Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

trebevic
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la trebevic » 07 avg 2011, 20:01

Jedno je sigurno van Der Sar ce itekako nedostajati Sir Alexu, ovaj mali ima veliko breme na plecima, danas je bio slab.
Nani i da nije postigao onaj treci gol bio bi igrac utakmice, Ferguson je iz njega odstranio skrtost, postao je pravi timski igrac, odigrao je dosta dobrih pasova.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 avg 2011, 20:05

Prosječna starost sastava koji je u drugom poluvremenu preokrenuo rezultat bila tek 22 godine, a najstariji igrač na travnjaku do ulaska Dimitra Berbatova minutu prije kraja utakmice bio je Ashley Young, kojemu je 26 godina.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 avg 2011, 20:19

Čestitam. Sila ste. Ove godine Mancho će da se prošeta ligom, još ako dođe Sneijder ili neki sličan veznjak, uff.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 07 avg 2011, 20:25

Nani je zvijer, uz Younga je to strašno, da ne pričam ako bi Sneijder došao...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 avg 2011, 20:27

Bosco je napisao/la:Čestitam. Sila ste. Ove godine Mancho će da se prošeta ligom, još ako dođe Sneijder ili neki sličan veznjak, uff.
Jos netreba zaboraviti da je ovo ekipa za buducnost. Pa onaj Smaling...kako Ferguson zna naci mlade igrace. Pa majke mi,ja ga nebi dao ni za jednog drugog stopera na svijetu (osim ria i vidica). Onaj Jones isto dobar. Young se jos trazi. I danas je bio solidan a gore od ovoga nemoze. Sta tek reci za jednog Welbacka,ubija.

Iskreno,kad bi Ando i Cleverly mogli zadrzati danasnju razinu igre,ja nebi ni zelio da Sneider dodje.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

maestro19
Kontakt:

Post Postao/la maestro19 » 07 avg 2011, 20:29

Ma kratko receno bogovi...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 avg 2011, 20:33

A Rooney i Chicarito su mladi poprilicno,eto,samo sacekajte da Xavi omatori i nastaje dominacija Uniteda evropom :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 avg 2011, 20:35

In-demand midfielder Wesley Sneijder claims Inter Milan will sell him for the right price, but denies speaking with Manchester United or Manchester City.

Sneijder claims Serie A giants Inter "need money" in the latest twist in the ongoing transfer saga, with the Holland international their most valuable asset.

It will take a mammoth offer, though, and 27-year-old Sneijder plans to take a break after the Netherlands' friendly against England at Wembley while his future is decided.

"All I know is that Inter need money and that I'm for sale if the right offer comes in."
The latest from Wesley Sneijder

"I have five days off after the friendly against England on Wednesday. I expect clarity on my future by then.

"I can be very brief about the interest from Manchester United and City - I haven't spoken with either of those two clubs, so I can't really say much about my future at the moment."

United are thought to have courted the former Real Madrid man all summer, while City boss Roberto Mancini has denied having any interest.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 07 avg 2011, 20:35

Dylan Dog je napisao/la:A Rooney i Chicarito su mladi poprilicno,eto,samo sacekajte da Xavi omatori i nastaje dominacija Uniteda evropom :D
neboj se ima vec zamjena za njega
Visca el Barça ! Mes que un club !

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 avg 2011, 20:37

DesimaL je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:A Rooney i Chicarito su mladi poprilicno,eto,samo sacekajte da Xavi omatori i nastaje dominacija Uniteda evropom :D
Nema zamjenu kao ni Scholes, mogu biti im slicni ali nisu istu. Xavi je intelektualac u fudbalu tesko da i Thiago moze biti.

maestro19
Kontakt:

Post Postao/la maestro19 » 07 avg 2011, 20:38

DesimaL je napisao/la:

smjesan si kralju ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 avg 2011, 20:39

haxonja je napisao/la:In-demand midfielder Wesley Sneijder claims Inter Milan will sell him for the right price, but denies speaking with Manchester United or Manchester City.

Sneijder claims Serie A giants Inter "need money" in the latest twist in the ongoing transfer saga, with the Holland international their most valuable asset.

It will take a mammoth offer, though, and 27-year-old Sneijder plans to take a break after the Netherlands' friendly against England at Wembley while his future is decided.

"All I know is that Inter need money and that I'm for sale if the right offer comes in."
The latest from Wesley Sneijder

"I have five days off after the friendly against England on Wednesday. I expect clarity on my future by then.

"I can be very brief about the interest from Manchester United and City - I haven't spoken with either of those two clubs, so I can't really say much about my future at the moment."

