Nije stvar toga ko koga pobijedi, nogomet je puno vise od 1x2.. ubili su trkom talijane koji, to je koliko sam upratio njihov stil igre, brzi pasovi, prodori, ulasci sa krila. Mi tu ne mozemo da pariramo ni u kom slucaju, jedino na neki hajc sa tribina mozda al ako primimo 2 gola za pola sata bojim se da ne nastradamo ko protiv Portugala.johnnys je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:34Niđe veze sta se sve pise a vidite klubove gdje igraju ukrainci to nisu nista bolji klubovi od nasih igraca gdje igraju jedino mozda zincenko ali imamo mi Dzeku i jos nekeRollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2024, 11:30A Italijani nisu poznati po kiksevima zadnjih godina nikako, jedna Makedonija ih kostala prvenstva.
Pa i mi smo sa Petevom odigrali 1:1 sa Italijom u Italiji.
Kakvih sve strucnjaka ovde ima…
BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sutra uz zastave voljene nam domovine obavezno ponijeti i ruske zastave, maksimalno podrzati predsjednika Vicu i kapitena Edina.
Max Allegri
Kako ovo objasniti nekome kome je država od Baščaršije do Stupa, ako nije i kraćeDenno je napisao/la: ↑20 mar 2024, 12:33Je nazalost to tako, ali isto odlaskom na euro bi profitirali i momci u ekipi, sama drzava bi dobila na promociji. Ovdje niko ne podrzava savez, podrzava se repka jer bit ce uzasno ako propustimo Euro koji ce maltene svi igrati, jedino mi San Marino i sl propustimo. Treba rusiti savez naravno, ali postoje efektivniji i manje stetni nacini po bh fudbal da se to uradi.
Od bascarsije do cengic vile. Razmazena derista protesti u vidu prikrivanja losih rezultatacoelho41 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 12:50Kako ovo objasniti nekome kome je država od Baščaršije do Stupa, ako nije i kraćeDenno je napisao/la: ↑20 mar 2024, 12:33Je nazalost to tako, ali isto odlaskom na euro bi profitirali i momci u ekipi, sama drzava bi dobila na promociji. Ovdje niko ne podrzava savez, podrzava se repka jer bit ce uzasno ako propustimo Euro koji ce maltene svi igrati, jedino mi San Marino i sl propustimo. Treba rusiti savez naravno, ali postoje efektivniji i manje stetni nacini po bh fudbal da se to uradi.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
samo prekid, prekid za prekidom, ne dati da se utakmica igra. Nek se procuje malo. Svaka u teren, sretno bhf!
NEMA NAZAD
Hoces to ti prekidati?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mi kakvi smo maleri ne bi me cudilo da prodjes Ukrajinu i ispadnes u finalu.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Ovo treba prijavljivati institucijama da se preko ip adresa traze oni koji pozivaju na ovakve radnje. Svakako je nasa policija to i krenula raditi od prije godinu dana kad se moglo pisati sve i svasta bez posljedica.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Nisam dugo vidio navijace koji za sve optuzuju druge, a ni za sta sebe i osobe u svojim redovima...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Pozitivno je što je i Golovin zadobio neki udarac za vikend na utakmici Monaca, bit će upitan za susret, a jako je bitan igrač.
Imati daleko najbolju ekipu na početku sezone, a imati ovakav zaostatak za Borcem i Zrinjom. I plus gubitak one titule sa 14 bodova prednosti.
Samo ih guzi predsjedniče Vico
Samo ih guzi predsjedniče Vico

Bordo sizofrenicari. Prije su iste stvari pisali jer selektor ne pozove Duljevica npr. Jednostavno ih boli cinjenica da Zeljeznicar proizvodi reprezentativce a oni peru pare s akademijom.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Vise smo mi na golmanima zaradili nego sa svim igracima u zadnjih 5 god. Pa i vise nasih bivsih igraca ima u repki. Zeljin produkt Ibrahim Sehic bolje bi bilo da Muminovic brani. I to je sila Zeljine skole.
Kao sto napisah, bordo sizofrenija.Bosniak10 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 13:27Vise smo mi na golmanima zaradili nego oni inace. Pa i vise nasih bivsih igraca ima u repki. Zeljin produkt Ibrahim Sehic bolje bi bilo da Muminovic brani. I to je sila Zeljine skole.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- AndreWilliams
- Kontakt:
Od respektabilnog kluba i respektabilne navijačke grupe, do najvećih kmečavaca u zemlji i regionu. Sramotite se
Ne obracajte paznju na pitarske degenerike.
Kakva sizofrenija druze to ti je cinjenica. Ja navijam za repku i uvijek cu navijat ne zanima me savez.Madal je napisao/la: ↑20 mar 2024, 13:29Kao sto napisah, bordo sizofrenija.Bosniak10 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 13:27Vise smo mi na golmanima zaradili nego oni inace. Pa i vise nasih bivsih igraca ima u repki. Zeljin produkt Ibrahim Sehic bolje bi bilo da Muminovic brani. I to je sila Zeljine skole.
Umjesto da frustracije usmjere prema Mirvicu i njegovim potrčcima u klubu jer im sjebase klub preplacivanjem narkomana iz juzne amerike i nekakvih netalentovanih bezmudaša, oni radi jednog faula u kupu gdje su ih ljudi zgazili, prizivaju na nekakve prekide utakmica. Kako vas je Mirvic kupio jednim napustanjem utakmice nekoliko sekundi prije kraja
Glupani sa Koševa, pitarčine

-
- Kontakt: