NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Al ko bi rekao da ce Raptorsi ovako dobro izgledati nakon odlaska Khwai, ja prvi sam predvidjao da ce se boriti za ulazak u PO ali izgleda da ce se oni boriti za neka od prvih mjesta na Istoku
CJ rijesio.

Pa prosle godine su imali odlican omjer kad Kawhi nije igrao.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Slaba odbrana, slab napad, toronto zasluzeno dobio.
-
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sjeti se samo espn i sl kako su govorili da je bolji od Ingrama i ne kontam kako njega nisu dali umjesto Ingrama u trade.
Dobro ovu tekmu izgubio James previse ga trošimo, prvi put sam par puta vidio da James ne može zicer završiti.
tj nije James kriv nego trener mora igrati manje minuta .
Ali mora se odati priznanje Torontu sve naše greske su iskoristili imali bolji šut u 4/4.
Nas šut još je to sve tanko povremeno proradi ali ništa konstantno.
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 11 nov 2019, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
kuzmu trejdovat u orlando magic
smrad mali arogantni
smrad mali arogantni
Phoenix Suns world champions 2019/20 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Nail for Real
- Kontakt:
Nas Vodja je previse stidljiv da postavi ovdje, pa cu ja umjesto njega
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ne valja ovo za Lakerse nikako,ako odbrana nije brutalna muku muce dobiti napadom utakmicu posebno protiv ozbiljnih ekipa,jos pri tome bez Lowrya i Ibake ih dobise.Nea dobrog spaceinga jbga,Green cini mi se dosta lose sutira u zadnje vrijeme,a nominalno je mozda i najbolji suter Lakerse,James samo 13 poena premalo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Danny Green s razlogom nosi nadimak Icy/Hot jos iz San Antonia. 

Ja mislim da sam vec pisao da je jedan od glavnih razloga zbog koje sumnjam u Lakerse to sto im je glavni suter u ekipi igrac koji zadnjih nekoliko PO nastupa ima mizerne procente za tri.
A Kuzmić ROY?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
jbt sunce Ayton ce citavu suspenziju odraditi dok se zalba razmotri 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Svakako su bolji bez njega.
Evo ti da se isplaces.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- AshburtonG
- Kontakt:
Kuzma je debilcina opasna postao. Jos jedan wannabe boy from the hood, a na faci mu se vidi da je soft kid. Umjesto da pokusava da stvori taj neki imidz opasnog momka, bolje bi mu bilo da prosipa znoj u teretani i parketu. Ja sam od njega ocekivao da bude AS nekad, ali ovako ako nastavi miljama je daleko od toga.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa nisu u Pelsima retardirani da uzmu Kuzmu ispred Ingrama. Jednom je plafon šesti igrač dobre ekipe, drugi može postat MVP kalibar igrača. Cijeli taj paket koji su Pelikani tražili je bio koncipiran baš oko Ingrama. Plus ni Lakersima nije odgovaralo da zadrže jednog od dvojca Lonzo-BI zbog kud i kamo većeg ugovora i samim time manje manevarskog prostora u odnosu na Harta il Kuzmu.Kobe Bryant je napisao/la: ↑11 nov 2019, 08:07Sjeti se samo espn i sl kako su govorili da je bolji od Ingrama i ne kontam kako njega nisu dali umjesto Ingrama u trade.
Dobro ovu tekmu izgubio James previse ga trošimo, prvi put sam par puta vidio da James ne može zicer završiti.
tj nije James kriv nego trener mora igrati manje minuta .
Ali mora se odati priznanje Torontu sve naše greske su iskoristili imali bolji šut u 4/4.
Nas šut još je to sve tanko povremeno proradi ali ništa konstantno.
Sinoć je tekmu ponajviše izgubio Kuzma svojom matadorskom odbranom i prepotencijom gdje mu je mrsko zagradit svog čovjeka na ofanzivnom skoku. AD je Siakama stavio u džep, lik koša nije vidio kako treba al čim je Kuzma ostao na njemu lik se odjednom raspucao.
Nije problem limitiran napad u ovom dijelu sezone, jasno je da je ekipa šuterski limitirana i da se još uvijek traži idealna rola ADu na toj strani terena. Baza mora biti odbrana koju imamo i koja je apsolutno elitna dok ne uđe ovaj kreten i počne pratit pogledom igrače. Vogelu je minus što nije kako treba odgovorio na konstanta udvajanja kad AD primi loptu. Svaki put kad je primao loptu na lijevom krilu, odmah je dolazilo udvajanje i napad je štekao. U ono malo posjeda što je dobio oko linije slobodnih, Raptorsi su ga mogli samo pogledom pratit i molit se da ne pogodi.
Sljedeći problem je premalo pick igre s ADem. Iz nekog razloga se puno više forsira pick sa Javaleom iako nije ni približno opasan kao AD nit ima približno dobre ruke. Imamo u ekipi čovjeka za kojeg u ligi nema odbrane i to se mora što je moguće više eksploatisat. Lijepo on rješava dosta posjeda na lijevom krilu kad se spusti leđima al njegov forte je ipak ta neka igra oko linije slobodnih gdje čitavu odbranu protivnika stavlja u gotovo nemoguću situaciju.
Sinoć je isto tako bilo smiješno kako smo dopustili Torontu dva čista zakucavanja iz tranzicije faktički nakon nerealiziranih napada na -4 odnosno -6. Još kreten Kuzma stoji u korneru dok nikog nema ispod koša i pušta Siakama da zakuca umjesto da odmah istrči na njega i napravi faul pošto nismo bili u bonusu. Što prije ga se treba trejdat zajedno s drugim moronom KCPem. Ovom drugom pak nema spasa, lik je mentalno zaostao.
Lakersi su imali vrlo lahak raspored u prvih deset utakmica, i dobru su to odradili. Vidjetcemo ih kad krenu teze utakmice. 

@igrajlopte 🐦