United are thought to have courted the former Real Madrid man all summer, while City boss Roberto Mancini has denied having any interest.
Ma Sneijderu odyebi vise. Hocu-necu. Suti vise i fokusiraj na Inter. Nema respekta ni prema svom klubu ni prema Unitedu. Ja stvarno ne vidim gdje bi to on igrao, i trenutno bi vise volio jednog destruktivca, nakon ove partije Cleverleya. Ali skoro sam siguran da nece niko doc.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 avg 2011, 20:51

Moram se sloziti s @Cartmanom. Ova situacija sa Sneijderom mi je toliko dokurcila da vise i nisam siguran da zelim uopste Nizozemca na Old Traffordu. :? 40 miliona eura? Takvi transferi imaju i dosta rizika sa sobom. Nekako sam jos pod dojmom Cleverleyove partije danas pa mozda zbog toga ovo govorim ali zaista kako se samo oteze ova situacija sa Sneijderom i kako se ista mijenja iz dana u dan pocinje mi biti muka polako od cijele price. Sto je previse previse je stvarno. Podsjeca me neodoljivo na situacija oko Teveza kada je presao u United. Takodjer je bilo trzavica skoro pa citav prelazni rok. Svaki dan druga informacija i strasno sam se tada napatio dok covjek vise nije potpisao. Sada slicno sa Sneijderom. Sta ce biti na kraju ostaje nam da vidimo ali je cijela prica fkt iritantna. :x
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 07 avg 2011, 20:53

United danas odlican, zao mi je samo zbog Dzeke sto shity ne pobijedi ali united je apsolutno zasluzeno osvojio trofej. Sjajno su igrali, mali welbeck je velika nada ali ja zaista ne znam sta vi vidite u youngu :S richards ga je pojeo, covjek nema driblinga , krene stane hoce biciklo nece nesto trza u mjestu, mozda je to jos neki strah (ipak je dosao u man.utd) ali nikad on meni nije bio neka igracina. Imao je jednu sezou odlicnu i to je sve. De Gea ce biti odlican, mlad je jos, samo dase navikne
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 07 avg 2011, 20:54

Prvi put od kako gledam utakmice sa novog Wembleya, racunajuci i utakmice playoff finala za ulazak u veci rang, sam vidio prazne stolice u sektoru za navijace(neracunam onaj sektor u sredini za sponzore i novinare) i kazu da imaju vise navijaca :lol: :lol:

slika
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 07 avg 2011, 21:13

Stav pojedinaca: Carrick treba igrati jer nekim će čudom doći na nivo od dvije sezone ranije iako je trenutno beskoristan za udarnu postavu dok Nani ili Anderson , neko osmi je itekako značajan po ekipu ali ću prejeudicirat , tražit razloge njegove dobre igre odnosno reć da će zasrat neku veliku utakmicu te će na klupu zbog inih razloga . De Geu na odstrijel jer momak ima 20 a ne 35 k'o kad je VDS dolazio . Mala razlika . Šta'š .

Emocije pišu , ne hladna glava . To je problem većine . Ako je Welbeck trenutno bolji u polju od Chicharita iliti Berbatova , Owena , ako pridonosi kvalitetnom nogometu u napadu onda treba igrati . Tomica takođe . Definicija logike .
Zadnja izmjena: Sir Matt, dana/u 07 avg 2011, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 avg 2011, 21:15

Š'o bi Rudy Tomjanovich rek'o:"Don't ever underestimate the heart of a champion"! Danas se moglo vidjeti kolika je razlika između Utd-a i City-ja, a da ne govorim o onoj između SAF-a i Mancinija. :mrgreen:

Cleverley odličan. Stvarno je momak odigr'o sjajno. Kako je samo odnio Toure-a prilikom jednog defanzivnog zadatka. K'o da je u njemu 120 kila, jbt. :mrgreen: Pasovi savršeno tačni, pregled igre odličan, mog'o bi on izrasti u velikog igrača. Ima najboljeg trenera iza sebe, tako da...Ništa nije nemoguće.

Young je, barem po meni, slabo odigr'o. Im'o jedan centaršut iz kojeg je Smalling zabio i to je to. Dobro, može se reći da je taj gol bio prekretnica, al' koliko samo on drži loptu u nogama. :lol: Mislim da je prevaziš'o i C. Ronalda po tom pitanju. Nije ovo Aston Villa, al' to će mu sigurno SAF ukazati.

Wellbeck se bori i trči k'o lud. Možda će se neki smijati, al' i ja bih se uvijek odlučio za njega prije Berbatova.

