volio bi da je VAha u pitanju sobzirom da nije prihvatio Trabzonspor volio bi da se nesto u tajnosti odradjuje ali ne vjerujemmirzatele je napisao/la:Ostao on u ligi ili ne,nema veze..Ionako teleca glava odlazi nakon SP i doci ce covjek koji nece zvat' rodbinu nego kvalitetne igrace kakav je recimo Prcic i jos mnogo njih koji nisu pozvani zbog nesposobnog selektora
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
nemoj me stavljat' u isti koš s ostalima
ne spadam u grupe "Pro & Contro" Pape, dakle one koji se svakodnevno prepiru
ja lično mu zamjerim pozivanje bratića koji ne može odgovoriti na poziciji DM, znači ni u ludilu
za Prcića je rekao da nema mjesta pored Misketa, Hareta i Mireta, što jeste istina, međutim, ima mjesta na klupi, zar ne? svako realan i objektivan zna da je prema momku učinjena nepravda
sa druge strane, njegov bratić koji pokriva iste pozicije kao Prcić dobije poziv, na osnovu čega? na osnovu toga što će na silu probati napraviti DM-a od njega? ako je to ideja, onda bolje da je pozvao Prcića, koji je nedvojbeno kvalitetniji igrač
još mu zamjeram to što nije pozvao Rahimića, pa čovjek nije otišao u penziju jer je htio kao igrač u Brazil, da zaigra makar 1 minut, mislim da je to Pape mogao i morao napraviti, to je čin poštovanja
nismo Njemačka, Brazil, Španija, pa da imamo 23 odlična igrača, pa da nam bude luksuz povesti Rahimića, zar ne?
još nešto, čemu ne pozivanje Pandže, a pozivanje Šunjića? a da, ovaj prvi ne igra, a ovaj drugi igra .. istina, samo što je Pandža bez takmičarske forme bolji od ovog panja
da ne bude zabune, bio sam za to da momak dobije poziv u repku, na Sušića mislim, da ga se isproba, pa da vidimo .. teško je reći na osnovu jednog meča (to mogu experti poput @Cartmana), tako da bih volio da dobije poziv za još neki meč, ali ne da ide u Brazil, to nikako
ja lično mu zamjerim pozivanje bratića koji ne može odgovoriti na poziciji DM, znači ni u ludilu
sa druge strane, njegov bratić koji pokriva iste pozicije kao Prcić dobije poziv, na osnovu čega? na osnovu toga što će na silu probati napraviti DM-a od njega? ako je to ideja, onda bolje da je pozvao Prcića, koji je nedvojbeno kvalitetniji igrač
još mu zamjeram to što nije pozvao Rahimića, pa čovjek nije otišao u penziju jer je htio kao igrač u Brazil, da zaigra makar 1 minut, mislim da je to Pape mogao i morao napraviti, to je čin poštovanja
još nešto, čemu ne pozivanje Pandže, a pozivanje Šunjića? a da, ovaj prvi ne igra, a ovaj drugi igra .. istina, samo što je Pandža bez takmičarske forme bolji od ovog panja
da ne bude zabune, bio sam za to da momak dobije poziv u repku, na Sušića mislim, da ga se isproba, pa da vidimo .. teško je reći na osnovu jednog meča (to mogu experti poput @Cartmana), tako da bih volio da dobije poziv za još neki meč, ali ne da ide u Brazil, to nikako
I ja mu zamjeram mnogo toga, ali on je selektor i njegova je posljednja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
tačno, ali to nije razlog da ti slijepo braniš njegov bezobrazluk
kad god neko nešto argumentuje protiv Papeta, vi odmah ono: pa odveo nas je u Brazil, Pape je Bog, bla, bla .. što bi se reklo, pišate uz vjetar 
Neki Anes Omerovic potpisao za Villu: http://www.teamtalk.com/news/1023/93157 ... Vorarlberg" onclick="window.open(this.href);return false;
Igra za Austriju.
Igra za Austriju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
O kakvim ti argumentima govoriš ?Chinaglia je napisao/la:tačno, ali to nije razlog da ti slijepo braniš njegov bezobrazlukkad god neko nešto argumentuje protiv Papeta, vi odmah ono: pa odveo nas je u Brazil, Pape je Bog, bla, bla .. što bi se reklo, pišate uz vjetar
Realist ajd se umij, oguli jabuku i ne javljaj se više. Pojma nemaš.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Goalgetter
- Kontakt:
zamisli da prcic stvarno potpise za psv ili slican klub, pa jugonostalgicari foruma bi pali u komu
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
edinjo-bih
- Kontakt:
ovako se to radi:
Hrvati pozvali malog Leon Ernst Habib-a (Otac Njmeac a mama Afganistanka), koji igra u podmladku slavnog Bayern-a.
"Dakle, Leonov tata Sven je Nijemac, suprugu Aryani koja je iz Afganistana upoznao je u Moskvi, a zatim su se svi zajedno, s Leonom i starijim mu bratom Moritzom preselili u Split. " (slobodna dalmacija)
ovo je bilo dovoljno da krenu u akciju i dovedu malog pod zastavu Hrvatske!
Hrvati pozvali malog Leon Ernst Habib-a (Otac Njmeac a mama Afganistanka), koji igra u podmladku slavnog Bayern-a.
"Dakle, Leonov tata Sven je Nijemac, suprugu Aryani koja je iz Afganistana upoznao je u Moskvi, a zatim su se svi zajedno, s Leonom i starijim mu bratom Moritzom preselili u Split. " (slobodna dalmacija)
Asmir Suljic polako ulazi u formi, odigrao je strasnu sezonu u Ujpestu, naravno nosi broj 99.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne mogu Suljketu nista

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Izborio 2 penala + asist. 
Strasan.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
ako nastavi ovako da napreduje, treba ga nakon SP-a probati u A-reprezentaciji!
Bravo momcino!
Bravo momcino!
Nista smo ako Torlak ne dobije poziv! 
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma kakav Torlak, on je mala maca za Cocu. Poziv se njemu forsira od maja '44gringobih je napisao/la:Nista smo ako Torlak ne dobije poziv!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
edinjo-bih je napisao/la:ako nastavi ovako da napreduje, treba ga nakon SP-a probati u A-reprezentaciji!
Bravo momcino!
Kad zaigra bar u "Eredivisie" onda može
-
Imperator98
- Kontakt:
Armin Hodžić potpisao za Dinamo!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, Bing [Bot], bordobijeli, Burberry46, Chevalier, Confiance, fukare987, galia95, Goalgetter, Google Adsense [Bot], invincible1921, kakarut, Micron, Pensioner26, prisonbreak, Proximic, RaymondRed, rishovski, Sheyi, StevieG8, travuljasSs, tuzlanskinacin, Venom, zemuntrg, Zglavkar i 155 gostiju.