MOJE DUBOKO IZVINJENJE nisma smatrao da ces se uvrijediti na neko moje piskaranje,mada danas nisam u fazonu pa i glupe izajve dajem poput ove.123456 je napisao/la:haris_alibaba je napisao/la:ja imam jednu primjedbu
na koji ti ancin 123456 biras parove jer uvijek su parovi za jedan tim laksi a ti timovi su u ovom kolu gosti u proslom domacini i tako redom a i primjetio sma da je uvijek lakse parove,po meni,dobiju timovi gosti ili domaci s obzirom gdje tvoj tim igra.
meni je svejedno i znam da ce mnogi reci da ovo govorim jer kada se gubi trazi se bilo koji razlog ali ev zadnja tri kola vec lakse parove tako dodjeljujes a uvijek je tvoja ekipa u tim gostima ili domacima koji dobiju lakser parove
znam i to da radis mnogo posla ovdje i da ti odrzavas cijelu ovu i ligu i ovaj dio foruma ali ako ova moja slutnja ima trunke istine e onda to nevalja pa bih te molio ako ti nije problem reci na osnovu cega ti biras parove i samim tim dajem prijedog da se sastavi komisija iz svih liga od nekih pet sest clanova koji ce dati po jedan prijedlog za naredno kolo naravno da to moraju uciniti najkasnije do endelje navece,naravno ovo i prica o ovom nek se pokrene ako ima jos ljudi da misli ovako kao i ja jer meni se bogami cini da uvijek jedan tim dobije lakse parove gle samo ovog kola kakve su tekme dobili domaci a kakve gosti
Dalje nisam cito post.Znaci kad pocnem postavljati parove krenem od prvoga para prve lige i uopste neznam jesu Pivopije domacini ili gosti.Jedini kriterij je da sve utakmice budu u subotu i da onu Spansku nestavljam sto kasno zavrsava dabi mogao u Subotu navece zavrsiti rezultate.Ako mislis da ja to stelim izvoli ti mi posalji parove u Nedelju navece na PP ja cu ih postaviti.samo da ispostujes ovo da se sve utakmice zavrse do 22h u Subotu.A da sebi stelim bili bi u prvoj ligi a ne u drugoj ili bi bar bili prvi u drugoj.Znaci tvoje optuzbe su velike i pogodile su me i to ozbiljno.Evo ako ko misli da moze to raditi bolje bujrum...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- haris_alibaba
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
jeste stvarno, ja jos ne mogu da dodjem sebi da gol nisam postigaoribery je napisao/la:geronimo, pa mi nikako da ustimamo formu. Prosle sezone mene nije islo, sad skoro svaka utakmica gol, al' tebe staloHajde bolan, trznite se malo ti i emir i titula, odnosno povratak u prvu ligu nam ne gine
moram i ja jednom procepiti, pitanje je dana
za sekretara mogu reci samo rijeci hvale, da se on nije vratio, ova bi liga bila vec pokojna
riki, nemoj da te ovo nesto pokoleba, niko ozbiljan ne sumnja u tebe
Vom Jäger zum Gejagten
Evo samo da javim da je sve uredu da se momak izvinuo i ja mogu donekle ga razumiti los dan imo.A on je ovdje nov i nezna na sta je licila ova liga do prosle sezone.Kad se nije znalo do kad ce se igrati kola do toga da po sedam dana nije bilo tabele itd,itd.Ja nemam apsolutno nista od vodjenja ove lige znaci ovo radim na ustrb svoga slobodnog vremena.Ja bi najsretni bio kad bi je neko drugi vodijo a ja samo usao stavijo prognoze i nista vise.
Samo radi orjentacije pokusat cu napisati koliko mi treba vremena za ovu ligu.
Subota:poslije zavrsetka zadnje utakmice iz ponude upisujem rezultate i provjeravam ko je postigao gol.Mozda se to cini lahko kad gledas samo svoju utakmicu ali vjeruj te da ti se pomjesaju svi rezultati u glavi poslije desetoga para.Zna mi se desiti da upisem nekome pogresan gool ili rezultat pa ponovo sve provjeravaj i na ovo mi trba najmanje jedan sahat.Onda idu tabele.Prvo ih moram upisati na list papira sve tri pa onda u Excel-u to sve prepisati.Pa onda to spasiti i urediti i tek onda to unositi na stranicu.
