FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svaka cast Željo.
Ponosno, bez straha i respekta prema protivniku, baš kako treba.
Predstavljaš BiH na najljepši moguci nacin.
Svaka čast i navijačima, neumorno i kvalitetno navijanje čitave utakmice.
bravo bravo bravo...
Ponosno, bez straha i respekta prema protivniku, baš kako treba.
Predstavljaš BiH na najljepši moguci nacin.
Svaka čast i navijačima, neumorno i kvalitetno navijanje čitave utakmice.
bravo bravo bravo...
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
ne bih vas više zadržavao.– Naša ekipa je položila jedan veliki ispit, protiv jednog velikog protivnika. Ovo je ogromno iskustvo za mladu ekipu. Znao sam da će Ferencvaros i na našem terenu bizi veoma opasan, ali mi prema naprijed imamo odlične igrače koji znaju iskoristiti pad koncentracije. Htio bih da istaknem fenomenalnu publiku i naše mlade igrače koji imaju osjećaj pripadnosti ovom klubu, kazao je Odović.
voljeli bi mnogi ovako al jok.

Semper Fidelis
- corleone87
- Kontakt:
Idemo u Belgiju, strpat im belegiju ojojo ojojo

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
corleone87 je napisao/la:Idemo u Belgiju, strpat im belegiju ojojo ojojo![]()

- SlevinKelevra
- Kontakt:
To se vidjelo. Ginuli su kako se samo za reprezentaciju gine.fixator je napisao/la:ne bih vas više zadržavao.– Naša ekipa je položila jedan veliki ispit, protiv jednog velikog protivnika. Ovo je ogromno iskustvo za mladu ekipu. Znao sam da će Ferencvaros i na našem terenu bizi veoma opasan, ali mi prema naprijed imamo odlične igrače koji znaju iskoristiti pad koncentracije. Htio bih da istaknem fenomenalnu publiku i naše mlade igrače koji imaju osjećaj pripadnosti ovom klubu, kazao je Odović.
voljeli bi mnogi ovako al jok.

Dosta kritican zadnjih godina prema Zelji kako timu tako i navijacima i Amaru.
Al moram ovo reci danas. Bravo momci ovako se igra "ekipna" igra zvana fudbal. Puno lijepih stvari od mnogo mladih momaka danas vidjeh. Puno sinkronizovanog pristiska u fazi odbrane. Prva ekipa Zelje zaista koju gotivim. Ponasanje , trka itd..
I na kraju, Kao navijacu Veleza mnogo mi je drago zbog Blagojevica za kojeg sam se ponekad pitao dali u stvari imam prepozitivno misljenje o tom igracu.. Tvrdima da je on prerastao ovu ligu. Znaci momak ima sve !!!
Odovic i nije neka strasna marka al je pokazao danas koja je razlika izmedju solidnog trenera i neznalice. Tko je neznalica zna se, u komsiliuku je.
Al moram ovo reci danas. Bravo momci ovako se igra "ekipna" igra zvana fudbal. Puno lijepih stvari od mnogo mladih momaka danas vidjeh. Puno sinkronizovanog pristiska u fazi odbrane. Prva ekipa Zelje zaista koju gotivim. Ponasanje , trka itd..
I na kraju, Kao navijacu Veleza mnogo mi je drago zbog Blagojevica za kojeg sam se ponekad pitao dali u stvari imam prepozitivno misljenje o tom igracu.. Tvrdima da je on prerastao ovu ligu. Znaci momak ima sve !!!
Odovic i nije neka strasna marka al je pokazao danas koja je razlika izmedju solidnog trenera i neznalice. Tko je neznalica zna se, u komsiliuku je.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 23 jul 2015, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sve je ovo lijepo, sad se trebamo koncentrisati na borac i nedelju... ne smijemo u euforiji zaboraviti sta nam je glavna zadaca... prvenstvo!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Kakvu ekipu imamo dal je moguce, bravo momci, bravo Oda!!
Kosoric neprolazan pozadi, Hadziahmetovic pokazao kakav je talenat, Bajic u napadu odradio posao odlicno, koliko je samo lopti spustio i sacuvao, ukrao..ma bravo. Memija ko Mauro Camoranesi u svoje vrijeme, Kokot odradio sto je trebao, pogodio majstorski i onda trcao i borio se koliko je mogao ali definitivno nije spreman za 90 minuta. Ma komplet ekipa je odigrala za 10!
Blagojevic nevjerovatno pojacanje ne znam kako ovog momka nisam primjetio prije. Da li je igrao on u Velezu uopste? Ja se ne sjecam da sam u nasoj ligi gledao boljeg veznog igraca jos od odlaska Semira Stilica.

