Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

dean_
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la dean_ » 21 nov 2011, 14:11

marconato je napisao/la:Pa mozda su ovi nasi 'samo malo' pogrijesili u procjeni, kad su mislili da ce ih Pizon odvesti na EP... :mrgreen:
najverojatnije je to....očito im antić zbog nečega nije odgovarao pa su ga zamjenili pizonom iako su htjeli na EP....
al **** batice...ne može i ovce i novce

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 nov 2011, 14:19

Ma kod nas moze sve! Sve sto je logicno, kod nas je nelogicno i obrnuto, al stvarno je tako... :D

Logicno je recimo da jedan Sulejmani ne odigra ni minut u kvalifikacijama, a poznato je kakav strasan napad imamo... :D Logicno je da Despotovic u svojoj 30 i kusur god. i koji igra u nasoj ligi ima prednost u odnosu na Lazovica iz Zenita! Logicno je da selektor kaze Kacaru: 'Zvacu te kad mi kazes koju poziciju igras' :D Logidno je da Tadic iz Groningena(koji je inace prosle sezone bio, posle Messia, najbolji asistent u Evropi) ni jednom ne dobije poziv, pa makar i u prijeteljskim mecevima itd itd... :D
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 21 nov 2011, 16:45

U četvrtak točno u podne Zdravko Mamić se obratio javnosti. U svom izlaganju izvršni predsjednik Dinama se dotakao politike, hvalio hrvatsku nogometnu reprezentaciju te još jednom ponovio kao je Sammir potreban Biliću

Mamić je počeo presicu sjećanjem na Vukovar, a onda krenuo u svoj monolog.

'Pozivam na novo okupljanje oko hrvatske reprezentacije kako bi napravili nove iskorake. Želim da se više nikad ne ponove sukobi kakvi su bili za vrijeme izbora predsjednika HNS-a. Napadalo se Bilića, Markovića, mene a svejedno smo napravili veliki rezultat. Rezultati hrvatske reprezentacije su dobri, ali mogu biti još bolji ali samo ako smo si dobri međusobno'.

Mamić se i pohvalio kako u reprezentaciji igra dosta 'modrih' nogometaša.

'Protiv Turske je igralo devet igrača koji su igrali za Dinamo. A još su bili Leko, Kelava, Badelj i Vrsaljko. Nogomet je najbolje što u ovom našem društvu postoji. Kad je u pitanju gospodarstvo ili politika, nogomet može biti primjer kako može se biti dobar. Moj dolazak je da se zahvalim svima onima, igračima, stručnjacima, volonterima, novinarima. Jer samo svi zajedno možemo nešto napraviti. U Ukrajini i Poljskoj možemo biti još bolji. Imamo sigurno prostor za 30 posto poboljšanja. Hrvatska najmanje mora ponoviti rezultat iz Austrije.'

Pozvao je izvršni predsjednik Dinama političare da se ugledaju na sportaše

'Mi smo primjer hrvatskog društva. Svi moraju učiti od Hrvatskog nogometnog saveza i Dinama, kako se bori za svoj grad i svoju zemlju i kako se prodaje svoj proizvod. Gledam kampanje, nigdje nije sport spomenut. Niti jedna stranka nije spomenula sportaše. A njih ne bi bilo na kartama da nije bilo sportaša. Želim izraziti protest zbog ignoriranja. Na stadionu nisu u stanju napraviti 20.0000 natkrivenih mjesta za sugrađane koji plaćaju najveći prirez. Pazite, 18 posto im se uzima, što je najveći prirez ne samo u Hrvatskoj nego možda i u Europi. A priče o vrtićima i školama obična su demagogija. Mi smo ulagali svoj novac u gradski objekt, a gradski holding je dužan na sve strane. I onda oni nas pljuskaju i govore što da radimo i kako da radimo. Oni nama moraju doći i naučiti. Neće oni nama dijeliti packe. Sport u Hrvatskoj je prepušten pojedincima. Nema tu vizije, plana i kako ga vidimo u budućnosti. Zato se cijela Hrvatska mora pokloniti nogometašima, Dinamu i nekim drugim sportašima. Država niti jednom mjerom nije pomogla sportašima. Kao da samo odnekud drugdje. Prepušteni smo sami sebi.'

Iskoristio je Mamić priliku da slavodobitno kaže.

'Htio bih se pohvaliti. Novinarima koji prate reprezentaciju sam rekao – sve ću vas pobijediti. I jesam. Ostao je Marković, zadržao sam Bilića. Oduvijek sam znao izabrati pravu stranu koja želi raditi.

Gazda Dinama bi volio da Bilić ostane na kormilu Hrvatske, ali…

'Ne vidim problem u njegovom ostanku. Vidim ga da vodi na Euru, a pitanje o ostanku ostaviti za kraj Eura. Ako bude loš plasman onda će sigurno htjeti da ode, a ako bude dobar, onda ćemo htjeti ostanak. Nemojmo potencirat njegov ostanak ili odlazak. Neka rezultat bude taj koji će potencirati njegov ostanak ili nedajbože odlazak.'

