Daylight robbery. Bit će im dobar u ligi jer ima prostora, ali cim krene Evropa ide kurcina
Aha zato ima omjer g/a na svakoj drugoj utakmici.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Meni je drago da su iz Bayerna zadovoljni ovim transferom. Što se mene tiče Diaz je dobar igrač, ali nije neko bez koga se ne može, u nekim trenucima nam je valjao u nekim je znao da flopuje samo tako. Imao je lijep period u Liverpulu, posebno kad je tek došao, hvala mu na svemu i idemo dalje.
Sad kad Diaz ode da li je na tom mjestu zamjena Wirtz ili će poći po Rodryga ili možda Gordona što se već negdje provlačilo po portalima? A ako će ipak ići po Isaka šta onda namjeravaju sa Ekitikeom jer sumnjam da će jedan od skupih pojačanja biti na klupi?
Ja mislim kao što neko ranije reče da će Wirtz igrati LW, ali sigurno ne klasičnog LW nego će imati dosta više slobode. Mislim da će Macca Graven i Szobo nastaviti igrati na svojim pozicijama. Ekitike će biti zamjena za Isaka ako ovaj dođe, a svakako ima dosta utakmica u sezoni biće minutaže za sve.
Jel ovo sad 7 na leđa ide Wirtzu ili ce cekat Gordona.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Luis Diaz prvenstveno ide zbog plate. U Liverpoolu 3,3 mil evra, u Minhenu 12 mil evra.
Chiesi se dalo 9 mil, mrtvi Nunez se nagradio sa 8. Ista stvar je sa Konateom (4,2 mil).
Luis mi je bio sasvim zahvalan igrač, brz, direktan, snalažljiv. I žao mi je što ide.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Niti je on imao tri miliona, niti je Bayern glup da mu plati četiri puta više nego mi kad ima 28 godina.
Prije da su tačni navodi da je na oko sedam miliona godišnje.
Daj sad Isaka
Becker
Bradley Konate VVD Kerkez
Macca Slobo
Salah Wirtz
Hugo Isak
Ide romb
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nije niko ovoliko mrzio igrača još od vremena @fude i Emre Cana.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Da je Slot gotivio Enda titula bi se digla u januaru kad sam još imao volje za životom. Ovako sam u aprilu htio da se mijenjam sa rahmetli nanama i djedovima.
Ako su se Slot i stab sa ekipom koju su preuzeli (koja nije bila losa, ali bez ijednog stvarnog pojacanja) prosetali ligom, da li je realno ocekivati da ce ova ekipa u sljedecih pet godina imati 2-3 PL, 1-2 LP i jos par kupova along the way?