FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

BosanacGorstak
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la BosanacGorstak » 29 apr 2018, 22:03

Drago mi je sto je Sloga upisala pobjedu protiv "premirane" Bosne,50 000 im Olimpik nudio,cuo od covjeka koji je bio prisutan na piramidi Sunca u Visokom kad su dogovarali premiju :o
Istraj Azmire na postenoj borbi za ulazak pa makar nikad i ne usli u visi rang.Drago mi je sto nedas obraza kao Zvijezda,Olimpik itd.. :puke: Daso me razocarao,Bratstvo se skloni Olimpiku za 15 000 km.. :hmmmmm:
Sledeca tekma protiv Iskre,neka i dalje bude posteno pa kud puklo da puklo :kafa:
Nesto sam nacuo da su ponudjene neke pare Travniku i Tosku od Zvijezde i Olimpika,da ne zapinju protiv njih na sledecim tekmama,pa cemo vidjeti jel istina poslije sledeceg kola :hmmmmm:
:mrgreen:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 29 apr 2018, 22:10

BosanacGorstak je napisao/la:Drago mi je sto je Sloga upisala pobjedu protiv "premirane" Bosne,50 000 im Olimpik nudio,cuo od covjeka koji je bio prisutan na piramidi Sunca u Visokom kad su dogovarali premiju :o
Istraj Azmire na postenoj borbi za ulazak pa makar nikad i ne usli u visi rang.Drago mi je sto nedas obraza kao Zvijezda,Olimpik itd.. :puke: Daso me razocarao,Bratstvo se skloni Olimpiku za 15 000 km.. :hmmmmm:
Sledeca tekma protiv Iskre,neka i dalje bude posteno pa kud puklo da puklo :kafa:
Nesto sam nacuo da su ponudjene neke pare Travniku i Tosku od Zvijezde i Olimpika,da ne zapinju protiv njih na sledecim tekmama,pa cemo vidjeti jel istina poslije sledeceg kola :hmmmmm:
:mrgreen:
Jel vam bio prijatan boravak u Visokom?

Nisu trebale reagovati nabildane osobe? :mrgreen: Ono neki navijaci il cuvaju vam gazdu?
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 29 apr 2018, 22:14

Navijaci.
Babuka je Americki drzavljanin,bar oni nemaju brigu da ce ih neko maltretirati.
Sto se tice boravka,osjeti se neka pozitivna vibracija od piramida,prenijela se i na stadion.D
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 29 apr 2018, 22:17

Kod nas nece sigurno. Vidjeli ste i na stadionu. Sjedis zajedno sa domacinima. :D

Dobro zafrkancija i kulturna dobacivanja nisu nista strasno.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 29 apr 2018, 22:28

Normalna raja.Niste dzaba civilizacija stara najmanje 32 hiljade godina,tako mi objasni jedan vodic :D
Trebate mijenjati ime grupe u "faraoni".

Salu na stranu,imao sam priliku malo da prosetam i po piramidama,Visoko ima strasan potencijal za turizam i ako to lokalna vlast bude shvatila,danasnje Visoko ce za par godina postati jedna od najjacih turistickih destinacija u regiji.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 apr 2018, 22:53

slika

slika

Azmir Husić prisustvovao je danas na "Trgu Srebrenice" u Tuzli skupu podrške generalu Atifu Dudakoviću i ostalim .
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 30 apr 2018, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 apr 2018, 23:17

slika
Najava događaja.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 apr 2018, 23:21

Vijadukt je napisao/la:Kod nas nece sigurno. Vidjeli ste i na stadionu. Sjedis zajedno sa domacinima. :D

Dobro zafrkancija i kulturna dobacivanja nisu nista strasno.
Visoko je stara čaršija kojoj ni Sarajevo nikad nije moglo naškoditi.
Ja volim FK Tuzla City

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 01 maj 2018, 00:00

Prava raja..najveca piramida,najbolja halva,najbolje suho meso..da ne spominjem carape i ostalo..:D
Posteni ljudi,kad se samo sjetim onog sjedanja na teren kad su mucki pokradeni a protivnik i dalje daje golove..al nije ni cudo od tih nekih sredina i klubova,kupuju sudije,premiraju protivnike,vjerovatno traze i krtice medju igracima Sloginog tima da ih "podmazu"..strasno.Treba izvrsiti pritisak na sud i tuzilastvo,unistise BH fudbal pojedini klubovi,a svi znamo ko su oni. :S
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 maj 2018, 11:00

..................................................ŽIVIO 1. MAJ, MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA

..........................slika

.............................................Sukob radnika i policije na Trgu žitne burze u Chicagu 1. maja 1886.