De Gea kriv za 2. gol, to je sigurno. Donekle se iskupio odbranom Jonhsonovog šuta, al' nije to to. No, sigurno je da ga nakon jedne utakmice ne treba razapinjati i staviti na klupu. To bi ga baš dotuklo. Biće on sve bolji i bolji, u to sam uvjeren. Zamislite da ste doveli Neuera. :lol:

Btw, što se Smalling forsira na desnom beku? Je l' i na pripremnim utakmicama tu igr'o il'...? Fakat me zanima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 avg 2011, 21:24

Monolog je napisao/la:Š'o bi Rudy Tomjanovich rek'o:"Don't ever underestimate the heart of a champion"! Danas se moglo vidjeti kolika je razlika između Utd-a i City-ja, a da ne govorim o onoj između SAF-a i Mancinija. :mrgreen:

Cleverley odličan. Stvarno je momak odigr'o sjajno. Kako je samo odnio Toure-a prilikom jednog defanzivnog zadatka. K'o da je u njemu 120 kila, jbt. :mrgreen: Pasovi savršeno tačni, pregled igre odličan, mog'o bi on izrasti u velikog igrača. Ima najboljeg trenera iza sebe, tako da...Ništa nije nemoguće.

Young je, barem po meni, slabo odigr'o. Im'o jedan centaršut iz kojeg je Smalling zabio i to je to. Dobro, može se reći da je taj gol bio prekretnica, al' koliko samo on drži loptu u nogama. :lol: Mislim da je prevaziš'o i C. Ronalda po tom pitanju. Nije ovo Aston Villa, al' to će mu sigurno SAF ukazati.

Wellbeck se bori i trči k'o lud. Možda će se neki smijati, al' i ja bih se uvijek odlučio za njega prije Berbatova.

De Gea kriv za 2. gol, to je sigurno. Donekle se iskupio odbranom Jonhsonovog šuta, al' nije to to. No, sigurno je da ga nakon jedne utakmice ne treba razapinjati i staviti na klupu. To bi ga baš dotuklo. Biće on sve bolji i bolji, u to sam uvjeren. Zamislite da ste doveli Neuera. :lol:

Btw, što se Smalling forsira na desnom beku? Je l' i na pripremnim utakmicama tu igr'o il'...? Fakat me zanima.
Velika razlika i kada kazu trener nije bitan faktor!? Cleverley bi mogao biti tipa Wilshera ima dobre predispozicije kao i Jones koji me na Terrya podsjeca.

De Gea je danas vidio sta znaci igrati u EPL i kako ce mu biti. Ocekujem iz kola u kolo da bude bolji i jaci.

Smallinga jest forsirao na beku i ne kontam sto igra jer razgrapan je totalno.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 07 avg 2011, 21:30

Monolog je napisao/la:De Gea kriv za 2. gol, to je sigurno. Donekle se iskupio odbranom Jonhsonovog šuta, al' nije to to. No, sigurno je da ga nakon jedne utakmice ne treba razapinjati i staviti na klupu. To bi ga baš dotuklo. Biće on sve bolji i bolji, u to sam uvjeren. Zamislite da ste doveli Neuera. :lol:

Govorio sam ovo za Neuera prije nekoliko mjeseci... Strasan golman, ali sto zna zabrljati, malo ko to umije. Ona 3 gola koja je primio protiv nekog iz BL prosle sezone su bile stravicne greske. Covjek bi pomislio da namjerno pusta golove. Nekako sam zadovoljniji ovakvim razvojem događaja.

A Smalling je ocito na treningu pokazao nesto sto mi nismo mogli vidjeti. I ja sam bio iznenađen pozicijom, ali je s Naniem sjajno igrao na desnoj strani. Jedino sto mi se nije svidjelo je njegov prvi dodir, ali ce poraditi na tome vjerovatno. Ono sto je karakteristicno za njega i Jonesa je da igraju vise pozicija podjednako dobro. OShea i Brown mk2. :lol: Ocito Fergie voli takve igrace.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 07 avg 2011, 21:36

Bliss je napisao/la:Prvi put od kako gledam utakmice sa novog Wembleya, racunajuci i utakmice playoff finala za ulazak u veci rang, sam vidio prazne stolice u sektoru za navijace(neracunam onaj sektor u sredini za sponzore i novinare) i kazu da imaju vise navijaca :lol: :lol:

slika
Cestitke na pobjedi a ova slika ti pokazuje koliko je ustvari vazna ova utakmica u Engleskoj.Vjeruj da bi nastale velike rupe i na tribinama Man utd kad bi ostali da navijaju samo navijaci iz Manchestera.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.