Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

scorpion
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la scorpion » 25 apr 2010, 19:06

Nazalost debi je imao u nezgodnom trenutku,vatrenu promociju,gore nije mogao proci...e sad, kakav ce to utisak ostaviti kod trenera,to je veliko pitanje.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 apr 2010, 19:06

Isnar je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nisu onda golmana ni trebali stavljati,ako je po tvom.
Mozda bi manje primili :mrgreen:
Pregledaj golove, pa onda komentarisi... ;)
Utakmica kompletno pregledana i grohotom ismijana 26 suteva celzija 14 direktno na gol pola od toga uslo. :shock:
To je Stoke i Sorensen napravio diverziju protiv Bege :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 25 apr 2010, 19:08

Skinuo je zicer Maloudi sa 5-6 metara.imao par jako dobrih odbrana.Dok je bilo 4:0 govorio sam da odlicno brani,ipak kad utakmica zavrsi 7:0 ne moze se reci da je golman bio odlican.Za golove nije kriv ni sekunde. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

volim_ciglu
Kontakt:

Post Postao/la volim_ciglu » 25 apr 2010, 19:15

Begovic je usao u 36-oj minuti, a tada je Stoke vec gubio sa 2:0. Jedan je primio iz penala, sto znaci da je svega 4 primio.
Jeli u pitanju povreda Sorensena, ili je ova zamjena bila planirana? Ako je planirano, onda stvarno nije bilo fer ubaciti ga u kjucalu vodu. Nisam vidio ni jedan gol sto je primio, tako da ne znam koliko je kriv. U svakom slucaju, nije mu lako sa ovakvim pocetkom.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 25 apr 2010, 19:15

Uh hebo vas patak vas,pa to zvuci ko neka amaterska utakmica.Pa moji decki od sedam godina su juce nakantali jedne sa 8:0,braca Bosanci.
Steta za Begovica,njemu je najteze,a koliko je zarko samo zelio taj debi...nadam se da to nece ostaviti nekog psiholoskog utiska na njeg,u buducnosti.Sta li ce Pape o tome misliti,sad krajem maja u Svedskoj. :o

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 25 apr 2010, 19:17

najvaznije je da je Beg dobio svoj debi 8-) , sad je na njemu da dokaze pulisu da je bolji od sørensena. ps: sta je samo skinuo maloudi :shock: , svaka cast!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 apr 2010, 19:25

Isnar je napisao/la:
Pa ovaj je poznat po tome. On u zivotu utakmice nije pogledo, a sve vidi i sve zna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 apr 2010, 19:59

Cartman je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
Pa ovaj je poznat po tome. On u zivotu utakmice nije pogledo, a sve vidi i sve zna.
Tebi haman bilo malo hefta dana u Banovicima. :roll: 8-)
I opet nista nisi saznao.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 apr 2010, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 25 apr 2010, 20:01

volim_ciglu je napisao/la:Jeli u pitanju povreda Sorensena, ili je ova zamjena bila planirana?
”Danski reprezentativni golman, Thomas Sørensen, er izgleda zadobio težu ozljedu u nedjeljnoj utakmici Premier Lige između Stoke City-ja i Chelsea. Ozljeda je nastala kad je Salomon Kalou dao svoj drugi gol u utakmici i pri tom nagazio Sørensena kramponima s oba stopala. Prema informacijama koje je dao Kanal Plus Thomas Sørensen je na putu za bolnicu i moguće je da je slomio lakat.”

Vijest je stavljena na net u 19.47. Uvijek je ružno kad se neki igrač ozlijedi :( ali ako se ova informacija pokaže tačna onda to znači više igre za Begovića...
Definitions belong to the definers, not the defined

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 apr 2010, 20:02

Kako stvari stoje, Sorensen je u bolnici na pregledima, izgleda da mu je lakat slomljen. Mozda i ne bude spreman za SP. Zao mi ga je, ali ovo je dobra prilika za Bega da se dokaze. :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 apr 2010, 20:03

edina je napisao/la:
volim_ciglu je napisao/la:Jeli u pitanju povreda Sorensena, ili je ova zamjena bila planirana?
”Danski reprezentativni golman, Thomas Sørensen, er izgleda zadobio težu ozljedu u nedjeljnoj utakmici Premier Lige između Stoke City-ja i Chelsea. Ozljeda je nastala kad je Salomon Kalou dao svoj drugi gol u utakmici i pri tom nagazio Sørensena kramponima s oba stopala. Prema informacijama koje je dao Kanal Plus Thomas Sørensen je na putu za bolnicu i moguće je da je slomio lakat.”

