Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Po ovim kvotama ovo je sutra X.
Kec 1.55 pravo zayebana kvota,i navlakusa.
Kec 1.55 pravo zayebana kvota,i navlakusa.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 26 apr 2025, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav si to tokvak pa to je cudo jedno. Mi u BIH da smo normalni bilo bi vecih i gorih protesta nego kod komsija, ovo sto se kod nas radi je pakao, ali eto kod komsije je gore, ne majstore oni imaju jos zivota u sebi, kod nas su ljudi pa i omladina ubijeni u pojam, samo podatak da je kod nas inflacija najveca u cijeloj Evropi a plate najmanje to je dovoljno za proteste ali ne mi smo “moralni” pa gledamo kako ce neko Dodika uhapsiti, sta ce Ramo reci itd., nas su toliko podjelili da je to jezivo, ne moras ici daleko prelistaj ovaj forum i to je to, dosta.MikiPirs je napisao/la: ↑26 apr 2025, 16:57NoProfit je napisao/la: ↑26 apr 2025, 16:49Politika, sport, kriminal, sistem, moralne vrijednosti... Ma skoro sve čega se sjetim. Ovdje čovjek donekle i razumije, situacija je takva kakva jeste, država banana, ali šta je u Srbiji problem? Evo svaka zemlja u kojoj vas nema ili vas ima jako malo je donekle i krenula naprijed i "odmakla" od standardnog sivila, ali tamo gdje ima Srba i gdje se isti nešto pitaju je tamni vilajet. Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija... Sve navedeno idealno za izbjeći u širokom luku.
Srbi i Turci, gdje su oni, trava ne raste i ne daju mira drugima, od nase regije do ovih dole sa Kurdima, Armenija, Kipar itd. Krv nije voda.NoProfit je napisao/la: ↑26 apr 2025, 16:49Politika, sport, kriminal, sistem, moralne vrijednosti... Ma skoro sve čega se sjetim. Ovdje čovjek donekle i razumije, situacija je takva kakva jeste, država banana, ali šta je u Srbiji problem? Evo svaka zemlja u kojoj vas nema ili vas ima jako malo je donekle i krenula naprijed i "odmakla" od standardnog sivila, ali tamo gdje ima Srba i gdje se isti nešto pitaju je tamni vilajet. Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija... Sve navedeno idealno za izbjeći u širokom luku.
Na crnoj listi Novalic, Cavara, Dodik. Kod Bosnjakani Hrvata to prihvate da je kriminal, zatvaraju svoje, ne bune se jer znaju da si kriminalci, samo kod Srba je to napad na njih sviju. Ista crna lista za tri osobe iz tri razlicita naroda, samo je kod njih napad na narod, a ne na te osobe
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Popusis ga seljackoj publici.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
let3 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 15:35Volio bi da popusite od ubica, jelbvsic je napisao/la: ↑26 apr 2025, 10:07Drago mi je bilo sto su uzeli borac, al sad bi volio da ih dobijemo i popusimo kup. Onda bi se morali ugasit skroz, ocistio bi se forum i od njih i od cetnikaTatamata1946 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 08:12A jeste se digli pred ovaj derbi. Na poslu, u ulici, na forumu, gdje gid krenes ne moze se ziviti od zeljovaca kako su oni poderali Borac i sudije i kako ce nas poderati i kako ce zavrsiti treci, kako imate lagan raspored do kraja bla bla...stvarno ste fenomen kako se nakon jedne utakmice nafurate
A sta i da budete treci. Mi imamo kup, to nam je najvaznije uzeti i izboriti evropu. A na kraju krajeva trofeji se samo broje. Evropa je par kola i ispadnes.
Pa moze li nize od ovoga![]()
Ne može.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Al sudija kara Igman malo je reci. **** li mu vico majku
Ovo je vec komicnoKockoglavi je napisao/la: ↑26 apr 2025, 17:14Al sudija kara Igman malo je reci. **** li mu vico majku
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Tatamata1946 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 08:12A jeste se digli pred ovaj derbi. Na poslu, u ulici, na forumu, gdje gid krenes ne moze se ziviti od zeljovaca kako su oni poderali Borac i sudije i kako ce nas poderati i kako ce zavrsiti treci, kako imate lagan raspored do kraja bla bla...stvarno ste fenomen kako se nakon jedne utakmice nafurate
A sta i da budete treci. Mi imamo kup, to nam je najvaznije uzeti i izboriti evropu. A na kraju krajeva trofeji se samo broje. Evropa je par kola i ispadnes.
