NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
NK "TRAVNIK" - FK "BRATSTVO" 3:0
Strijelci:
8.minuta Hasečić Adis 1:0
20. minuta Feđa Dudić 2:0
84. minuta Valentino Gavrić 3:0
I jos jedna dobra vijest za dovrsetak istocne tribine i semafor 200 000 KM
[youtube][/youtube]
Strijelci:
8.minuta Hasečić Adis 1:0
20. minuta Feđa Dudić 2:0
84. minuta Valentino Gavrić 3:0
I jos jedna dobra vijest za dovrsetak istocne tribine i semafor 200 000 KM
[youtube][/youtube]
- delpiero502
- Kontakt:
Pozdrav,
da li je ovo spisak igrača koji su došli/otišli u ovom prelaznom roku iz Travnika ?
DOŠLI: Dudic(ATT 16/1-Slavija), Helvida(D-Novi Travnik), Sadikovic(D-Radnik Hadzici), Fazlagic(M-SC Waterloo/Kanada), Nurkovic(GK 7/0-Celik), Karic(M 13/1), Zelenbaba(SC Waterloo/Kanada), Hasecic(SC Waterloo/Kanada), Hamzic(Sloboda Bosanski Novi), Marcos Nunes(M-Bramphton City United), Shawn Brown(SC Waterloo), Adriano Guerra Strack(Chapecoense-Brazil),
OTIŠLI: Heco (M 16/0), Isakovic(M 16/5), Ramic(ATT 19/4), Pliska(ATT 18/1)
da li je ovo spisak igrača koji su došli/otišli u ovom prelaznom roku iz Travnika ?
DOŠLI: Dudic(ATT 16/1-Slavija), Helvida(D-Novi Travnik), Sadikovic(D-Radnik Hadzici), Fazlagic(M-SC Waterloo/Kanada), Nurkovic(GK 7/0-Celik), Karic(M 13/1), Zelenbaba(SC Waterloo/Kanada), Hasecic(SC Waterloo/Kanada), Hamzic(Sloboda Bosanski Novi), Marcos Nunes(M-Bramphton City United), Shawn Brown(SC Waterloo), Adriano Guerra Strack(Chapecoense-Brazil),
OTIŠLI: Heco (M 16/0), Isakovic(M 16/5), Ramic(ATT 19/4), Pliska(ATT 18/1)
Kakav vam je ovaj bio Adi-Amar Fočić ? Dosao u dobojsku Slogu.
teška situacija. sad nam je svaka naredna kvalifikaciona. Još nam dolazi Široki koji se bori za tituli, puno je jači i uigraniji + što smo s njima uvjek nešto štelili.
Gledao sam vas danas. Bgm mislim da je najveci problem ove ekipe trener, ali vidjecemo.
ja to odavno govorim.nego na šta smo ličili?Pappy je napisao/la:Gledao sam vas danas. Bgm mislim da je najveci problem ove ekipe trener, ali vidjecemo.
-
- Kontakt:
Evo odgovorit cu ti ja buduci da sam bio cijelu utakmicu na stadionu . Kao prvo , onako losu slaviju smo morali dobiti. Lastro 1 na 1, onda nermin varupa poslije kornera prazan gol s metra ne ubaci loptu , lucic kod 1:0 izvadi zicer...slavija 1 sansa i gol. Pod hitno se mora zahvaliti Nerminu Varupi, Ribicu , Terzicu i onome klocu Zelenbabi sto su ga doveli. Najbolji igrac kod nas ubjedljivo je bio Nuhic cista 10-ka. Inace, vrlo los teren a o Osmi da i ne pricam. **** ti trenera koji forsira visoke lopte kod nas Dudic sam u napadu visok 1.60 . Ovo jucer prosto nismo smijeli izgubiti ovu Slaviju ce do kraja svi kantati ocaj osim onog prodanovica malog koji me odusevio ....
Eto je moje misljenje ali i vecine gledaoca. Pa Dino Djurbuzovic govori u jednom trenutku ako ne zamjenite Varupu i Zelenbabu gubite tekmu. I naravno kod nabacka nije bilo Varupe koji je trebao pratiti Comora. Nadam se samo da cemo ostati uz neko cudo u ligi ali vrlo vrlo tesko....
