NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- 7aprildomemoj
Re: NK Bratstvo Gračanica
Odbrana nam je granitna
vezni red dolaskom Delića i Halilovića konačno pravi i još nam po meni fali samo jedan gol igrač. Smajlović očito nije u formi i nesmijemo se uzdati samo u njega i čekati da proradi. Naša djeca Mrković, Husejnović i Kahrimanović uz pravilan rad sa njima su veliki potencijal i budućnost Bratstva.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Vise dolazaka ne bi trebalo biti.Jer ekipa se vec poprilicno uigrala.A sto se gol igraca tice dovedena su dva napadaca Smajlvoic i Suljic.Smajlovic igra dobro ali gol ga nece kao ni Suljica.Valjda prorade u Jelahu na turniru.7aprildomemoj je napisao/la:Odbrana nam je granitnavezni red dolaskom Delića i Halilovića konačno pravi i još nam po meni fali samo jedan gol igrač. Smajlović očito nije u formi i nesmijemo se uzdati samo u njega i čekati da proradi. Naša djeca Mrković, Husejnović i Kahrimanović uz pravilan rad sa njima su veliki potencijal i budućnost Bratstva.
www.nkbratstvogracanica.com
-
Bratstvo81
- Kontakt:
Stvarno i ne kontam neke igrace eto npr taj salikic igra u odbrani i moze u veznoj liniji ali gdje pored ovih igraca u odbrani i veznoj liniji moze igrati taj salikic ako ce on cekati da se ko od ovi povredi,kartoni i to nece s naigrat,nemam stvarno nista protiv momka ali valja malo sagledat valjda taj salikic vidi i sam da ne moze nikako do prvi 11 pa eto zamislite: Kadic,Pantic.Šuša,Aljukic,Delic,Mevkic,Kadric,Mousa,Halilovic,Timkov stvarno nezzz umjesto kojeg igraca bi mogo igrati hajdi makar da je do 21 god a nije vec mu 25 god ali u svakom slucaju puno srece momku!
Ma ima tu puno kombinacija moze on zaigrati umjesto Aljuke npr kad Prljaca bude branio moze Denis dosta kombinovat a opet da ima **** jaku ekipu....A naravno imaju tu i kartoni i dosta toga bolje neko kvalitetan nego da se za glavu fatamo kad imamo kartone ili nesto....Bratstvo81 je napisao/la:Stvarno i ne kontam neke igrace eto npr taj salikic igra u odbrani i moze u veznoj liniji ali gdje pored ovih igraca u odbrani i veznoj liniji moze igrati taj salikic ako ce on cekati da se ko od ovi povredi,kartoni i to nece s naigrat,nemam stvarno nista protiv momka ali valja malo sagledat valjda taj salikic vidi i sam da ne moze nikako do prvi 11 pa eto zamislite: Kadic,Pantic.Šuša,Aljukic,Delic,Mevkic,Kadric,Mousa,Halilovic,Timkov stvarno nezzz umjesto kojeg igraca bi mogo igrati hajdi makar da je do 21 god a nije vec mu 25 god ali u svakom slucaju puno srece momku!
Timkov je spor i trom prilikom predaje lopte, a to kakav je igrač ti je pokazatelj kad je dobio nogu u Bratstvu nije mogo nać angažman,nego je preko sportske direktorice ponovo upo u ekipo pod NEPOVOLJNNIM uslovima,,ja bih uvijek dao prednost Kahrimanoviću ,a prava provjera za BratsTvo JE DRUGO KOLO U SREBRENIKU pokažul tu karakter i budu ne poraženi svaka čast...a raspored u prvih 10 kola nije ni malo lak ,,,al eto pred nama je i vidjet će mo,,,
Ne znam eto vjeruj mi da sam s timkovom ko s bratom dobar i vjeruj mi da to sto ti pricas su gluposti velike.Cuj upo preko direktorice.Ako ces bas kako je bilo nakon sto su otjerani on i Kerim zbog toga sto su sa strane (necu ulazit u to ko ih je otjero),Daso je licno otisao u Sarajevo i pricao s njima dvojicom da se vrate,ako mi ne vjerujes imaj muda pa ga zaustavi na carsiji i pitaj.To o uslovima ja ne znam ko kolko ima platu a ne znam ni kako biti mogo znat jer se o tome dole ne prica i oni to ni medusobno ne znaju.**** je napisao/la:Timkov je spor i trom prilikom predaje lopte, a to kakav je igrač ti je pokazatelj kad je dobio nogu u Bratstvu nije mogo nać angažman,nego je preko sportske direktorice ponovo upo u ekipo pod NEPOVOLJNNIM uslovima,,ja bih uvijek dao prednost Kahrimanoviću ,a prava provjera za BratsTvo JE DRUGO KOLO U SREBRENIKU pokažul tu karakter i budu ne poraženi svaka čast...a raspored u prvih 10 kola nije ni malo lak ,,,al eto pred nama je i vidjet će mo,,,
prvo timkov ti je prijatelj i nisi objektivan,,,drugo on je Nusretu zatrpavo porukama i pozivima da ga vrati u Bratstvo,,,a nudio se on nekim klubovima sa TK al nisu baš nešto zagrizli,,,tako da možeš ti njega kovat u zvijezde al on je taraba...mali Kahrimanović je bolja opcija,,ipak nemoj se plaho sekirat,to je samo moje mišljenje,,,,
Meni Timkov nije prijatelj, al govoriti da Neno nema mjesta u ekipi
je najmanje blesavo.
