FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma znam zezam se, znas i sam da svaki prelazni rok samo o njemu raja buncaBordoSaga2 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 11:18Dozivanje Amara je besmisleno jer od njegovog dovodjenja nema nista.EastMadness je napisao/la: ↑22 maj 2025, 11:00Prvi nemoguca zelja , a Amkec nadam se da dolazi. Vrijeme je Amaru , ozenio se nek dijete ovdje napravi. Porodican zivot i iduce 4 sezone kapiten. Sta ti treba vise u zivotu.

2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- PeppermintSA
- Kontakt:
Amar je tito ali sam protiv njegovog dovodjenja. Godinu dana nije igrao, u ozbiljnom je downhillu i mislim da nam ne treba Duljevic ver.2. Mislim da moramo prestati s praksom dovodjenja igrača koje ćemo vraćati u život. Nikad nam to nije upalilo.BordoSaga2 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 11:18Dozivanje Amara je besmisleno jer od njegovog dovodjenja nema nista.EastMadness je napisao/la: ↑22 maj 2025, 11:00Prvi nemoguca zelja , a Amkec nadam se da dolazi. Vrijeme je Amaru , ozenio se nek dijete ovdje napravi. Porodican zivot i iduce 4 sezone kapiten. Sta ti treba vise u zivotu.
Koliko je bitan superkup nema ga ni u kladionicama, a ni na rezultatima
Nadam se da cemo dovesti dobrog golmana jer tu nam je najvise bodova otislo pogotovo u prvoj polusezoni dok nije Roga stao na go. Ako vec ide Roga volio bi nekog golmana sto moze i nogom da igra.
Da se pitam doveo bi jos jednog veznog i krilo i to je to sa tim da probamo zadrzati Lulica i Pavicica a ako ne uspijemo onda dovesti 3 vezna slicnih kvaliteta. Produziti ugovore ovim sto im istice slj sezone tj Jatti, Bubanji i begi ja mislim.
Da se pitam doveo bi jos jednog veznog i krilo i to je to sa tim da probamo zadrzati Lulica i Pavicica a ako ne uspijemo onda dovesti 3 vezna slicnih kvaliteta. Produziti ugovore ovim sto im istice slj sezone tj Jatti, Bubanji i begi ja mislim.
-
- Kontakt:
Pa superkup ti je jedino bitan jer anamone drži u prici za najtrofejniji klub. Oni su od tog napravili neki Aman zaman trofej. Jedna utakmica, bez ikakve vrijednosti osim prestiža.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Šta smo mi na kraju dali za Mlinarica? Osim 300k, procenta od iduceg transfera, 4 igrača na posudbu i udio u klubu od 5%, ima li još šta?
-
- Kontakt:
Izvinite ako je neko pisao, nisam sve pratio, zna li se sta za trofej Ismir Pintol?!
Zato ustat i reci Ismir Mirvic, a ne pljuvanje i ostala sranja, jer mi smo milion dali za dva igraca u 2025 godini, kao neke prve nase znacajnije kupnje, a recimo Zvezda je milion maraka platila Mihajlovica 1991 godine cini mi se, dakla kasnimo 35 godina.PeppermintSA je napisao/la: ↑22 maj 2025, 04:01Jbt, kako sa čovjek pohasi. Hladno spucasmo milion kerma na dva pojačanja, a nije ni juni mjesec. Prije 7-8 godina, kad smo već ko biva bili finansijski jaki, ovdje smo se svi ibretili jer je Milanović placen 45k eura. Ono, šok! Plaćeno obeštećenje! Sad spičkamo milionče i nikom ništa.
Veliko si, Saraj’vo!
Velika greska je bila nedovodjenje Oreca, kojeg je Rijeka platila stoju dvi milje eura, i vec je poceo tamo da igra, ne zanemarujuci cinjenicu da je rijec o trenutno najjacem Hrv klubu, kad sam to napominjao svi su se smijali, a ja sam rekao i tada i sada, daleko najbolji bek lige je bio, a samo 23 godine, mogao je i da se dodatno proda.propoklopac je napisao/la: ↑22 maj 2025, 09:25Odavno nismo imali konstantnijeg beka (lijevi-desni) od Begana, posebno u ovoj situaciji gdje su nam bekovi "krila", ili popularno "vin bek", tako da Halid zvani povreda ne moze trenutno biti nikakva opcija...
ja sam pisao o Oreču mimo foruma i govorio čak privatno da se pokuša dovesti, jer je bio najbolji bek lige i najveći potencijal, ali etoBordo10 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:41Velika greska je bila nedovodjenje Oreca, kojeg je Rijeka platila stoju dvi milje eura, i vec je poceo tamo da igra, ne zanemarujuci cinjenicu da je rijec o trenutno najjacem Hrv klubu, kad sam to napominjao svi su se smijali, a ja sam rekao i tada i sada, daleko najbolji bek lige je bio, a samo 23 godine, mogao je i da se dodatno proda.propoklopac je napisao/la: ↑22 maj 2025, 09:25Odavno nismo imali konstantnijeg beka (lijevi-desni) od Begana, posebno u ovoj situaciji gdje su nam bekovi "krila", ili popularno "vin bek", tako da Halid zvani povreda ne moze trenutno biti nikakva opcija...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- relativizam
- Kontakt:
Da li se zna ko je u konkurenciji ?Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:21Izvinite ako je neko pisao, nisam sve pratio, zna li se sta za trofej Ismir Pintol?!