Eto je moje misljenje ali i vecine gledaoca. Pa Dino Djurbuzovic govori u jednom trenutku ako ne zamjenite Varupu i Zelenbabu gubite tekmu. I naravno kod nabacka nije bilo Varupe koji je trebao pratiti Comora. Nadam se samo da cemo ostati uz neko cudo u ligi ali vrlo vrlo tesko....
Pa ja dok sam vidio u pocetnom sastavu VaRUPU pretpostavio sam da nema nista od bodova u I. Sarajevu.
Covjek je ubjedljivo naj losiji igrac Travnika u posljednjih 10 god. Kladim se da bi bolje odigrali bez njega tj. sa deset igraca jer on vise smeta nasoj ekipi nego sto doprinosi.
Covjek je ubjedljivo naj losiji igrac Travnika u posljednjih 10 god. Kladim se da bi bolje odigrali bez njega tj. sa deset igraca jer on vise smeta nasoj ekipi nego sto doprinosi.
drago mi je da ste pobijedili a eto i mi smo vam pripomogli u borbi za opstanak mada smo mogli i vise od nerjesenog. ostaje vam jos dosta gole borbe za opstanak a mi vam dolazimo za 2 kola. nadam se da ce nasi igrati posteno na pobjedu a ako vi pobjedite nece mi biti pretjerano krivo...sretno
To su ti prijateljski odnosi izmedju dva kluba,kad kojem zagusti zna se gdje ima tri sigurna boda.
Jos se sta uzme i na kladionici.
Jos se sta uzme i na kladionici.

1946
Jel se ovo gerila vratila na tribine ??
Placa novi presidente navijace po utakmici.terabajt je napisao/la:Jel se ovo gerila vratila na tribine ??

1946
-
- Kontakt:
Pogresno si cuo,predsjednik im je trebao platiti prevoz,hranu i sl. samo za gostujuce utakmice.
Mislim gdje je logika da predsjednik placa navijace,kakvi su onda to navijaci.
Gerila vec odavno ide na rukomet i kosarku,a zbog odredenih razloga nisu htijeli dolaziti na nogomet,jer svi znamo sta se radilo prije u upravi.
Gerila vec odavno ide na rukomet i kosarku,a zbog odredenih razloga nisu htijeli dolaziti na nogomet,jer svi znamo sta se radilo prije u upravi.
Zadnja izmjena: TravnikBoy, dana/u 09 mar 2014, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
- BolanBolan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
TravnikBoy je napisao/la:Pogresno si cuo,predsjednik im je trebao platiti prevoz,hranu i sl. samo za gostujuce utakmice.
Pric'o mi drug iz Travnika,studiramo zajedno da ovaj novi presidente placa prevoz i hranu na gostujuce utakmice,sad je li za domace isto,ne znam.
1946
Kakav je to bio incident sa škriparima na livadi iza gola juce na tekmi?
I hvala vam sto ste ih uzeli,znacajno ste ih udaljili od titule a i sebi ste napravili dobar posao..
I hvala vam sto ste ih uzeli,znacajno ste ih udaljili od titule a i sebi ste napravili dobar posao..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ma kako su igrali teško da ih zanima titula.a na livadi, ma mali incident. pojavila se grupica od 15-tak Škripara i sa vrha livade zalete se trojica momaka (inače Hordaši) i još puste pit bull- na njih, a ovu u bježaniju u stilu Bolta.Southboy je napisao/la:Kakav je to bio incident sa škriparima na livadi iza gola juce na tekmi?
Ne placaHead je napisao/la:TravnikBoy je napisao/la:Pogresno si cuo,predsjednik im je trebao platiti prevoz,hranu i sl. samo za gostujuce utakmice.
Pric'o mi drug iz Travnika,studiramo zajedno da ovaj novi presidente placa prevoz i hranu na gostujuce utakmice,sad je li za domace isto,ne znam.
-
- Kontakt:
Bjeg sa pozicije koja vodi u nizi rang.Ovo je novi-STARI Travnik iz grada Vezira.Svi u ligi dobro se sjetite Pirote od prije par sezona.Nema više rasprodaje bodova.Ko je šta uzeo uzeo je.A sada komšije koje na svojoj temi najavljuju tricu u Travniku.E pa dobro nam došli .Potrudićemo se da je i dobijete...
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.