16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
Zauzeli smo mjesto pri dnu tabele, gdje je Kipar trebao da bude. 

Pa problem je što već ima jedan takav zove se SEMIR ŠTILIĆ ali je stručnjak ustvrdio da mu je pružio jednu šansu koju ovaj nije iskoristio.Pegi10 je napisao/la:Reprezentaciji pored novog selektora sto je vec odavno jasno treba i neko da zamjeni Misketa to ne mogu Pjanic i Medunjanin sto se vidi po nasoj gol razlici koja je jadna za razliku od proslih kvalifikacija a samo nam jedan igrac fali iz tih kvalifikacija

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Slazem se sa tobom Stilic se povezuje sa reprezentacijom jos od Cire ako se ne varam mislim da nije prije ali nikad nije dobio pravu sansu ni kod jednog ni kod drugog a kad vec mogu Svenovi i ostali moze valjda i onJonSnow je napisao/la:Pa problem je što već ima jedan takav zove se SEMIR ŠTILIĆ ali je stručnjak ustvrdio da mu je pružio jednu šansu koju ovaj nije iskoristio.Pegi10 je napisao/la:Reprezentaciji pored novog selektora sto je vec odavno jasno treba i neko da zamjeni Misketa to ne mogu Pjanic i Medunjanin sto se vidi po nasoj gol razlici koja je jadna za razliku od proslih kvalifikacija a samo nam jedan igrac fali iz tih kvalifikacija
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- schweinsteiger
- Kontakt:
- BeyKopites
- Kontakt:
Dobijao sansu kad je Miske bio u primeu, niko ziv se tada ne bi naigrao, a i Stila je tad bio mladji momak sjecam se kad je razvaljivao u Lechu, znaci razvaljivao.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- akisarajevo92
- Kontakt:
Uz pravog selektora koji ce doci, nadam se, do naredne utakmice, itekako imamo sanse.
Imamo 2 utakmice sa Andorom, Izrael, Vels nam dolaze i gostujemo Kipru, to je 15pts, ako bi dobili svaku. Sa Belgijom bod bi bio bonus.
Ono sto nam takodje daje sansu je da Izrael-Vels, Izrael-Belgija tek trebaju da odigraju po 2 medjusobne, a vec su svi osim nas igrali sa Andorom. Od svih reprezentacija u grupi, imamo najpovoljniji raspored u 2015.!
Nista nije gotovo, uz pravog selektora i pristup igri.
Imamo 2 utakmice sa Andorom, Izrael, Vels nam dolaze i gostujemo Kipru, to je 15pts, ako bi dobili svaku. Sa Belgijom bod bi bio bonus.
Ono sto nam takodje daje sansu je da Izrael-Vels, Izrael-Belgija tek trebaju da odigraju po 2 medjusobne, a vec su svi osim nas igrali sa Andorom. Od svih reprezentacija u grupi, imamo najpovoljniji raspored u 2015.!
Nista nije gotovo, uz pravog selektora i pristup igri.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 17 nov 2014, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- prasovic89
- Kontakt:
Prleeeee : Što se tiče ovoga da smo ga mi bošnje popljuvali ... Nemoj bezveze yeb.avati ovdje jarane majke ti, prvo pogledaj sebePrle89 je napisao/la:Nek si nam reko!velez je napisao/la:nepisem ovdje cesto ali citam komentare redovno
puno balavaca ovdje ima koji nemaju preceg posla nego tipkati ovdje gluposti
reko sam ja davno upamtite dobro svjestsko prvenstvo I uzivajte u njemu snimte na kasetu pa upalite ponekad kozna kad ce te opet vidjeti bih na nekom velikom takmicenju
mi smo jedna prosjecna ekipa koja moze biti 3 ili 4 u ovoj grupi
susic je njbolji igrac bih svi vremena I prvi covjek koji je odveo bih na svjetsko
I sto je naj bitnije posten covjek od kog ste vi bosnje popljuvali I napravili lopova I kriminalca nek vam je nasramotu.
ako on nije dobar covjek onda ko je nema ga byeeee![]()
1.

2.

3.

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Mislim da bi ga i Prcic mogao zamjeniti ali kao da trenutno ima tremu i neki strah igranja u reprezentaciji.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Ovo je klasicna sabotaza igraca ! Idi nahlado jel ti treba nacrtati!
Nego ima li Konjica i njegovih izjava ? To je veceras falilo.

