Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nema brige borčevci, popravićemo mi ovo sve za dva kola 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Može čim napravimo svoju tribinu. Tako da očekujte pare tamo za 20ak godinaRiquelme1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:49Nemojte se iznenaditi kada vam pošaljemo fakturu za krov na jugu. Zaslužili smoTheNoblesMo je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:11Stvarno nevjerojatna utakmica Želje. Pored onakvog navlačenja teško da bi i Real bolji rezultat izvukao.
Nisam ovoliko skočio na gol Zrinjskog ne pamtim, kao večeras na sva 3 vaša, pogotovo zadnji.
Još jednom, HVALA od
Nadam se da nećemo uspjeti ovo prokockati.![]()

Zadnja izmjena: TheNoblesMo, dana/u 24 apr 2025, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Herson je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:51Borac će pobijediti, a ovi će se kao boriti.onako je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:48Samo fino su ovo dogovorili veceras. Coric odmara pola ekipe, Borac ne pritisce puno, Njegomirovic vec poceo pomalo da navlaci, tek toliko da ih opravda pred navijacima. Borac ce na kraju pobjedit, navijaci Zeljeznicara ce reci, borili smo se, nije nam dao sudija, Coric ce opet biti bez zamjerke prema deckima I na kraju svi zadovoljni. Idemo dalje.
U nedelju će ovi "bojkotaši" početi u prvih 11. Providno.

-
- Kontakt:
Evo sad jedan interesantan podatak:
Zoran Kvrzic, desni bek (odbrana), u 18 utakmica nema NIJEDAN zuti karton.
Mislim da ne postoji bek u svijet sa ovako njeznom igrom...
Zoran Kvrzic, desni bek (odbrana), u 18 utakmica nema NIJEDAN zuti karton.
Mislim da ne postoji bek u svijet sa ovako njeznom igrom...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Al od svih, da ga hiros zabije i zelji i sarajevu 

Hoćeš iskreno da pričamo? Vjerujem da će većina forumaša napljuvati ovo, jer će misliti da sam sarkastičan, ali baš me briga, ovo ti iskreno pišem.Argentina je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:55Hocu reci da je sudija bio 12ti igrac Borca kao i inace te da je gurao Borac na svakom koraku pocevsi od vracanja auta vs ne vracanja Borcevih igraca, do nepostojecih faulova u korist Borca, izmisljenih zutih za odugovlacenje, sjeckanje igre, apsolutno sve, sramota ziva.AvantiBL je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:48Šta hoćeš druže? Realno je bilo mesarenje sa obe strane večeras, sa naše puno više. I vi ste padali na sve i svašta, pogotovo na onaj prolaz Kulašina ispred sjeverne tribine, u drugom poluvremenu, moraš priznati da ono nije bio faul. Ali opet ću ponoviti, potpuno zasluženo ste dobili, jer smo mi igrali sa sistemom "lako ćemo sa Njegomirom" dok ste vi igrali sa mu*ima.Argentina je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:43
