Amin
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Syeba se Njegomir ko grlica. Zaledio se lik u mjestu sto produzi i nadoknadi ko teraviju. Povali ih momacki,a imali su bod u normalnoj nadoknadi.
Karma je cudooo

Karma je cudooo
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- Bersaga
- Kontakt:
- Omjer faulova 30:10
- Žuti kartoni 7:2
- Poništen čist gol
- Direktan crveni karton im oprostio
-Izmišljanje faulova u opasnoj zoni
- 8 sudijska nadoknada, igra se 13
+ Željo u kombinovanom sastavu
GOLEM SI ŽELJO
- Žuti kartoni 7:2
- Poništen čist gol
- Direktan crveni karton im oprostio
-Izmišljanje faulova u opasnoj zoni
- 8 sudijska nadoknada, igra se 13
+ Željo u kombinovanom sastavu
GOLEM SI ŽELJO
Zadnja izmjena: Bersaga, dana/u 23 apr 2025, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
8 minuta je produzio kup,odigralo se 11,svirnuo 40 faulova i preko 20 zutih i 3 crvena,penal to kradu besramno,brutalno da su mi zgadili fudbal,jednoatavno me briga hocemol bit 3 ili 2 ili 4 u ovoj ligi jer ovo je postalo vrijedjanje inteligencije. Evo neka mi neko kaze od nastanka lige jel iko imao i ovako poklopio sve meceve,sudjenje,omjer faulova,zutih,crvenih,penala odgovorno tvrdim da ovakvu statistiku neces naci nigdje u evropi od kad se igra fudbal.let3 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:19Zasto ?
Da je sve od sebe da pogura FK SNSD do pobjede, navlacio citavu utakmicu, sve im svirao, igracima Zelje dijelo zute kartone sakom i kapom, cak nam je i ponistio gol, produzio 8 minuta u nadi da ce pobjediti i na kraju ga popusilii to od Zelje koji je trenutno u rasulu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Molim za odgovor od ovih iskusnijih forumaša @ dusja,@vanja@feniks@nisamismirmirvic@zaostrog@antisisoje@avenija koji se razumiju u kvalitet igraca na pitanje - KAKVI SU NAM BRAZILCI
Džaba to sve, hajd ti to objasni Vici kad postavi pitanje, "zašto je Zrinjski opet prvi?". Duga će ovo noć da bude...let3 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:19Zasto ?
Da je sve od sebe da pogura FK SNSD do pobjede, navlacio citavu utakmicu, sve im svirao, igracima Zelje dijelo zute kartone sakom i kapom, cak nam je i ponistio gol, produzio 8 minuta u nadi da ce pobjediti i na kraju ga popusilii to od Zelje koji je trenutno u rasulu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Pu fudbale te je*em. Valja sad ganjati zrinjevce, iako mislim da ih ne možemo stići. *****a, izgleda da mostarci daju bolje premije.
Ništa, ali ništa Borac nije uradio večeras, i nije zaslužio pobjedu.
Ništa, ali ništa Borac nije uradio večeras, i nije zaslužio pobjedu.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Sve isro protiv Sarajeva preslikano samo jos crvene je podijelio zbog pogleda,produzetak isto 8 min 11 se igralo,nema smisla ovo igrat jer ovdje je nemoguce posteno se takmiciti za trofej. AJDEEEE VICOOOO znas ti jos brutalnije da krades,pokazi i dokazi se u sljedecim mecevima,kao sto sam i napisao danas da hoce Zeljo uzet barem da gledamo najveci cirkus u narednim tekmama i da ima narod cemu da se smije ovim klownovima.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pa neka je, to je normalno. I trebaju, kao isto tako treba Zrinjski da pokaze da je dostojan titule da pobjede Veleza.. Pa prvi mi ne bi pustili Zelju da osvajaju titule na derbijima, jel tako? Sjecas se Bekicdana.. ?bordobijeli je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:17U Vrapćićima ce biti krvi do koljena veleza-zrinjski. Tu ce povaliti zrinjski naravno rodjeni jedva cekaju tako nesto .
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- luckystrike
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Ispred autobusa Borca parikirano vozilo poznate ćevabdžinice
Hajd neka malo i zdrave zayebancije da nije vazda belaj
Hajd neka malo i zdrave zayebancije da nije vazda belaj
=\_1921_/=
Čestitke na pobjedi.
Definitivno, volimo fudbal.

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Saudijska nadoknada koju 4ti sudija pokaže označava MINIMALNO vrijeme koje će biti nadoknadjeno.Sve ostalo sto se dešava u toj nadoknadi glavni sudac ima pravo da shodno svojim uvjerenjima nadoknadi mimo onog što je prvobitno pokazano.
Nek se jednom i ovo nauci pa da se više ne piše o nadoknadi,bez obzira koja utakmica da je u pitanju.
Nek se jednom i ovo nauci pa da se više ne piše o nadoknadi,bez obzira koja utakmica da je u pitanju.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Hvala lijepo, fudbal

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Realno vrijeme produžetka je trebalo biti 4 min kao i u kup utakmici u BL, al eto te dvije kombinirano su se igrale dodatnih 22 min, kad Borac vodi ide Max 3 dodatno.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 23 apr 2025, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- grbavicka1921
- Kontakt:
Potpisujem!bhsport je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:15Nadam se da ce vam Velež dati iz penala slicnog kao Kajkut 2017.TheNoblesMo je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:11Stvarno nevjerojatna utakmica Želje. Pored onakvog navlačenja teško da bi i Real bolji rezultat izvukao.
Nisam ovoliko skočio na gol Zrinjskog ne pamtim, kao večeras na sva 3 vaša, pogotovo zadnji.
Još jednom, HVALA od
Nadam se da nećemo uspjeti ovo prokockati.
Sta je Brko, sta to ti hoces?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Zrinjskog niko nikad nije zakinuo, tako da se njima sada fino otvorilo. Ako skretnicari izbiju titulu borcu, bgm nek se spreme sljedece godine kad im se vico sujetan naklati na kosti. Jadna im majka