prc milojka

Sta se psuje ? Ima li potrebe ?Beduin je napisao/la: ↑11 jun 2020, 15:50Koja ironija, nece bude dio Slobode jer se psuje na Tusnju, a onda se presaltao radi patriotizma na klub koji je na grb nabacio ljiljan i Srebrenicki cvijet, a predsjednik kluba zakida drzavu za pored, a na iftare u Podrinju poziva Bakira i njegove najblize politicare, najvece varalice i lopove u drzavi s bosnjacke strane. E Bosno moja...
Sa djecom se ispada iz lige, prijatelju moj....i to ko čep....barcelona bi ispala sa djecom iz lige a ne neki nas klub....čim se spomenu "naša djeca " znaj da klub feninga nema
Znam ja to. Ali sta raditi sa djecom koja od 5-6 godine trenitaju i produ sve uzraste. Nece oni svi biti u prvom planu neki ce na posudbi al neka svake godine bar dvojica uskacu u prvi tim to je napredak. Posebno je to vazno nakon ove korone gdje ce novca biti puno manje. Koliko znam i TC je imala ove godine uspjeh u omladinskom pogonu i trebalo bi bar 2-3 kao nagradu ubaciti u roster.staragarda je napisao/la: ↑13 jun 2020, 18:29Sa djecom se ispada iz lige, prijatelju moj....i to ko čep....barcelona bi ispala sa djecom iz lige a ne neki nas klub....čim se spomenu "naša djeca " znaj da klub feninga nema
Kupiće ****.
Neka otkupi bilo ko,makar nas ugasio za dva dana samo Azmir sto dalje od Slobode.
Jednom vas je spasio od gasenja i vratio u vrh bh fudbala. Sad vam oprostio dug. Nije to bas malo. Jos ako podrzi Jasmina za gradonacelnika niko vas nece nista pitat kao do sada. Jedi o ste vas par forumasa protiv al vi ste stvarno jaki. Pa Fucko je za vas sila.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 jun 2020, 22:00Neka otkupi bilo ko,makar nas ugasio za dva dana samo Azmir sto dalje od Slobode.