NK Vitez
Re: NK Vitez
Ovi novinari ss stvarno su kreteni,majke mi.Sta covjek stavlja za naslov,ubij se odmah!!!umjesto da napise "golijada u Vitezu" ili nesto sl.njemu zanimljivije sta par balavaca dobacuju.zaprdim i tebi i onome tko te zaposli.PS.Širokom cestitke na pobjedi,vise nego zasluzeno!!!
Godine prolaze jubav ostaje...
Ma kralju ti ko da si sa marsa pao!!!!!!Sve su to qarinasi a ne novinari...ovi sa ss neznaju ni kako izgleda grb Slavije a kamoli da napisu normalan izvjestaj sa tekme......slazem se ja da ne treba neke stvari ni precutati ni staviti pod tepih ali umanjiti pobjedu Sirokog na ovaj nacin smjesno....masa raje odlazi sa ovog foruma a realno bili su najbolji.....vidimo se sljedece kolo......white1950 je napisao/la:Ovi novinari ss stvarno su kreteni,majke mi.Sta covjek stavlja za naslov,ubij se odmah!!!umjesto da napise "golijada u Vitezu" ili nesto sl.njemu zanimljivije sta par balavaca dobacuju.zaprdim i tebi i onome tko te zaposli.PS.Širokom cestitke na pobjedi,vise nego zasluzeno!!!
Vidimo se prika,moramo vam nekako vratit onu petardu iz prvog dijela sezone,mada i vama sada "gori" 

Mislio sam da su u Vitezu normalni ljudi,postovao ih cijenio,redovno hvalio da su korektna publika,navijaci,pravi bosanski katolici,da ne furaju sovinizam i fasizam,da su prava bosanska raja,i postovao ih maksimalno,medjutim nakon ovog ste me iznenadili,a vjerujem i mnogo ostalih navijaca.Nije vam ovo trebalo.
Rudar Kakanj !!!
- Crni gavran
- Kontakt:
Poruka za one sto skandirali nebulozu zvanu "hrvatski Vitez", DALEKO JE HRVATSKA OD VITEZA, mislim u kilometrima
. Čista (0) iz geografije ili zemljopisa 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
jos su dalje ARAPSKE zemlje...nesmeta ti sto su dosli pored stadiona oni sa ljiljanima i skandirali alah uekber....stvarno si realen.,,njima zabrana skolovanja za citav zivot...iz geografije zakljucena jedinica ...
Crni gavrane umjesto da pomazes svom klubu kad je najpotrebnije ti nasao ovdje pametovati(provaljivat se).
Pa i da su Oce nas ucili, pa sta? To je vjerska molitva i nista sa geografijom nema. Tako ni Allahu Ekber sa arapima. A o ljiljanima je smijesno pricati, opet mijesas babe i zabe. Prvo ti druze otkopaj ratnu sjekiru sa pravopisom i gramatikom pa se onda prebaci na dnevnik i ocjenjivanjevolimVITEZ je napisao/la:jos su dalje ARAPSKE zemlje...nesmeta ti sto su dosli pored stadiona oni sa ljiljanima i skandirali alah uekber....stvarno si realen.,,njima zabrana skolovanja za citav zivot...iz geografije zakljucena jedinica ...

Izvinite za upad na temu jer ova prica nema nikakve veze sa fudbalom, ali smijesno mi je kada pojedinci pocnu prebacivati pricu na druge stvari, nidje veze.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
**** ruzno je ovo sto se desilo,radi par balavaca prikazala se losa slika o publici u Vitezu...gdje gledaju klub i jedna i druga nacionalna pripadnost,a uz sve to imamo igrace koji su islamske vjeroispovijesti.Sve u svemu bit ce sankcija odredenih,da se to ne desava vise.. Ni prvi,ni zadnji stadion na kojem je bilo provokacija u vezi s nacionalnoscu..nazalost ovi sirokobrijezani dignuse tenzije 

