A ono se zna otvoriti, samo treba znati kada.Virtu4l je napisao/la:Što rek'o gospodin Milojko Pantić - Nebo se otvorilo
Čarobnjak pusherajske igre, dobra ova, hehehe....
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
A ono se zna otvoriti, samo treba znati kada.Virtu4l je napisao/la:Što rek'o gospodin Milojko Pantić - Nebo se otvorilo
skevo2 je napisao/la:dokovic je obicni krelac koji nemoze u istu recenicu sa federerom,nadalom pa cak i wawrinkom.
Ma drug, ti i ja prizivamo njegov Grand Slam trofej evo već tri godine. Nešto nam se ne daMister No je napisao/la:A ono se zna otvoriti, samo treba znati kada.
Bice, bice iako je samo majstor pusheraja....Virtu4l je napisao/la:Ma drug, ti i ja prizivamo njegov Grand Slam trofej evo već tri godine. Nešto nam se ne daMister No je napisao/la:A ono se zna otvoriti, samo treba znati kada.
Nebo se otvorilo samo jednom. Nema vise toga.Virtu4l je napisao/la:Što rek'o gospodin Milojko Pantić - Nebo se otvorilo
Za mene bi to bila sasvim normalna stvar. Vrhunski igrač osvaja Grand Slam, to gledamo svake sezone. Schiavone se ne pikaMaGiCa je napisao/la:Nebo se otvorilo samo jednom. Nema vise toga.![]()
Ali kakav bi to bio sok, da Murray uzme svoju prvu titulu na sljaci na RGu, koja bi ujedno bila i njegov prvi GS - kao Lendl 1984e kad je dobio McEnroe-a i prekinuo mu seriju od 42e uzastopne pobede.
Bila bi ti normalna stvar da neko ko igra u eri Nadala, ko je na Touru 6-7 godina i ko nikada nije usao u finale turnira na sljaci - uzme najtezi turnir na svetu, pravo ni iz cegaVirtu4l je napisao/la: Za mene bi to bila sasvim normalna stvar. Vrhunski igrač osvaja Grand Slam, to gledamo svake sezone. Schiavone se ne pika
I čorava koka zrno ubodeVirtu4l je napisao/la:Ma drug, ti i ja prizivamo njegov Grand Slam trofej evo već tri godine. Nešto nam se ne daMister No je napisao/la:A ono se zna otvoriti, samo treba znati kada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.