Nije ni tebi lako buraz, pa 90% nas pisu da ste kvalitetniji dosta
Na tribini ce biti prskanja ko i godinama sto vas prskamo , PRICALICE
-
- Kontakt:
Kad je kvota na Borac protiv nas ovakva - namješteno19vendetta87 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 15:01Bolje pitanje jel' Mirvic preko Vice sredio sudjenje...ipak nas treba kazniti nakon izbijanja titule Borcu
Kad je kvota na nas protiv njih ovakva - mi sredili sudije
Morate se dogovoriti - ako u BL nisu sudije nego mi pustili utakmicu onda je tako i sutra , ili ova druga varijanta , jednu izaberite
U oba slučaja vam pada u vodu da su nas pustili u Kupu , jer ako je zbog sudija nismo pustili a ako nije zbog sudija vi ste pustili a gdje bi vi , uplacujete doprinose na pune iznose (ovo je nešto najbizarnije sto sam ikad pročitao) , tako da nešto mora bit.
Vise vas je smješno postalo citati.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 26 apr 2025, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pa Srbi su u danasnjoj Makedoniji statisticka greska. Nema ih i ne pitaju se nista. Kao ni u Albaniji, Rumuniji, Bugarskoj. A te zemlje su mnogo gore i u sportu, politici, kriminalu i ostalom od Srbije.NoProfit je napisao/la: ↑26 apr 2025, 16:49Politika, sport, kriminal, sistem, moralne vrijednosti... Ma skoro sve čega se sjetim. Ovdje čovjek donekle i razumije, situacija je takva kakva jeste, država banana, ali šta je u Srbiji problem? Evo svaka zemlja u kojoj vas nema ili vas ima jako malo je donekle i krenula naprijed i "odmakla" od standardnog sivila, ali tamo gdje ima Srba i gdje se isti nešto pitaju je tamni vilajet. Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija... Sve navedeno idealno za izbjeći u širokom luku.
Prica ti je vrlo šuplja i nepotkovana, na nivou klix ba antisrpskih komentara.
Hoćeš li ti prskati ili ?GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 17:24Tatamata1946 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 08:12A jeste se digli pred ovaj derbi. Na poslu, u ulici, na forumu, gdje gid krenes ne moze se ziviti od zeljovaca kako su oni poderali Borac i sudije i kako ce nas poderati i kako ce zavrsiti treci, kako imate lagan raspored do kraja bla bla...stvarno ste fenomen kako se nakon jedne utakmice nafurate
Nije ni tebi lako buraz, pa 90% nas pisu da ste kvalitetniji dosta
Na tribini ce biti prskanja ko i godinama sto vas prskamo , PRICALICE
To je to sto se tice Igmana, jos jedna karta je ostala za ispasti, Posusije ili Radnik….
- Kockoglavi
- Kontakt:
Kradja samo rakva, jos im napad zadnji uze skrati tekmu
- luckystrike
- Kontakt:
Samo da Petroviću 7ebem mater koja ga okoti.
-
- Kontakt:
Gdje su uvijek objektivni banjalucani da dadnu komentar na odlicno sudjenje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Niste valjda mislili da ce vlaski neki klub ispast?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 apr 2025, 17:58Gdje su uvijek objektivni banjalucani da dadnu komentar na odlicno sudjenje
- RollingPaper
- Kontakt:
Radnik bi ispao da nije uzeo bod, igraju sljedecu protiv Goska, pa im slijedi pretezak raspored, nece ni bod uzet poslije Goska.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Razlog je taj što Željo ove sezone nema niti jednu pobjedu protiv ekipa iz top3, mučimo se u svakoj utakmici dok Sarajevo je pobjedilo i Zrinjski i Borac a protiv nas ste realno trebali obje pobjediti ako ćemo gledati prilike.jurisicduska je napisao/la: ↑26 apr 2025, 17:27Kad je kvota na Borac protiv nas ovakva - namješteno19vendetta87 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 15:01Bolje pitanje jel' Mirvic preko Vice sredio sudjenje...ipak nas treba kazniti nakon izbijanja titule Borcu
Kad je kvota na nas protiv njih ovakva - mi sredili sudije
Morate se dogovoriti - ako u BL nisu sudije nego mi pustili utakmicu onda je tako i sutra , ili ova druga varijanta , jednu izaberite
U oba slučaja vam pada u vodu da su nas pustili u Kupu , jer ako je zbog sudija nismo pustili a ako nije zbog sudija vi ste pustili a gdje bi vi , uplacujete doprinose na pune iznose (ovo je nešto najbizarnije sto sam ikad pročitao) , tako da nešto mora bit.
Vise vas je smješno postalo citati.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Trenutno korisnika/ca: Pitaristok i 12 gostiju.