FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jaludovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
možda bih i odspavao koji sat da me nije prijatelj, koji rijetko ide na tekme, probudio u pola 7 i pitao hocemol' na tekmu 

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Je l se meni čini ili stvarno ovi portali se ponašaju kao da ne igramo danas, nikakve euforije, najava, slika, ničega...
Ne volim da poredim, ali kad su igrali pitari nisi ništa mogao pročitati osim tekstova o njima, a ovo je jadno stvarno...
To sve pokazuje ko smo mi, a ko oni...
Ne volim da poredim, ali kad su igrali pitari nisi ništa mogao pročitati osim tekstova o njima, a ovo je jadno stvarno...

[youtube][/youtube]
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
- themaniaks
- Kontakt:
gdje se prodaju i do kadchampions1921 je napisao/la:Na Grbavici jos ima karata za sve tribine..themaniaks je napisao/la:hocel biti ranije na grbavici ili negdje karti
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Nemoj Allaha ti ...Ajzea je napisao/la:Ja ovo malo što sam uspio zaspati sanjao da smo primili gol u 90.' i odma sa centra krenuli ka njihovom golu i zakucali ga i mi za prolaz. Daj Bože molim te ako može ikako bez ovih horor završnica, daj da ih glat prođemo bez ovih ludnica u posljednjim minutama koje jesu slađe ali ko će mi herc nadoknaditi kasnije.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Dabogda večeras bila najdosadnija utakmica na svijetu što je odigrana od dolaska lopte na prostore BiH i završila 0-0. 

DRUG NEBI TI PUNCA
Na stadionu juga je ostalo jos oko 150 karata, ja uzeo nekoliko zapada, redni broj 620, u fan shopu gužva, dosada oko 1150 učlanjenih.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
-
- Kontakt:
I ja juce uzeo zapad oko 2 redni broj 1940. Opet dokazuje da to nema nikakve veze.Dolina je napisao/la:Na stadionu juga je ostalo jos oko 150 karata, ja uzeo nekoliko zapada, redni broj 620, u fan shopu gužva, dosada oko 1150 učlanjenih.
Jedva cekam veceras utakmicu i da zapjevamo Grbavicu i tad ce srce poceti nekontrolisano lupati. A valjda se nekako izdrzi do tekme bar cekamo 2-3 sata manje.
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Buraz jel ovo moguce pa nigdje nema teksta o vecerasnjoj utakmicipinki je napisao/la:Je l se meni čini ili stvarno ovi portali se ponašaju kao da ne igramo danas, nikakve euforije, najava, slika, ničega...

Zadnja izmjena: CARSON, dana/u 23 jul 2015, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
I ja juce uzeo zapad oko 2 redni broj 1940. Opet dokazuje da to nema nikakve veze.uvijekuztebe1921 je napisao/la:Dolina je napisao/la:Na stadionu juga je ostalo jos oko 150 karata, ja uzeo nekoliko zapada, redni broj 620, u fan shopu gužva, dosada oko 1150 učlanjenih.
Jedva cekam veceras utakmicu i da zapjevamo Grbavicu i tad ce srce poceti nekontrolisano lupati. A valjda se nekako izdrzi do tekme bar cekamo 2-3 sata manje.
A ja jučer, tek kad je krenula prodaja, uzeo zapad a broj bio 4479

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ko ih yebe , pisat ce kad prodjemo 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
dino merline, napusi se kar.ine! 

Ako karte idu od zadnje onda je jos oko 650 zapada ostaloVedad87 je napisao/la:I ja juce uzeo zapad oko 2 redni broj 1940. Opet dokazuje da to nema nikakve veze.uvijekuztebe1921 je napisao/la:Dolina je napisao/la:Na stadionu juga je ostalo jos oko 150 karata, ja uzeo nekoliko zapada, redni broj 620, u fan shopu gužva, dosada oko 1150 učlanjenih.
A ja jučer, tek kad je krenula prodaja, uzeo zapad a broj bio 4479
Po prognozama mogla bi kiša u naredna 2,3 sata pasti taman malo da rashladi, za vrijeme tekme ne bi trebalo biti padavina
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Mislis kao derbi?bagrcavi je napisao/la:Dabogda večeras bila najdosadnija utakmica na svijetu što je odigrana od dolaska lopte na prostore BiH i završila 0-0.

Ništa brate, nigdje, samo Željo brani prednost i to je to...CARSON je napisao/la:Buraz jekl ovo moguce pa nigdje nema teksta o vecerasnjoj utakmicipinki je napisao/la:Je l se meni čini ili stvarno ovi portali se ponašaju kao da ne igramo danas, nikakve euforije, najava, slika, ničega...
To sve pokazuje ko smo mi, a ko oni...![]()
![]()
![]()
![]()
Pa da malo još dignu raju koja se lomi bi li išla na utakmicu, da kažu da Željo brani čast bh fudbala, ma ništa, sramota, ali fkt...
Hahaha znaci ide se od maksimuma prema 0.
Ostalo je jos 620 ulaznica za zapad

Ostalo je jos 620 ulaznica za zapad

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Ma nek lije, nama odgovara po onom terenu.DooVe je napisao/la:Po prognozama mogla bi kiša u naredna 2,3 sata pasti taman malo da rashladi, za vrijeme tekme ne bi trebalo biti padavina
Odgovaraće i raji koja dođe u svakom slučaju 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], Meshko91, OdbrambeniOP, ŠTA_JE i 42 gosta.