Covjek sve svoje nedostatke (ako ih ima ) namjeri srcem i borbenoscu
mada i Kahrimanovic je bio dobar juce ali on sigurno po mom skromnom
sudu ima mjesto u prvih 11.

je najmanje blesavo.
Covjek sve svoje nedostatke (ako ih ima ) namjeri srcem i borbenoscu
mada i Kahrimanovic je bio dobar juce ali on sigurno po mom skromnom
sudu ima mjesto u prvih 11.
Doduse kad nadem ovu izjavu ne treba nas cudit ni ove danasnje**** je napisao/la:
nevjeruj dasi,jednostavno bez mujke i efendića,,druga liga je više nego realna opcija,,,doće par nogometaša lagano...
BRKA,,,lagano zaobiđi moje postove,,,da te nebi glava zabolila bezz,,,
Ja sam samo citiro a ti ako se stidis tvojih nekadasnjih izjava**** je napisao/la:BRKA,,,lagano zaobiđi moje postove,,,da te nebi glava zabolila bezz,,,
nemoj ih ni pisati znam da si se nado rasulu al eto na tvoju zalost....
Nemoramo ovde bujrum u svako doba dana ili noci
THE END.
ja čemu sam se nado to nije tvoj problem,,,moje želje, moji snovi,,,a sad ti ozbiljno kažem u skokovima lagano sa mojih postova,,,
Ko učestvuje na turniru u Doboj Jugu i kakva je satnica,,,
Doboj jugu ?**** je napisao/la:ja čemu sam se nado to nije tvoj problem,,,moje želje, moji snovi,,,a sad ti ozbiljno kažem u skokovima lagano sa mojih postova,,,
http://fkborac.jelah.ba/2012/admin/data ... LAKATA.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
sedmica zatišja, treninzi se obavljaju jednom dnevno na stadionu u Gračanici a za vikend ide turnir u Jelahu
kako sam saznao, nakon ovog turnira struka bi se trebala riješiti nekoliko igrača (jedan, dva ili više, nisam siguran) i svesti roster na 20+ imena koja bi trebala iznijeti teret prvenstva
kako sam saznao, nakon ovog turnira struka bi se trebala riješiti nekoliko igrača (jedan, dva ili više, nisam siguran) i svesti roster na 20+ imena koja bi trebala iznijeti teret prvenstva
Undici stelle - ACM 1899
Neka je malo zatisje da se smire dusmanibaltazar1 je napisao/la:sedmica zatišja, treninzi se obavljaju jednom dnevno na stadionu u Gračanici a za vikend ide turnir u Jelahu
Rijesit bi se trebalo Dzafica,po mogucnosti Mustafica,Ali vidit cemo.
Znas li sta je sa Omerovica ??? Jel on isad kod nas ?
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Omerović je zbog bolesti propustio turnir u Doboj Istoku. Sad ne znam da li se vratio treninzima ili je još uvijek bolestan. Uglavnom, tu je još uvijek, makar do vikenda. 
Edit : Baš se finale Kupa TK u Klokotnici igra?
Edit : Baš se finale Kupa TK u Klokotnici igra?
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Kup TK, finale Sloboda-Bratstvo igra se 1. avgusta od 17 ili 18 sati (nisam siguran) na stadionu u Klokotnici (Doboj Istok)
Undici stelle - ACM 1899
Otkud to ?baltazar1 je napisao/la:Kup TK, finale Sloboda-Bratstvo igra se 1. avgusta od 17 ili 18 sati (nisam siguran) na stadionu u Klokotnici (Doboj Istok)
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
gdje je ta klokotnica da prostis,rektibaltazar1 je napisao/la:Kup TK, finale Sloboda-Bratstvo igra se 1. avgusta od 17 ili 18 sati (nisam siguran) na stadionu u Klokotnici (Doboj Istok)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Klokotnica ti je prema Doboju kada ides na desnu stranu....Stadion odmah uz cestu da tako kazemo.... To otkud klokotnica ja bar ne znam a da li kolega zna ni to ne znam....Cudno mi je to sve jer je tu samo jedna tribina koja realno moze primiti samo fukare (ako dodete u broju u kojem budete kod kuce) zato mi i nije logicni ali eto...staragarda je napisao/la:gdje je ta klokotnica da prostis,rektibaltazar1 je napisao/la:Kup TK, finale Sloboda-Bratstvo igra se 1. avgusta od 17 ili 18 sati (nisam siguran) na stadionu u Klokotnici (Doboj Istok)![]()
![]()
...odkud sad ta klokotnica nesretna
...sto tamo..jel to sigurno