Nedelja:upisivanje rezultata u raspored prvenstva.Zatim popis strijelaca.Uci u svaku utakmicu vidjeti ko je strijelac pa to upisati i to sve po deset puta.Naravno i tu su moguce greske (proslo kolo je bila jedna) pa to sve treba ponovo provjeriti.Zatim ide najgori dio posla a to je prebacivanje u arhivu.Svaku utakmicu i svakog igraca posebno svaku prognozu posebno to sve traje duze od sahat vremena.Ovo radim od drugoga kola da bi se izbjegle eventualne moje greska ako izbrisem utakmice a neko nije uspiju do nedelje navece vidjeti kako je ko igrao to jeste tipovao.A u ponedeljak ide novo postavljanje parova.Pa ja moram otvoriti 4-5 stranica sportsport.ba istovremeno dabi taj posao zavrsijo.Najveci mi problem tu prave Talijani jer imaju samo dvije utakmice subotom i vecinom je jedna derbi a druga nije.Pokusavam postaviti iole iste parove mada je to nemoguce.Ali dali je nekome lakse ili teze pogoditi rezultat Reala ili Osasune neznam.Samo znam da bi to moglo imati smisla da se utakmice pogadjaju sa 1,x, ili 2 a ne rezultat.Znaci po meni je isa svar to jeste isto tesko pogoditi rezultat Real-Majorka i Sevils-Barcelona.Da se tipuje sa 1,x,2 naravno dabi ovaj prvi par bijo lakse ali rezultat nevidim po cemu bi bilo lakse pogoditi Reala ovdje.......
Subota:poslije zavrsetka zadnje utakmice iz ponude upisujem rezultate i provjeravam ko je postigao gol.Mozda se to cini lahko kad gledas samo svoju utakmicu ali vjeruj te da ti se pomjesaju svi rezultati u glavi poslije desetoga para.Zna mi se desiti da upisem nekome pogresan gool ili rezultat pa ponovo sve provjeravaj i na ovo mi trba najmanje jedan sahat.Onda idu tabele.Prvo ih moram upisati na list papira sve tri pa onda u Excel-u to sve prepisati.Pa onda to spasiti i urediti i tek onda to unositi na stranicu.
Nedelja:upisivanje rezultata u raspored prvenstva.Zatim popis strijelaca.Uci u svaku utakmicu vidjeti ko je strijelac pa to upisati i to sve po deset puta.Naravno i tu su moguce greske (proslo kolo je bila jedna) pa to sve treba ponovo provjeriti.Zatim ide najgori dio posla a to je prebacivanje u arhivu.Svaku utakmicu i svakog igraca posebno svaku prognozu posebno to sve traje duze od sahat vremena.Ovo radim od drugoga kola da bi se izbjegle eventualne moje greska ako izbrisem utakmice a neko nije uspiju do nedelje navece vidjeti kako je ko igrao to jeste tipovao.A u ponedeljak ide novo postavljanje parova.Pa ja moram otvoriti 4-5 stranica sportsport.ba istovremeno dabi taj posao zavrsijo.Najveci mi problem tu prave Talijani jer imaju samo dvije utakmice subotom i vecinom je jedna derbi a druga nije.Pokusavam postaviti iole iste parove mada je to nemoguce.Ali dali je nekome lakse ili teze pogoditi rezultat Reala ili Osasune neznam.Samo znam da bi to moglo imati smisla da se utakmice pogadjaju sa 1,x, ili 2 a ne rezultat.Znaci po meni je isa svar to jeste isto tesko pogoditi rezultat Real-Majorka i Sevils-Barcelona.Da se tipuje sa 1,x,2 naravno dabi ovaj prvi par bijo lakse ali rezultat nevidim po cemu bi bilo lakse pogoditi Reala ovdje.......
