FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma boli me **** više. Ako i nakon ovog ostanemo nijemi, ne treba više niko pogledati utakmice do promjene u savezu. Znaju da smo im jedina prijetnja i jebu nas čitavu sezonu u mozak da bi otjerali sve što valja. Uspjeli su u tome. Ko će ba htjet ostat u ovom smeću? Ko?
- napoleon72
- Kontakt:
Mi trebamo svake godine dovest 2-3 igraca na samom zalasku karijere koje cemo cuvat za ovakve utakmice, ili utakmice protiv Borca. Pa kad se Herera razmase, uvedes brata koji ce mu djonom karijeru zavrsit ko Keane Halandu. Ili da fol slucajno u prolazu hrakne sudiji u facu, pokosi ga kad se "oklizne" pored njega, napuca ga loptom u jaja, nesta. Platis ljude, ionako zavrsavaju karijeru, svima dobro.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Zato onaj penal nabiješ preko tribine
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Halka
Kazlagic
Sivac
Gigx
Musa
Danas Zalizani pas sudi radnik borac
Sudjenje nece se popravit dok sudije nedobiju batine..
Kazlagic
Sivac
Gigx
Musa
Danas Zalizani pas sudi radnik borac
Sudjenje nece se popravit dok sudije nedobiju batine..
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 18 maj 2025, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kad nam vec daju ovakve kartone mislim po 10 zutih,2 crvena i 24 faula dovest neke rekreativce iz zadnjih liga,uves pred kraj nek lome noge i sudije nek udaraju,moj savjet Mirvicu da ulozi pare u ove sudije bolesne,nek kradu u nasu korist brutalno gdje stignu. Po.serem se na drzavu komplet koja ovo dozvoljava i gleda,na medije,ljude i sve odron zivi. Svaka cast i Rogicu,to je bratina velika.
-
- Kontakt:
Ti misliš da bi naš igrač il da bi Zekić reko našem igraču da to uradi da nam je opstanak u pitanju, da smo i mi u takvoj situaciji. Daj molim te.
-
- Kontakt:
Sve je ovo zasluženo jer nemamo navijače koji brane interese našeg kluba i koji su uz svoj klub, čak šta vise među većim su mu protivnicima.
Samo ne znam čemu kukanje. Nek nas kradu , traje to godinu niko nije reagovao, reagovalo se protiv svog kluba i svemu ovom dao legitimitet.
Nemojte sad kukat ko kakve tetke.
I ovo “ Izadjite napolje” od strane hordi se nadam da je upućeno Velezovim igračima jer im se ovi nasi nisu sklonili. To bi mi jedino imalo smisla kao i to da su danas došli da podrže Velež.
Samo ne znam čemu kukanje. Nek nas kradu , traje to godinu niko nije reagovao, reagovalo se protiv svog kluba i svemu ovom dao legitimitet.
Nemojte sad kukat ko kakve tetke.
I ovo “ Izadjite napolje” od strane hordi se nadam da je upućeno Velezovim igračima jer im se ovi nasi nisu sklonili. To bi mi jedino imalo smisla kao i to da su danas došli da podrže Velež.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- relativizam
- Kontakt:
Sve bih isto napisao, jer samim ucestvovanjem u ovoj ligi kriminala, reketarenja i genocidassa ,gdje ti kroje sudbinu oni što bi da nestanes, ti ne možeš biti čist.napoleon72 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:33Mi trebamo svake godine dovest 2-3 igraca na samom zalasku karijere koje cemo cuvat za ovakve utakmice, ili utakmice protiv Borca. Pa kad se Herera razmase, uvedes brata koji ce mu djonom karijeru zavrsit ko Keane Halandu. Ili da fol slucajno u prolazu hrakne sudiji u facu, pokosi ga kad se "oklizne" pored njega, napuca ga loptom u jaja, nesta. Platis ljude, ionako zavrsavaju karijeru, svima dobro.
Davno sam rekao da sam Mirvic sudile bi meni sudije kao da je premierliga, znamo svi kako ...
-
- Kontakt:
Drug, ovo je sve sudijska lakrdija, a oni su samo pokušali iskoristiti. Vidi si na kraju meča kako igrači Veleza prilaze i pokrivaju usta i pričaju sa našim igračima. Smeće iz Sanskog Mosta je sve uradilo da bude kao Velez, a iza svega stoji vico koji želi cetri kluba iz manjeg entiteta u ligi 10, a za to mu je potreban ostanak Radnika. Čim je on na startu dao Guliju i ne znam kome još karton, a obojci je to bio treći sve mi je bilo jasno. Isključio je svakog dobrog igrača trećim žutim ili crvenim kartonima. Nine do Veleza, siguran sam. Ovo je sve vico, j.ebo sve svoje.
P.S. Balije su raka rana ove države, prodane duše...
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 18 maj 2025, 19:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo i oni tebe selame!
Samo saopstenje Hordi nas zanima, nas normalne koji ne volimo klub i ne znamo nista. Fuj ba kakvi smo, fuj.
-
- Kontakt:
Ama nije Mirvić taj lik, ne zna on to, tako da zaboravite na to, jedino da on ode pa da neko dođe tako da radi.relativizam je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:39Sve bih isto napisao, jer samim ucestvovanjem u ovoj ligi kriminala, reketarenja i genocidassa ,gdje ti kroje sudbinu oni što bi da nestanes, ti ne možeš biti čist.napoleon72 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:33Mi trebamo svake godine dovest 2-3 igraca na samom zalasku karijere koje cemo cuvat za ovakve utakmice, ili utakmice protiv Borca. Pa kad se Herera razmase, uvedes brata koji ce mu djonom karijeru zavrsit ko Keane Halandu. Ili da fol slucajno u prolazu hrakne sudiji u facu, pokosi ga kad se "oklizne" pored njega, napuca ga loptom u jaja, nesta. Platis ljude, ionako zavrsavaju karijeru, svima dobro.
Davno sam rekao da sam Mirvic sudile bi meni sudije kao da je premierliga, znamo svi kako ...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mislim da je to to od Zorana i ne krivim ga
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nisam Vaš navijač..ali Zeka je pravi gospodin...morate se potruditi da ga zadržite ako mu se sve ovo nije ogadilo...a vama želim da nas što bolje predstavljate u Evropi..
- PeppermintSA
- Kontakt:
igrači i sš su heroji za ovo danas
Kakav gos.ZORAN ZEKIČ....kralju idi i ne okreći se
A i čisto sumnjam da ćeš ostati poslije ove današnje lakrdije i ne zamjeram ti.
A i čisto sumnjam da ćeš ostati poslije ove današnje lakrdije i ne zamjeram ti.
Zamisli ti Haris Halkić, nam uništava državu i ligu. Umjesto da gledamo utakmicu sa obratimo i uživamo u fudbalu, dođe Haris Halkić, prdonja krajiški, **** obično.