Premijer liga BiH - aktuelno

Balorda
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Balorda » 23 apr 2025, 23:59

Nema brige borčevci, popravićemo mi ovo sve za dva kola :kafa:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

TheNoblesMo
Kontakt:

Post Postao/la TheNoblesMo » 24 apr 2025, 00:01

Riquelme1921 je napisao/la:
23 apr 2025, 23:49
TheNoblesMo je napisao/la:
23 apr 2025, 23:11
Stvarno nevjerojatna utakmica Želje. Pored onakvog navlačenja teško da bi i Real bolji rezultat izvukao.

Nisam ovoliko skočio na gol Zrinjskog ne pamtim, kao večeras na sva 3 vaša, pogotovo zadnji.

Još jednom, HVALA od 💙
Nadam se da nećemo uspjeti ovo prokockati.
Nemojte se iznenaditi kada vam pošaljemo fakturu za krov na jugu. Zaslužili smo :mrgreen:
Može čim napravimo svoju tribinu. Tako da očekujte pare tamo za 20ak godina :D
Zadnja izmjena: TheNoblesMo, dana/u 24 apr 2025, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 24 apr 2025, 00:01

Yokohama je napisao/la:
23 apr 2025, 21:53
Antikloc je napisao/la:
23 apr 2025, 21:46
Bilo bi lijepo 0-1 u 99-oj minuti ,iz penala. Nepostojeceg naravno :urnebes: :urnebes:
:opaopa:
:rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 apr 2025, 00:02

Herson je napisao/la:
23 apr 2025, 21:51
onako je napisao/la:
23 apr 2025, 21:48
Samo fino su ovo dogovorili veceras. Coric odmara pola ekipe, Borac ne pritisce puno, Njegomirovic vec poceo pomalo da navlaci, tek toliko da ih opravda pred navijacima. Borac ce na kraju pobjedit, navijaci Zeljeznicara ce reci, borili smo se, nije nam dao sudija, Coric ce opet biti bez zamjerke prema deckima I na kraju svi zadovoljni. Idemo dalje.
Borac će pobijediti, a ovi će se kao boriti.
U nedelju će ovi "bojkotaši" početi u prvih 11. Providno.
:rol: :rol: :tokralju:

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 24 apr 2025, 00:03

Balorda je napisao/la:
23 apr 2025, 23:59
Nema brige borčevci, popravićemo mi ovo sve za dva kola :kafa:
Znas sta bi facko rekao

Ko vam je ono ovako najdrazi, borac il zrinjski

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 24 apr 2025, 00:04

Evo sad jedan interesantan podatak:

Zoran Kvrzic, desni bek (odbrana), u 18 utakmica nema NIJEDAN zuti karton.

Mislim da ne postoji bek u svijet sa ovako njeznom igrom...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 24 apr 2025, 00:04

Al od svih, da ga hiros zabije i zelji i sarajevu 😂😂

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 24 apr 2025, 00:06

Argentina je napisao/la:
23 apr 2025, 23:55
AvantiBL je napisao/la:
23 apr 2025, 23:48
Argentina je napisao/la:
23 apr 2025, 23:43

Imas li stida kao navijac Borca da se javis sa takvim komentarima, a ne da imate zastitu sudija nego guranje na max, nema kluba kojeg niste ostetili u ligi. Ovo veceras je bilo uzasno sudjenje u vasu korist. Nevjerovatno da niko to ne spominje od medija.

Ako mi kazes da je ok sudjenje, zelim ti takvu pravdu u zivotu na svakom polju :kafa:
Šta hoćeš druže? Realno je bilo mesarenje sa obe strane večeras, sa naše puno više. I vi ste padali na sve i svašta, pogotovo na onaj prolaz Kulašina ispred sjeverne tribine, u drugom poluvremenu, moraš priznati da ono nije bio faul. Ali opet ću ponoviti, potpuno zasluženo ste dobili, jer smo mi igrali sa sistemom "lako ćemo sa Njegomirom" dok ste vi igrali sa mu*ima.
Hocu reci da je sudija bio 12ti igrac Borca kao i inace te da je gurao Borac na svakom koraku pocevsi od vracanja auta vs ne vracanja Borcevih igraca, do nepostojecih faulova u korist Borca, izmisljenih zutih za odugovlacenje, sjeckanje igre, apsolutno sve, sramota ziva.

Ali ako je tebi to normalno, zao mi te iskreno. Kazem ti, zelim ti takvu pravdu u zivotu, ako ovo podrzavas i branis. Posebno takvu pravdu zelim tvojim najblizima, pa ti skontaj je li ovo sudjenje i djeljenje pravde bilo uredu ili nije.
Hoćeš iskreno da pričamo? Vjerujem da će većina forumaša napljuvati ovo, jer će misliti da sam sarkastičan, ali baš me briga, ovo ti iskreno pišem.

