Samo da ga ozljede zaobidju, mislim da bi kod Mazzarija mogo procepit
Nova frizura
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Slazem se. Iako mi je posta nenormalno drag od kada je dosa u Inter jednostavno se moralo nekoga zrtvovat. Nadam se da ce Belfodil opravdat povjerenje.Puma je napisao/la:Sretno majstore.
Jbg morate razumjeti situaciju, bolje sto je on otisao nego Palacio, Guarin ili Handa.
Izgleda da nas i Di Gennaro napusta, nadam se da je samo posudba jer i on ima potencijal postat vrhunski golman.Tramite una nota apparsa sul proprio sito web, il Cittadella comunica di aver raggiunto l’accordo con l’Inter per il trasferimento in granata del giovane portiere Raffaele Di Gennaro. Ecco quanto si legge: “L’A.S. Cittadella comunica l’ingaggio del portiere Raffaele Di Gennaro dalla F.C. Internazionale. Di Gennaro, classe ’93 e nativo di Saronno, andrà a difendere la porta granata nella stagione 2013/14″.
Cassano ne igra obranu.Cassanu ugovor ističe krajem sezone 13./14.Cassano ne vrijedi 5+m kao što vidim da ljudi pišu po forumima,fb itd.Cassano ima problema s kondicijom.Također mislim da nije spreman ni za ulogu s klupe zadnjih pol sata ili tako nešto.A i da je,šteta je takvog igrača i igrača s tolikom plaćom držat na klupi.Guarin14 je napisao/la:Samo mi mozemo dati najkreativnijeg i jednog od najboljih igraca za nekakvog Alzirca plus bruku para doplatiti..
Ma bolesno je dati Cassana i 10 miliona za nekog nedokazanog Alzirca, a vec godinama imamo najbolju Primaveru i bruku igraca koji su puno vec potencijali od ovog malca na posudbama i nikad minute nece zaigrati u Interu..SiamoNoi je napisao/la:Cassano ne igra obranu.Cassanu ugovor ističe krajem sezone 13./14.Cassano ne vrijedi 5+m kao što vidim da ljudi pišu po forumima,fb itd.Cassano ima problema s kondicijom.Također mislim da nije spreman ni za ulogu s klupe zadnjih pol sata ili tako nešto.A i da je,šteta je takvog igrača i igrača s tolikom plaćom držat na klupi.Guarin14 je napisao/la:Samo mi mozemo dati najkreativnijeg i jednog od najboljih igraca za nekakvog Alzirca plus bruku para doplatiti..
Eto nadam se da je malo jasnije.Svi mi volimo Cassana,ali realno on teško u ovom stanju može bit u ekipi koja teži ka vrhu i igra nogomet kakav Mazzari forsira.
A Belfodil je velik potencijal.Veći od Longa kojeg bi neki forsirali.Nadamo se da će opravdat transfer.
Inter.it Pogreška poslužitelja koji tripadointer je napisao/la:Deki ce 100% da raskine,ostali nisu smanjili.Moratti bi mozda mogao i da potvrdi Chivua do kraja sezone jer bi konj da odradi ugovor do kraja i tim zavrsi karijeru u Interu,,inter.it ne radi vec 2 sata,,zvanicno je da ne radi zbog tehnickih problema,zbog servera,dok drugi pretpostavljaju da ne radi jer hoce da objave za Belfodila ili da cak ima veze sa Thohiromi manite mi tog Longa u ekipi,,,evo sad bi i Di Gennara ostavili i Handanovica i Bardija,,jesu li ono neki plakali i za Vivianom,Destrom,Crisetigom,Andreollijem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.