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Evo moram potvrditi ovo za rezultate, posto sam clan Fair-play lista, gledaj rezultate vamo, gledaj tamo, pamti, pisi rezultate, tipovanja itd itd.. Najgore je kad treba minute golova postavitm posto ne znam kako to haris_alibaba postavlja ja cekam njega da vrati PP uglavnom nije sekunde lagano123456 je napisao/la:Evo samo da javim da je sve uredu da se momak izvinuo i ja mogu donekle ga razumiti los dan imo.A on je ovdje nov i nezna na sta je licila ova liga do prosle sezone.Kad se nije znalo do kad ce se igrati kola do toga da po sedam dana nije bilo tabele itd,itd.Ja nemam apsolutno nista od vodjenja ove lige znaci ovo radim na ustrb svoga slobodnog vremena.Ja bi najsretni bio kad bi je neko drugi vodijo a ja samo usao stavijo prognoze i nista vise.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ja sam bolovao od svinjske gripe
...sad se vracam u formu tako da ocekujte u ovom kolu gol
ribery se raspucao kao Inzagi

samo naprijed !
ribery se raspucao kao Inzagi
samo naprijed !
A C A B !
pohvale rikiju za posao koji obavlja,oni koji igraju ligu od ranije znaju da ovo sto sad imamo je predobro i znaju kakvih je sve problema bilo,i koliko je liga napredovala,tako ako nemate neki konkretan pr.nemojte ni kritikovati covjeka beze!
AMAR OSIM!!!
- haris_alibaba
- Kontakt:
ja se jos jednom izvinjavam na recenoj gluposti a svjestan sam ja koliko ti imas obaveza
ali evo sad i imamo ove listove neznam kako ostali funkcioniraju ali ja sa Stevie-G super obavaljm posao u nasem listu za trecu ligu i amo ima ama bas sve o trecoj ligi pa tako da mozes od tamo vidjet sve strijelce rezultate utakmica a i ja ti mogu taelu racunati i slati svako kolo nakon posljednjeg para privatnom porukom a ti onda to uradi u ekselu ili cemu vec radis, takodjer cu i listu strijelaca raditi tako da mozes i to samo copy paste a arhiva ce ti i dalje biti najveci posao ali posto ja sebi pisem sve tekme i sve sta svaki igrac pojedinacno tipuje u trecoj ligi ja ti mogu i to slati tako da mozes opet iz pp smao copy paste
istina za stanje lige nisam znao kakvo je bilo ali vidim od ovih moderatora da si ti jedini tu aktvan i mislimd a bi ut trebalo sta promjeniti evo ima ovdje vrijednih ljudi koji bi mogli tu uskociti, zagor je pravio grbove cini mi se kinone dresove sve po meni pouzdani ljudi zasto nekog od njih se ne ubaci ili ako ima ko jos raspolozen za to i imali inace kakav predstavnik stranice ove neka i oni malo vide i budu zahvalni tebi i tvome poslu koji obavljas super
et vidi moje prijedloge ako ti moze sta koristiti za trecu lgu javi rado cemo ti pomoci sa svim
ali evo sad i imamo ove listove neznam kako ostali funkcioniraju ali ja sa Stevie-G super obavaljm posao u nasem listu za trecu ligu i amo ima ama bas sve o trecoj ligi pa tako da mozes od tamo vidjet sve strijelce rezultate utakmica a i ja ti mogu taelu racunati i slati svako kolo nakon posljednjeg para privatnom porukom a ti onda to uradi u ekselu ili cemu vec radis, takodjer cu i listu strijelaca raditi tako da mozes i to samo copy paste a arhiva ce ti i dalje biti najveci posao ali posto ja sebi pisem sve tekme i sve sta svaki igrac pojedinacno tipuje u trecoj ligi ja ti mogu i to slati tako da mozes opet iz pp smao copy paste
istina za stanje lige nisam znao kakvo je bilo ali vidim od ovih moderatora da si ti jedini tu aktvan i mislimd a bi ut trebalo sta promjeniti evo ima ovdje vrijednih ljudi koji bi mogli tu uskociti, zagor je pravio grbove cini mi se kinone dresove sve po meni pouzdani ljudi zasto nekog od njih se ne ubaci ili ako ima ko jos raspolozen za to i imali inace kakav predstavnik stranice ove neka i oni malo vide i budu zahvalni tebi i tvome poslu koji obavljas super
et vidi moje prijedloge ako ti moze sta koristiti za trecu lgu javi rado cemo ti pomoci sa svim
- __Liedson__
- Kontakt:
kad ce kvote za kladionicu ??
imam dojavu !!!