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
- Crni gavran
- Kontakt:
Evo ovako, ja sam krivcima nazvao oni koji su skandirali nebulozu i veliku glupost i zabludu koja se nikada nece obistniti hrvatski vitez, cuj hrvatski vitez
. Dakle ovaj post nije usmjeren na hrvatski narod, Hrvate Viteza i ostale gledaoce koji to nisu skandirali vec samo onu gamad koja je tu glupost skandirala
@volim_vitez, kakve veze imaju zastave sa ljiljanima i vjersko skandiranje sa geografijom/zemljopisom? Naravno nikakve, ti si dakle taj koji se provaljujes glupost br.1. Drugo, tebi izgleda smetaju ljiljani vjekovni simbol drzave B i H tj. jos od doba Kontromanica, dakle ti ne priznajes drzavu B i H. Druga je stvar sto hrvatski nacionalisti poistovjecuju ljiljan sa Bosnjacima, to je ta plitka pamet i nedostatak mozga, a povecanje mrznje. Kakve veze imaju arapske zemlje? Nasa zemlja je B i H i to je jasno, jesi li ti ikada cuo da se ili u Zenici ili u Sarajevu ili u Tuzli skandira npr iranska Zenica ili egipatsko Sarajevo ili sta ti ja znam koja slicna nebuloza
. Vitez nece nikada biti hrvatski grad, on ce biti uvijek bosansko hercegovački grad. . Za razliku od tebe, meni ne smeta sahovnica i zvonjava zvona sa crkve.Ne smetaju mi Hrvati imam mnogo prijatelja Hrvata. Kako te bolan nije stid, godinu dana ste igrali u Zenici imali ste imali te super podrsku u Zenici i sad pricas ovo ono. Post koji si ti napisao moze napisati samo osoba zasljepljena mrznjom. Dakle vjerovatno si i ti sam skandirao to sto se skandiralo. Dakle ako ima sahovnica, neka i ljiljana, ovo je drzava B i H i ljiljani su bili njen vjekovni simbol. Neka i ezana i zvonjave sa crkava, jer ovo je B i H i kome smetaju ili ljiljani ili sahovnica, njemu nije mjesto u B i H
@white1950, ovdje se ne pise o Celiku vec o Vitezu, tako da nemoj molim te da skreces temu. Skandiranje gazi balije i hrvatski vitez, zasluzuje suspenziju, nista drugo. Ili ako nista, odstraniti taj dio publike sa stadiona koji to skandiraju pa nastaviti utakmicu. Ne provaljujem se ja nista, eto nadji nesto u mom postu sto nije tacno, pa onda pisi da se provaljujem i u cemu se provaljujem.
Nisam se obratio dobronamjernim navijacima Viteza, vec samo nacionalistima. I uvijek cu biti protiv njih, pa dolazili i sa nase Bosnjacke strane. Vitezu, kao nasim komsijama zelim uspjeh u nastavku sezone. Nadjite makar jedan post da sam bio protiv vas. Naprotiv, nikada nisam bio protiv Viteza. Ali protiv nacionalizma jesam i uvijek cu biti. Pozdrav iz Zenice. Evo npr. Fun_Vitez, ovo nije napisano protiv njega Boze sacuvaj, uvijek bio ljudina i korektan. Pozdrav Fun_Vitez

@volim_vitez, kakve veze imaju zastave sa ljiljanima i vjersko skandiranje sa geografijom/zemljopisom? Naravno nikakve, ti si dakle taj koji se provaljujes glupost br.1. Drugo, tebi izgleda smetaju ljiljani vjekovni simbol drzave B i H tj. jos od doba Kontromanica, dakle ti ne priznajes drzavu B i H. Druga je stvar sto hrvatski nacionalisti poistovjecuju ljiljan sa Bosnjacima, to je ta plitka pamet i nedostatak mozga, a povecanje mrznje. Kakve veze imaju arapske zemlje? Nasa zemlja je B i H i to je jasno, jesi li ti ikada cuo da se ili u Zenici ili u Sarajevu ili u Tuzli skandira npr iranska Zenica ili egipatsko Sarajevo ili sta ti ja znam koja slicna nebuloza

