**** te taj drug u usta.KosevoZove je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:31Bravo mujkicu sami sebi smo najveci dusmani bravo, jel ovo mozda dvica danas dogovorena, pitam za druga?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
**** li ti sve kome ti psujes jel majmune kome bolan??????fks74 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:41**** te taj drug u usta.KosevoZove je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:31Bravo mujkicu sami sebi smo najveci dusmani bravo, jel ovo mozda dvica danas dogovorena, pitam za druga?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Trenutna ekipa i igra na max, oni ne mogu bolje.Mocvara1991 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:39Danas se trebalo igrati na maksimumu kako bi se pokusao jedan srpski tim koji igra za Borac izbaciti iz lige. Sto manje sprskih i hrvatskih klubova to je manje sigurnih bodova Zrinjskom i Borcu,posebno vlaski klubovi.
e cuj kosevozoveKosevoZove je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:42**** li ti sve kome ti psujes jel majmune kome bolan??????fks74 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:41**** te taj drug u usta.KosevoZove je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:31Bravo mujkicu sami sebi smo najveci dusmani bravo, jel ovo mozda dvica danas dogovorena, pitam za druga?

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Sto sta fali nicku sad ste poceli da gledate ko je kakav napravio nick, sve strucnjak do strucnjaka, hoces da kazes da dobro stojimo sa mrtvim radnikom, sve je za pet?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Marš u pm, plavi keruKosevoZove je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:42**** li ti sve kome ti psujes jel majmune kome bolan??????fks74 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:41**** te taj drug u usta.KosevoZove je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:31Bravo mujkicu sami sebi smo najveci dusmani bravo, jel ovo mozda dvica danas dogovorena, pitam za druga?
-
- Kontakt:
Hahahahahahaha cuj plavi keru kakav debil allahu, po cemu sam plavi ker????

Sumljiv ti naziv pa odmah da sam strumf??
Allahu olaksaj, ne otezevaj cccc
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Dobro iko dođe da gleda ovaj cirkus.
-
- Kontakt:
Ma naravno volim ovaj klub vise od sebe, ali listici smo prodali, u MO imas dva gola prednosti, sudija te zakolje i na kraju x, ovo protiv radnika je bar 2-0 trebalo biti, jeste da nemamo nekih igraca, ali dobro vidjet cemo do kraja sta ce se desiti.

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Materi smo ti prodaliKosevoZove je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:49Ma naravno volim ovaj klub vise od sebe, ali listici smo prodali, u MO imas dva gola prednosti, sudija te zakolje i na kraju x, ovo protiv radnika je bar 2-0 trebalo biti, jeste da nemamo nekih igraca, ali dobro vidjet cemo do kraja sta ce se desiti.![]()
Sta fali, sad ce mirvic jos koji milion da ulozi. Dobro je ovo, kakvi znamo biti.
U sluzbi vice.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ebem ti mater ustaKosevoZove je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:49Ma naravno volim ovaj klub vise od sebe, ali listici smo prodali, u MO imas dva gola prednosti, sudija te zakolje i na kraju x, ovo protiv radnika je bar 2-0 trebalo biti, jeste da nemamo nekih igraca, ali dobro vidjet cemo do kraja sta ce se desiti.![]()
prodali su ti sestru da je izjebu idioteKosevoZove je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:49Ma naravno volim ovaj klub vise od sebe, ali listici smo prodali, u MO imas dva gola prednosti, sudija te zakolje i na kraju x, ovo protiv radnika je bar 2-0 trebalo biti, jeste da nemamo nekih igraca, ali dobro vidjet cemo do kraja sta ce se desiti.![]()
-
- Kontakt:
Sumnjiv*KosevoZove je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:46Hahahahahahaha cuj plavi keru kakav debil allahu, po cemu sam plavi ker????fks74 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:44Marš u pm, plavi keruKosevoZove je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:42**** li ti sve kome ti psujes jel majmune kome bolan??????![]()
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
-
- Kontakt:
Sto sestru spominjes koju imam jel to uredu ???SHZ82 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:54prodali su ti sestru da je izjebu idioteKosevoZove je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:49Ma naravno volim ovaj klub vise od sebe, ali listici smo prodali, u MO imas dva gola prednosti, sudija te zakolje i na kraju x, ovo protiv radnika je bar 2-0 trebalo biti, jeste da nemamo nekih igraca, ali dobro vidjet cemo do kraja sta ce se desiti.![]()
Jesam li kome spomenuo ja porodicu, sestre jel se to ne smije nista napisati da krenu paljbe i psovanje ???!
Ne znam koliko ti je godina ali ja za svoje 36 nikad nisam uvrijedio nikoga na ovom forumu, ali dobro nema veze opletite po porodicama !
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 25 maj 2025, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ima vas nekoliko, evo samo podupirete jedan drugog i pišete samo kada rezultat ne odgovara. Zato možete pop.šiti qrčinu navijačima Sarajeva.KosevoZove je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:46Hahahahahahaha cuj plavi keru kakav debil allahu, po cemu sam plavi ker????fks74 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:44Marš u pm, plavi keruKosevoZove je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:42**** li ti sve kome ti psujes jel majmune kome bolan??????![]()
Igra za ****, turkes jednostavno nema snage nema agresivnosti nema energije
- JavierBosnia
- Kontakt:
Do kraja cemo ti staru guziti dok joj oci ne ispadnu 
Al ti trollas ovdje tako da te nabijemo na k lagani

Al ti trollas ovdje tako da te nabijemo na k lagani
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Jel te prizvalo Kosevo?? Na kojoj si tribini?KosevoZove je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:49Ma naravno volim ovaj klub vise od sebe, ali listici smo prodali, u MO imas dva gola prednosti, sudija te zakolje i na kraju x, ovo protiv radnika je bar 2-0 trebalo biti, jeste da nemamo nekih igraca, ali dobro vidjet cemo do kraja sta ce se desiti.![]()
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Sami smo mi sebi najveći neprijatelji. Koševo umjesto da bude prednost, nama je neprijatelj već godinama. Pritisak koji se pravi je za izučavanja.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Benjolos, edgarallanpoe04, Hajdeee, Jadnimi, johntravolta123, Sarajevskigigant1921, Sinfoc1986 i 82 gosta.