov 2010, 21:01

Ma pustite sve te likove, nema potrebe da se osvrcete na njihove komentare, linkove i ostale nebuloze... onaj jedan se dosao ovdje promovirati kao novinar koji ima neke papire :lol: :lol: :lol: :lol: pa jaooo :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Nakon devastiranja NK Mepasa nasi juniori su danas demolirali i Leotar sa uvjerljivih 5:0 8-)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 20 nov 2010, 21:22

Ovaj nikad izvini je samo takav retard !!
Pa jadan bio klocu ovi ispadose skoro a ti odmah kupljeno (od cega bote)...stela (zakuni se i reci kako i zbog cega kad velezu gori pod nogama)....neki dan ja procitah da ste vi jadnici i travnik na uefinoj listi za stela tekme. Vasa tekma klocko sa cetama iz BL kad ste i maje ostampali pa kleknuli i glabnuli ga !!???
Sta hoces ti vise . Vase podj....vanje i vase gluposti sa virslama i sta ....MI sa vama djelimo 2-3 mjesto...sta da je bolja situacija...bili bi prvi milijardu %
citam nakav njihov kaze .."haj se izvadite pa da derbiji budu ko sto su bili"
odgovor : sljedeci derbi igramo bez bekovai golmana
cuj navijaca , njima je derbi samo kad pobjedjuju al to je bilo nekad dddaaaaaaaaaaavvvvvnnnnnooooo

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 nov 2010, 21:25

kengur je napisao/la:Raja hajmo biti posteni.

Igraci su stali pred kamere i opisali situaciju u nadi da im se isplati jos koja plata. To su iskoristili lopovi koji su se sakrili iza njih i odglumili svadju izmedju navijaca i igraca. Igraci ih nisu mogli sprijeciti a nebi im ni bilo to pametno. Njima je do pokoje plate i to je sve. Naivno su uletili u zamku parazita.

Igrace treba podrzati. Zamolio bih one razumnije navijace da se prekontaju i ovo podrze. Takodje i trenera sve dok naredna uprava ne odluci da li se on i dalje uklapa u planove. Licno nisam o Mirzi imao ekstra misljenje ali on trenutno NIJE problem i treba ga podrzati.

Problem su lopovi i samo se na njih usmjeriti. Jer sa njima cemo tavoriti i iducih 15 godina.

I tacno svi mi pomalo snosimo odgovornost jer trpimo i biramo lopove svaki put.
Lijepo si sve rekao ali ti fali nešto da bi ta iskrenost imala svoj šlag na tortu.Isti igrači su debili nema dalje a da nisu ne bi danas ponovili grešku koju su već jednom napravili a ona je ta da trče Mirzi u zagrljaj i da na kraju nisu pozdravili 200-tinjak navijača koji su čitavo vrijeme skandirali uprava napolje ista ta uprava koja ih je zavrnula za plate a oni umjesto da pozdrave te navijače oni opet protiv njih i sa zalizanim koji je izjavio da mu ne trebaju navijači.Kako misliš da če lopovi sad reagovati ,igrači i trener protiv navijača i uprava onaj dio na čelu sa Baljkom i Mirzinim puncem iz sjene, protiv UNFKS-BP i dijela uprave sa Blekićam,Džemidžićem;Mijovićem,Muratovićem itd.Igrači hinje izjavljuju a eto i ti kažeš uvukli se na press(Baljak and co)a jesu li ijednim gestom pokušali to da demantuju ili dapače rade baš onako kako smo mi i mislili da je prava istina i nisu đaba izviždani na Koševu.Dobro onaj kaže nek ih gleda tih Mirzinih 100000 pa nek dođe 1000 dobro je ali nešto čisto sumnjam, mislim da če Olimpic imati više publike nego oni.Ja dugo pratim FK SARAJEVO imam godišnju i člansku i dijete i ženu sam učlanio za dobrobit kluba ali nikad neču otići na utakmicu dok je ova uprava ovi igrači i ovaj trener jer ja izdajnike i lopove nikad nisam poodržavao a nisam bezvezni ili sezonski navijač .A da ja gledam ove što mi ruše i uništavaju klub nikad.Volio bi da odemo rađe u stečaj pa nek igraju u drugoj ligi ali čista obraza a šta imamo od ovih kvazi rezultata,igara,igrača,trenera bez veze,i lopovske uprave samo mržnju drugih klubova i sad mržnju vlastitih navijača.Istina ni u jednom klubu nije sjajno vidi :mi,Velež,Čelik,Sloboda,i Željo(ali manijaci ne misle tako ,ok njihov problem)svi smo u problemima i dugovima ali samo kod nas je stvoren bauk od tog zato što (moje mišljenje)su došli pravi ljudi i htjeli da rade posao za dobrobit kluba međutim učmala bagra je sve ovo dobro inscenirala kao i onaj srčani udar onog đubreta koji je zviždeči izašao iz bolnice.E to je problem i da ne bi tavorili narednih 15 godina kako ti kažeš radikalne poteze treba vuči, promjene temeljite ,od igračkog i trenerskog kadra, do uprave nikog ne štediti da je moj otac ili brat ,sve nogom u guzicu nabiti i mrš iz kluba! Eto to je rješenje i ništa drugo. :cry:Izvinjavam se na dužini posta i ne zamjerite ako sam koga davio ili nedaj Bože uvrijedio!
Sarajevo ljubavi moja!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 nov 2010, 21:41

sekac je napisao/la:

Igraci su stali pred kamere i opisali situaciju u nadi da im se isplati jos koja plata. To su iskoristili lopovi koji su se sakrili iza njih i odglumili svadju izmedju navijaca i igraca. Igraci ih nisu mogli sprijeciti a nebi im ni bilo to pametno. Njima je do pokoje plate i to je sve. Naivno su uletili u zamku parazita.