@white1950, ovdje se ne pise o Celiku vec o Vitezu, tako da nemoj molim te da skreces temu. Skandiranje gazi balije i hrvatski vitez, zasluzuje suspenziju, nista drugo. Ili ako nista, odstraniti taj dio publike sa stadiona koji to skandiraju pa nastaviti utakmicu. Ne provaljujem se ja nista, eto nadji nesto u mom postu sto nije tacno, pa onda pisi da se provaljujem i u cemu se provaljujem.
Nisam se obratio dobronamjernim navijacima Viteza, vec samo nacionalistima. I uvijek cu biti protiv njih, pa dolazili i sa nase Bosnjacke strane. Vitezu, kao nasim komsijama zelim uspjeh u nastavku sezone. Nadjite makar jedan post da sam bio protiv vas. Naprotiv, nikada nisam bio protiv Viteza. Ali protiv nacionalizma jesam i uvijek cu biti. Pozdrav iz Zenice. Evo npr. Fun_Vitez, ovo nije napisano protiv njega Boze sacuvaj, uvijek bio ljudina i korektan. Pozdrav Fun_Vitez

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
O tome ti upravo govorim(pisem).komentiras a tema nije NK Vitez!Ako zelis o politici,povijesti i dubiozama e to je vec neka druga tema.PS.Hvala vam na domacinstvu u Zenici i vama su(sto se mene tice) uvijek vrata otvorena u Vitezu!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pogledah sad onu smijuriju od pregleda lige....cujem da se skandiralo hrvatskom vitezu,balijama
..kad na izvjestaju frajer iza gola mase sa ljiljanima...oj,zemljo Bosno
...neke stvari samo kod nas u BIH postoje....i de se ba rijesite vi vitezani te grupice sto nesto glumata sa tim skandiranjem..ako mozete naravno...dobronamjerno je a i presmijesno zvuci ovako kad gledas sa strane...ja sam 2 puta gostovao dole i fino ste sad sredili stadion,niste losa ekipa al se mi s j e b a l i kad krenuse ta neka prozivanja od one djece sa druge strane...nesto,HB,mi hrvati
...mi prosle godine kad nas je bas dosta dole islo htjeli odgovorit na to skandiranje sa VI HRVATI al se odustalo
...stvarno smijesno zvuci
.plus sto vam je gradic ono bas izmjesan..imate i Bosnjaka u ekipi,bar mislim pa ne bi bilo lose da i na to mislite....meni nikad na pamet ne bi palo da prozivam druge narode a u Slobodi ima i srba i hrvata...jbt,ljudi nose dres Slobode i ja ih trebam terorisat glupostima sa tribina...mislim

