Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la harishp » 10 nov 2009, 21:40

Onda cu ja uzeti 502 posto Roky ne dolazi :lol: Valja malo na sijelo u 503 :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 10 nov 2009, 21:47

vOluMme je napisao/la:
kenoo je napisao/la:evo ciro rekao: definitivno hasagić nece braniti ni u jednoj utakmici baraza ..
đes si to čuo...

bilo na vijestima,ne znam kako se zove lik,neki iz reprezentacije,se javio ono za rubriku sport dole sa priprema reprezentacije i tako kaze da je ciro to potvrdio i da je definitivno,ostaje da odluci izmedu supica i bege..jbg po meni je hasagic ipak bio najsigurniji,ne znam kako ce se bega snaci pred punim stadionom u takovaznoj utakmici..

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 nov 2009, 21:50

ma volio bi da Begovic brani.. jedini je "aktivan" na golu... i citam danas na treningu repke je bio ubjedljivo najbolji tako da.... :roll: :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 nov 2009, 21:50

Hasagic je prvi izbor u obje utakmice
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 10 nov 2009, 21:53

E Bega je odličan golman...ako iko igra FMzna da je na FM 08 IFM09 Keirrison bio zvijer.Evo ga sad u Braci.

Bega je na fm10 zvijerčina...takav će i bit u Realnosti...

dakle ispred Hasagića koji ima kiksova milijon...bega 196cm visok i siguran golman

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 10 nov 2009, 21:54

cole-ch je napisao/la:Posto planiram da prevalim 3000 km zanima me hoce li ko iz BiH od vodja navijaca dolaziti u Lisabon?
Nista licno protiv bhf-a, ali ljudi su prilicno losi, da ne kazem nikakvi. Molim ako neko ima konstruktivan odgovor neka napise, ako ne, neka me zaobidju smaraci sa pitanjima zasto mi se ne svidja kako navijaju "najbolji" reprezentativni navijaci u Evropi! Hvala.

lahko je biti najbolji, kada si jedini...

i meni su oni losi navijaju samo za sebe, nikako d aprobude sotatak, koreografija za belgiju samo dio gdje su oni itd itd
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 nov 2009, 21:56

Scof1eld je napisao/la:ma volio bi da Begovic brani.. jedini je "aktivan" na golu... i citam danas na treningu repke je bio ubjedljivo najbolji tako da.... :roll: :roll:
I ja sam za Begu , covjek je za kratko vrijeme u Ipswichu postao ljubimac navijaca
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

AeroPlus
Kontakt:

Post Postao/la AeroPlus » 10 nov 2009, 21:56

Lily je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
Legenda_BiH je napisao/la:Imal ko sliku od stadiona Benfice, ali da se bas vidi gdje cemo mi navijaci sjedti?
Predpostavljam da ce nas uvaliti negdje gdje se najmanje cujemo :?:

I taj Ronaldo sto neigra i manje vise,i tako nije uspio koliko mi se cini dati nijednog gola za utakmice sa Portugalom.Vise se bojati onoga sto usljedi njegovo mjesto..

Ipak ja mislim da su mnogi ovde ubjedljivi da ce Portugal da pane,vjerujem u nase igrace ali Portugal ce da pobjedi tamo bez ikakve price,one utkamice sto su bile protiv Swe,Dan,Alb,Madz,Mal nemoze se nikad usporediti sa ovim sta ce oni da dadnu od sebe samo da idu dalje proti BIH.

Nadam se dobrog resultata i pobjede ali ljudi daleko smo od toga barem u Portugalu.

Da imamo drugu odbranu imao bi drugo misljenje,ali samo dok na odbranu pomislim smracimi se pred ocima..

Pozdrav

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 nov 2009, 21:59

irfan41 je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Posto planiram da prevalim 3000 km zanima me hoce li ko iz BiH od vodja navijaca dolaziti u Lisabon?
Nista licno protiv bhf-a, ali ljudi su prilicno losi, da ne kazem nikakvi. Molim ako neko ima konstruktivan odgovor neka napise, ako ne, neka me zaobidju smaraci sa pitanjima zasto mi se ne svidja kako navijaju "najbolji" reprezentativni navijaci u Evropi! Hvala.

lahko je biti najbolji, kada si jedini...

i meni su oni losi navijaju samo za sebe, nikako d aprobude sotatak, koreografija za belgiju samo dio gdje su oni itd itd
Super su navijaci ,samo kad bi se malo bolje organizirali posebno sto se tice koreografije.