Igrace treba podrzati. Zamolio bih one razumnije navijace da se prekontaju i ovo podrze. Takodje i trenera sve dok naredna uprava ne odluci da li se on i dalje uklapa u planove. Licno nisam o Mirzi imao ekstra misljenje ali on trenutno NIJE problem i treba ga podrzati.

Problem su lopovi i samo se na njih usmjeriti. Jer sa njima cemo tavoriti i iducih 15 godina.

Lijepo si sve rekao ali ti fali nešto da bi ta iskrenost imala svoj šlag na tortu.Isti igrači su debili nema dalje a da nisu ne bi danas ponovili grešku koju su već jednom napravili a ona je ta da trče Mirzi u zagrljaj i da na kraju nisu pozdravili 200-tinjak navijača koji su čitavo vrijeme skandirali uprava napolje ista ta uprava koja ih je zavrnula za plate a oni umjesto da pozdrave te navijače oni opet protiv njih i sa zalizanim koji je izjavio da mu ne trebaju navijači.Kako misliš da če lopovi sad reagovati ,igrači i trener protiv navijača i uprava onaj dio na čelu sa Baljkom i Mirzinim puncem iz sjene, protiv UNFKS-BP i dijela uprave sa Blekićam,Džemidžićem;Mijovićem,Muratovićem itd.Igrači hinje izjavljuju a eto i ti kažeš uvukli se na press(Baljak and co)a jesu li ijednim gestom pokušali to da demantuju ili dapače rade baš onako kako smo mi i mislili da je prava istina i nisu đaba izviždani na Koševu.Dobro onaj kaže nek ih gleda tih Mirzinih 100000 pa nek dođe 1000 dobro je ali nešto čisto sumnjam, mislim da če Olimpic imati više publike nego oni.Ja dugo pratim FK SARAJEVO imam godišnju i člansku i dijete i ženu sam učlanio za dobrobit kluba ali nikad neču otići na utakmicu dok je ova uprava ovi igrači i ovaj trener jer ja izdajnike i lopove nikad nisam poodržavao a nisam bezvezni ili sezonski navijač .A da ja gledam ove što mi ruše i uništavaju klub nikad.Volio bi da odemo rađe u stečaj pa nek igraju u drugoj ligi ali čista obraza a šta imamo od ovih kvazi rezultata,igara,igrača,trenera bez veze,i lopovske uprave samo mržnju drugih klubova i sad mržnju vlastitih navijača.Istina ni u jednom klubu nije sjajno vidi :mi,Velež,Čelik,Sloboda,i Željo(ali manijaci ne misle tako ,ok njihov problem)svi smo u problemima i dugovima ali samo kod nas je stvoren bauk od tog zato što (moje mišljenje)su došli pravi ljudi i htjeli da rade posao za dobrobit kluba međutim učmala bagra je sve ovo dobro inscenirala kao i onaj srčani udar onog đubreta koji je zviždeči izašao iz bolnice.E to je problem i da ne bi tavorili narednih 15 godina kako ti kažeš radikalne poteze treba vuči, promjene temeljite ,od igračkog i trenerskog kadra, do uprave nikog ne štediti da je moj otac ili brat ,sve nogom u guzicu nabiti i mrš iz kluba! Eto to je rješenje i ništa drugo. :cry:Izvinjavam se na dužini posta i ne zamjerite ako sam koga davio ili nedaj Bože uvrijedio!
e ti si realan pravo,ko ce ti trcati kad ste im se sjetili sve familije protiv drine...
MIRZA VARESANOVIC=CESARE PRANDELLI,bravo majstore
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 nov 2010, 21:43

UPS je napisao/la:Ma pustite sve te likove, nema potrebe da se osvrcete na njihove komentare, linkove i ostale nebuloze... onaj jedan se dosao ovdje promovirati kao novinar koji ima neke papire :lol: :lol: :lol: :lol: pa jaooo :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Nakon devastiranja NK Mepasa nasi juniori su danas demolirali i Leotar sa uvjerljivih 5:0 8-)

nk mepas :D a gospon adi dzimidjic iznosi plan i program u kojem su vam glavni sponzori trebali bit ti isti :D tj firme iz hrvatske,nego malisa na saljevanje strave brzinski
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 nov 2010, 21:59

padobranac1978 je napisao/la:
sekac je napisao/la:

e ti si realan pravo,ko ce ti trcati kad ste im se sjetili sve familije protiv drine...
MIRZA VARESANOVIC=CESARE PRANDELLI,bravo majstore
Ne zna m jesam li ja realan nek drugi to kažu ,naravno i ti imaš pravo na svoje mišljenje ali Bože moj ti svoje pa svoje,ako ti je Prandelli toliko drag vodi ga kući a pustite nas nerealne da gledamo naše Sarajevo jer mi smo ipak u večini u odnosu na tebe i još dva-tri lika na ovom forumu.Može li jedno pitanje ali bez ljutnje nije provokacija Boga mi "je li ti to Draža na avataru"?
Sarajevo ljubavi moja!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 nov 2010, 22:08

sekac je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:[
..brate,ovo ti je JOKER IZ BATMANA sa kartom u ruci na cijoj je poledjini grb HZ... :mrgreen: :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 nov 2010, 22:11

Majke mi kad se zagledaš ovako isti Draža je li svega ti!hahahahahahaha :D
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 20 nov 2010, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HyperOS, mnon46 i 27 gostiju.