FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bice i raje iz Bugojna... Bar 30-tak ljudi koje ja znam dolaze na tekmu. Naprijed Zeljo ljubavi moja!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Re: RE: Re: FK Željezničar
baš drugačije razmišljamUltrasNotRed je napisao/la:To po zakonu brojeva, imam dobar osjecaj da bi brzi gol mogao iskontrirati Madjare. Samo da ne bude taktikaa kao na zadnjem derbiju, gdje se moglo dobiti, nadam se da ce Oda to drugacije pripremiti, za Europu ipak moras preuzeti i rizika.ultrassa1921 je napisao/la:Hahahah ja ne pamtim kad je zeljo nekog napunio al nadati se,bice to dobro aBdUltrasNotRed je napisao/la:Trebali se zaletiti? Zanimljivo ce biti vidjeti taktiku, mozda u startu presing da se zabije, iznenaditi ili cekati? Vjerujem da bi se na tu pocetnu euforiju Ferenc moga uloviti. Rani gol garantira prolaz, mozda bi ih i napunio Zeljo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
taman ko na derbiju odigrati, i igra i rezultat za 10
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ja bi nekako sad potpisao rezultat iz derbija, ne znam zašto 
možda sam skroman i zadovoljan sa malim

možda sam skroman i zadovoljan sa malim

-
- Kontakt:
Kad je trening i jel na Grbavici?
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Tako nesto...ChWilla je napisao/la:nije ložiona, ali naprosto nije takva stvar da iko sa 100% može reći danas ili sutra dok se fizički ne završi...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
opet atakujem na one koji imaju prste oko zvanične klupske stranice 
ali prvo da ih pohvalim naravno
e sad ovo drugo...zašto još nema joce u kadru
i zar se nebi mogli ubaciti i omladinski pogoni pored prvog tima, te recimo pored lige i kupa da stoje i svi europski izleti/nastupi ...

i zar se nebi mogli ubaciti i omladinski pogoni pored prvog tima, te recimo pored lige i kupa da stoje i svi europski izleti/nastupi ...
- corleone87
- Kontakt:
Ulaznice će se u srijedu moći nabaviti na prodajnim mjestima Stadion Grbavica i Ferhadija od 12 do 19 sati, dok će se u četvrtak prodaja vršiti od 09 do 14 sati. Na dan utakmice, ulaznice će se prodavati i na stadionu Koševo od 15 sati.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Sad iz fan shopa. Nema dresova trenutno. Ona djevojka kaze da bi danas trebali doci u toku dana. Veoma ljubazna i ponudi da se ostavi broj da kontaktira kad dodju. Ima lista od 20+ vec sto cekaju.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Odlican intervju sa dobrim pitanjima, Greda je natuknuo o svemu pomalo cime se bave i cemu teze...A posebno mi je drago sto misli da je prioritet sa ulaganjima u skolu fudbala sa tim se apsolutno slazem.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- corleone87
- Kontakt:
Znaci idu ko halva dresovi..Taman sto se vrate ljudi,ova ih iz fan shopa zove po novu turu.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Ma da se opali stand ispred koseva u cetvrtak i stavi nekoliko stotina dresova i to bi otislo. Jer dresovi uopste nisu skupi a kvalitetni su. To bi bio pravi potez.
ma rezultat je čudo. ova kampanja je odlična a ne košta ništa, niti ti mogu prelijepiti plakate za koncert preko nje, pisao sam ja da će biti, ali bez rezultata bi sve bilo mnogo manjeg dometa...
jel ima kakav link da se pogleda ovaj isječak iz novina a da je čitljivopile87 je napisao/la:Odlican intervju sa dobrim pitanjima, Greda je natuknuo o svemu pomalo cime se bave i cemu teze...A posebno mi je drago sto misli da je prioritet sa ulaganjima u skolu fudbala sa tim se apsolutno slazem.
da ne moram sad ići po novine

-
- Kontakt:
Ja to isto pitao prije desetak danasalle86 je napisao/la:opet atakujem na one koji imaju prste oko zvanične klupske stranice

-
- Kontakt:
U pravu je chwilla,koliko Željo dobro igra,tim je i više članova,više raje kupuje stvari ih fanshopa,godišnje itd.Ako kojim nesretnim slučajem ispadnemo protiv ferenca,pu pu pu, drastično će se smanjit kupovina artikala i ostalihhh stvari.Taki smo ti mi 
Edit: da li ima link ovog clanka.na internetu?Ne citljivo je,ili nek ponovo neko uslika ali dio po dio.Hvala

Edit: da li ima link ovog clanka.na internetu?Ne citljivo je,ili nek ponovo neko uslika ali dio po dio.Hvala
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
ma ne vjerujem da bi iko to doživio k'o neki aman zaman neuspjeh. ali da je tamo rezultat bio da ti ne daje šanse za prolaz - ne bismo ništa prodali.
tako nekakoChWilla je napisao/la:ma ne vjerujem da bi iko to doživio k'o neki aman zaman neuspjeh. ali da je tamo rezultat bio da ti ne daje šanse za prolaz - ne bismo ništa prodali.
ovaj trend se ne može puno poremetiti (možda 5%) ali može popraviti neću reći ako već kad prođemo
te onda i meč sa standardom donosi svoje čari

Nijedan marketing ne moze privuci raje na stadion kao sto moze pozitivan rezultat. Ovo je velika prilika da klub zaradi na kartama, clanskim te dresovima i ostalim artiklima iz fanshopa.
Maloprije naletih na fb na jedan komentar gdje je jedan nas navijac komentarisao Bekricev status za clanske i napisao 974.Jel moguce da smo vec blizu broju od 1000 izdatih clanski?
Maloprije naletih na fb na jedan komentar gdje je jedan nas navijac komentarisao Bekricev status za clanske i napisao 974.Jel moguce da smo vec blizu broju od 1000 izdatih clanski?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
Da je borusija kojim slucajem bila,brojali bi minimalno 5k clanova,ali sta je tu je.Svakako da i standard moze mnogo raje privuci.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ja maloprije izvadio clansku i sto govore ovdje zadnja cetiri broja su mi 0650. Ali ima raje dolaze, mislim da cemo do utakmice doci do 1000.Schwarz je napisao/la:Nijedan marketing ne moze privuci raje na stadion kao sto moze pozitivan rezultat. Ovo je velika prilika da klub zaradi na kartama, clanskim te dresovima i ostalim artiklima iz fanshopa.