Brate ti si retardiran za tebe nema pomoci.
Pa prosli derbi vas je bila puna Grbavica pa niste pobijedili, cak ste trebali primiti pet komada. Vi bas mislite da ima veze koliko je cijih navijaca. Sve je do igraca, trenera i sudija. Navijaci su tu najmanje bitni
Hahaha ekskurzija.
Oni se kao sprdaju s nama sto igramo na gradskom stadionu a njima sve poklonjeno. Ulazu se budjetske pare u Grbavicu i daje se ovim klosarima jos jedna natkrivena tribina a na gradskom stadionu ne mogu jednu natkriti da ljudi mogu povesti djecu da ne kisnu
pljuska jak bio, idealna prilika da pokazete da i vi do centra grada stici mozeteGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 21:53
Hahahaha kakav uhljup mali, Manijacima ne mozes to reci , al nikako Boga mi.![]()
Hahahahahahahaha kakav brat
Ma nisi ti nista puko nego si ti samo ljigav.NoProfit je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:23Hahahahahahahaha kakav brat![]()
Nađi mi onda iz bilo koje sezone derbi na kojem vas je manje nego na ovim utakmicama, nebitno koja sezona.
Fino si napisao da ste jedini klub čijih navijača ima više na Slogu, Igmanu ili Širokom nego na derbiju, ja ti pukao dvije pljuske, demantovao laži koje si iznio i sad je sasvim u redu to što ti zbog toga pjeniš toliko.![]()
Kakav glupko, svaka čast.![]()
Furka je skupit se kod VijecniceErosViverosViv je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:28Često znaš biti realan, de reci kakav je ovo blam večeras![]()
Dovoljno je bilo po ciglanama, tako da ti ovo smijanje ne pije vode.ErosViverosViv je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:28Često znaš biti realan, de reci kakav je ovo blam večeras![]()
Ja razumijem japance ili djecu npr iz bihaća da dođu na sajam knjige pa ide slikica ali ovo...
A lazes
Trenutno korisnika/ca: Balorda, benko21, jurisicduska i 14 gostiju.