Jel spektakl, lakrdija sa suđenjem? Jeste. Bez pogovora. Jel bilo poguranaca? Da, jeste, puno. Jel ima Zrinjski istu tako, ako ne i veću protekciju? Ima. Šta sad Borac treba na pošteno, dok se Zrinjski bavi sa tim? Treba li "pobjediti" fudbal? Treba, ali smo baš, baš daleko od toga.

Jel me sramota? Puno, u različitim situacijama, kao danas sa "ofsajdom", baš me interesuje kako su povukli one linije.

Ali, idemo na drugu stranu. Borac je nekoliko puta ispadao zbog radnji ispod stola, nedobijanja licenci, nekih velikana iz Žepča, itd, ako dugo pratiš ovu ligu, znaš o čemu pričam.

Šta je poenta priče, posljednja titula od Zrinjskog, je baš fudbalski osvojena, ove ostale, od raznih klubova, Željo, Sarajevo itd, nisu dobijali na kriminal? Dajte, otvorimo oči, sjetimo se vladavine Osim.

Podržavam li krađu? Ne! Ali, ako neće Borac, neko će drugi, i vjerovatno gurnuti Borac pod tepih. Navijam za baš baš dobar fudbal (kao npr u Hrvatskoj gdje svako svakog dobije), ali smo trenutno previše daleko od toga, počev od stanja u državi, pa nadalje.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 24 apr 2025, 00:06

Herson je napisao/la:
23 apr 2025, 21:51
onako je napisao/la:
23 apr 2025, 21:48
Samo fino su ovo dogovorili veceras. Coric odmara pola ekipe, Borac ne pritisce puno, Njegomirovic vec poceo pomalo da navlaci, tek toliko da ih opravda pred navijacima. Borac ce na kraju pobjedit, navijaci Zeljeznicara ce reci, borili smo se, nije nam dao sudija, Coric ce opet biti bez zamjerke prema deckima I na kraju svi zadovoljni. Idemo dalje.
Borac će pobijediti, a ovi će se kao boriti.
U nedelju će ovi "bojkotaši" početi u prvih 11. Providno.
Jel providno koliko si retardiran, ili si na nesto drugo mislio?

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 24 apr 2025, 00:06

Jao dana za manji entitet, prvo im Zvezda izgubi i to od njihovog trna u oku Feđe pa onda i Borac :bih: :bih:
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 24 apr 2025, 00:08

Hvala sudiji Njegomiroviću što produži onoliko tekmu. Realno, progurao nas lik nesvjesno. :salut:

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 24 apr 2025, 00:09

A sad realno, kone, ako nam ne bude igro Boljevic, sekirajte se unaprijed :kafa:
ExBlueone je napisao/la:
24 apr 2025, 00:08
Hvala sudiji Njegomiroviću što produži onoliko tekmu. Realno, progurao nas lik nesvjesno. :salut:
Realno, nema mu se šta zamjeriti večeras :silent: :mrgreen:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 24 apr 2025, 00:12

Lynx je napisao/la:
24 apr 2025, 00:06
Jao dana za manji entitet, prvo im Zvezda izgubi i to od njihovog trna u oku Feđe pa onda i Borac :bih: :bih:
Umalo i Dodo da padne :D
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 24 apr 2025, 00:14

slika

slika

...

Stupid Bosniaks

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 apr 2025, 00:17

AvantiBL je napisao/la:
24 apr 2025, 00:06
Argentina je napisao/la:
23 apr 2025, 23:55
AvantiBL je napisao/la:
23 apr 2025, 23:48

Šta hoćeš druže? Realno je bilo mesarenje sa obe strane večeras, sa naše puno više. I vi ste padali na sve i svašta, pogotovo na onaj prolaz Kulašina ispred sjeverne tribine, u drugom poluvremenu, moraš priznati da ono nije bio faul. Ali opet ću ponoviti, potpuno zasluženo ste dobili, jer smo mi igrali sa sistemom "lako ćemo sa Njegomirom" dok ste vi igrali sa mu*ima.
Hocu reci da je sudija bio 12ti igrac Borca kao i inace te da je gurao Borac na svakom koraku pocevsi od vracanja auta vs ne vracanja Borcevih igraca, do nepostojecih faulova u korist Borca, izmisljenih zutih za odugovlacenje, sjeckanje igre, apsolutno sve, sramota ziva.

Ali ako je tebi to normalno, zao mi te iskreno. Kazem ti, zelim ti takvu pravdu u zivotu, ako ovo podrzavas i branis. Posebno takvu pravdu zelim tvojim najblizima, pa ti skontaj je li ovo sudjenje i djeljenje pravde bilo uredu ili nije.
Hoćeš iskreno da pričamo? Vjerujem da će većina forumaša napljuvati ovo, jer će misliti da sam sarkastičan, ali baš me briga, ovo ti iskreno pišem.