Dotakao se Mamić i Sammira.

'Ja i dalje tvrdim da je Sammir space shuttle za sve igrače hrvatske reprezentacije, osim za Modrića. Sammirov problem je eskalirao zadnjih mjeseci. Sve što se događa oko Sammira je u domeni trenera Jurčića i on je iz njega izvukao nešto što nitko nije. On je sam kriv za to, ali on je glavna poluga što je Dinamo u Ligi prvaka. Hrvatska nije toliko moćna da ne bi uzela takvog igrača. Predložit ću Kruni i Biliću da sjednu i da razgovaraju o Sammiru, a i od drugim igračima. Ne uzimanje Sammira u reprezentaciju bio bi seljačizam. Jer on ima tek 24 godine jer on može još godinama igrati. Znam da u njemu postoji želja da zaigra za hrvatsku reprezentaciju. Bezobrazno je podmetat meni i Dinamu da guramo nekog igrača. Uzimamo igrače iz inozemstva čim nešto malo odigraju, a ovdje pet godina igra Sammir koji je najbolji igrač HNL-a i ne zovemo ga i onda kažu da Mamić gura igrača. Ludost. On mora na Europsko prvenstvo. Treba se poklonit Sammiru. On želi igrati za hrvatsku reprezentaciju, prema tome… Svi skupa smo trebali više napraviti da Sammiru se ne događaju stvari koje mu se događaju. Čovjek niti je bio niti je danas problem.'

A onda se gazda okrenuo i prema mladom talentu Kovačiću.

'Nikad niti jedan igrač nije bio takav potencijal kao Kovačić. Ni Boban, ni Prosinečki, nitko ali baš nitko mu nije bio ni do koljena. Bila bi neodgovornost da Kovačić ne ide na Europsko prvenstvo.'

Maminjo show:) zanimljiv čovjek!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 nov 2011, 16:54

Ma naravno. Samir je spejs satl, ma Enterprajz D, samo to vjesto skriva. A koja bi mu cijena tek bila da zaigra na EP. Pa tad bi postao DS9
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

universum
Kontakt:

Post Postao/la universum » 23 nov 2011, 16:50

Hrvatska je nakon trijumfa nad Turskom i plasmana na EP skočila na osmo mjesto.
FIFA rang lista:
1. (1.) Španjolska 1564
2. (2.) Nizozemska 1365
3. (3.) Njemačka 1345
4. (4.) Urugvaj 1309
5. (7.) Engleska 1173
6. (5.) Brazil 1143
7. (8.) Portugal 1100
8. (12.) Hrvatska 1091
9. (6.) Italija 1082
10. (10.) Argentina 1067
Najveci i najtrofejniji klub u BIH. ZRINJSKI MOSTAR 1905

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 nov 2011, 17:00

Ove ljestvice su smijesne, realno Italija i Argentina su bolji od nas
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 nov 2011, 18:30

Da su smijesne, jesu, al realno - nek odigraju pa dokazu. ;) Ja se nesto ne sjecam da Italija ima pozitivan omjer (blago receno) sa Hrvatskom, a ni Argentina zadnji susret sa Hrvatskom dobila nije. Cinjenicno stanje je takvo, pa sad, kad se iduci put sastanu, ukoliko se dato stanje promijeni, onda cemo reci da je realno. ;)

Da je nogomet realan i predvidljiv, ne bi ga nitko gledao.
...Život za Široki...

croforumas
Kontakt:

Post Postao/la croforumas » 25 nov 2011, 09:31

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/a ... 57018.html

Šta je s ovim Štimcem? On sere po reprezentaciji i Markoviću i Srebriću, a ne vidi ligu 16.

Pa repka koju oni vode je 8.na svijetu i upravo se plasirala na EURO, a liga koju je ON osnovao je pred raspadom!

Štimac, pa tko je tu lud?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 nov 2011, 11:22

Karikiras.

U ovom momentu HNL bi malo sto spasilo, nebitno liga 16 ili kruzna natjecanja, previse vremena, financija i faktora treba posloziti pa u realizaciju.

Hrvatska reprezentacija je medju top 10 vec duzi niz godina i gotov je proizvod koji se moze samo nadopunjavati nadolazecim mladim igracima i sazrijevanjem postojecih. To je poprilicno tesko cak i Markovicu unistiti u potpunosti.
...Život za Široki...

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 25 nov 2011, 12:22

Bolje nek iz fonda plate igrače 3 kluba koji nisu 10-13 plača dobili kakav lige ,raspad će bit još i Hnl-a .

Hns leglo mafije.Šuker,Mamić i Marković ordiniraju . Zato je takvo stanje jer dugima ne daju mjesta se ni približit drage im fotelje prodane duše!

Kalasnjikov
Kontakt:

Post Postao/la Kalasnjikov » 25 nov 2011, 17:26

Problem hrvatskog nogometa je politika.
Politika koliko god donosi dobro u nekim stvarima toliko i jako puno odnosi.