..........................
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 maj 2018, 15:56

..............Joco Stokić je 2018.za razliku od Malkočevića 1999.postigao gol.

....................

......................
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 01 maj 2018, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 maj 2018, 16:19

I za razliku od njeg ne igra za Slobodu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 01 maj 2018, 16:52

wobly92 je napisao/la:I za razliku od njeg ne igra za Slobodu.
I nece nikad ni igrati.
Sakib je ostavio dubok trag kao igrac kapiten trener i selektor. Sakib za Milion nebi trenirao drugi klub.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 maj 2018, 15:25

06.05.2018. Prva Liga Federacije BiH , 25. Kolo ,Sezona 2017/18....... FK SLOGA - NK ISKRA

.............slika

...................................................................slika

.............................................................................................................TRENER.MENSUR DEDIĆslika

.........................................................................LALIĆ

.....EFENDIĆ...............................KOJIĆ......................................KOSTIĆ...................................ŠARČEVIĆ

........................................STJEPANOVIĆ...................................gosp.BOŠNJAK

........................JAZVIN...............................MILAKOVIĆ.................................ZILJKIĆ

...................................................................POTURALIĆ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------Sudija:Topalović Sabrijaslika

.............................................................................ŠUBO

......................STEPANČEV...............................SOLDATOVIĆ.......................................ŠEHIĆ

.........................................IVKOVIĆ..........................................SEFEROVIĆ

.........ĐONO..................................PIHURA...........................KOPRIVICA.............................KURTOVIĆ

........................................................................KARAVDIĆ

...............................................................................................TRENER: ADIS OBAD slika

...................................................................slika

Glavni Sudac Topalović Sabrija Zenica
1.Međašni Bubalo Silvio Mostar
2.Međašni Zelenika Marko Mostar
Četvrti Sudac Stojić Dragan Mostar
Delegat: Merdanović Senad (Sarajevo)
Posmatrač: Topić Jasmin (Cazin)
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 16 maj 2018, 10:22, ukupno mijenjano 6 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 maj 2018, 16:58

Husić iz čista mira verbalno napadnut u Bugojnu

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka
Sloga Simin Han jučer je u u Bugojnu remizirala sa bugojanskom Iskrom (0:0), te tako prepustila prvu poziciju u Prvoj ligi FBiH sarajevskom Olimpiku.
S. Mlaćo
09.10.17. 10:55

slika

Tim iz Simin Hana nije briljirao, a domaći su djelovali požrtvovano, te na kraju izvukli osvojili vrijedan bod.

Treba istaći da je poslije posljednjeg zvižduka glavnog sudije Kenana Bajraktarevića niz uvreda na tribinama stadiona Jaklić doživio čelni čovjek Sloge Azmir Husić.

Husić se ponašao veoma korektno, ali se našao na meti navijača domaćeg kluba koji su ga žestoko vrijeđali, te u jednom trenutku mi nisu dozvolili da napusti stadion. Ipak, veći sukob spriječilo je obezbjeđenje, ali ovake scene definitivno ne želimo gledati na bh. stadionima,

PODIVLJALI NAVIJAČI ISKRE VRIJEĐAJU GOSTE IZ TUZLE. - KLIKNI-
https://www.facebook.com/prvaligafedera ... 310278161/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ivan Kostić razočaran zbog atmosfere na Jakliću "Ono što nam se desilo u Bugojnu nikad nisam doživio