Ostalo kapa dole
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 10 nov 2009, 22:01

harishp je napisao/la:Onda cu ja uzeti 502 posto Roky ne dolazi :lol: Valja malo na sijelo u 503 :mrgreen:

Nema Ronalda nema ti ni Hane.. :D :D :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 10 nov 2009, 22:02

Ronaldo ne moze da igra...ma da ovo sve nije neka zamka onog njihovog trenera..da se nasi igraci opuste i onda pred samu tekmu kad ga vide da ga se prepadnu...hehehe sta mislite da mozda oni ne igraju na tu kartu...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 nov 2009, 22:03

sedra je napisao/la:Ronaldo ne moze da igra...ma da ovo sve nije neka zamka onog njihovog trenera..da se nasi igraci opuste i onda pred samu tekmu kad ga vide da ga se prepadnu...hehehe sta mislite da mozda oni ne igraju na tu kartu...
I ja to mislim , mada i ako bude igrao nece to biti taj ronaldo

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 nov 2009, 22:04

sedra je napisao/la:Ronaldo ne moze da igra...ma da ovo sve nije neka zamka onog njihovog trenera..da se nasi igraci opuste i onda pred samu tekmu kad ga vide da ga se prepadnu...hehehe sta mislite da mozda oni ne igraju na tu kartu...
haha pa valjda ce znat jel doputovo u zenicu ha ja.

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 10 nov 2009, 22:06

eto bas ce se oni opustiti sto ne igra ronaldo,pa nije on ba portugal..mislim da nema toga i mislim da je portugal opasniji bez ronalda..a sto se tice nasih igraca i toga,pa oni se samo mogu opustiti zato sto ce biti bezbjedni a terenu jer nece igrati ronaldinja,ali nikako nece podcjenivati portugal zbog neigranja ronalda.. :D
i mislim da to nije zamka jer pise da se vec vratio u madrid..

zijad
Kontakt:

Post Postao/la zijad » 10 nov 2009, 22:06

imam kartu viska za zenicu hoceli neko da kupi tribina zapad

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 10 nov 2009, 22:07

zijad je napisao/la:imam kartu viska za zenicu hoceli neko da kupi tribina zapad
posto
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 10 nov 2009, 22:08

I prije smo spominjali da je to samo neka spacka medija(portugalskih) i Queroza.. al' ne znam.. Zar bi tako daleko otisli??
Ma nema sanse da se prepadnu ako iznenada dodje.. Nisu ni oni a ni Ciro budale.. Pa citaju i oni sve vijesti, forume itd.. i informisu se.. Ja mislim da su spremni i za Ronalda.. :)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 nov 2009, 22:08

zijad je napisao/la:imam kartu viska za zenicu hoceli neko da kupi tribina zapad
dadnem ti cenera.

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 10 nov 2009, 22:08

Lily je napisao/la:
harishp je napisao/la:Onda cu ja uzeti 502 posto Roky ne dolazi :lol: Valja malo na sijelo u 503 :mrgreen:

Nema Ronalda nema ti ni Hane.. :D :D :D

ma bit ce mu zato rob do bagro pa nek njemu ide na sijelo.. :D

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 10 nov 2009, 22:09

Lily je napisao/la:

I prije smo spominjali da je to samo neka spacka medija(portugalskih) i Queroza.. al' ne znam.. Zar bi tako daleko otisli??
Ma nema sanse da se prepadnu ako iznenada dodje.. Nisu ni oni a ni Ciro budale.. Pa citaju i oni sve vijesti, forume itd.. i informisu se.. Ja mislim da su spremni i za Ronalda.. :)
oni moraju da prijave igrace na koje racunaju za utakmicu...itd. to ce biti dostupno svima tako da ne mogu iznenadit
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.