Keremija
Gulias
Beganovic
Bubanja
Da se ja pitam Gulias bi osvojio
Evo objavili su da ganjaju Strahinju Manojlovica golmana Radnickogubipara je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:04Nadam se da cemo dovesti dobrog golmana jer tu nam je najvise bodova otislo pogotovo u prvoj polusezoni dok nije Roga stao na go. Ako vec ide Roga volio bi nekog golmana sto moze i nogom da igra.
-
- Kontakt:
Zna li ko kakav je on ?Haksss je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:01Evo objavili su da ganjaju Strahinju Manojlovica golmana Radnickogubipara je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:04Nadam se da cemo dovesti dobrog golmana jer tu nam je najvise bodova otislo pogotovo u prvoj polusezoni dok nije Roga stao na go. Ako vec ide Roga volio bi nekog golmana sto moze i nogom da igra.
Ne pratim puno srpsku ligu
- nedimmmm1337
- Kontakt:
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ma ja trenutno zivim u Mostaru i idem na svaku utakmicu, lik je bas opasno talentovan igrac finog dodira centarsuta, i jako prodoran i borbenjuka55 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:45ja sam pisao o Oreču mimo foruma i govorio čak privatno da se pokuša dovesti, jer je bio najbolji bek lige i najveći potencijal, ali etoBordo10 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:41Velika greska je bila nedovodjenje Oreca, kojeg je Rijeka platila stoju dvi milje eura, i vec je poceo tamo da igra, ne zanemarujuci cinjenicu da je rijec o trenutno najjacem Hrv klubu, kad sam to napominjao svi su se smijali, a ja sam rekao i tada i sada, daleko najbolji bek lige je bio, a samo 23 godine, mogao je i da se dodatno proda.propoklopac je napisao/la: ↑22 maj 2025, 09:25
Odavno nismo imali konstantnijeg beka (lijevi-desni) od Begana, posebno u ovoj situaciji gdje su nam bekovi "krila", ili popularno "vin bek", tako da Halid zvani povreda ne moze trenutno biti nikakva opcija...
Ne znam odalke je potekla ova prica o 300.000, ali nije tacna. Puno manja je cifra, zbog toga idu igraci.
since 1973
-
- Kontakt:
Dok drugi o pojacanjima pricaju,pisu saopstenja,optuzuju svoje za namjestanje i slicne nebuloze Vico ispred nosa na Ilidzi mjenja statut,glavna tema danas im je bila da se uskladi statut jer samo kod nas predsjednik moze imat 2 mandata,slobodno ugasit fudbal od danas i ako ovo prodje.
-
- Kontakt:
Greska je Rozic iz Posusija medjutim nije realno da uvijek pogodimo sa pojacanjima i da dovedemo svakog ko je dobar.juka55 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:45ja sam pisao o Oreču mimo foruma i govorio čak privatno da se pokuša dovesti, jer je bio najbolji bek lige i najveći potencijal, ali etoBordo10 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:41Velika greska je bila nedovodjenje Oreca, kojeg je Rijeka platila stoju dvi milje eura, i vec je poceo tamo da igra, ne zanemarujuci cinjenicu da je rijec o trenutno najjacem Hrv klubu, kad sam to napominjao svi su se smijali, a ja sam rekao i tada i sada, daleko najbolji bek lige je bio, a samo 23 godine, mogao je i da se dodatno proda.propoklopac je napisao/la: ↑22 maj 2025, 09:25
Odavno nismo imali konstantnijeg beka (lijevi-desni) od Begana, posebno u ovoj situaciji gdje su nam bekovi "krila", ili popularno "vin bek", tako da Halid zvani povreda ne moze trenutno biti nikakva opcija...
-
- Kontakt:
za 12 godina daj boze da jednom titulu uzmemo. Smjenjivat ce se Borac i Zrinjskimosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 13:58Dok drugi o pojacanjima pricaju,pisu saopstenja,optuzuju svoje za namjestanje i slicne nebuloze Vico ispred nosa na Ilidzi mjenja statut,glavna tema danas im je bila da se uskladi statut jer samo kod nas predsjednik moze imat 2 mandata,slobodno ugasit fudbal od danas i ako ovo prodje.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], miguelramos, MokraKifla, Morpheus, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Proximic, rishovski, Uvijeknapravojstrani i 27 gostiju.