Druže ovo je bila ironija. A što se tiče mojih postova vezano za Safeta stojim iza njih, možda ga sad ne bi zvao takvim imenima malo su se emocije smirile.prasovic89 je napisao/la:Prleeeee : Što se tiče ovoga da smo ga mi bošnje popljuvali ... Nemoj bezveze yeb.avati ovdje jarane majke ti, prvo pogledaj sebePrle89 je napisao/la:Nek si nam reko!velez je napisao/la:nepisem ovdje cesto ali citam komentare redovno
puno balavaca ovdje ima koji nemaju preceg posla nego tipkati ovdje gluposti
reko sam ja davno upamtite dobro svjestsko prvenstvo I uzivajte u njemu snimte na kasetu pa upalite ponekad kozna kad ce te opet vidjeti bih na nekom velikom takmicenju
mi smo jedna prosjecna ekipa koja moze biti 3 ili 4 u ovoj grupi
susic je njbolji igrac bih svi vremena I prvi covjek koji je odveo bih na svjetsko
I sto je naj bitnije posten covjek od kog ste vi bosnje popljuvali I napravili lopova I kriminalca nek vam je nasramotu.
ako on nije dobar covjek onda ko je nema ga byeeee![]()
1.
2.
3.

Izrael nas je ubio, Vels nas je na momente imao u šaci samo sreca da ga u tim momentima nisu dali i protiv Belgije nismo izgubili samo zato sto je Belgija odigrala jako loše a ne zbog tog sto smo mi odigrali dobro
Jedina utakmica u kojoj smo bili bolji je ona protiv Kipra , s tim da su nas ljudi skolski uzeli.
Ne razumijem sto mediji ne forsiraju ostavku ? Mi gubimo 3 : 0 a onaj Šuko vadi Sušića lafo nije on kriv ..
Jedina utakmica u kojoj smo bili bolji je ona protiv Kipra , s tim da su nas ljudi skolski uzeli.
Ne razumijem sto mediji ne forsiraju ostavku ? Mi gubimo 3 : 0 a onaj Šuko vadi Sušića lafo nije on kriv ..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nista vama ne valja, pljuvali ste Face i Marjana koji su radili odlicnu atmosferu oko reprez, isto radite sad sa BHT i Šukom. I da dobijemo sve do kraja i osvojimo EP, opet bi nesto nasli da pljujemo.
Kad se sjetim proslih kval. za SP, djeluje kao san.
Ova utakmica je bila kao dejavu one u Rumuniji, pa smo se vratili jaci nego ikad.
Miske je bio x-factor ove reprezentacije, koji je pravio razliku, posebno u utakmicama sa ovakvim protivnicima.
Ova utakmica je bila kao dejavu one u Rumuniji, pa smo se vratili jaci nego ikad.
Miske je bio x-factor ove reprezentacije, koji je pravio razliku, posebno u utakmicama sa ovakvim protivnicima.
Don't believe the hype.
Tad su Rumuni bili pod imperativom a ne mi.. Mi ih dobili u Zenici i isli tamo na revanš a oni bili u istoj situaciji ko mi sada imali 2 ili 3 boda i mi smo uprkos porazu ovisili sami o sebi a oni su se pobjedom sigurno nadali da cemo mi negdje ispustiti bodove .. ali nismo..akisarajevo92 je napisao/la:Nista vama ne valja, pljuvali ste Face i Marjana koji su radili odlicnu atmosferu oko reprez, isto radite sad sa BHT i Šukom. I da dobijemo sve do kraja i osvojimo EP, opet bi nesto nasli da pljujemo.
Poozdrav papemrzitelji kako je evo mene banovase nakon sto sam mu par puta mamu opsovao jesul i vas banovali?
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Uzeo sam opet da u detalje poslušam Asmirovu izjavu koja se mora posebno analizirati:
"To ti je tako jednostavno, cijela ekipa, svak je kriv, ekipa selektor Savez svi ljudi onaj jednostavno sramota izgubiti ovako u Izraelu od jedne ovakve ekipe."
"Dobro šanse se promašu, greške se dešava da se ovako predaje nisam nikada u životu očekivo iii vidiio onaj ako se igra sa Njemačkom jedna stvar drugačija priča ovako izgubiti u Izraelu nisam nisam očekivo. Može se izgubiti, ali ako se ne da sve od sebe i vako loše igra sve nema nema riječi".