" Piše: S. Mlaćo 09.10, 14:59

slika

U okviru 10. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine u Bugojnu su domaća Iskra i Sloga Simin Han podijelili bodove. Susret nije bio pretjerano kvalitetan, a osim ne tako dobre igre obilježili su ga i loša organizacija, te "incident" iz 65. minute kada je domaći igrač Elvedin Nebić dobio crveni karton. Delegat susreta u svom izvještaju je naveo da je Nebić crveni karton dobio zbog nesportskog ponašanja, odnosno zbog psovanja srpske majke jednom igraču Sloge. No, u razgovoru za SportSport.ba Nebić je te tvrdnje negirao, te je istakao da nije psovao srpsku majku igraču Sloge, a zbog pomenutog "incidenta" SportSport.ba je kontaktirao i kapitena Sloge, Ivana Kostića, koji nije krio svoje razočarenje. "Desio se taj faul i došlo je do naguravanja igrača. Taj kapiten Iskre nam je od početka psovao, to znaju svi igrači na terenu. Ja sam prišao kao kapiten, ali njemu nisam psovao, čak ne znam ni koje je on nacionalnosti. Sudiji nisam govorio ništa, on je čuo kako taj igrač psuje meni srpsku majku i dao mu je crveni karton. Imali smo i ružne povike sa tribina, spominjali su Mladića, Karadžića, balijsku majku, te takve stvari nikada nisam doživio, a ovdje sam već tri godine. Ovdje živim i zarađujem, te imam samo riječi hvale i mogu reći da sam osjećam ljepše nego u Srbiji, ali ono jučer je zaista užasno. Oni koji su bili mogli su vidjeti i šta se dešavalo na tribinama gdje je vrijeđan naš predsjednik Azmir Husić", kazao je Kostić. Kapiten Sloge dotakao se i samog rezultata. "Bili smo bolji, ali Iskri svaka čast na borbenosti, zaslužili su bod. Mi se okrećemo nastavku prvenstva i nadam se da ćemo na kraju ispuniti cilj, a to je plasman u Premijer ligu BiH", dodao je Kostić.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/ono-sto- ... vio/254628

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JOŠ O UTAKMICI U BUGOJNU

Elvedin Nebić dobio crveni karton zbog psovanja "srpske majke"Kostiću.

08.10.2017 u 18:14

Fudbaleri Iskre i Sloge iz Siminog Hana remizirali su danas u okviru desetog kola Prve lige FBiH, a konačan rezultat glasio je 0:0. Foto: Facebook U 65. minuti susreta fudbaler Iskre isključen je sa ovog susreta jer je psovao protivničkom fudbaleru, pa ga je glavni sudija poslao ranije pod tuš. Kako je naveo delegat u svom zapisniku Nebić je psovao Kostiću sprsku majku i zbog toga je zaradio crveni karton. Nebić i Kostić su se u jednom momentu počeli naguravati usljed čega je fudbaler Iskre opsovao kapitenu Sloge, a Kostić je požutio dok je Nebić morao pod tuš. Iako su imali igrača više fudbaleri Sloge nisu uspjeli do kraja susreta postići pogodak i odnijeti sva tri boda sa ovog susreta, pa je meč okončan rezultatom 0:0.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 02 maj 2018, 17:26, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 05 maj 2018, 12:00