Vijest je stavljena na net u 19.47. Uvijek je ružno kad se neki igrač ozlijedi :( ali ako se ova informacija pokaže tačna onda to znači više igre za Begovića...
samo sto je sad brzo kraj sezone :D
You are someone else I am still right here

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 apr 2010, 20:04

edina je napisao/la:

Baš mi je žao Sørensena, želim mu što duži oporavak, recimo 3 godine :D Dok se nekom ne smrkne drugom ne osvane, srećom po nas, nakon ovog detalja, Asmir bi mogao da dobije pravu priliku.

Gracie, Mr. Kalou.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 apr 2010, 20:05

Eh, brza si bila edina. Dok ja procitah na BT, ti vec postovala :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 25 apr 2010, 20:06

Adinjo je napisao/la:Kako stvari stoje, Sorensen je u bolnici na pregledima, izgleda da mu je lakat slomljen. Mozda i ne bude spreman za SP. Zao mi ga je, ali ovo je dobra prilika za Bega da se dokaze. :D
Ma kakva dobra prilika, ovaj smuseni Stoke u zadnje dvije utakmice igra protiv Evertona i Uniteda, gdje im ne gine kantanje, a Begovicu bi bilo bolje da je Sorensen zavrsio sezonu, ovako ce ispasti da je slab golman sto nije tacno, a sve zbog nedostatka motiva za igrace Stokea... :|
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 apr 2010, 20:10

Znaci jos Everton i Manco ceka Begana.Sansa da prepadne Shreka jer Berbatov je sam od sebe isprepadan. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 25 apr 2010, 20:12

Isnar je napisao/la:Ma kakva dobra prilika, ovaj smuseni Stoke u zadnje dvije utakmice igra protiv Evertona i Uniteda, gdje im ne gine kantanje, a Begovicu bi bilo bolje da je Sorensen zavrsio sezonu, ovako ce ispasti da je slab golman sto nije tacno, a sve zbog nedostatka motiva za igrace Stokea... :|
Mislim da to nije toliko bitno; važno je da Begović igra, i zbog njega samog a i zbog repke. I Pape je sam kazao da će pozivati igrače koji su u takmičarskoj formi, koji su redovni u svojim timovima...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 apr 2010, 20:14

edina je napisao/la:
Isnar je napisao/la:Ma kakva dobra prilika, ovaj smuseni Stoke u zadnje dvije utakmice igra protiv Evertona i Uniteda, gdje im ne gine kantanje, a Begovicu bi bilo bolje da je Sorensen zavrsio sezonu, ovako ce ispasti da je slab golman sto nije tacno, a sve zbog nedostatka motiva za igrace Stokea... :|
Mislim da to nije toliko bitno; važno je da Begović igra, i zbog njega samog a i zbog repke. I Pape je sam kazao da će pozivati igrače koji su u takmičarskoj formi, koji su redovni u svojim timovima...
On bi i ovako i onako bio pozvan. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 25 apr 2010, 20:17

harishp je napisao/la:On bi i ovako i onako bio pozvan. :roll:
Neću se upuštati u daljnju diskusiju, samo ću reći: "Da, bio bi pozvan, ali je Papetu lakše opravdati zašto poziva njega a ne nekoga ko je u boljoj takmičarskoj formi, kad on koliko-toliko igra u svom klubu."

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 apr 2010, 20:19

edina je napisao/la:
Neću se upuštati u daljnju diskusiju, samo ću reći: "Da, bio bi pozvan, ali je Papetu lakše opravdati zašto poziva njega a ne nekoga ko je u boljoj takmičarskoj formi, kad on koliko-toliko igra u svom klubu."
Pape se ugrizao za jezik odavno zbog te svoje izjave. Ko bi nam bio opcija, recimo, ako ne bi zvao Begovića? Ili da ne govorim npr. Rahimića, koji ne igra baš redovno u svom klubu ali je u reprezentaciji kralj sa svojim igrama. Očito Pape nije imao baš najbolji uvid u situaciju sa igračima, prije nego je izjavio takvo nešto.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 apr 2010, 20:22

edina je napisao/la:
Kome nije lakse :lol: ne samo Papetu,naravno i u zavisnosti kako i gdje ne-igra. :roll:
Cuj daljna diskusija.
Diskusija je fakticki zavrsena prije diskusije.Kako bi jedan nas forumas rekao ovo su ostalo samo cinjenice. :mrgreen:
P.S Rahimic je prije dolaska novog trenera bio itekako standardan,pogledaj samo tekme u LS,tojest u razdoblju dok je Pape to i izjavio.
To bi se reklo cast izuzetcima,ali u jednu ruku je i zalosno kad nemamo druge opcije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.