FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako hoćeš da te prihvatimo ovdje, moraš izgovoriti tri puta ja sam pič.ić udbaški. 

S Jesicem smo Metalce derali po 4:0
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sutra 3 boda, deklasirati metalce, ali to ne smije znaciti ostanak Hurtona. Na ovoj pauzi pokusati dovesti normalnog trenera, sa licencom za pocetak.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I pripremi stoju za pica
Dobro nam dosao 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Licna je bitnija od clanske
dobro dosao

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtiću sutra zadnja tekma..
Drago mi je da sam pomogao!pasica je napisao/la:Sutra bordo orkestar sa prepoznatljivim rukopisom dirigenta Hurte!
@joker, ja poceo terapiju, do tekme rahat od pameti.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hvala svima na dobrodošlici, nije problem ni lična ni članska, imam oboje
a ovo za pi*ić udbaški, pa dobro, ako je to neka interna šala... 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I moras znati igrati sokera, za razliku od jednog banovanog, a ovdje postovanog kolege. Selam za njega!skoroalen je napisao/la:Hvala svima na dobrodošlici, nije problem ni lična ni članska, imam obojea ovo za pi*ić udbaški, pa dobro, ako je to neka interna šala...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Dobrodosao. Halali, tek u ovoj zadnjoj recenici vidjeh da si promasio temu totalno.skoroalen je napisao/la:Hvala na dobrodošlici, skont'o sam druže da si glavni iz ranijih objavahilmo je napisao/la:Dobrodošao, i samo da ti kažem, svi novi članovi su pod posebnom prismotrom. A ja sam ovdje glavniskoroalen je napisao/la:Vozdra raja, novi sam na forumu al' pratim ga aktivno zadnjih par mjeseci.
Ma od Allegrija sve možemo očekivat', ne bi me čudilo da Ahmeta prebaci na krilo, on je "motoričan igrač niskog težišta"
.Ma nije frka, nisam insajder, nisam troll, samo volim FKS i volim ove "razgovore" sa pametnim ljudima koji se razumiju u materiju, a ovdje je većina takvih
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kako nam teren izgleda? Jel puno katastrofa 

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Pogotovo babo Majki,rastura materijom

grb sto kuca,umjesto srca
Ma pod tim "materija" sam mislio na uglavnom realne stvari o kojim se raspravlja, a ne ono što čitam po fb, kad neko napiše "vratite nam Husrefa za trenera", k'o da je Husref auto parkiran u Tuzli, da ga samo dovučemo u Sarajevo. Al eto, nebitno 
Ma trebali bismo dobit Metalce, ako golman Skretničara ne bude opet glumio Beniteza sa rokadama... a vjerovatno hoće

Ma trebali bismo dobit Metalce, ako golman Skretničara ne bude opet glumio Beniteza sa rokadama... a vjerovatno hoće

Dobro nam došao.. Nego kako ti ide psovanje ?skoroalen je napisao/la:Ma pod tim "materija" sam mislio na uglavnom realne stvari o kojim se raspravlja, a ne ono što čitam po fb, kad neko napiše "vratite nam Husrefa za trenera", k'o da je Husref auto parkiran u Tuzli, da ga samo dovučemo u Sarajevo. Al eto, nebitno
- ElCartel11
- Kontakt:
Dobro nam dosaoskoroalen je napisao/la:Vozdra raja, novi sam na forumu al' pratim ga aktivno zadnjih par mjeseci.
Ma od Allegrija sve možemo očekivat', ne bi me čudilo da Ahmeta prebaci na krilo, on je "motoričan igrač niskog težišta"![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
HvalaKenChoo je napisao/la:Dobro nam došao.. Nego kako ti ide psovanje ?skoroalen je napisao/la:Ma pod tim "materija" sam mislio na uglavnom realne stvari o kojim se raspravlja, a ne ono što čitam po fb, kad neko napiše "vratite nam Husrefa za trenera", k'o da je Husref auto parkiran u Tuzli, da ga samo dovučemo u Sarajevo. Al eto, nebitno

Da je sutra dobit pa makar minimalno u 90+ minuti. Ne bi valjalo da nam se odlijepe Zrinjski i Sloboda, a posebno Mostarci jer su imali opasan raspored.
Samo naprijed Saraj'vo!
Moraš često 'sunut. Uvježbavaj malo, bez tog si ovdje propao. Već sutra ti je prvi test.skoroalen je napisao/la:HvalaKenChoo je napisao/la:Dobro nam došao.. Nego kako ti ide psovanje ?skoroalen je napisao/la:Ma pod tim "materija" sam mislio na uglavnom realne stvari o kojim se raspravlja, a ne ono što čitam po fb, kad neko napiše "vratite nam Husrefa za trenera", k'o da je Husref auto parkiran u Tuzli, da ga samo dovučemo u Sarajevo. Al eto, nebitno
Ma trebali bismo dobit Metalce, ako golman Skretničara ne bude opet glumio Beniteza sa rokadama... a vjerovatno hoćezavisi od situacije hahah, al većinom se suzdržavam ružnih riječi, može i bez tog
![]()

ma koji ce nam vrag pobjeda ako nemamo igreTele33 je napisao/la:Da je sutra dobit pa makar minimalno u 90+ minuti. Ne bi valjalo da nam se odlijepe Zrinjski i Sloboda, a posebno Mostarci jer su imali opasan raspored.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Neko priupia za sastav... Pavlovic - Hodzic, Novakovic, Balic, Al.Bekic - Rustemovic - Saric (neko lazno d.krilo koje ce se ubacivati u sredinu ??? ) Crnkic(poluspic kad Allegri odluci da Saric igra krilo ???), Duljevic, Cetkovic, Ahmetovic.
Sretno !
Sretno !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.