La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Deveti poraz Reala 
Sve je ovo dobro.Da se ne bi ko provuko na ljeto da ostane u Realu
Ovaj Real je presto igrat nakon Ajaksa a i prije toga su malo hoću malo neću.
Mariano
kakva kanturina od igrača
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kad je ovo bilo?sljivo je napisao/la:Ovaj Real je presto igrat nakon Ajaksa a i prije toga su malo hoću malo neću.
veliki Benz
Karim još jednom pokazao da je daleko najbolji igrač Reala ove sezone. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ronaldo u timu koji drugoplasiranom bježi 18 bodova a trećeplasiranom 25 ima 24 gola u sezoni.
Benz u brodu koji tone, koji je promjenio tri kapetana, ima isto 24 gola.
Forma je prolazna, klasa je vječna
Benz u brodu koji tone, koji je promjenio tri kapetana, ima isto 24 gola.
Forma je prolazna, klasa je vječna
Samo što je to LP, a sinoć je igrao Villareal koji se bori za opstanak.leorey je napisao/la:Isto vi u LP zadnjih godina a pobjedjivali, jelde? Glava je cudo.TonySosa je napisao/la:Sinoć su mogli hladno desetku primiti.![]()
A PSG recimo au contraire hehe.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Nece biti nista bolji ni iduce sezone.
A kome dadose sedmicu.
A kome dadose sedmicu.
Ja, ali koliko smo puta u Ligi pa i u LP dobili samo zbog mentaliteta. Neke meceve smo recimo prosle godine u Ligi trebali izgubiti i vise razlike a dobijali smo ih. Sreca? Mozda, ali 38 utakmica, tesko.TonySosa je napisao/la:Samo što je to LP, a sinoć je igrao Villareal koji se bori za opstanak.leorey je napisao/la:Isto vi u LP zadnjih godina a pobjedjivali, jelde? Glava je cudo.TonySosa je napisao/la:Sinoć su mogli hladno desetku primiti.![]()
A PSG recimo au contraire hehe.
27.10.2020
Nije sreća, nego Messi. Mada jeste sreća što je prije 20 godina došao u Barcelonu.
Remember, remember the 5th of November.
Valenica 17 utakmica bez poraza. Znao sam da Marcelino nije prevara.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
U razgovoru za magazin "Gol" 70-godišnji Antić je rekao mnogo zanimljivih stvari, od toga da Antoine Griezmann nije pravi igrač za Barcelonu, pa sve do mišljenja o Luki Modriću i njegovoj Zlatnoj lopti.
"Kako Modrić može biti najbolji na svijetu kada ne asistira i ne postiže pogotke? Njemu dati Zlatnu loptu apsolutno nema smisla. Najbolji organizator igre na svijetu je Kevin De Bruyne jer on čini saigrače boljima, a ne Modrić", rekao je Antić.
Antić je u karijeri, između ostalih ekipa, vodio Barcelonu, Real Madrid i Atletico Madrid i po tome je jedinstven u svijetu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Postoji razlog sto Antic nije relevantan 20 godina
Hoće Gvardo svog Busquetsa.Man City ready to pay Rodri's €70m release clause after making Atletico midfielder priority target (Sam Lee)
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
A moj Zizu gdje si ti dosao. Ne pamtim losiji Rejal. Ne nisu, bili ni 2008 godine ovako losi.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.