Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
anton 1983 je napisao/la:Ajde morate i vi zgubiti koju, nije valjda da postoji strah da će Leverkusen uzeti tituluNo kak ste vi od nigdje 2002 njima uzeli titulu, možda sad oni to vrate natrag. Bilo bi to slasTno!
anton 1983 je napisao/la:Al opet, oni dolaze kod nas u goste!![]()
Dobro , priznam još ništa nije riješeno i nema opuštanja. Kad bi vam došli na minus 6 znam da bi se svi zapitali!
Hare_BvB je napisao/la:Cinjenica je da nasa odbrana izgleda za klasu losije kad Bender nije na terenu. Pri tome mislim na timsku odbranu. On je kljuc nase presing igre, a to se vidjelo u drugom poluvremenu subotnje utakmice kada jednostavno nismo mogli izvrsiti pritisak na domacina. Da Silva je ofanzivac i nema ni priblizne defanzivne i trkacke kapacitete kao mali Bender. Mene cudi pa Klopp nikad ne koristi Grossonju na poziciji zadnjeg veznog. Ocekujem da to pokusa u narednoj sezoni, pogotovo ako dovedemo Reusa. Sto se tice Bendera, on svoju citavu karijeru igra u ''doppelsechs'' sistemu 4-2-3-1. Taj sistem je vec godinama u svim omladinskim selekcijama Elfa, a on je bio clan svake. Kako su mlade snage stasale, tako je i Low uveo ovaj sistem u seniorski tim, sto je polucilo odlicne rezultate. Takodje, dok je igrao za Lavove, koristen je isti sistem igre, pa i ne cudi visok nivo kvaliteta njegovih igara u BVB-u.
Da se malo vratim na mec protiv SAP-a u kojem je Pezzo takticki nadmudrio Kloppa. Visoki presing je izbjegavao dugim loptama. Domaci stoperi nisu razmjenjivali pasove na svojoj polovini, vec su odmah slali dubinske lopte na nasu desnu stranu zbog inferiorne skok igre Pisonje i Gotzea. Ibisevic je isto tako mnogo vise vremena provodio na toj strani. Dok je Bender bio u igri, izlazili smo na kraj s tim, ali ulaskom Da Silve poceli su problemi, a Pezzo je dobio ono sto je htio. Glavna taktika domacih je bila da lopta sto vise bude u zraku i da time svedu svoje greske na minimun, te da nam otezaju kontrolu lopte i organizovanje igre. Takodje, domacini su nas visoko napadali i vrsili su pritisak na nase stopere pri organizovanju igre. Santana je znatno losiji u otvaranju igre od Hummya, pa im se igranje i na tu kartu isplatilo. Klopp nije trebao izvoditi Lewu, vec Grossonju.
Vedo je munja nebeska, trpa nam ih ko Brazzo birvaktile.
Pa mogo si bar malo ljepše kad sam vam već to dopustio!Klopp je napisao/la:JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,
Hummels produzio do 2016, klauzula otkupljena, kako dobra vijest.![]()
![]()
Ostaje jos da se isto ovako odradi i sa Sahinom.
Kasnije vidjeh tvoj postanton 1983 je napisao/la:Pa mogo si bar malo ljepše kad sam vam već to dopustio!Klopp je napisao/la:JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,
Hummels produzio do 2016, klauzula otkupljena, kako dobra vijest.![]()
![]()
Ostaje jos da se isto ovako odradi i sa Sahinom.
anton 1983 je napisao/la:Nešto jako dobro se dogodilo za BvB. Ajd ja kao bavarac neću biti pizda pa ću pustiti vama da sami to objavite kako vi mislite da je prikladno!
nemoj sam tako odbacivati BoatengaKlopp je napisao/la:
Bayernovci, sad se okanite Matsa i okrenite se ka Howedesu koji ce zajedno s Matsom biti bedem u reprezentaciji za koju godinu. Njih dvojica ce dugo godina biti standardni stoperi u Elfu.
Problem je sto ga i u klubu i u reprezentaciji guraju na beka. I jos kad dodas da igra u Citiju, tesko da moze napredovati u takvoj sredini. A slazem se da ga ne treba otpisivati. Pratio sam ga na Euru do 21 kad su uzeli titulu, bez greske je igrao turnir. Samo ga treba staviti na stopera. Kad se sjetim njegovih dugih lopti, pogodi covjeka preko 50 metara udaljenosti.anton 1983 je napisao/la:nemoj sam tako odbacivati BoatengaKlopp je napisao/la:
Bayernovci, sad se okanite Matsa i okrenite se ka Howedesu koji ce zajedno s Matsom biti bedem u reprezentaciji za koju godinu. Njih dvojica ce dugo godina biti standardni stoperi u Elfu.
E pa sad kad je tu Schmelzer... No najveći "problem" je mertesacker. Sve dok će njega Low gurati, a oće, neko od ovih dragulja neće dobivati zasluženu šansu. No ako će rezultati Njemačke štimati, koga briga dal igra Badstuber ili Hummels, ako me razumiješ...Klopp je napisao/la:
Problem je sto ga i u klubu i u reprezentaciji guraju na beka. I jos kad dodas da igra u Citiju, tesko da moze napredovati u takvoj sredini. A slazem se da ga ne treba otpisivati. Pratio sam ga na Euru do 21 kad su uzeli titulu, bez greske je igrao turnir. Samo ga treba staviti na stopera. Kad se sjetim njegovih dugih lopti, pogodi covjeka preko 50 metara udaljenosti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.