..............................................SUTRA FK SLOGA DOČEKUJE NK ISKRU

U 25. kolu 1.Federalne Lige BiH na "Bare" dolaze Bugojanci.Utakmica igrana jesenas u Bugojnu još odzvanja po halabuci koju su digli domaćini potpomognuti sarajevskim portalima.Bilo ,ne ponovilo se.Vidim da je Nebić glavni Iskrin "ceribaša" odustao od puta u Tuzlu,dobivši 3. žuti karton u poslednjem kolu.Ne bi me iznenadilo da još neki igrači Iskre uzmu bolovanje. Soldatović ima 2 kartona a bitan im je igrač pa je pitanje hoće li ga Obad staviti u ekipu koja će istrčati na Barama.
- Iskra je loše krenula ovog proljeća i cijenu je platio trener.Iako su zimus doveli nekoliko igrača ipak njihov saldo ovog proljeća od svega 8 osvojenih bodova drži ih nad provalijom ispadanja u 2. Federalnu.Po 4 boda su osvojili kao domaćini i kao gosti.Istina pobjeda u Čapljini u 23.kolu kad se pogleda u kontekstu zadnja 4 kola gdje imaju 2 remija kući po 0:0(Velež i Igman) i poraz u Kaknju 0:1(dakle ,tri utakmice bez datog gola)izgleda malo "čudno".
- Sloga ima pobjednički niz od 6 pobjeda i trenutno je na čelu tabele sa 3 boda prednosti pred prvim pratiocem Olimpikom.
Ne vjerujem da će Trener Dedić mijenjati tim koji pobjeđuje.Do duše u zadnja dva meča je Joco Stokić(silom prilika rezervista), svojim golovima donio pobjede. Sloga je na žalost prinuđena trpiti nametnuto pravilo o 3 igrača U-21 u startnoj postavi.Čudno je gledati Stokića na klupi i još čudnije da ga trener uvodi kad mu zagusti.Takođe i Hrelja je rezerva objektivno slabijem igraču na toj poziciji. Vojvodić je pravio izmjene u 5 minuti i tako se snalazio u odnosu na ,bez veze nametnuta pravila.Dedić je protiv Travnika držao u igri Šarčevića do kraja utakmice.Meni se činilo da će pasti u nesvijest kako se teturao po onoj žegari.Stjepanović koji je ušao u drugom poluvremenu je pokušavao "komunicirati" s njim ali samo se džaba nervirao.Ne kažem, u toj utakmici su napravljene tri izmjene ,(Mahmutović-Stokić,Milaković-Musić i Mitrović -Stjepanović ).
- Sutra će opet Trener Dedić biti u dilemi da li startati sa Stjepanovićem i Bošnjakom kojima prijeti 3. žuti karton.Mišljenja sam da trebaju igrati obojica, da zabijemo 3 gola pa neka ih onda zamijeni.Onako, patiti se kao protiv Travnika,pa Stjepanovića uvoditi kad se vidi da nam Travnik umalo ne dade gol , ne bih radio.Pitanje je ,da nije ušao Stjepanović i naravno Stokić ,da li bi Sloga dala gol premiranoj ekipi Travnika.
- Iskru kao ni Travnik nipošto ne možemo smatrati lakim protivnikom.Publika u Simin Hanu se "kasno budi"i počinje glasno reagovati na igru.Protiv Travnika sam gledao ,kako je nekima već bilo svejedno(više su buljili u mobitele i pratili rezultate za kladionice)i tek ih je Stokićev gol probudio.
Drago mi je da Sloboda igra danas i da će sura u S.H.biti raje sa Tušnja.Nadam se i dobrom rezultatu Slobode danas i konačnom rješavanju briga oko opstanka ,tako da Slobodaši sutra rasterećeno popune "Bare".Drugi je šmek kad na utakmicu dođu prekaljeni navijači.Oni znaju vršiti pritisak na protivnika , sudije a i domaće igrače ako zatreba.
- Još jednom, nije na odmet podcrtati da se Iskra bori grčevito za opstanak .To je potencijalno najopasniji protivnik za ekipu koja se poput Sloge bori za ulazak u viši rang.Sloga igra pod imperativom pobjede i to prirodno stvara pritisak na ekipu iz kola u kolo.To je tako otkad je fudbala i nije ništa specijalno vezano za sutrašnju utakmicu.Gledao sam Iskru jesenas.Uz napomenu da su se pojačali zimus, i tada je ta ekipa djelovala trkački raspoloženo.Istina je da su to mahom fudbaleri "livadići" ali Sloga na žalost ni sa igračem više nije uspjela da im da makar jedan gol.Sudija bolje da nije isključio Nebića,jer, tek tada su igrači Iskre dobili "injekciju" i naravno frenetičnu podršku "pomahnitalih" navijača.
-Ne bi nikako bilo dobro da se "Iskra " Slogi "desi" dva puta.Nadam se punim Barama ,dobroj utakmici i rutinskoj pobjedi.

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 05 maj 2018, 20:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 05 maj 2018, 19:12

06.05.2018. Prva Liga Federacije BiH , 25. Kolo ,Sezona 2017/18....... FK SLOGA - NK ISKRA 4:0 (2:0)

Stadion "Bare",Simin Han.
Teren travnat i povoljan za igru.
Vrijeme oblačno i temperatura idealna za igrače.
Gledalaca približno 700.
Glavni Sudac Topalović Sabrija Zenica
1.Međašni Bubalo Silvio Mostar
2.Međašni Zelenika Marko Mostar
Četvrti Sudac Stojić Dragan Mostar
Delegat: Merdanović Senad (Sarajevo)
Posmatrač: Topić Jasmin (Cazin)

Žuti kartoni: Ziljkić,Kojić, Omerović.-Sloga
............... Karavdić,Pihura(3),Šehić,Šubo.-Iskra

Crveni kartoni:-

Strelci:1:0 Stokić 16', 2:0 Kostić 41', 3:0 Stokić 59' ,4:0 Kostić 83'.

FK SLOGA: Lalić, Efendić, Kojić, Kostić, Šarčević,Stjepanović(Širanović),Milaković, Ziljkić,Stokić(Omerović), Vukmirović,Poturalić(Musić).Trener:Dedić.

NK ISKRA: Karavdić,Kurtović(Krsić),Halilović,Koprivica,Palalić,Šehić,Pihura(Soldatović),Filan,Seferović,Stepančev(Đono),Šubo.Trener:Obad.

