Meh
Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Morton, Elliott, Bajcetic sve prodat i dovest nekog ok provjerenog veznjaka
Connor Coady ahh player
Kakva lopta Gravena prije gola

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakav Morton, ubio se za Uniteda i ostalih championship ekipa
- SoloControTutti
- Kontakt:
Mene nasmijavaju ove formacije svih neutralnih, a i nekih simpatizera Liverpoola gdje trpaju sve pridosle igrace i kombinuju sastave i nigdje nije bilo Sobe a covjek je esencija sredine i balansa u ovoj ekipi, to nije samo zbog ovog gola nego svega zivog na terenu. Underrated igrac i za sad na ovim pripremama izgleda najvise sharp.
Helliot je upropastio svaki napad koji je plod Wirtzovih lopti, vidi se ljubomora. Deponujte ga u taj neki West Ham ili sta vec.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bio je dobar prvih 5 minuta. Bas mi je zao Eliotta, najgori na terenu a jos je igrao na svojoj zeljenoj poziciji.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Moze li anketa?
Koga bi prije otjerali iz ekipe Elliota ili Jonesa?
Koga bi prije otjerali iz ekipe Elliota ili Jonesa?
Tako blizu, a tako daleko.
Kako branimo kontre

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Jeste losi kad vam Okafor zabije kud ces dalje 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- JayCatwright
- Kontakt:
I Frimpong ce biti cheat opcija kad bude ulazio zadnjih pola sata na umorne noge
E gonite se
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tsimikas 

Ma hajde, totalno nebitna utakmica, samo vidiš na koga možeš računati na koga ne. Trebamo se u narednom periodu fokusirati na prodaje kao i dovođenje jednog štopera minimum.
Tsimikas, Eliott, Morton, Diaz, Darwin. Ovo lagano rasputit i napraviti ekipu da grmi na svakoj poziciji.
Ne znam sta sa ovim Doakom kontaju, njegova prodaja se nesto i ne spominje
Ne znam sta sa ovim Doakom kontaju, njegova prodaja se nesto i ne spominje
Srce, čast i ponos!
- jasonstatham
- Kontakt:
Koji je smisao prijateljskih gdje Grav igra štopera? Zar se nije mogao gurati, probati neki balavac iz juniorskog tima?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Pa Graven ti je x puta prosle sezone zavrsavao utakmice na stoperu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa umjesto Gomeza očigledno, a igrao je i prošle sezone tu dijelove tekme, pogotovo kad se ganja rezultat.jasonstatham je napisao/la: ↑26 jul 2025, 16:00Koji je smisao prijateljskih gdje Grav igra štopera? Zar se nije mogao gurati, probati neki balavac iz juniorskog tima?
Stvarno nema potrebe davati priliku Nallu kad je kanta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.