Ne bi me cudilo da se sad nakon reklama vratimo na medicinski tajmautAA23 je napisao/la:Što li rame ne boli ovog nafakaša večeras![]()
Zaliječilo se bome jelda?
Grand Slam
Re: Grand Slam
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Evo seta. E vala neka si izbacio onaj fh koliko tapkaš lopticu za servis k'o da će sad ići 300 kmh.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bgmi ovaj Stan ima nevjerovatne topove u rukama, tesko je neku taktiku sloziti kada je on glavom u mecu. Kada nije, sam sebe on pobijedi protiv boljih igraca.
Jbt stan odigra sad fantastican poen i ovaj jedva rece nesto i to da je stan bio agrrsivniji, pa da ga je nole dobio vristio bi, al fkt ne kontam kao da je ES srpski pa navija, kao da samo novak igra i niko drugi
Mogao bi se Bajram prespavat zbog ove dvojice.
A što se tiče komentatora ovaj Eurosport i jeste srpski, mi u BiH dobijamo signal Eurosport Serbia, ne znam šta se čudite, kao da nikad niste gledali Novaka na ES.
A što se tiče komentatora ovaj Eurosport i jeste srpski, mi u BiH dobijamo signal Eurosport Serbia, ne znam šta se čudite, kao da nikad niste gledali Novaka na ES.
Nole ovo uzima na psihu, drugi set se bacio malo za raju! 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Stan ima snage za srednje i dugr razmjene.Zna drzat loptu u igri i natjerat Novaka na neke glupe greske.Moze da se nadtrcava sa njim i izdrzi fizicki.Ofanziva samo nadopuni stvar.
Isto sto je Roger radio na vrhuncu uz jos bolju servu i igru na mrezi...
Isto sto je Roger radio na vrhuncu uz jos bolju servu i igru na mrezi...
Ko ima Telemach, na EurosportHD uzivanje slusati komentar Pat Cash-a. Postedite sebe patnje i slusanja subjektivnih levata sa srpskog ES.
kakav tenis svicarskog majsotra ....jbg svicarska skola tenisa trenutno 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pocinju ironicni osmijesi he he
- KingJamesMVP
- Kontakt:
svaka čast majstore, ajde Stane
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Preslikano finale RG 2015 za sad. 
Ah, pocelo je karindjanje.

Ah, pocelo je karindjanje.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 12 sep 2016, 00:30, ukupno mijenjano 2 puta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Tzv GOAT moze ovo dobit samo ako Wawrinki drasticno opadne igra.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Pa šta radi čo'jk!

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Jbg od ovog nema odbrane moze pricat ko sta hoc stan ovaj mec kontrolise sve ovisi o njemu ako padne novak ce to iskoristit u ovom ritmu novak moze samo da se osmjehuje ironicno
Zelis rec da tzv GOAT nema mec na svom reketuugrgr je napisao/la:Jbg od ovog nema odbrane moze pricat ko sta hoc stan ovaj mec kontrolise sve ovisi o njemu ako padne novak ce to iskoristit u ovom ritmu novak moze samo da se osmjehuje ironicno
Kako je Vavu krenulo vise niko ne govori kako je los mec, niko se ne zali. Sve u redu, ako ste bili i bolesni, sada ste ozdravili.
A ako Nole okrene i dobije, bice kuknjave i plakanja, kao i svaki put do sada.
Odlican duel za sve ljubitelje tenisa. Vava nevjerovatan na brejk loptama.
Tek ce ovdje pasti krv!
A ako Nole okrene i dobije, bice kuknjave i plakanja, kao i svaki put do sada.
Odlican duel za sve ljubitelje tenisa. Vava nevjerovatan na brejk loptama.
Tek ce ovdje pasti krv!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ovakvog Stana niko nmz dobiti, prava je steta sto ovaj covjek nema konstantu, vec iduci turnir ce ispasti u prvom,drugom kolu, ali nebitno to hajmo stan zavrsi ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.