Valjda se neće ponoviti situacija kada nam je jedan drugi velikan oteo Fayea ispred nosa...
@Sog94...Ne vjerujem
Valjda se neće ponoviti situacija kada nam je jedan drugi velikan oteo Fayea ispred nosa...
A ima i te al ja vjerujem da Maglica nije promasaj za nasu ligu moze on natrpat bez problema 20 komada !
I on i Vukoja culi da Zrinjski ima para pa nerealne uvijete postavljali
Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 12:10I on i Vukoja culi da Zrinjski ima para pa nerealne uvijete postavljali![]()
Prica se da je Vukoja trazio 15 000 KM![]()
![]()
![]()
Gdje si kako si igracino![]()
![]()
![]()
Ikic ako nije mogao u losem Sarajevu igrati i u turskoj drugoj ligi bez ucinka ne vidim kako ce kod nas,ipak je Zrinjski zadnje dvije godine ljestvica iznad.
Mislio sam da je Marić doveden radi togaMostarskiEuropski je napisao/la: ↑11 sep 2023, 14:49Potpisao do kraja godine, to je da ga mijenja u kupu i ligi nekad..
Ne znam što će nam još jedan napadač, posebno što ne može igrati u Europi. Ali eto, valjda znaju što rade.MostarskiEuropski je napisao/la: ↑11 sep 2023, 14:45https://****/sport/nogomet/maglica-pojacao-plemice/431935
Potpisao.. Jel istina za Bilbiju da ce ici ili su opet suplje zna li itko ??
Probo covjekAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 12:10I on i Vukoja culi da Zrinjski ima para pa nerealne uvijete postavljali![]()
Prica se da je Vukoja trazio 15 000 KM![]()
![]()
![]()
Gdje si kako si igracino![]()
![]()
![]()
Ikic ako nije mogao u losem Sarajevu igrati i u turskoj drugoj ligi bez ucinka ne vidim kako ce kod nas,ipak je Zrinjski zadnje dvije godine ljestvica iznad.
Ja prvi put čujem za Bilbiju ali tko zna…TheNoblesMo je napisao/la: ↑11 sep 2023, 14:56Ne znam što će nam još jedan napadač, posebno što ne može igrati u Europi. Ali eto, valjda znaju što rade.MostarskiEuropski je napisao/la: ↑11 sep 2023, 14:45https://****/sport/nogomet/maglica-pojacao-plemice/431935
Potpisao.. Jel istina za Bilbiju da ce ici ili su opet suplje zna li itko ??
Zašto bi Bilbija išao, otkud ta info? Ne radi ti link.
Nakon toliko godina smo uspjeli ući u grupnu fazu, još je Nemanja govorio da bi htio u ždrijebu Aston Villu. I sada kad smo napokon došli dotle da ode, nema smisla. Sumnjam da bi mogao igdje gdje bi puno napredovao, a u Zrinjskom će imati priliku napokon igrati Europu.
Krenuli su s 150 sad je na 500
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic i 26 gostiju.