imam dojavu !!!
- majestic24
- Kontakt:
Kad sekreter otkljuca temu.__Liedson__ je napisao/la:kad ce kvote za kladionicu ??
imam dojavu !!!![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Samo da izrazim svoje razočarenje zbog izgubljena 2 boda u susretu trećeg kola, kada smo bez punog plijena ostali u zadnjih trenutcima meča...par lorient-auxerre nam je "došao" glave, te sam kao kapiten ekipe odlučio da uoči derbi susreta četvrtog kola dodatno stimulišem saigrače sa raskošnim plavušama koje bi trebale da im budu motivacija da se sa teškog gostovanja kod Garaža vratimo sa punim plijenom.
Very Important Klošar (VIK)
Very Important Klošar (VIK)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Pa sto nejavljas.Ja to zaboravijo.Evo otkljucavam odma.Molim te ubuduce ako se ovo ponovi slobodno me napomeni ili ovdje ili na ppmajestic24 je napisao/la:Kad sekreter otkljuca temu.__Liedson__ je napisao/la:kad ce kvote za kladionicu ??
imam dojavu !!!![]()
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
I da javim dasam dobijo sve opcije.Tabelu i raspored sam prebacijo u obavjestenja a utakmice su od sad uvijek u vrhu tako da ih ubuduce nemoramo traziti po podforumu.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- majestic24
- Kontakt:
Pa pisao sam ti jucer na msn-u,al ti nisi reagovao.123456 je napisao/la:Pa sto nejavljas.Ja to zaboravijo.Evo otkljucavam odma.Molim te ubuduce ako se ovo ponovi slobodno me napomeni ili ovdje ili na ppmajestic24 je napisao/la:Kad sekreter otkljuca temu.__Liedson__ je napisao/la:kad ce kvote za kladionicu ??
imam dojavu !!!![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Kakve su ono kvote...Čuj na Mislish 4.00...hahaa...Eto vam odlične šanse za zaradu... 
Pa sto nejavljas.Ja to zaboravijo.Evo otkljucavam odma.Molim te ubuduce ako se ovo ponovi slobodno me napomeni ili ovdje ili na pp
Pa pisao sam ti jucer na msn-u,al ti nisi reagovao.
Ma pusti MSN.To ti kod mene non-stop prijavljeno a ponekad djeca na kompu i boli nji briga za to.
Ti meni javi na PP mada mislim dase nece ponavljati vise ali za svaki slucaj.
Pa pisao sam ti jucer na msn-u,al ti nisi reagovao.
Ma pusti MSN.To ti kod mene non-stop prijavljeno a ponekad djeca na kompu i boli nji briga za to.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- majestic24
- Kontakt:
Uredu sekretaru. Ako ti treba jos sta da pomognem oko lige samo reci.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Evo i mene
Jedinstvo Manchester - Red Bavarian 2 6.00 kvota ...bayer04
svaka cast..ni manje ni vise nego 1000KM
sretno majstore !
SAMO POBJEDA !
Jedinstvo Manchester - Red Bavarian 2 6.00 kvota ...bayer04
sretno majstore !
SAMO POBJEDA !
A C A B !
Sumnjivo je ovo, da niste mozda kupili sudiju pa ovaj dobio dojavu?Emir_ZENICA je napisao/la:Evo i mene![]()
Jedinstvo Manchester - Red Bavarian 2 6.00 kvota ...bayer04![]()
svaka cast..ni manje ni vise nego 1000KM
![]()
sretno majstore !
SAMO POBJEDA !
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Mi igramo fer i posteno ..kad smo kod sudija ...da niste vi mozda potplatili vama da sudi ?Cartman je napisao/la: Sumnjivo je ovo, da niste mozda kupili sudiju pa ovaj dobio dojavu?
A C A B !
Nismo potplatili, ali ako zna sta mu je dobro, dopustit ce "malo" grublju igruEmir_ZENICA je napisao/la:Mi igramo fer i posteno ..kad smo kod sudija ...da niste vi mozda potplatili vama da sudi ?Cartman je napisao/la: Sumnjivo je ovo, da niste mozda kupili sudiju pa ovaj dobio dojavu?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.