SLOGA UBJEDLJIVA

Prva liga Federacije BiH
Sloga je danas na svom terenu sasvim očekivano savladala bugojansku Iskru (4:0) i sada ima pet bodova prednostu u odnosu na prvog pratioca Olimpika.
S. Mlaćo
06.05.18. 18:52

slika
Stokićev slobodnjak i 1:0.
slika
Efendić u karakterističnom prodoru.(Danas asistirao Kostiću za 3:0).
slika
Kostić postiže gol za 2:0.
slika
Dedić i Dedić.
slika
Poturalić i Milaković pred golanom Karavdićem.
slika
Slogaši 1
slika
Slogaši 2

........................................................................................................................

Bugojanci nisu mnogo pokazali, Sloga je pored četiri pogotka stvorila i veliki broj prilika te na kraju zasluženo slavila.
Prva je zaprijetila Iskra, Šehić je šutirao ali golman Lalić brani. Uzvraća na drugoj strani Poturalić, međutim Karavdić na mjestu.
Stokić je zaprijetio u 14. minuti, Karavdić opet spašava, ali tri minute kasnije isti igrač pogađa iz slobodnog udarca i dovodi svoj tim u vodstvo. Domaći na tome nisu stali, pa je zaprijetio kasnije Poturalić te Milaković, međutim Karavdić je bio junak svog tima.
U 41. minuti Šehić je mogao poravnati rezultat, nije imao ni sreće, a na drugoj strani nakon kornera Kostić trese mrežu Iskre i na pauzu domaće odlazi sa dva gola prednosti.
3:0 je bilo u 62. minuti. Sjajan ubačaj Efendića, Stokić glavom matira Karavdića. Konačnih 4:0 postavio je pet minuta prije kraja Kostić na asistenciju Musića.

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama

PODIVLJALI NAVIJAČI ISKRE VRIJEĐAJU GOSTE IZ TUZLE. - KLIKNI-

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
25. KOLO 05.05.2018.17:00

NK Bratstvo -NK Slaven .... 4 : 0
FK Olimpic - NK TOŠK .......0 : 0
NK Jedinstvo - Orašje........2 : 1
NK Zvijezda - NK Travnik...1 : 3
NK Metalleghe - NK Bosna ..3 : 1
FK Igman - FK Rudar......... 2 : 1
FK Sloga SH - NK Iskra .......4 : 0
HNK Čapljina - FK Velež ....2 : 3

TABELA

1.SLOGA SH ....... 25...... 17..... 3..... 5.....49:17... 54
2.OLIMPIK.......... 25...... 14..... 7..... 4.....30:13... 49
3.ZVIJEZDA........ 25...... 13...... 6..... 6....31:16... 45
4.VELEŽ..............25...... 11.... 10..... 4....38:19... 43
5.ORAŠJE........... 25...... 13..... 4...... 8....39:25... 43
6.METALLEGHE.... 25...... 10...... 8..... 7....30:30... 38
7.BRATSTVO ........25..... 11...... 3.... 11....41:37... 36
8.BOSNA V...........25..... 10....... 6..... 9....37:36....36
9.RUDAR K.......... 25..... 10...... 3..... 12...29:26... 33
10.ČAPLJINA....... 25........9...... 6..... 10...31:35... 33
11.IGMAN........... 25....... 8...... 7..... 10...23:26... 30
12.SLAVEN.......... 25....... 8...... 6..... 11...24:36... 30
13.JEDINSTVO.......25...... 8...... 2..... 15...20:57... 24
14.TOŠK ..............25...... 7...... 4..... 14...23:33... 23
15.ISKRA............. 25...... 6...... 5..... 14...19:38 ...23
16.TRAVNIK..........25...... 4...... 5..... 16...18:39... 17

1. LIGA FBIH - 26. KOLO 12.05. 17:00

Slaven-Čapljina
Velež -Igman
Rudar K.-Sloga SH
Iskra -Metalleghe
Bosna V.-Zvijezda
Travnik-Jedinstvo
Orašje-Olimpic
TOŠK -Bratstvo

........................
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 09 maj 2018, 22:28, ukupno mijenjano 49 puta.
Ja volim FK Tuzla City

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 05 maj 2018, 19:18

Nema na čemu :lol:
Sutra natrpajte levate iz Bugojna!

Jadosao
Kontakt:

Post Postao/la Jadosao » 05 maj 2018, 19:38

plavobijeliii je napisao/la:Nema na čemu :lol:
Sutra natrpajte levate iz Bugojna!
Sa apetitom, duzni su nam od prosle polusezone. Vi nama danas, mi vama sutra :thumbup:
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 maj 2018, 22:18

Sloga ako iskoristi sutra ovaj kiks Olimpika mislim da je to to..... sutra je mozda utakmica sezone za slogu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.