Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Valencia
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Valencia » 07 avg 2011, 23:25

De Gea je za mene nepoznat golman. Ne moze se o igracu suditi nakon jedne utakmice. Al' meni je nekako cudno sto niko nije doveo Lorisa. On je definitivno savrsen golman u svakom pogledu,.. Uglavnom prima ono sto niko ne moze odbraniti.

Samo me strah da Manco ne upadne u jos jedan crni period kakav je bio onaj nakon oprostoja Smajhela. Golman puno znaci.

A sto se tice Nojera, on je kao Bartez, kada ga ide - brani sve, kada ga ne ide - moze primiti sve :mrgreen: . Bice da je u pitanju neki problem sa glavom. Neka njega u Bajernu, da se mogu ponekad nasmijati :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 07 avg 2011, 23:30

Valencia je napisao/la:De Gea je za mene nepoznat golman. Ne moze se o igracu suditi nakon jedne utakmice. Al' meni je nekako cudno sto niko nije doveo Lorisa. On je definitivno savrsen golman u svakom pogledu,.. Uglavnom prima ono sto niko ne moze odbraniti.

Samo me strah da Manco ne upadne u jos jedan crni period kakav je bio onaj nakon oprostoja Smajhela. Golman puno znaci.

A sto se tice Nojera, on je kao Bartez, kada ga ide - brani sve, kada ga ne ide - moze primiti sve :mrgreen: . Bice da je u pitanju neki problem sa glavom. Neka njega u Bajernu, da se mogu ponekad nasmijati :mrgreen: .
Upravo to sto kazes za Neuer-a isti ko Bartez jednu utakmicu brani sve zivo drugu primi 3 glupa gola svi se nesta nafurali na Neuer-a a on kako sam ja do sad gledao zna primiti banalne golove bas kao sto je danas primio protiv Hanovera i Bayern izgubi kuci , neka nama De Gea :D
Glory Glory Man United !!! :D

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 avg 2011, 23:37

Monolog je napisao/la:
Btw, što se Smalling forsira na desnom beku? Je l' i na pripremnim utakmicama tu igr'o il'...? Fakat me zanima.
Nisam misljenja da ce SAF pokusati od njega praviti beka mada nakon danasnje igre na pomenutoj poziciji nista nije iskljuceno. Mada ja mislim da je Small prvenstveno tu igrao zbog povrede Rafaela, tacnije nedovoljne spreme Rafaela koji nije mogao na vrhunskom nivou odigrati danas pa je Small zauzeo to mjesto i odigrao odlicno. Zbunjujuce trenutno. :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 avg 2011, 23:56

Smallingu treba utakmica i konkurencija je takva da on, Jones i Evans moraju ponekad igrat na beku. Lik je bio odlican, i ne vidim nikakav problem tu. Daleko bolji nego sto je O'Shea ikad bio.

Nego nadam se da ce Fergie ozbiljno razmislit o premjestanju Ferdinanda na klupu, a Smallinga ili jos bolje Jonesa u prvu postavu. Zadnje dvije sezone mi Ferdinand nije na svom starom nivou, a o konstantnim povredama da ne govorim. Treba da zna da nema garantovano mjesto, isto vazi i za Evru koji nastavlja sa glupostima. On je napravio moronski faul prije prvog gola.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 avg 2011, 00:09

Cartman je napisao/la:Smallingu treba utakmica i konkurencija je takva da on, Jones i Evans moraju ponekad igrat na beku. Lik je bio odlican, i ne vidim nikakav problem tu. Daleko bolji nego sto je O'Shea ikad bio.

Nego nadam se da ce Fergie ozbiljno razmislit o premjestanju Ferdinanda na klupu, a Smallinga ili jos bolje Jonesa u prvu postavu. Zadnje dvije sezone mi Ferdinand nije na svom starom nivou, a o konstantnim povredama da ne govorim. Treba da zna da nema garantovano mjesto, isto vazi i za Evru koji nastavlja sa glupostima. On je napravio moronski faul prije prvog gola.
Pregrizo jezik dabogda....kako to mozes reci,ccc
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 avg 2011, 00:10

Cartman je napisao/la:Smallingu treba utakmica i konkurencija je takva da on, Jones i Evans moraju ponekad igrat na beku. Lik je bio odlican, i ne vidim nikakav problem tu. Daleko bolji nego sto je O'Shea ikad bio.