Nemojmo se zavaravati,politika puni budžet klubovima u HNL-u,izuzev donekle NK Istru koja je sad većinski vlasništvo rusa Mihaila Ščeglova,ostali su više-manje u vlasništvu politike,bilo to direktno ili indirektno.
Problem je i što su klubovi svačiji i ničiji,odgovornost za stanje je svačije i ničije.Dok je takva situacija tu nema napretka.Klubovi su također jako plodno tlo za izvlačenje novca u političke crne fondove,nabava stolica u Dinamu je najočitiji primjer,plate se stolice po puno većoj cijeni,a ona razlika se podijeli među akterima muljaže,i svi sretni i zadovoljni,ili jednostavno date bijesno visoku plaću nekom igraču a taj igrač je obvezan pola svoje nebulozno visoke plaće uplaćivati lokalnom političaru ili osobi bliskoj nekoj političkoj opciji.

Rukomet je obilno naplatio svoje rezultate novim dvoranama,nogomet nije svojom broncom.Nažalost Vlatko Marković je već 13 godina na čelu HNS-a,a njega nije briga za domaći nogomet,iako je upravo HNL baza za uspjehe reprezentacije,njega taj isti nogomet zanima samo u toliko da podijeli fotelje u Izvršnom Odboru HNS-a,a za uzvrat članovi IO podupiru sve njegove poteze.Tako u IO HNS-a sjede ili su donedavno sjedili ljudi koji se nabacaju mladim djevojkama,pipakju ih i slični,uglavnom lokalni šerifi bez nekog znanja i vizije kako naprijed.O kampu za reprezentaciju je iluzorno više i raspravljati iako se HNS hvali o velikim novcima zarađenim na rezultatima.

Varaždin,Karlovac i Šibenik su žrtva politike,jer politika i daje novac i radi što želi,kao i žrtva nebrige HNS-a,HNS nije briga za HNL,kao ni za kamp,kao ni za mlade reprezentativne selekcije gdje već godinama caruju tipovi bez nekog znanja s ponekim sporadičnim uspjehom,a s nemjerljivo većim brojem neuspjeha.

Sada smo osmi na Fifinoj ljestvici i to će biti podloga da se svi problemi i dalje guraju pod tepih,nažalost ali je tako.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 02 dec 2011, 08:20

novi dresovi
slika
slika
Audere est Facere

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 dec 2011, 12:33

slika

Jos malo do izvlacenja.
...Život za Široki...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 dec 2011, 14:43

Ukrajina,Rusija,Hrvatska,Ceska mislim da bi to bilo idealno,dobiti slabijeg domacina,jaku Rusiju i najslabiju repku...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 02 dec 2011, 14:54

Dosta sam dobar u prognozama, pa da se i ovaj put okušam!
Prognoziram:
1. Španija
2. Rusija
3. Hrvatska
4. Francuska
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 02 dec 2011, 15:24

naravno na EP je svaka grupa teška,al bilo bi malo previše da u grupu dobijemo :

španjolsku/nizozemsku,
njemačku /englesku
francusku

ova ne bi bila loša :

poljska,
italija/rusija,
hrvatska
danska/češka

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 02 dec 2011, 16:00

Iz prvog pota Spanjolsku iz drugog Rusiju i iz treceg Irsku.

Treba se nadam sta jacem protivniku iz prvog pota samo zato sta ga imamo sansu izbjec do polufinala (ako prođemo skupinu uopce :D)

Nebi bilo ni lose kad bi iz prvog pota dobili Ukrajinu/Poljsku a iz drugog Njemacku.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 dec 2011, 19:12

Tritolone je napisao/la:Iz prvog pota Spanjolsku iz drugog Rusiju i iz treceg Irsku.

Treba se nadam sta jacem protivniku iz prvog pota samo zato sta ga imamo sansu izbjec do polufinala (ako prođemo skupinu uopce :D)

Nebi bilo ni lose kad bi iz prvog pota dobili Ukrajinu/Poljsku a iz drugog Njemacku.
Ubo si sa Spanijom i Irskom, ali Zabarela je tu da dopuni igranku. :lol:
Tesko cete dalje, a imam osecaj da ce vam Talijani "naplatiti" za 2002u. ;)

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 02 dec 2011, 19:15

tesko grupa, prolazak bi bio iznenadjenje
FKŽ !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 02 dec 2011, 19:15

Dakle Spanjolska,Italija,Hrvatska i Irska.

Teska skupina, nadam se bodovima protiv Iraca a sve ostalo bi bio bonus.

Imamo pozitivan skor sa Talijanima i mozda bi tu mogli uhvatit koji bod a protiv Spanjolaca je jedini + sta igramo u zadnjem kolu kad bi oni sve sebi mogli rijesit. :mrgreen:

A draze mi je da smo izvukli ovako teze nego da smo upali u recimo grupu A i ispali.

Necu predviđat nista ipak je 6 mjesec daleko :D

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.