Imas li stida kao navijac Borca da se javis sa takvim komentarima, a ne da imate zastitu sudija nego guranje na max, nema kluba kojeg niste ostetili u ligi. Ovo veceras je bilo uzasno sudjenje u vasu korist. Nevjerovatno da niko to ne spominje od medija.
Ako mi kazes da je ok sudjenje, zelim ti takvu pravdu u zivotu na svakom polju![]()
Ali ako je tebi to normalno, zao mi te iskreno. Kazem ti, zelim ti takvu pravdu u zivotu, ako ovo podrzavas i branis. Posebno takvu pravdu zelim tvojim najblizima, pa ti skontaj je li ovo sudjenje i djeljenje pravde bilo uredu ili nije.
Jel spektakl, lakrdija sa suđenjem? Jeste. Bez pogovora. Jel bilo poguranaca? Da, jeste, puno. Jel ima Zrinjski istu tako, ako ne i veću protekciju? Ima. Šta sad Borac treba na pošteno, dok se Zrinjski bavi sa tim? Treba li "pobjediti" fudbal? Treba, ali smo baš, baš daleko od toga.
Jel me sramota? Puno, u različitim situacijama, kao danas sa "ofsajdom", baš me interesuje kako su povukli one linije.
Ali, idemo na drugu stranu. Borac je nekoliko puta ispadao zbog radnji ispod stola, nedobijanja licenci, nekih velikana iz Žepča, itd, ako dugo pratiš ovu ligu, znaš o čemu pričam.
Šta je poenta priče, posljednja titula od Zrinjskog, je baš fudbalski osvojena, ove ostale, od raznih klubova, Željo, Sarajevo itd, nisu dobijali na kriminal? Dajte, otvorimo oči, sjetimo se vladavine Osim.
Podržavam li krađu? Ne! Ali, ako neće Borac, neko će drugi, i vjerovatno gurnuti Borac pod tepih. Navijam za baš baš dobar fudbal (kao npr u Hrvatskoj gdje svako svakog dobije), ali smo trenutno previše daleko od toga, počev od stanja u državi, pa nadalje.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Jel providno koliko si retardiran, ili si na nesto drugo mislio?Herson je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:51Borac će pobijediti, a ovi će se kao boriti.onako je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:48Samo fino su ovo dogovorili veceras. Coric odmara pola ekipe, Borac ne pritisce puno, Njegomirovic vec poceo pomalo da navlaci, tek toliko da ih opravda pred navijacima. Borac ce na kraju pobjedit, navijaci Zeljeznicara ce reci, borili smo se, nije nam dao sudija, Coric ce opet biti bez zamjerke prema deckima I na kraju svi zadovoljni. Idemo dalje.
U nedelju će ovi "bojkotaši" početi u prvih 11. Providno.
Jao dana za manji entitet, prvo im Zvezda izgubi i to od njihovog trna u oku Feđe pa onda i Borac