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Tesko je to prijatelju i nama shvatiti, nama koji smo najebali u ratu i koji znamo sta znaci RAT... Balavci nemaju pojma koje je to zlo, daj Bože da ikad i ne saznaju.. Dodje na stadion grupica drkadzija i skandira jedno , druga se grupica odmah zakaci , a treca grupa je samo zbog toga i dosla ...**** im mater svima!!! (moram ti reci , frajer sto mase ljiljanima ima 14-15 godina a "lozi" ga Saban Haskic koji je optuzen za ratne zlocine i kojem bi rat bio jedini spas od zatvora ako me razumijes?!) Najgori od svega su novinari koji stalno drze vatru , kako u novinama tako i na tv-u , kao da prizeljkuju novi rat i nekakvu osvetu da imaju o cemu srati, ma sranje je sve ovo! Nema drzave, nema zakona, nema zatvora...samo politika cvjeta...pozzstaragarda je napisao/la:pogledah sad onu smijuriju od pregleda lige....cujem da se skandiralo hrvatskom vitezu,balijama![]()
..kad na izvjestaju frajer iza gola mase sa ljiljanima...oj,zemljo Bosno
![]()
...neke stvari samo kod nas u BIH postoje....i de se ba rijesite vi vitezani te grupice sto nesto glumata sa tim skandiranjem..ako mozete naravno...dobronamjerno je a i presmijesno zvuci ovako kad gledas sa strane...ja sam 2 puta gostovao dole i fino ste sad sredili stadion,niste losa ekipa al se mi s j e b a l i kad krenuse ta neka prozivanja od one djece sa druge strane...nesto,HB,mi hrvati
![]()
...mi prosle godine kad nas je bas dosta dole islo htjeli odgovorit na to skandiranje sa VI HRVATI al se odustalo
...stvarno smijesno zvuci
![]()
.plus sto vam je gradic ono bas izmjesan..imate i Bosnjaka u ekipi,bar mislim pa ne bi bilo lose da i na to mislite....meni nikad na pamet ne bi palo da prozivam druge narode a u Slobodi ima i srba i hrvata...jbt,ljudi nose dres Slobode i ja ih trebam terorisat glupostima sa tribina...mislim
![]()
Bolan nema kod nas novinara,sve su to placenici.Kako rece moj susjed(mozes mislit Hrvat a pitar zesci ) za 100 lira u 100 vira.Pa samo lose vijesti dizu rejting ovim g.ovo.nima na vlasti.Nikome nije interesantno da je utakmicu Velez-Sarajevo igrana kao u nekoj normalnoj drzavi gdje navijaci oba kluba sjede jedni do drugih.Gdje iz jednog!! auta izlaze navijaci oba tima isl.To ne donosi likove,niti dize rejting.Zato ide ono sto je sigurno i vec probano :gazi balije ,ustase,cetnike,kosovo i ostale sigurne fore za potpaljivanje narodnih masa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Gdje prestaje logika, počinje Bosna i Hercegovina
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
-
- Kontakt:
Idi ti zavrsi skolu, ako nisi ili nadji posao ako si stariji, jer čisto sumnjam da ti je u životu preokupacija koliko su "Arapske" zemlje udaljene od bosne, naravno ako je zdrav razum u pitanju...volimVITEZ je napisao/la:jos su dalje ARAPSKE zemlje...nesmeta ti sto su dosli pored stadiona oni sa ljiljanima i skandirali alah uekber....stvarno si realen.,,njima zabrana skolovanja za citav zivot...iz geografije zakljucena jedinica ...
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Da se mi razumijemo,svi mi volimo svoje i nema tu nista lose,ali ovakvo "pakovanje" nekih novinarcica je bespotrebno i ne donosi nista dobro i ovako napacenoj zemlji. 

Ne znam sta svi imate protiv ljiljana? Pogledaj historiju i vidjeces da je to bila zastavaa nase drzave jos u doba kraljeva... eh sad druga je prica sto nas politicari loze i koriste kao stado ovaca s ovim vjerama, stvarno vise nemam objasnjenje za to.. zar je moguce da smo toliko zatucani da to ne vidimo? Mislim na sve tri naroda ! Pa jel moguce da se ne moze spomenut bilo koja vjera da pripadnici druge ne dodju i pocnu je vrijedjat? Ili te gluposti kao Hrvatski Vitez il Srpska Banja Luka... dajte ba ljudi pa probudite se malo, svi ti sto vas loze da treba mrzit druge zajedno mezee sa glavnim predstavnicima drugih vjera sto isto svoje loze tako, dok cemo mi vjecno da se mrzimo a jos malo jest cemo travu... Sry na off topicu al morao sam se ukljucit u ove beskrajne nebuloze koje muce nasu drzavu, tek kad shvatite da ste ovce svi krenuce nas bolje. Sto se tice Viteza fin ste klubic i ovakvi ispadi vam stvarno ne trebaju.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
TAAKOOOO JEEEEE....povikaše seljaci i svi opet zaokružiše iste stranke kad dođoše na glasanje!! 

-
- Kontakt:
Ugasila se malo ova tema.
Koji rezultat očekujete danas ?
Vitez - Zvijezda
Koji rezultat očekujete danas ?
Vitez - Zvijezda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.