Grcka-Italija finale.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Za Grke ne navijam od polufinala 1995, ali danas sam za njih.JohnCleese je napisao/la:Jel danas cijeli forum za Hellas
Cek, cek, zar ne idu prvih 6 i eventualno 7. ???alan_kardec je napisao/la:
Sa ovog prvenstva samo finalisti idu na OI.
Kad se igraju te kvalifikacije, sta, kako...?geoxx je napisao/la:Finalisti idu direktno. Iducih 5 ide u kvalifikacije.
Hvala. Ovde pise da ide 5 ukupno, ja mislio 7.
Tribalian je napisao/la:Hvala. Ovde pise da ide 5 ukupno, ja mislio 7.Ili se u ovih 5 ne racunaju finalisti ?
Jel to je.bes?Tribalian je napisao/la:Nista ja vas ne razumem.Znaci sa starog kontinenta u Rio ide 7 ekipa ?
Ne yebem druze porucnice. Stvarno ne mogu da pohvatam ova sistem.Momciluk je napisao/la:Jel to je.bes?Tribalian je napisao/la:Nista ja vas ne razumem.Znaci sa starog kontinenta u Rio ide 7 ekipa ?
Jeb.es, jeb.es..Tribalian je napisao/la:Ne yebem druze porucnice. Stvarno ne mogu da pohvatam ova sistem.Momciluk je napisao/la:Jel to je.bes?Tribalian je napisao/la:Nista ja vas ne razumem.Znaci sa starog kontinenta u Rio ide 7 ekipa ?
Pa tako napisi Pasicu i sve jasno.Momciluk je napisao/la: Jeb.es, jeb.es..![]()
Finalisti idu direktno na OI, ovi od 3-7. mjesta idu u kvalifikacije sa ekipama jos nekim ekipama sa ostalih kontinenata, kao baraz.. mogu proci dalje na OI, mogu i ispast.. je.bem ti tetku u slezenu
Ne ide,idu finalisti a ostalih 5(od 3-7 mjesta) idu u kvalifikacije za OITribalian je napisao/la:Nista ja vas ne razumem.Znaci sa starog kontinenta u Rio ide 7 ekipa ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.