BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
...ii da taj isti Vrsajevic je danas asistent kod drugog gola
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Mislim da je on zavrsena prica sto se tice repke barem za sada do nekih novih kvalifikacija ako ne zasluzi poziv svojim igrama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Mislim da je on zavrsena prica sto se tice repke barem za sada do nekih novih kvalifikacija ako ne zasluzi poziv svojim igrama.
Kakvih drugih kvalifikacija

vidiš da je star ko grcka . Njegovo je proslo.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
I to sto kazes ali eto potajno ako pruzi neke dobre partije ili se nesto promjeni, mada tesko da hoce.
Na stranu to, mi u ovoj prvoj utakmici moramo da iskoristimo ove povrede Iraca i ovih igraca sto propustaju radi zutih, da ih u prvoj utakmici rijesimo a u Dablinu potvrditi plasman.
A opet paziti da Dzeko, Pjanic, Begovic ne dobiju zute.
Na stranu to, mi u ovoj prvoj utakmici moramo da iskoristimo ove povrede Iraca i ovih igraca sto propustaju radi zutih, da ih u prvoj utakmici rijesimo a u Dablinu potvrditi plasman.
A opet paziti da Dzeko, Pjanic, Begovic ne dobiju zute.
Sad mu je nova "da ih rjesimo u prvoj" 
Eh trolu jedan, ko te ne zna.

Eh trolu jedan, ko te ne zna.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- DragonGirl
- Kontakt:
Martineza za selektora nakon Meše!

Kako prenose engleski mediji, u Evertonu sve čine kako bi Bešić spreman dočekao utakmicu između Republike Irske i Bosne i Hercegovine te neće rizikovati sa njegovim povratkom na teren, s obzirom da Everton u subotu igra meč protiv West Hama.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znači neće Mume ni sutra igrat? Ili nas Martinez želi izbacit a samo govori da će ga spremit a iza leđa drugo radi? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ja nikad u životu nisam vidio toliko tešku mišićnu povredu a da je čovjek sam odšetao s terena, ja sam sumnjičav prema svemu ovome.Unofficialpage je napisao/la:Znači neće Mume ni sutra igrat? Ili nas Martinez želi izbacit a samo govori da će ga spremit a iza leđa drugo radi?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Neka i propusti utakmicu samo da bude spreman za revans baraza.
Svima onima koji žele otići u Zenicu a traže kartu, toplo preporučujem da ne kupujete preko pika ili da ne naručujete..
Dođite na dan utakmice i kupit ćete kartu bez problema. Kako se bliži utakmica, tapkaroši prodaju nemal po nabavnim cijenama. Tako sam ja često radio, pogotov u baražu kad smo igrali. 15 KM skuplje platio. Ovo što rade sa kartama je smijurija. Za 6 istoka, traže 500 KM.. yebem ti bezobrazluk više. Razumijem ja da hoće da se zaradi, dao bih ja na toliko karti nekih 60-70 KM više, hajd' razumijem da neki ovo što rade nemaju šta jesti, ali nema smisla ovo jbt.
Dođite na dan utakmice i kupit ćete kartu bez problema. Kako se bliži utakmica, tapkaroši prodaju nemal po nabavnim cijenama. Tako sam ja često radio, pogotov u baražu kad smo igrali. 15 KM skuplje platio. Ovo što rade sa kartama je smijurija. Za 6 istoka, traže 500 KM.. yebem ti bezobrazluk više. Razumijem ja da hoće da se zaradi, dao bih ja na toliko karti nekih 60-70 KM više, hajd' razumijem da neki ovo što rade nemaju šta jesti, ali nema smisla ovo jbt.
Ja sam protiv <<Portugala platio 100 km zapad, jedino sam sumnjo je li ulaznica original.... 

Sudeci po ovome sto pisu po Irskom forumu Martin O'Neill se sastao sa Chris Coleman da mu ovaj pomogne sa nekim informacijama oko nas.
Jedan njhov forumas napisa za Mesu da je on stara skola, da uopste ne alanizira protivnika nego igra svoju igru i to kao smatraju za prednost.
Mesa im rodne listove ima, puna analiza urađena
nemaju pojma sta ih ceka.
Jedan njhov forumas napisa za Mesu da je on stara skola, da uopste ne alanizira protivnika nego igra svoju igru i to kao smatraju za prednost.

Mesa im rodne listove ima, puna analiza urađena

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Oni još kontaju da nas vodi Pape. 
U današnji dan u ovo vrijeme ćemo otprilike znati na ćemu smo.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Joj i ja sam isti s tim pričama , baš danas kontam za dvije sedmice smo na Euro ili neUnofficialpage je napisao/la:Oni još kontaju da nas vodi Pape.

"We need to suffer. And we need to fight."
Sta mislis hoce li nam Dzeko moci igrat naredne kvalfikacije obzirom da je mladji od "starog" Vrsajevica svega 11 dana???MuhamedTM je napisao/la:Elegant je napisao/la:Mislim da je on zavrsena prica sto se tice repke barem za sada do nekih novih kvalifikacija ako ne zasluzi poziv svojim igrama.
Kakvih drugih kvalifikacija6 March 1986 (age 29)
vidiš da je star ko grcka . Njegovo je proslo.
Flix ti poredis Džeku koji komotno jos 5 godina moze igrati u repki I Avdiju kojem vrhunski domet je turska liga.
Znas I sam da Avdija igro zbog menadzera.
Znas I sam da Avdija igro zbog menadzera.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
SIIIIIITNOOOOOO
006
006

Bazdarevicev sastav za Irsku
--------------BEgovic----
---Mujdza--Sunjic---SPahic--Zukanovic
---Visca--Pjanic---Medunjanin/Hadzic---Salihovic
------------Dzeko--------Lulic------
Ja bi poceo nesto u fazonu
Bicakcic----Sunjic-----Spahic-----Kolasinac/Zukanovic
-------------Pjanic--------Zukanovic/Cocalic---
Visca/Ibisevic------------Krunic
---------------------Lulic
-----------------------Dzeko---------------
--------------BEgovic----
---Mujdza--Sunjic---SPahic--Zukanovic
---Visca--Pjanic---Medunjanin/Hadzic---Salihovic
------------Dzeko--------Lulic------
Ja bi poceo nesto u fazonu
Bicakcic----Sunjic-----Spahic-----Kolasinac/Zukanovic
-------------Pjanic--------Zukanovic/Cocalic---
Visca/Ibisevic------------Krunic

-----------------------Dzeko---------------
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Bezobrazluk žestoki, sjećam se ne tako davno u Ćirinom mandatu si mogao otići na dan utakmici i kupiti kartu na dan utakmice pred stadionom, ono normala prodaja iz Saveza, 5-7 maraka a sad deri kolko god možeš hem savez hem tapkaroši. Može se karta kupiti pred stadionom od tapkaroša po malo većoj cijeni od normalne al' treba sreće, mislim da će ovaj put brzo planuti sve a i rizik je prevaliti velik put 150+ kilometara i ostati bez karte yebi ga, nije to jednostavno.HariTz je napisao/la:Svima onima koji žele otići u Zenicu a traže kartu, toplo preporučujem da ne kupujete preko pika ili da ne naručujete..
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.