Kosoric neprolazan pozadi, Hadziahmetovic pokazao kakav je talenat, Bajic u napadu odradio posao odlicno, koliko je samo lopti spustio i sacuvao, ukrao..ma bravo. Memija ko Mauro Camoranesi u svoje vrijeme, Kokot odradio sto je trebao, pogodio majstorski i onda trcao i borio se koliko je mogao ali definitivno nije spreman za 90 minuta. Ma komplet ekipa je odigrala za 10!
Blagojevic nevjerovatno pojacanje ne znam kako ovog momka nisam primjetio prije. Da li je igrao on u Velezu uopste? Ja se ne sjecam da sam u nasoj ligi gledao boljeg veznog igraca jos od odlaska Semira Stilica.

Treba ove momke zadrzati ako je moguce, jer badva nam pare ako ce otici 3-4 igraca, a onda potrositi na neke nove koji se ponovo moraju uigravati.
Moramo jednu-dvije sezonu zadrzati ekipu na okupu a onda u europi mozemo nesto vise. Na ovu ekupu kasnije jos 1-2 igraca mi smo mnogo jaki za nase okvire i nesto malo vise za europu.
Moramo jednu-dvije sezonu zadrzati ekipu na okupu a onda u europi mozemo nesto vise. Na ovu ekupu kasnije jos 1-2 igraca mi smo mnogo jaki za nase okvire i nesto malo vise za europu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mozda se i odgodi utakmica s Borcem, valja putovati u Liege 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- themaniaks
- Kontakt:
Kvesa odlazi,Bajic na izlaznim vratima
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Ljiljani87
- Kontakt:
Nadam se da ce neko postaviti ubrzo tekmu na youtube, da bez nervoze uzivam.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Ili mozda ipak jeste, samo ne ovaj o kome je bilo riječAstren je napisao/la:Nije trener taj koji pravi razliku ovdje. Doll da je dobar trener ne bi se vukao po Turskoj i Mađarskoj. Imao je u kraijeri jednu odličnu sezonu sa HSV, da bi u drugoj srušio sve što je napravio..

Kada vidim napredak u našoj zadnjoj liniji od prošle jeseni pa do ovakvih partija štoperskog para, jedan veliki naklon Odoviću uz želju da što duže ostane na klupi Želje.
To treba zahvaliti Sablji on je zasluzan za obranuAstren je napisao/la:Ili mozda ipak jeste, samo ne ovaj o kome je bilo riječAstren je napisao/la:Nije trener taj koji pravi razliku ovdje. Doll da je dobar trener ne bi se vukao po Turskoj i Mađarskoj. Imao je u kraijeri jednu odličnu sezonu sa HSV, da bi u drugoj srušio sve što je napravio....
Kada vidim napredak u našoj zadnjoj liniji od prošle jeseni pa do ovakvih partija štoperskog para, jedan veliki naklon Odoviću uz želju da što duže ostane na klupi Želje.
-
- Kontakt:
Najbolje u svemu ovome je, da u omladincima ima jako kvalitetnih igraca koji ce brzo se adaptirati u prvi tim u slucaju prodaje. Sa brzo mislim sezonu dvije. Nedaj Boze da se Zeljo ikad proda. Nemoze ga niko cjeniti kao njegovi manijaci. Nema gdje ih nema!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ludilo

Kvesa ide đaba, da barem Baja hoce za dobre pare.themaniaks je napisao/la:Kvesa odlazi,Bajic na izlaznim vratima
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ni sad ne možeš malo ohanuti, ha?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.