RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Šta reći na kraju, jer kao što sam i naslutio utakmica u režiji Jelića koji će dobiti novčanu nagradu od par hiljada, Velež je izgubio sva 3 boda, a Zrinjski dobio 3 boda. Znači i pored sugerisanja sudija iz Var sobe da je igrač Zrinjskog igrao rukom prije akcije kod gola, Jelic ponovo prelazi preko toga i priznaje gol. Od Saveza će možda dobiti neku kaznu od par utakmica nesuđena i opet sve po starom. Fujjj stoko korumpirana.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
dobra igra Veleza, steta sto ne ostade nerijeseno.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Kako saznaje portal ****, posmatrač suđenja, Radoslav Vukasović iz Trebinja, dao je Jeliću negativnu ocjenu, nakon čega je donesena odluka o suspenziji. Očekuje se da Jelić neće suditi u narednom periodu, a dodatne sankcije bi mogle biti poznate uskoro.
Eto dragi moji Rođeni, iako je majmun dobio bananu kao nagradu, dobit će i primjerenu kaznu, a mi trebamo da žalimo za bodom kojeg smo svakako zalužili na današnjoj utakmici. Forzaaa
Eto dragi moji Rođeni, iako je majmun dobio bananu kao nagradu, dobit će i primjerenu kaznu, a mi trebamo da žalimo za bodom kojeg smo svakako zalužili na današnjoj utakmici. Forzaaa
Zasto niste nakon onakvig pogodka ostavili igrace da stoje na terenu da ne igraju jednistavno izvesti centar i ostati na svom mjestu pa neka onda igraci Zrinjskog daju koliko hoce golova i igraju sa sudijom.
Taj protest bi puno veci bio neko ucestvovati u lakrdiji pa bi onda dolazile strane sudije i sudile duele
Taj protest bi puno veci bio neko ucestvovati u lakrdiji pa bi onda dolazile strane sudije i sudile duele
Ovaj sto je dosao danas Michael Ologo nije nimalo los u odbrani
plus ovaj Djuric nadam se da ce dobiti dozvolu do vikenda
mislim da ce doprinijeti ova dvojica na kvaliteti igre Veleza ovu sezonu
plus ovaj Djuric nadam se da ce dobiti dozvolu do vikenda
mislim da ce doprinijeti ova dvojica na kvaliteti igre Veleza ovu sezonu
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Ti ustaski klosari i onako sve sto imaju oteli su tako da je svejedno vodje navijaca im kara kabirizgembo89 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 13:44Zasto niste nakon onakvig pogodka ostavili igrace da stoje na terenu da ne igraju jednistavno izvesti centar i ostati na svom mjestu pa neka onda igraci Zrinjskog daju koliko hoce golova i igraju sa sudijom.
- DzananMusa11
- Kontakt:
Jesu li procvjetale ruže?
Čuj masni Rahimić da nas spašava
Komentari na Fb ugašeni, na marketingu kluba se NE RADI APSOLUTNO NIŠTA, dovode se neki polovnjaci iz Srbije i Hrvatske, sve nešto štedimo, napravili 10 raskida ugovora, doveli 10 polovnjaka. Buz nema pojma o trenerskom poslu, ja vjrujem da igraci onako u cudu komentiraju prije izlaska na teren u fazonu šta igramo danas? I onda kazu jedan drugom na jbt ga samo igraj.
Al zamisli zabraniš NAVIJAČU da komentariše KLUB. U naš Velež dolaze sve neki šarlatani koji ne shvataju da Velež postoji radi nas, a ne mi radi Veleža !!!! Zato je Velež uvijek bio više od kluba, danas se grle nakon gradskog derbija sa latinima.
Čuj masni Rahimić da nas spašava

Komentari na Fb ugašeni, na marketingu kluba se NE RADI APSOLUTNO NIŠTA, dovode se neki polovnjaci iz Srbije i Hrvatske, sve nešto štedimo, napravili 10 raskida ugovora, doveli 10 polovnjaka. Buz nema pojma o trenerskom poslu, ja vjrujem da igraci onako u cudu komentiraju prije izlaska na teren u fazonu šta igramo danas? I onda kazu jedan drugom na jbt ga samo igraj.
Al zamisli zabraniš NAVIJAČU da komentariše KLUB. U naš Velež dolaze sve neki šarlatani koji ne shvataju da Velež postoji radi nas, a ne mi radi Veleža !!!! Zato je Velež uvijek bio više od kluba, danas se grle nakon gradskog derbija sa latinima.
-
- Kontakt:
Nije te odavno bilo. 