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Hvala sudiji Njegomiroviću što produži onoliko tekmu. Realno, progurao nas lik nesvjesno. 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Umalo i Dodo da padne

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Pa kako im svirnu 30 faulova vama 10,kako vam svirnu 8 faulova u BL a Sarajevu 28,pa kako da nikad nikom ne svirne osto faulova kao vama ili barem 2-3 vise nego ubojek duplo vise ili troduplo novi level otimanja,najsretniji bi Vico bio da je jedan klub iz Federacoje a ostalo iz sumske al kurkoAvantiBL je napisao/la: ↑24 apr 2025, 00:06Hoćeš iskreno da pričamo? Vjerujem da će većina forumaša napljuvati ovo, jer će misliti da sam sarkastičan, ali baš me briga, ovo ti iskreno pišem.Argentina je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:55Hocu reci da je sudija bio 12ti igrac Borca kao i inace te da je gurao Borac na svakom koraku pocevsi od vracanja auta vs ne vracanja Borcevih igraca, do nepostojecih faulova u korist Borca, izmisljenih zutih za odugovlacenje, sjeckanje igre, apsolutno sve, sramota ziva.AvantiBL je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:48
Šta hoćeš druže? Realno je bilo mesarenje sa obe strane večeras, sa naše puno više. I vi ste padali na sve i svašta, pogotovo na onaj prolaz Kulašina ispred sjeverne tribine, u drugom poluvremenu, moraš priznati da ono nije bio faul. Ali opet ću ponoviti, potpuno zasluženo ste dobili, jer smo mi igrali sa sistemom "lako ćemo sa Njegomirom" dok ste vi igrali sa mu*ima.
Ali ako je tebi to normalno, zao mi te iskreno. Kazem ti, zelim ti takvu pravdu u zivotu, ako ovo podrzavas i branis. Posebno takvu pravdu zelim tvojim najblizima, pa ti skontaj je li ovo sudjenje i djeljenje pravde bilo uredu ili nije.
Jel spektakl, lakrdija sa suđenjem? Jeste. Bez pogovora. Jel bilo poguranaca? Da, jeste, puno. Jel ima Zrinjski istu tako, ako ne i veću protekciju? Ima. Šta sad Borac treba na pošteno, dok se Zrinjski bavi sa tim? Treba li "pobjediti" fudbal? Treba, ali smo baš, baš daleko od toga.
Jel me sramota? Puno, u različitim situacijama, kao danas sa "ofsajdom", baš me interesuje kako su povukli one linije.
Ali, idemo na drugu stranu. Borac je nekoliko puta ispadao zbog radnji ispod stola, nedobijanja licenci, nekih velikana iz Žepča, itd, ako dugo pratiš ovu ligu, znaš o čemu pričam.
Šta je poenta priče, posljednja titula od Zrinjskog, je baš fudbalski osvojena, ove ostale, od raznih klubova, Željo, Sarajevo itd, nisu dobijali na kriminal? Dajte, otvorimo oči, sjetimo se vladavine Osim.
Podržavam li krađu? Ne! Ali, ako neće Borac, neko će drugi, i vjerovatno gurnuti Borac pod tepih. Navijam za baš baš dobar fudbal (kao npr u Hrvatskoj gdje svako svakog dobije), ali smo trenutno previše daleko od toga, počev od stanja u državi, pa nadalje.
-
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kad cemo na kosevu cuti direktno prozivanje sudije??? osvjestite se momci moramo poceti od sebe svi, samo tako ovu bagru mozemo iskorijeniti
Haj sto jedan dio debila stvara narativ da su u Zelji cetnici jer su zapeli i pobijedili ovu tekmu na fer i posten nacin, prakticno lavovski uzimajuci u obzir okolnosti na terenu i lakrdiju od sudjenja.. Ali tek su prica za sebe ovi "navijaci" Zelje kojima je draza cinjenica da su odigrali za Zrinjski od same pobjede nesvjesni kako su ostali bez titule 2017. A tek pitarski mentoli(ne svi) sto sad otvoreno navijaju za Zrinjski protiv nas u derbiju jer su im Borac i Banja Luka komplekse nabili. Nevjerovatno boga mi eto kakvi smo mi balijanderi i dokle smo se doveli, treba nama jedna atomska da nas sravna sa zemljom jer smo sami sebi najveci neprijatelji, STRAŠNO.
-
- Kontakt:
Granici, ali vidjeces da ce opet navijaci raznih klubova pokazivati na vecerasnju utakmicu i govoriti da se moze pobijediti i Borac i sudija. Moze, ali da odigras utakmicu bez greske i da uz to imas srece. Sa ovakvim sudjenjem ces izgubiti 9 od 10 utakmica. Ovo veceras ako je gledao neko iz Europe, neki strani skaut, novinar, sudija, taj je fras dozivio.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:08Ovo sto rade i kako sude Bojcu granici sa nemogucim.IMResurrected je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:01Svaka cast Zeljeznicaru. Velika pobjeda. Ocito se Borac sa njima jako tesko nosi, posebno na Grbavici.
Veceras su pokradeni. Ponisten im je cist go. Borcu je oprosten jedan crveni i 3-4 zuta minimalno. Jedno pet auta im je navuceno, a svaki kontakt je bio prekrsaj. Zatim izmisljeni faulovi u napadu, umjesto pustanja prednosti u go sansi svira faul... sve je Njegomirovic uradio da im navuce, ali nije moglo.
Fudbalski odlicna partija Zeljeznicara, koliko se moglo igrati fudbala ovdje. Al Jaber je odigrao simultanku u oba pravca. Ne znam da li je bio nesto posebno inspirisan ili mu mozda vise odgovara da igra blize golu, ali ovo je vhrunska utakmica bila od njega. Strasan, strasan igrac.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.