Jel spektakl, lakrdija sa suđenjem? Jeste. Bez pogovora. Jel bilo poguranaca? Da, jeste, puno. Jel ima Zrinjski istu tako, ako ne i veću protekciju? Ima. Šta sad Borac treba na pošteno, dok se Zrinjski bavi sa tim? Treba li "pobjediti" fudbal? Treba, ali smo baš, baš daleko od toga.

Jel me sramota? Puno, u različitim situacijama, kao danas sa "ofsajdom", baš me interesuje kako su povukli one linije.

Ali, idemo na drugu stranu. Borac je nekoliko puta ispadao zbog radnji ispod stola, nedobijanja licenci, nekih velikana iz Žepča, itd, ako dugo pratiš ovu ligu, znaš o čemu pričam.

Šta je poenta priče, posljednja titula od Zrinjskog, je baš fudbalski osvojena, ove ostale, od raznih klubova, Željo, Sarajevo itd, nisu dobijali na kriminal? Dajte, otvorimo oči, sjetimo se vladavine Osim.

Podržavam li krađu? Ne! Ali, ako neće Borac, neko će drugi, i vjerovatno gurnuti Borac pod tepih. Navijam za baš baš dobar fudbal (kao npr u Hrvatskoj gdje svako svakog dobije), ali smo trenutno previše daleko od toga, počev od stanja u državi, pa nadalje.
Pa kako im svirnu 30 faulova vama 10,kako vam svirnu 8 faulova u BL a Sarajevu 28,pa kako da nikad nikom ne svirne osto faulova kao vama ili barem 2-3 vise nego ubojek duplo vise ili troduplo novi level otimanja,najsretniji bi Vico bio da je jedan klub iz Federacoje a ostalo iz sumske al kurko

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 apr 2025, 00:19

guadalupe je napisao/la:
24 apr 2025, 00:14

slika

slika

...

Stupid Bosniaks
Ma gadni i jedni i drugi mada ovo navuku recimo 2 situacije,omjer faulova nije svaku tekmu 30-2 i dozvole barem da se igra protiv njih,od dva zla biram ove vjecno ugrozene,mada jedino sto im je ugrozeno je du.pe kad ih Cabir dere

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 apr 2025, 00:19

slika

:D :D

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 24 apr 2025, 00:19

kad cemo na kosevu cuti direktno prozivanje sudije??? osvjestite se momci moramo poceti od sebe svi, samo tako ovu bagru mozemo iskorijeniti

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 24 apr 2025, 00:21

Haj sto jedan dio debila stvara narativ da su u Zelji cetnici jer su zapeli i pobijedili ovu tekmu na fer i posten nacin, prakticno lavovski uzimajuci u obzir okolnosti na terenu i lakrdiju od sudjenja.. Ali tek su prica za sebe ovi "navijaci" Zelje kojima je draza cinjenica da su odigrali za Zrinjski od same pobjede nesvjesni kako su ostali bez titule 2017. A tek pitarski mentoli(ne svi) sto sad otvoreno navijaju za Zrinjski protiv nas u derbiju jer su im Borac i Banja Luka komplekse nabili. Nevjerovatno boga mi eto kakvi smo mi balijanderi i dokle smo se doveli, treba nama jedna atomska da nas sravna sa zemljom jer smo sami sebi najveci neprijatelji, STRAŠNO.

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 24 apr 2025, 00:22

mosarajvosa83 je napisao/la:
23 apr 2025, 23:08
IMResurrected je napisao/la:
23 apr 2025, 23:01
Svaka cast Zeljeznicaru. Velika pobjeda. Ocito se Borac sa njima jako tesko nosi, posebno na Grbavici.

Veceras su pokradeni. Ponisten im je cist go. Borcu je oprosten jedan crveni i 3-4 zuta minimalno. Jedno pet auta im je navuceno, a svaki kontakt je bio prekrsaj. Zatim izmisljeni faulovi u napadu, umjesto pustanja prednosti u go sansi svira faul... sve je Njegomirovic uradio da im navuce, ali nije moglo.

Fudbalski odlicna partija Zeljeznicara, koliko se moglo igrati fudbala ovdje. Al Jaber je odigrao simultanku u oba pravca. Ne znam da li je bio nesto posebno inspirisan ili mu mozda vise odgovara da igra blize golu, ali ovo je vhrunska utakmica bila od njega. Strasan, strasan igrac.
Ovo sto rade i kako sude Bojcu granici sa nemogucim.
Granici, ali vidjeces da ce opet navijaci raznih klubova pokazivati na vecerasnju utakmicu i govoriti da se moze pobijediti i Borac i sudija. Moze, ali da odigras utakmicu bez greske i da uz to imas srece. Sa ovakvim sudjenjem ces izgubiti 9 od 10 utakmica. Ovo veceras ako je gledao neko iz Europe, neki strani skaut, novinar, sudija, taj je fras dozivio.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.