FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
e sioux vala si i ti ubleha
-
- Kontakt:
Jesic je bio los i neka smo ga otjerali al nas problem je sto mi otjeramo i popljujemo i one sto su dobri kao Kodro,Husref,Jovic ili od igraca Bilbiju,Velkoskog,Stojceva itd . Stojim pri tome da se nije rodio ko je pitarima ugodio!!!joker90 je napisao/la:Sad ce neko napisati, Mariboru valja, nama nije valjao! Pitarima nikad ugoditi! To bi mogao npr @bordobijeli napisati, on voli slicno tome sarnuti cesto.
vala opra i ti sioux u tri vode
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Zar vi stvarno mislite da ce Jesic moci raditi u Mariboru sta je radio kod nas?Pa, za razliku od nas oni imaju upravu koja je sastavljena od ljudi koji nekad u svom zivotu nabili loptu nogom ne samo gledali je na tv (ako su ovi nasi i to uradili)
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kol'ko je čovjek jak, još osjećamo tragove njegove filozofije.Sabinho je napisao/la:I ne spusta se ni 5 mjeseci nakon njegovod odlaska.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Za dobrim konjem prašina se diže.Ne moze se disati od nje.
![]()
![]()
![]()

Ko ga šišaa, idemo razbiti Jajčane sutra.
Kakvu postavu ocekujete da sutra izvede bivsi golman Zeljeznicara?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas igra Sarajevo, svi na Koševo!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pavle - Hodžić - Novak - Balić - Almir - Sarić - Rustem - Crnkić - Said - Dulja - Ahmetjoker90 je napisao/la:Kakvu postavu ocekujete da sutra izvede bivsi golman Zeljeznicara?
Samir od prve minutejoker90 je napisao/la:Kakvu postavu ocekujete da sutra izvede bivsi golman Zeljeznicara?

Sto se tice postave,ja mislim da ce vrli strucnjak spremiti neko iznenandjenje,jedno od njegovih milion,Said ce biti na klupi

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Hodzica na desnog a Sarica na lijevog beka, Andjusica u sredinu, Bekic bi mogao u sredini terena zaigratiRedEvil je napisao/la:Sto se tice postave,ja mislim da ce vrli strucnjak spremiti neko iznenandjenje,jedno od njegovih milion,Said ce biti na klupi![]()
Kazu ovi insajderi da bi Said mogao poceti, to bi bilo fino iznenađenje. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mozda i Mihojevic u napad,Dulja na zadnji,a Hodzic umjesto DuljeArhitekt je napisao/la:Hodzica na desnog a Sarica na lijevog beka, Andjusica u sredinu, Bekic bi mogao u sredini terena zaigratiRedEvil je napisao/la:Sto se tice postave,ja mislim da ce vrli strucnjak spremiti neko iznenandjenje,jedno od njegovih milion,Said ce biti na klupi![]()

grb sto kuca,umjesto srca
Ja se nadam da ce bivsem golmanu Zeljeznicara sutra biti zadnji put da sjedi na klupi FK Sarajevo.
SARAJEVO
Vozdra raja, novi sam na forumu al' pratim ga aktivno zadnjih par mjeseci.
Ma od Allegrija sve možemo očekivat', ne bi me čudilo da Ahmeta prebaci na krilo, on je "motoričan igrač niskog težišta"

Ma od Allegrija sve možemo očekivat', ne bi me čudilo da Ahmeta prebaci na krilo, on je "motoričan igrač niskog težišta"

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dobrodošao, i samo da ti kažem, svi novi članovi su pod posebnom prismotrom. A ja sam ovdje glavniskoroalen je napisao/la:Vozdra raja, novi sam na forumu al' pratim ga aktivno zadnjih par mjeseci.
Ma od Allegrija sve možemo očekivat', ne bi me čudilo da Ahmeta prebaci na krilo, on je "motoričan igrač niskog težišta"![]()
Vratite nam osmijeh na lice, nesposobne izdajice
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Mislio nesto napisati o FKS al vidim tema je Maribor pa shodno tome odustadoh. Kad sam vec tuj, ja bih sviju njiha, ocero .ebo hin babo u njiha.
Hvala na dobrodošlici, skont'o sam druže da si glavni iz ranijih objavahilmo je napisao/la:Dobrodošao, i samo da ti kažem, svi novi članovi su pod posebnom prismotrom. A ja sam ovdje glavniskoroalen je napisao/la:Vozdra raja, novi sam na forumu al' pratim ga aktivno zadnjih par mjeseci.
.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Slikaj ličnu i člansku karticu.skoroalen je napisao/la:Hvala na dobrodošlici, skont'o sam druže da si glavni iz ranijih objavahilmo je napisao/la:Dobrodošao, i samo da ti kažem, svi novi članovi su pod posebnom prismotrom. A ja sam ovdje glavniskoroalen je napisao/la:Vozdra raja, novi sam na forumu al' pratim ga aktivno zadnjih par mjeseci.
.Ma nije frka, nisam insajder, nisam troll, samo volim FKS i volim ove "razgovore" sa pametnim ljudima koji se razumiju u materiju, a ovdje je većina takvih

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, SamoDaKazeem, Zagor i 43 gosta.