nije jos nista oficijelno, al prica se da ce zavrsit sad preko vikenda..8mil Baselu a njemu ugovor od 1milharis10 je napisao/la:jeste klepili Dragovića?
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Kakav je Dragovic? Jel ga gleda netko?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
nemam pojma, ja ga nisam gledo al sam cito da ga hvale
Sad kad imamo love
, treba iskesirat Nainggolana i ne davat djecu u zamjenu..
ovako ja zamisljam da bi to trebalo izgledat kad dodju jos Isla i Dragovic

Sad kad imamo love
ovako ja zamisljam da bi to trebalo izgledat kad dodju jos Isla i Dragovic

A Botta, a Duncan?? Izbaci Jonathana i Rickya slobodno!!
Dragovic nije nista bolji igrac od ovih mladih koje smo prodali za sitne novce, ali mi se ocigledno vodimo onom trava je uvijek zelenija ...
Svadjao sam se Pupiem oko toga ali pojeo sam g... u pravu si bio u potpunosti!!
Dragovic nije nista bolji igrac od ovih mladih koje smo prodali za sitne novce, ali mi se ocigledno vodimo onom trava je uvijek zelenija ...
Amar Osim selektor BiH
-
neroazzuro
- Kontakt:
Momak,kako imas obraza bilo sta pricat nakon ove sezone i uguravanja u LP? Kvalitet Milanove ekipe je jako diskutabilan!milanist je napisao/la:jeste kad ne vidis dalje od nosa, koji su to extra pojedinci kod vas, ja cu ti samo neke nase nabrojati, De Sciglio, Balotelli, El 92, Montolivo, dakle sve su to i reprezentativci, uz Abatea naravno, a tu je i preporodjeni Pazzini,, reci to nekome kome si bjezao 12-12 bodova a na kraju zavrsio iza njih u dubokom minusu je stvarno smijesno... vidjet cemo dal si upravu kad krene nova sezona, ovako sve je to nagadjanje.farisija je napisao/la:po meni bez da zelim provocirati milan ne predstavlja nikakvu opasnost, previse polovnjaka imaju, kao cjelina malo bolje izgledaju, napoli, inter, roma pa i lacio imaju vise kvalitetnih pojedinaca od milana
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
neroazzuro je napisao/la:Momak,kako imas obraza bilo sta pricat nakon ove sezone i uguravanja u LP? Kvalitet Milanove ekipe je jako diskutabilan!milanist je napisao/la:jeste kad ne vidis dalje od nosa, koji su to extra pojedinci kod vas, ja cu ti samo neke nase nabrojati, De Sciglio, Balotelli, El 92, Montolivo, dakle sve su to i reprezentativci, uz Abatea naravno, a tu je i preporodjeni Pazzini,, reci to nekome kome si bjezao 12-12 bodova a na kraju zavrsio iza njih u dubokom minusu je stvarno smijesno... vidjet cemo dal si upravu kad krene nova sezona, ovako sve je to nagadjanje.farisija je napisao/la:po meni bez da zelim provocirati milan ne predstavlja nikakvu opasnost, previse polovnjaka imaju, kao cjelina malo bolje izgledaju, napoli, inter, roma pa i lacio imaju vise kvalitetnih pojedinaca od milana
pa normalno uvijek se Milan gura. sta cu vam ja kad nemate Berlua,, dok vas ne mogu ni pogurati koliko ste zaostali. ajd da vam treba navuc par bodova do LP al brate u vasem slucaju nemoguce
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Posto je Botta ozlijedjen mislim da ce ga poslat na posudbu, a isto i Duncana, Benassija, Bardija..ako koji od njih ostane jos boljeBeppe je napisao/la:A Botta, a Duncan?? Izbaci Jonathana i Rickya slobodno!!
http://www.tubechop.com/watch/1290266milanist je napisao/la:pa normalno uvijek se Milan gura. sta cu vam ja kad nemate Berlua,, dok vas ne mogu ni pogurati koliko ste zaostali. ajd da vam treba navuc par bodova do LP al brate u vasem slucaju nemoguce, i onda imas meni nesto reci. ja sam samo iznio realne cinjenice.
Gledam Laxalta maloprije i momak trojicu pretrcava, ali definitivno mozga nema!!
Amar Osim selektor BiH
jel' to kod vas Zanettija nema ni na klupi?
da nije prestao igrat? 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ovo je za pocetak sezone, normalno da ce bit Zanetti
Inter U15 osvojio Scudetto drugu godinu zaredom
Inter U15 osvojio Scudetto drugu godinu zaredom
Ne limvo ga ja nesto!!
Naravno, ali imamo toliko ovih smetljara u ekipi da jednostavno morash nekoga previdit!
Naravno, ali imamo toliko ovih smetljara u ekipi da jednostavno morash nekoga previdit!
Amar Osim selektor BiH
Ti to o Zanettiu tako
gdje je onaj papak Puma
, de banuj ga izgleda nije svjestan sta pise 
+1Beppe je napisao/la:Dragovic nije nista bolji igrac od ovih mladih koje smo prodali za sitne novce
Nisam znao da ovu U-15 ekipu vodi nekadasnji igrac Benoit Cauet

Evo i ja gledam i ne vjerujem. Evo dajem mu sansu da se ispravi, inace ide permaban za ovog evidentno bogohulnika.Huska je napisao/la:Ti to o Zanettiu takogdje je onaj papak Puma
, de banuj ga izgleda nije svjestan sta pise
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Do mene je trebao sam ovako staviti.
Ne limvo ga ja nesto!!adointer je napisao/la:jel' to kod vas Zanettija nema ni na klupi?da nije prestao igrat?
Naravno, ali imamo toliko ovih smetljara u ekipi da jednostavno morash nekoga previdit!arminz je napisao/la:Ovo je za pocetak sezone, normalno da ce bit Zanetti![]()
Amar Osim selektor BiH
jos gore 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Crtat necu, pa ni po cijenu bana!!adointer je napisao/la:jos gore
Mogu samo reci, zar ima neko NA SVIJETU ko ne voli Zanettija??
Amar Osim selektor BiH
[youtube][/youtube]
izgleda njemu Pirelli sudjen
Sunderland seal loan move for Inter Milan attacking midfielder Daniel Bessa
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ts-2011702
izgleda njemu Pirelli sudjen
Sunderland seal loan move for Inter Milan attacking midfielder Daniel Bessa
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ts-2011702
a zasto niko od nas ne spominje Bottu? 
Zato sto je umro i zato sto je bio Stramin igrac.
Kod WM cisto sumnjam da ce imat ozbiljniju priliku. Volio bih da grijesim al
Kod WM cisto sumnjam da ce imat ozbiljniju priliku. Volio bih da grijesim al
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.