Samo me strah da Manco ne upadne u jos jedan crni period kakav je bio onaj nakon oprostoja Smajhela. Golman puno znaci.
A sto se tice Nojera, on je kao Bartez, kada ga ide - brani sve, kada ga ne ide - moze primiti sve

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Upravo to sto kazes za Neuer-a isti ko Bartez jednu utakmicu brani sve zivo drugu primi 3 glupa gola svi se nesta nafurali na Neuer-a a on kako sam ja do sad gledao zna primiti banalne golove bas kao sto je danas primio protiv Hanovera i Bayern izgubi kuci , neka nama De GeaValencia je napisao/la:De Gea je za mene nepoznat golman. Ne moze se o igracu suditi nakon jedne utakmice. Al' meni je nekako cudno sto niko nije doveo Lorisa. On je definitivno savrsen golman u svakom pogledu,.. Uglavnom prima ono sto niko ne moze odbraniti.
Samo me strah da Manco ne upadne u jos jedan crni period kakav je bio onaj nakon oprostoja Smajhela. Golman puno znaci.
A sto se tice Nojera, on je kao Bartez, kada ga ide - brani sve, kada ga ne ide - moze primiti sve. Bice da je u pitanju neki problem sa glavom. Neka njega u Bajernu, da se mogu ponekad nasmijati
.
Nisam misljenja da ce SAF pokusati od njega praviti beka mada nakon danasnje igre na pomenutoj poziciji nista nije iskljuceno. Mada ja mislim da je Small prvenstveno tu igrao zbog povrede Rafaela, tacnije nedovoljne spreme Rafaela koji nije mogao na vrhunskom nivou odigrati danas pa je Small zauzeo to mjesto i odigrao odlicno. Zbunjujuce trenutno.Monolog je napisao/la:
Btw, što se Smalling forsira na desnom beku? Je l' i na pripremnim utakmicama tu igr'o il'...? Fakat me zanima.
Pregrizo jezik dabogda....kako to mozes reci,cccCartman je napisao/la:Smallingu treba utakmica i konkurencija je takva da on, Jones i Evans moraju ponekad igrat na beku. Lik je bio odlican, i ne vidim nikakav problem tu. Daleko bolji nego sto je O'Shea ikad bio.
Nego nadam se da ce Fergie ozbiljno razmislit o premjestanju Ferdinanda na klupu, a Smallinga ili jos bolje Jonesa u prvu postavu. Zadnje dvije sezone mi Ferdinand nije na svom starom nivou, a o konstantnim povredama da ne govorim. Treba da zna da nema garantovano mjesto, isto vazi i za Evru koji nastavlja sa glupostima. On je napravio moronski faul prije prvog gola.
Cartman je napisao/la:Smallingu treba utakmica i konkurencija je takva da on, Jones i Evans moraju ponekad igrat na beku. Lik je bio odlican, i ne vidim nikakav problem tu. Daleko bolji nego sto je O'Shea ikad bio.
Nego nadam se da ce Fergie ozbiljno razmislit o premjestanju Ferdinanda na klupu, a Smallinga ili jos bolje Jonesa u prvu postavu. Zadnje dvije sezone mi Ferdinand nije na svom starom nivou, a o konstantnim povredama da ne govorim. Treba da zna da nema garantovano mjesto, isto vazi i za Evru koji nastavlja sa glupostima. On je napravio moronski faul prije prvog gola.
Nemoj tako John je imao stranih tekmi protiv Chelsea prosle sezone u LP, pa Arsenala kada je dao gol na OT i na Hajebriju. Scouserima gol u 93 min... John je dobar bio!Cartman je napisao/la:Smallingu treba utakmica i konkurencija je takva da on, Jones i Evans moraju ponekad igrat na beku. Lik je bio odlican, i ne vidim nikakav problem tu. Daleko bolji nego sto je O'Shea ikad bio.
Ja sam mislio da ti to o Evansu, pa me srklet uhvatiCartman je napisao/la:Joj sto im je Devil svima isprao mozak.![]()
Ma ono sto je Smalling danas pokazao u napadu, je puno bolje nego sto je O'Shea ikad uradio. Realno. Pa jeste vidjeli onu Cruyff-fintu protiv Kolarova? Istrese ga ko djete. O'Shea to nikad nije mogao ni sanjat. To ne znaci da nisam zahvalan njemu. Bilo mi je i cudno sto ga je Fergie pustio, ali sad vidim da nece bit problema na bekovima ove sezone. Jer Smalling je odlican na desnom beku kao zamjena za Rafaela, a na drugom su Evra i Fabio.
Na kakve sve izjave ovdje neces naletiti,.. Strasno.Devil je napisao/la:Cartman je napisao/la:Smallingu treba utakmica i konkurencija je takva da on, Jones i Evans moraju ponekad igrat na beku. Lik je bio odlican, i ne vidim nikakav problem tu. Daleko bolji nego sto je O'Shea ikad bio.
Nego nadam se da ce Fergie ozbiljno razmislit o premjestanju Ferdinanda na klupu, a Smallinga ili jos bolje Jonesa u prvu postavu. Zadnje dvije sezone mi Ferdinand nije na svom starom nivou, a o konstantnim povredama da ne govorim. Treba da zna da nema garantovano mjesto, isto vazi i za Evru koji nastavlja sa glupostima. On je napravio moronski faul prije prvog gola.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeste i Braun je odigrao fantasticno (za njegove standarde) tu sezoni i to mu je jedina koju je u kontinuitetu odigrao kako treba. Sve ostalo je manje vise tragi komedijaCartman je napisao/la:Najvece gluposti su tvoji postovi. Cuj O'Shea imao odlicnu sezonu 2007/08, i u istoj recenici kaze kako Brown ne valja. A on je bio medju boljim igracima bas te sezone. Bio standardan na desnom beku, i cak asistirao Ronaldu u finalu. I Brown je dao mnogo za klub, i tako pricat o covjeku koji je igrao za United vise od 10 godina, dosta govori o tebi i tvojim fiks idejama. U tebe je svaki igrac ili katastrofa ili genijalan. Primjer Nani, covjek razvaljuje, ali ti to ne mozes priznat jer si jednom reko da ga treba prodat, pa se sad eto ne mozes predomislit neko izmisljas sve ludja i ludja objasnjenja za njegove odlicne igre.
Slazem se.Bezimeni je napisao/la:Ni da se smiješ ni da plačeš.![]()
Da te nema, stvarno bi te trebali izmislitiValencia je napisao/la:O tebi najbolje govori to sto na osnovu jedne utakmice donosis zakljucke. Iz nacina izrazavanja se vidi da si mlad momak, tako da mogu razumjeti. Ovako sam i sam razmislj'o kada sam bio na pocetku dvadesetih. Poslije neces donositi ovako ishitreno zakljucke, vidjet ces. Sve je to dugotrajni proces sazrijevanja, a covjek sazrijeva dok je ziv da bi na kraju umro zelen.
A ispalim ja i odavde pokoju otrovnu strelicuTrasimaco je napisao/la:Valencia, ti si u nasem taboru, majku mu. Deder ti tu energiju preusmjeri na neki drugi (nama mrzak) topik, da se bar malo ismijem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.