Danas veliki bod, šteta što smo se zbog "crvenog" morali braniti drugo poluvrijeme uz opciju kontri, ali super je ovo. Čestitke momcima, a garu malo bolje upoznat sa pravilima da se ne smije rušiti protivnički igrač ako si zadnji igrač u liniji odbrane tj. najbliži golmanu. Ono sa Đuricem i drugim crvenim u posljdnjim sekundama utakmice je bilo stvarno bespotrebno, al to je Petljo...šta ćemo. Forzaaa.
Raja koliko ima stolica na zapadnoj tribini?
Koliko ce biti ukupni kapacitet kad se zavrsi i nova tribina?
Koliko ce biti ukupni kapacitet kad se zavrsi i nova tribina?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ologo je bas dobar ovo sto je odigrao, dok Pierrot je jedna od najopasnih prevara u zadnje vrijeme, ko god ga je preporucio treba mu zatvorit vrata sa sva vremena.
Dobro je ovo strpljenje sa Turcinom na klupi. Sta je to pokazao?
Ponovo dosta polovnjaka u ekipi. Doveli nekakvog egzoticnog fudbalera koji se ne zna sastati sa loptom i koji promasuje zicere.
Klafuric skoluje Buza.
Ponovo dosta polovnjaka u ekipi. Doveli nekakvog egzoticnog fudbalera koji se ne zna sastati sa loptom i koji promasuje zicere.
Klafuric skoluje Buza.
Gluho bilo sta je ovo 

-
- Kontakt:
Nijedan igrac ne zasluzuje dres Veleza. Daj Boze da ostanemo u ligi.
Napad na titulu u režiji ćelavca
Biće bolje, trust the process

Biće bolje, trust the process
Vec sad poceti planirati remont ekipe na ljeto....uz maximalnu fokusiranost da se ostane u ligi.
Ako Rahimic uopste ima ekonomsku snagu za napad na titulu sledece sezone.
Ako Rahimic uopste ima ekonomsku snagu za napad na titulu sledece sezone.
Ma kakva crna titula meni niste jasni sa tim ambicijama uopšte.
Sarajevo kojem novac nije problem ne može napraviti kvalitetan iskorak po tom pitanju a ne mi.
Moraš igrački biti jači 30% od ekipa koje su politički zaštićene da bi imao istu šansu u toj borbi. Jedini način je da se stvara kostur ekipe od mladih igrača, pametnim ulaganjem u budućnost. Sve dok starohani i istrošeni igrači iz susjednih zemalja zauzimaju mjesto u timu mi možemo biti samo mrtvi prosjek i eventualno se boriti za to treće ili četvrto mjesto
Sarajevo kojem novac nije problem ne može napraviti kvalitetan iskorak po tom pitanju a ne mi.
Moraš igrački biti jači 30% od ekipa koje su politički zaštićene da bi imao istu šansu u toj borbi. Jedini način je da se stvara kostur ekipe od mladih igrača, pametnim ulaganjem u budućnost. Sve dok starohani i istrošeni igrači iz susjednih zemalja zauzimaju mjesto u timu mi možemo biti samo mrtvi prosjek i eventualno se boriti za to treće ili četvrto mjesto
-
- Kontakt:
Moze samo titula druge lige , a i to ce biti upitno.
Pogledaj samo trening snimke, svak raspolozen, zezaju se .. boli neka stvar ove tu trenutne prolaznike i za Velezom i za Mostarom.. Ponasaju se kao na eskurziji, ili kao ono birvaktile kada se radilo u drzavnoj firmi.
Da'l smo na pogresnom putu? E neka mi neko kaze da ima tim koji je ulozio vise para i ima manje domacih igracha a da je losije plasiran.
Isto kao da gledam recimo Genk veze nemam ko su igrachi.
Ne sumnjam u Rahimiceve teznje i zelje al sumnjam u znanje oko BH fudbala, i strpljenje dok trosi ne simbolicne pare a gleda ispred sebe sportski raspad sistema.
Bukvalno smo u 2 godine napravili od sebe smijuriju. Nosi kamere i fancy reklame sa FB , youtube dok ides strmoglavo ka ispadanju.
Pogledaj samo trening snimke, svak raspolozen, zezaju se .. boli neka stvar ove tu trenutne prolaznike i za Velezom i za Mostarom.. Ponasaju se kao na eskurziji, ili kao ono birvaktile kada se radilo u drzavnoj firmi.
Da'l smo na pogresnom putu? E neka mi neko kaze da ima tim koji je ulozio vise para i ima manje domacih igracha a da je losije plasiran.
Isto kao da gledam recimo Genk veze nemam ko su igrachi.
Ne sumnjam u Rahimiceve teznje i zelje al sumnjam u znanje oko BH fudbala, i strpljenje dok trosi ne simbolicne pare a gleda ispred sebe sportski raspad sistema.
Bukvalno smo u 2 godine napravili od sebe smijuriju. Nosi kamere i fancy reklame sa FB , youtube dok ides strmoglavo ka ispadanju.
-
- Kontakt:
Dobre stvari se moraju pohvaliti .. ovaj Sreckovic pravo dobar igrach i angazovan. Pomalo me podsjeca na Maletica.
Prema ovoj sad poziciji, prvih 7-8 utakmica igramo sa ovim iz srednje i donje tabele, a sa ovim "jakim" igramo zadnjih nekoliko utakmica. Uglavnom ne bi trebalo da bude problema sa opstankom, a onda se u ljeto restartovat za novu sezonu i dovesti prava pojačanja. Forzaaaa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.