"Ali jednostavno ne može više ovako".
Okej Safetovu smo krivicu svarili, ali sad se postavlja pitanje zašto Begović krivi ekipu. A koja je krivica Saveza?
Ko se to predao i zašto, zašto se nije dalo sve od sebe?
Zadnja rečenica je podrazumijevala promjenu selektora, ali ove stvari iznad me baš zanimaju.
Molio bi oni koji će odmah sa replikom Safet je kriv za sve neka preskoče moj post, jer ovdje po meni ima i drugih briga i stvari osim Safeta. Živo me zanima vaše mišljenje da čujem onako šta je možda Begović poručio i mislio na sve ovo.
Gledam Begovića izraz lica razočaranje totalno, samo što nije digao ruke od svega. Ja ne znam kad sam ga vidio više utučenog nego večeras dok je davao ovu izjavu.
"To ti je tako jednostavno, cijela ekipa, svak je kriv, ekipa selektor Savez svi ljudi onaj jednostavno sramota izgubiti ovako u Izraelu od jedne ovakve ekipe."
"Dobro šanse se promašu, greške se dešava da se ovako predaje nisam nikada u životu očekivo iii vidiio onaj ako se igra sa Njemačkom jedna stvar drugačija priča ovako izgubiti u Izraelu nisam nisam očekivo. Može se izgubiti, ali ako se ne da sve od sebe i vako loše igra sve nema nema riječi".
"Ali jednostavno ne može više ovako".
Okej Safetovu smo krivicu svarili, ali sad se postavlja pitanje zašto Begović krivi ekipu. A koja je krivica Saveza?
Ko se to predao i zašto, zašto se nije dalo sve od sebe?
Zadnja rečenica je podrazumijevala promjenu selektora, ali ove stvari iznad me baš zanimaju.
Molio bi oni koji će odmah sa replikom Safet je kriv za sve neka preskoče moj post, jer ovdje po meni ima i drugih briga i stvari osim Safeta. Živo me zanima vaše mišljenje da čujem onako šta je možda Begović poručio i mislio na sve ovo.
Gledam Begovića izraz lica razočaranje totalno, samo što nije digao ruke od svega. Ja ne znam kad sam ga vidio više utučenog nego večeras dok je davao ovu izjavu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Begovic im govori tamo nekad nakon crvenog "sta vam je? Sta radite?"
Izvini što te pitam ako se sjećaš da li je to bilo direktno prikazano na TV ili si negdje posebno vidio-čuo. Ako jest bilo u toku direktnog TV prenosa zamolio bi @vedatora da nam to izreže i postavi jer me baš to zainteresovalo? Baš kao što sam pisao u prethodnom postu Begović se obrušio i na svoje saigrače, lijepo je rekao da su se predali i nisu dali sve od sebe.tuzlak1987 je napisao/la:Begovic im govori tamo nekad nakon crvenog "sta vam je? Sta radite?"

- tuzlak1987
- Kontakt:
Bio je trenutak kada smo bas ono pukli i desio se neki faul u nasu korist ili gol aut, on stao da malo to smiri. Komentator kaze da Begovic im govori ili galami na njih tim rijecima..E sad posto je bila pozorisna atmosfera, a ekipa tamo ne bi me cudilo da su culi tacno..Janez je napisao/la:Izvini što te pitam ako se sjećaš da li je to bilo direktno prikazano na TV ili si negdje posebno vidio-čuo. Ako jest bilo u toku direktnog TV prenosa zamolio bi @vedatora da nam to izreže i postavi jer me baš to zainteresovalo. Baš kao što sam pisao u prethodnom postu Begović se obrušio i na svoje saigrače, lijepo je rekao da su se predali i nisu dali sve od sebe.tuzlak1987 je napisao/la:Begovic im govori tamo nekad nakon crvenog "sta vam je? Sta radite?"
A realno u drugom je bilo jos jedno 2-3 situacije gdje je dobro reagovao, a trebao primiti siguran gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.