:o :o :oops: :oops: :roll: :roll: :shock: :shock: :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 08 avg 2011, 00:15

Nemoj tako John je imao stranih tekmi protiv Chelsea prosle sezone u LP, pa Arsenala kada je dao gol na OT i na Hajebriju. Scouserima gol u 93 min... John je dobar bio! ;)
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 avg 2011, 00:24

Joj sto im je Devil svima isprao mozak. :lol:

Ma ono sto je Smalling danas pokazao u napadu, je puno bolje nego sto je O'Shea ikad uradio. Realno. Pa jeste vidjeli onu Cruyff-fintu protiv Kolarova? Istrese ga ko djete. O'Shea to nikad nije mogao ni sanjat. To ne znaci da nisam zahvalan njemu. Bilo mi je i cudno sto ga je Fergie pustio, ali sad vidim da nece bit problema na bekovima ove sezone. Jer Smalling je odlican na desnom beku kao zamjena za Rafaela, a na drugom su Evra i Fabio.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 avg 2011, 00:29

Fabio Capello objavio je popis reprezentativaca koji će konkurirati za prijateljski susret s Nizozemskom. Na listi igrača talijanskog stručnjaka našlo se i ime Dannyja Welbecka. Cudno mi je kako jos nema Smalinga u repki
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 avg 2011, 00:32

Cartman je napisao/la:Joj sto im je Devil svima isprao mozak. :lol:

Ma ono sto je Smalling danas pokazao u napadu, je puno bolje nego sto je O'Shea ikad uradio. Realno. Pa jeste vidjeli onu Cruyff-fintu protiv Kolarova? Istrese ga ko djete. O'Shea to nikad nije mogao ni sanjat. To ne znaci da nisam zahvalan njemu. Bilo mi je i cudno sto ga je Fergie pustio, ali sad vidim da nece bit problema na bekovima ove sezone. Jer Smalling je odlican na desnom beku kao zamjena za Rafaela, a na drugom su Evra i Fabio.
Ja sam mislio da ti to o Evansu, pa me srklet uhvati :mrgreen:

Nije Evans danas bio loš, al nema od njeg kruha, znači prije će od Carricka nastat Xavi nego od Evansa prosječan igrač...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 avg 2011, 00:33

Devil je napisao/la:

:o :o :oops: :oops: :roll: :roll: :shock: :shock: :mrgreen:
Na kakve sve izjave ovdje neces naletiti,.. Strasno.

Osea je imao dobrih trenutaka u Mancesteru i zasluzuje da ga se pamti po dobrom (za razliku od Brauna koji je bio puno vise los nego dobar :mrgreen: ),.. Osea je odigr'o fantasticnu sezonu u godini kada je Mancester po treci put osvojio Ligu prvaka.

Ovaj Siti je odron od ekipe, drugo poluvrijeme su igrali katastrofalno,.. Protiv ovakve ekipe bi i Oven odigr'o dobro na desnom beku. O Smolingovim igrama na desnom beku treba pisati kada naleti na kvalitetnog krilnog igraca, jer su Sitijeva 'krila' bila uzasnija od uzasa. Dakle, ne mozes tvrditi da je neko dobar ako nije im'o pravi ispit. Isto vazi i za Keverlija kojeg su nakon jedne utakmice proglasili Cavijem, a Velbeka novim Runijem :mrgreen: . Sta ces, djeca, treba ih razumjeti :mrgreen: . Iskusniji ljubitelji fudbala nece letjeti pred rudu i nakon jedne utakmice sipati bombasticne prognoze ( :mrgreen: ),.. Da bi se dala prava prognoza treba proci malo vise vremena da se utvrdi da to nije bio samo kratkorocni bljesak. Nakon jedne utakmice se moze napisati da igra ili igrac nagovjestavaju nesto dobro, dok kategoricno tvrditi moze samo nezrelo i zeleno dijete (il neko ko je zaostao u razvoju) :mrgreen: .

Koliko samo gluposti na ovoj temi :mrgreen: :lol: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 avg 2011, 00:36

Najvece gluposti su tvoji postovi. Cuj O'Shea imao odlicnu sezonu 2007/08, i u istoj recenici kaze kako Brown ne valja. A on je bio medju boljim igracima bas te sezone. Bio standardan na desnom beku, i cak asistirao Ronaldu u finalu. I Brown je dao mnogo za klub, i tako pricat o covjeku koji je igrao za United vise od 10 godina, dosta govori o tebi i tvojim fiks idejama. U tebe je svaki igrac ili katastrofa ili genijalan. Primjer Nani, covjek razvaljuje, ali ti to ne mozes priznat jer si jednom reko da ga treba prodat, pa se sad eto ne mozes predomislit neko izmisljas sve ludja i ludja objasnjenja za njegove odlicne igre.

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 08 avg 2011, 00:43

Ni da se smiješ ni da plačeš. :mrgreen: :oops:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 avg 2011, 00:45

Cartman je napisao/la:Najvece gluposti su tvoji postovi. Cuj O'Shea imao odlicnu sezonu 2007/08, i u istoj recenici kaze kako Brown ne valja. A on je bio medju boljim igracima bas te sezone. Bio standardan na desnom beku, i cak asistirao Ronaldu u finalu. I Brown je dao mnogo za klub, i tako pricat o covjeku koji je igrao za United vise od 10 godina, dosta govori o tebi i tvojim fiks idejama. U tebe je svaki igrac ili katastrofa ili genijalan. Primjer Nani, covjek razvaljuje, ali ti to ne mozes priznat jer si jednom reko da ga treba prodat, pa se sad eto ne mozes predomislit neko izmisljas sve ludja i ludja objasnjenja za njegove odlicne igre.
Jeste i Braun je odigrao fantasticno (za njegove standarde) tu sezoni i to mu je jedina koju je u kontinuitetu odigrao kako treba. Sve ostalo je manje vise tragi komedija :mrgreen: .

O tebi najbolje govori to sto na osnovu jedne utakmice donosis zakljucke. Iz nacina izrazavanja se vidi da si mlad momak, tako da mogu razumjeti. Ovako sam i sam razmislj'o kada sam bio na pocetku dvadesetih. Poslije neces donositi ovako ishitreno zakljucke, vidjet ces. Sve je to dugotrajni proces sazrijevanja, a covjek sazrijeva dok je ziv da bi na kraju umro zelen :mrgreen: .

Sto se tice Nanija,.. Sve moje tvrdnje je zapecatio Sir Aleks koji je u najvaznijem dijelu sezone Nanija poslo na klupu. Je l' se tu vise ima bilo sta dodati!?

Ako on pocne igrati u kontinuitetu dobro (znamo da moze povremeno), meni ce biti izuzetno drago i prvi cu ga pohvaliti. Al' ne mogu ga hvaliti samo zato sto igra za klub koji simpatisem. Da mi je dijete, ne mogu. To se suprostavlja mojim principima.

Berbatov i Anderson su mi bili izuzetno dragi igraci, dragi su mi i sada,.. Al' to ne mjenja cinjenicu da ne igraju ni priblizno dobro kako se od njih ocekivalo. Ne mogu lagati sebe i ostali i tvrditi drugacije. Takvo ponasanje nije dio mene.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 00:47

Bezimeni je napisao/la:Ni da se smiješ ni da plačeš. :mrgreen: :oops:
Slazem se.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 08 avg 2011, 00:47

Valencia, ti si u nasem taboru, majku mu. Deder ti tu energiju preusmjeri na neki drugi (nama mrzak) topik, da se bar malo ismijem. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 avg 2011, 00:47

Valencia je napisao/la:O tebi najbolje govori to sto na osnovu jedne utakmice donosis zakljucke. Iz nacina izrazavanja se vidi da si mlad momak, tako da mogu razumjeti. Ovako sam i sam razmislj'o kada sam bio na pocetku dvadesetih. Poslije neces donositi ovako ishitreno zakljucke, vidjet ces. Sve je to dugotrajni proces sazrijevanja, a covjek sazrijeva dok je ziv da bi na kraju umro zelen :mrgreen: .
Da te nema, stvarno bi te trebali izmisliti :lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 00:50

Najbolje rasprave na forumu su Valencia vs. Magica,uzivam dok to citam ,ali Magice nema veceras,pa je Valencia usamljeni jahac.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 avg 2011, 00:51

Trasimaco je napisao/la:Valencia, ti si u nasem taboru, majku mu. Deder ti tu energiju preusmjeri na neki drugi (nama mrzak) topik, da se bar malo ismijem. :lol:
A ispalim ja i odavde pokoju otrovnu strelicu :mrgreen: . Samo sam danas na ovoj temi napis'o da Siti treba otjerati u Seriu A jer igraju ocajno lose, a simpatizeri te lige imaju otporan zeludac,.. Na kraju nisam mog'o ne prokomentarisati Nojera koji me danas bas slatko nasmijao :mrgreen: .

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 08 avg 2011, 00:51

al bas je i ovaj valensiam cudan tio..ima stvarno cudne komentare..po meni je braun uvijek bio bolji od osea kakav taj irac ne zna da hoda..njegova najveca vrlina je bila kad ga neko napada samo daj drugom igracu u guzvu pa nek se on snalazi i ako pogrijesi da krivica ne bude njegova nego tog drugog igraca kojeg je on strpao u **** sa svojom glupom loptom...on je bio tako dugo u mnci jer je imao "malu"sedmicnu platu od 60 000 i nikad se nije bunio ako je na klupi jer tesko da mozes da drzis nekog jaceg igraca na klupi da se ne buni..a osea i braun su uzivali i bolio ih je ku...i zato su tako dugo bili...a inace osea je levat svoje vrste mada ni jednog ni drugog nisam nikad podnosio...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.